38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ay ben iki aydır bal polen arı sütü,omega 3 ,hayıt,alayına ara vermiştim bugün bi aktara uğradım gene çeyizimi yükledim geldim valla yarın da eczaneye gidip çeyizimi yükleneceğim:1:

nerde bu kıslar yaa
yeşil çay kaç fincana kadar serbest arkadaşlar ben artık siyah çayı boşıyayım diyorum ama onun yerini yeşilçayla doldurmam lazım umarım sınırsızdırkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar günaydın kinder seni gördüm aşağıdaa.s.
nasılız?bu gün benim aney,kızkardeş teyzoşlar gelicekler mamalar yapıyiiim

bilgiler için teşekkür ederim denizcim, sayende ete kemiğe büründüma.s.
inşallah bebeğe de bürünürsün canım :emir_bebek:

tamam canım kayıt olup gideceğim,, ama bir kaç gün sonra, adetin 18. gününden sonra daha iyi görülüyor yumurtalar, diye önceden konuşulmuştu yanılmıyorsam... birkaç gün daha kazanayım böylece... :hulya:
hiç hazır değilim aslında... ama böyle boş boş nereye kadar, hem işe başlarsam bu kadar rahat gidip gelemem yerimseniben

yarın sen işyerinden gideceksin değil mi? yakın mı? rıza madazlı değil mi?
hadi bakalım amnio senden korksun guclubacismile

işe girmeyeceksen adet 2-3. günü tavsiye ederim. en güzel öyle gözüküyor ya. girerim dersen 18-19-20. günler de olur herhalde. daha çok bir sonraki ayın stoğu gözüküyor bu günlerde. ama tam rahim falan adet -3. gün en iyi gözükür.
evet canım rıza madazlı. nişantaşında. işe uzak ama eve yakın.

deniz buluttttttttttt bu da sanakaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile:mymeka:

niye dayak yedim yaaa :uhm:
sonra amniosentez demişsin ama ben en çok kendi kendimi üzdüm zaten konuşmuyorum :dilcikar:

nerde bu kıslar yaa
yeşil çay kaç fincana kadar serbest arkadaşlar ben artık siyah çayı boşıyayım diyorum ama onun yerini yeşilçayla doldurmam lazım umarım sınırsızdırkaydirigubbakcemile3
ay bir yerde onun da fazlası fazla diyordu da zaten ne kadar içebilirsin ki? aynı zamanda ıhlamur, ısırgan elma-böğürtlen-kuşburnunu da içebilirsin. adet ilk 15 günü de adaçayı faydalıymış.

eee ben dargındım değil mi? :umursamaz:

Son düzenleme:

İnşallah Denizcim.:ecrin_bebek:
Bu arada bugün dualarımız seninle hep beraber. Akşama bişey kalmadı sayılır. Eve gidince dört gözle seni bekliyo olcam, lütfen bizi merakta bırakma, biryerlerden duyur sesini tamam mı?

Arkadaşlar günaydın herkesebuyrunnnnnnnnn

İnşallah Denizcim.:ecrin_bebek:
Bu arada bugün dualarımız seninle hep beraber. Akşama bişey kalmadı sayılır. Eve gidince dört gözle seni bekliyo olcam, lütfen bizi merakta bırakma, biryerlerden duyur sesini tamam mı?

Arkadaşlar günaydın herkesebuyrunnnnnnnnn
kimse deniz bulut için endişelenmesin bu bebek haftasından önce ilerliyor maşallah sorun olsa önden gidemezdi. sadece evham hatunun heryeri herşey güzel olacak zaten yeterki sakin olsun.alsanaalsanasmile

kimse deniz bulut için endişelenmesin bu bebek haftasından önce ilerliyor maşallah sorun olsa önden gidemezdi. sadece evham hatunun heryeri herşey güzel olacak zaten yeterki sakin olsun.alsanaalsanasmile

yağmurcum, niye böyle bir cevap yazdığını anlayamadım doğrusu,
endişe etmek ya da felaket tellallığı yapmak ayrı, merak etmek ayrı bişey.
eve gidince bizi de haberdar et demek sorun olacağı anlamına mı geliyor, bu anlamsız sahiplenme olayına girmeden önce lütfen laflarını incitmeden sarfet canım olmaz mı?
sevgilerimle,

Günaydın güzellerr opuyorumnanaktana.s.a.s.

Bugün için denizbuluta bütün iyi dileklerimi ve dualarımı gönderdim her şey younuda geçsin güzel sonuçları al artık :nazar:kontrollere gidip doğumunu bekle inşallah olumunekankayizsmile:1hug: resimdeki gibi oğluş gelsin :nazar:

badenur tatlım resmin çok güzel olmuş a.s. ha be güzelim fshına maşallah nereye düşürcen daha gayet güzel :nazar: beni sormuşun ya ben daha yeni yeni ayağımı yere basmaya başladım sanırım 4 gündür fenaydım allah başka dert tasa vermesin üzülüyorum umutlarımı elime aldım yeniden yeşersin diye bekliyorum akannehir

yağmursesii hadi hazırlan bak destekçinim merak etme herşey güzel olucak :nazar:

erverdii naber şeker
kahvaltını ettin keyif çayını içtin oturmayada gidersin bugün ooooh ne stresin kaldı nede derdin olumunekankayizsmile

hülya cımmm sen nasılsın olumunekankayizsmile

merye tatlım inşallah her şey yolunda gider olumunekankayizsmile bebek gelsin sana:ecrin_bebek:

eve gidince bizi de haberdar et demek sorun olacağı anlamına mı geliyor, bu anlamsız sahiplenme olayına girmeden önce lütfen laflarını incitmeden sarfet canım olmaz mı?
sevgilerimle,

sevgili miyend zannederim yağmur senin anladığın anlamda yazmamıştır.hani arkadaşlar merak edilecek bişey yok biz eminiz.denizin bebeği çok iyi ona birşey olmıyacak denizde bizde hiç endişe etmeyelim anlamında yazmıştır.öyle tahmin ediyorum.yoksa burada onu tanıyan herkes onu merak ediyor.hepimiz onun ve birbirimizin duacısıyız.herşey güzel olacak.
DENİZCİM HERŞEY GÜZEL OLACAK ÖYLE ÜMİT EDİYOR DUA EDİYORUZ CANIM..HERŞEY GÜZEL OLACAK
BİBİLİ BİZİ ÜZMEYECEK GÖR BAK.
KALBİM GÖNLÜM SENLE

Bugün için denizbuluta bütün iyi dileklerimi ve dualarımı gönderdim her şey younuda geçsin güzel sonuçları al artık :nazar:kontrollere gidip doğumunu bekle inşallah olumunekankayizsmile:1hug: resimdeki gibi oğluş gelsin :nazar:

badenur tatlım resmin çok güzel olmuş a.s. ha be güzelim fshına maşallah nereye düşürcen daha gayet güzel :nazar: beni sormuşun ya ben daha yeni yeni ayağımı yere basmaya başladım sanırım 4 gündür fenaydım allah başka dert tasa vermesin üzülüyorum umutlarımı elime aldım yeniden yeşersin diye bekliyorum akannehir

yağmursesii hadi hazırlan bak destekçinim merak etme herşey güzel olucak :nazar:

erverdii naber şeker
kahvaltını ettin keyif çayını içtin oturmayada gidersin bugün ooooh ne stresin kaldı nede derdin olumunekankayizsmile

merye tatlım inşallah her şey yolunda gider olumunekankayizsmile bebek gelsin sana:ecrin_bebek:

KİNDERCİM;gittim gittim valla işleri süpürgeyi ortada bıraktım gittim
iyi de geldi çay.gelince bitiriverdim işleri.aman be yavrucum dert yine senle.atsan atılmaaaaz satsan satılmaz.aklımıza gelince ağlarız çıkınca da boşveririz bu gün ara ara girerim bakarım.kalbim gönlüm burada.var ya bir buraya bakıyorum bir işlere.hoşçakaaall

sen daha iyimisin?

sevgilerimle,

aman birbirimizi yanlış anlamayalım. yağmur sana birşey demek istememiş bence. o ben abartı bir şekilde endişeli olduğum için rahatlatmak için öyle yazmıştır. yoksa tabii ki birbirimizi merak edeceğiz haber ver diyeceğiz. ben arkadaşlar yumurta takibine bile gittiklerinde merak edip nasıl geçtiğini öğrenmeye çalışıyorum.
bir de vaktiyle yağmuru çok dövdüğüm için (ama ben haklıydım :dilcikar:) eline fırsat geçti kullanıyor işte yerimseniben

inşallah herşey iyi geçsin akşam eve gidince ilk fırsatta yazacağım zaten yoksa merak edeceğinizi biliyorum opuyorumnanaktan

erverdii naber şeker

sevgili miyend zannederim yağmur senin anladığın anlamda yazmamıştır.hani arkadaşlar merak edilecek bişey yok biz eminiz.denizin bebeği çok iyi ona birşey olmıyacak denizde bizde hiç endişe etmeyelim anlamında yazmıştır.öyle tahmin ediyorum.yoksa burada onu tanıyan herkes onu merak ediyor.hepimiz onun ve birbirimizin duacısıyız.herşey güzel olacak.
DENıZCıM HERŞEY GÜZEL OLACAK ÖYLE ÜMıT EDıYOR DUA EDıYORUZ CANIM..HERŞEY GÜZEL OLACAK
BıBıLı BıZı ÜZMEYECEK GÖR BAK.
KALBıM GÖNLÜM SENLE

kindersm erverdi sağolun canlar. umarım akşam güzel haberlerle dönerim ve ilk kritik 24 saati de kazasız belesız atlatırım :Saruboceq: sonra da güzel sonucu alıp hamilelik zevkini yaşamaya başlayabilirim kaydirigubbakcemile4

sevgilerimle,
ooo n gitmişim neler olmuşta haberim yok
kız o mesajı senden alıntı yaptım ama benim lafım ve attığım sopa sana değilki deniz bulutaydı. yani herşey güzel olacak işallah ama o çok gergin sen merak etme anlamındaydı şekerim. sana edilmiş bir laf yok yani :)vereliniortak

Back
X