- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
ben de üye olup gitmek istiyorum ama bir yanımda hiç istemiyor... :çok üzgünüm:
DENİZCİM dua edicem senin için... olumunekankayizsmile
sağol canım biliyorum opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de üye olup gitmek istiyorum ama bir yanımda hiç istemiyor... :çok üzgünüm:
DENİZCİM dua edicem senin için... olumunekankayizsmile
DENİZ daha öncede sormuştum ama gözünden kaçmış olabilir? benim fsh 6.5 civarıydı... hayıt içip 5 civarına düşürmeye çalışsam olur mu?
ben de duyduklarımdan sonra hale hanımın tercih edeceğim... zaten semra hanım direk ilgilenmiyormuş, önce doktorlardan biri muayene ediyormuş, semra hanım en son dosyaya bakıp sadece dosya değerlendirmesi yapıyormuş... üstelik ücreti daha fazlaymış... hale hanım da muayene olsam yeter bana boşver...
birşey daha sorucam, çider üzerinden gidince ilgi alaka azalmıyor değil mi? çider üzerinden gelenlere uyuzluk yapmazlar değil mi?
ERVERDİ, seninde şiirin güzelmiş... alkisalkisalkis
yok güzelim zaten o kadar kalabalık ki dr nereden bilsin kim çider kim değil. onu sadece ön büro biliyor. hem tüm hastalar muhtemel müşteri merak etme ilgide fark yok. ben 1 kere paralı 2 kere çider olarak gittiğim için.
erverdi doğum günün kutlu olsun, bütün dileklerin bu yaşında birer birer gerçekleşsin, o kadar hızlı ve peşisıra gerçekleşsin ki sen şaşakal....
denizcim tahliye günün yarın, bi çırpıda bitcek inşallah sonra üç gün fish sonucunu bekliyeceksin ve Allahın izniyle sevinçli haberi ve de tahliye kağıdını cumt günü alcan hep beraber kutluyacağız burda hatta istersen dışarda beraberce)))
ben bugün buğday çimi tabletini aldım zencefilden. şimdilik sabah öğle akşam bir seferde 5 olmak üzere toplam 15 adet alıyorum. Haydi Allahtan hayırlısı bakalım.Bi de Karkim'in yumurtalık geliştirici bi bitkisel suyu varmış ondan aldım, onu da içiyorum, nolur nolmaz diye hayıt çayına da başladık. benexol B12, folbiol, koenzim q10, aspirin vs. olmazsa olmazlarımız zaten. bu ayki çarpışmaya hazırız bakalım, dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.....
DENİZ daha öncede sormuştum ama gözünden kaçmış olabilir? benim fsh 6.5 civarıydı... hayıt içip 5 civarına düşürmeye çalışsam olur mu?
Erverdiiiiiiiiiiiiii nice nice güzel yıllara canım....
Badenur'cum şiirin çok hoş.
ben de duyduklarımdan sonra hale hanımın tercih edeceğim... zaten semra hanım direk ilgilenmiyormuş, önce doktorlardan biri muayene ediyormuş, semra hanım en son dosyaya bakıp sadece dosya değerlendirmesi yapıyormuş... üstelik ücreti daha fazlaymış... hale hanım da muayene olsam yeter bana boşver...
birşey daha sorucam, çider üzerinden gidince ilgi alaka azalmıyor değil mi? çider üzerinden gelenlere uyuzluk yapmazlar değil mi?
ERVERDİ, seninde şiirin güzelmiş... alkisalkisalkis
üst sağdan nick in yazan isme (myendlesslove) tıklıyorsun. sonra orta sıradaki kullanıcı panelini seçiyorsun. daha sonra soldaki ayarlar özelliklerden avatarımı değiştire tıklıyorsun. istersen mevcut avatarlardan istersen aşağıdaki kısımdan pc den vs istediğin resmi seçip kaydet diyorsun
yeni resmim hayırlı olsun myend.oooooooo daha ne güzel resimler bulursun bebeiş resimleri.onları koyarsın sonra.umarım o ete kemiğe bürünür..hepimize allahım:Saruboceq:
eşim az gecikti de bakıyiiim demiştim
hayır canım hayır..uyuzluk yok.aynen denizin dediği gibi.zaten indirimi ya da çideri duyan herkes öyle gidiyordur diye tahmin ediyorum.yalnız çider de ki sorumlu bayan sana soruyor hangi hastaneyi tercih ediyorsun diye.tespit ettiğin bir yer var mı diye.bana bahçeci ya da memorialmi diye sormuştu.ben tercihimi söylemiştim
.evet Semra Hanım daha ücretli.yalnız seni uyarıyiiim şimdi aklıma geldi.Hale Hanıma muayeneye girmeden evvel.beni kime sorarsan dr dur,beyaz önlüklü irice biri(hiç sevmedim ve her gördüğümde sevmeyerek te bakarım,)bir kişi seni mülakata alıyorbir dosyaya bilgilerini alıyor.bende öyle oldu..umarım aynı kişi almaz.başkası olur.ben onun tutumunu hiç beğenmemiştim.yazmıştım burda bilmiyorum okumuşmuydun.şimdi biraz uzun sürebilir.mutfağa gireceğim.akşama bakarım bir sorun var mı diye..yazarım.
bence çok iyi değerin.neden oynayasın ki..bırak öyle kalsın.yine de sen bilirsin
kız bade bu senin fsh genç kız gibi maşallahhh.ama rezervin iyide neden olmaz ki bu işte bir iş var ya .sen hale hanımla iyi bir görüş. rahim filmini de götür. ya bu bişi ne bulsunlar önce sonra tüp yaptırırsın.DENİZ daha öncede sormuştum ama gözünden kaçmış olabilir? benim fsh 6.5 civarıydı... hayıt içip 5 civarına düşürmeye çalışsam olur mu?
çok geçmiş olsun mervecim babanın korktuğu şey de sanırım buydu. tedavin hayırlı olsun. allah gönlüne göre verir işlallahhh.merhaba hanıkmlar nasılsınz epeydir girmedim kk ya ben şimdi bugün yumurta toplattım cumaya transfer yapacaklar hayırlısı 4 folikülle bazılarının 14,10,8 9 giderken benimki çok cılız kalıyor ama hayırlısı işte allah pişmanlık vemesin bgün yolda az daha kötü bir kaza geçiriyordık allahtan refüşe çarparak kurtardık
herkese iyi geceler allah gönlümüze göre versin dua esdin hanımlar
en güseli de benim oğluş dimi teyzesi daha doğrusu çok havalı benim ki:)))Deniz,Badenur bulmuşsunuz güzel bebeleri koymuşsunuz ha...maşallah bebelere nazar olmasınlar.tam ısırmalıklar![]()
deniz buluttttttttttt bu da sanakaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile:mymeka:
o fırsat buldukça dövüyor beni az da ben onu dövüyorum bu kadar gerginlik yarattı yarınki aminiyo ile ilgili diye haketti o:)akşam akşam ne sataşıyorsun denize he yağmur..üstüne gitme onun şimdi...yeterince gergindir şimdi.
denizcim gel döv yağmuru da rahatla yarına bişeyciğin kalmasın.duacınız senin.için rahat olsun canım.hakkında hayırlısı ne ise o olsun.Allah yavrunu sağlıkla sana bağışlasın:1hug: