38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ah nebilim keşke uğraşmasaydım. ama benim geç gelme sebebim belli oldu. fsh gene çıkmış bu değerlere çıkınca 32. günde geliyor meret. sy kesecem ben sonundasempatiksalakcinni

canım sen hayıt içmiyormuydun hayıt hani fsh yi yükselmiyordu ben burdan gördükten sonra içmeye başladım gerçi fsh ölçmedim ama vucudumda hissediyorum etkisini

ah nebilim keşke uğraşmasaydım. ama benim geç gelme sebebim belli oldu. fsh gene çıkmış bu değerlere çıkınca 32. günde geliyor meret. sy kesecem ben sonundasempatiksalakcinni

aman şekercim kesersen naparız biz sonraakannehir
yağmurcum senin geçmişin nasıldı hamilelik hikayen varmıydı ben çok net hatırlamıyorum da anlatsana biraz hikayeni, fsh filan kaç ta yüksek çıktı diyosun

denizcim canım naptı acaba şimdi bitmiştir olay çoktan, yüreği ağzına gelmiştir eminim ama bittikten sonra da üstünden tonla ağırlık kalkmıştır, çok şükür geçti bitti artık inşallah çok güzel haberlerle dönecek, heyecanla birer birer anlatacak neler hissettiğini, bebişin o anda neler yaptığını filan....

valla onun yerine ben heyecanlandım, saati 16.30 görünce ben derin bir nefes aldım onun yerine. en büyük badire as ise onu da atlattı çok şükür...

ARKADAŞLAR MERHABA...

DENİZCİM olumunekankayizsmile yetişemedim galiba... sanırım şu saatlerde heyecan doruktadır... canım dua ediyorum, kendim gibi heyecanlıyım... hayırlısı olsun... merakta bırakma bizi... hepimiz dualarımızla, sevgimizle yanındayız......

dün gece 11'den bu yana elektrikler yok... :bbo: az önce geldi, çok üzgünüm yetişemedimmmmmm

ALABAMA CANIM GÖZÜNAYDIN... çok sevindim... bizde yaşımızdan korkmayalım bence... sen çok güzel bir örnek oldun... bundan sonrasıda kolayca güzelce geçecek inşallah... allah nazarlardan saklasın... :nazar: şu senin annesini hiç üzmeyen bebişten ben de istiyorum... herkes için hayırlısı... en yakın zamanda...

yağmursesi, kinders, evet şekerler, fsh iyi gözüküyor ama sonuçta işe yaramıyor, yeterli yumurta çıkıyor ama kaliteli olmuyor...

ben tüp bebek iğnelerine başladıktan 2-3 gün sonra adet sancıları hissediyorum, yani hep erken çatlama yoluna gidiyor, bana ilaçlar yaramıyor diyorum ama doktor bunu kaale almıyor ... basıyor 3 toz bir su, basıyor cetrotide ... sonuçta toplanınca kalan sağlar bizimdir misali... sonuçta yumurtalar kalitesiz edniyor, o yumurtaları kalitesiz yapan doktorun ilaç dozlarını hep standarda göre ayarlaması......... ben teşhisimi koydum, tüp yaparsam eğer ilaç dozumu kendim ayarlayacağım... çok ciddiyim... :kızgın:

yağmursesi, kinders, evet şekerler, fsh iyi gözüküyor ama sonuçta işe yaramıyor, yeterli yumurta çıkıyor ama kaliteli olmuyor...

ben tüp bebek iğnelerine başladıktan 2-3 gün sonra adet sancıları hissediyorum, yani hep erken çatlama yoluna gidiyor, bana ilaçlar yaramıyor diyorum ama doktor bunu kaale almıyor ... basıyor 3 toz bir su, basıyor cetrotide ... sonuçta toplanınca kalan sağlar bizimdir misali... sonuçta yumurtalar kalitesiz edniyor, o yumurtaları kalitesiz yapan doktorun ilaç dozlarını hep standarda göre ayarlaması......... ben teşhisimi koydum, tüp yaparsam eğer ilaç dozumu kendim ayarlayacağım... çok ciddiyim... :kızgın:
tatlım ben senin yumurta sayınıda çok hatırlıyorum 10 tanemiydi akannehir anaaam benim 3 taneydi 2si büyüdü kasıklarım ağrıdı senin haydi haydi ağrır o yüzden ilaçtan değil bu kadar yumurta büyüdüğünden ağrıyo tabiki ilaç dozunun yüksekliği de etkendir sanırım bilemedimohaoldumsmile
ama memoriala gidersen ilaç minimum seviyede

kızlar benim resmimdeki kız aynı benim bebekliğim bende böyleymişimmmm
nolur banada bu kızdan sizede isteğiniz gibi bi bebek versinnn offf offf :a015::1shok::Saruboceq:

aman şekercim kesersen naparız biz sonraakannehir
yağmurcum senin geçmişin nasıldı hamilelik hikayen varmıydı ben çok net hatırlamıyorum da anlatsana biraz hikayeni, fsh filan kaç ta yüksek çıktı diyosun
ahh canım benim bu konuda geçmişim mi var kibilmiyorumkismile daha çiçeği burnunda evliyim ben 15-16 AY oldu yıl değil hee:sm_cool: bir gebelik geçirdim ama boş gebelikti kürtaj oldum. bu kadarcık 11 aydır uğraşıyorum olmuyor işte.

memorial tam sana göre o zaman nerdeyse artık hiç ilaç vermiyorlar.

tatlım ben senin yumurta sayınıda çok hatırlıyorum 10 tanemiydi akannehir anaaam benim 3 taneydi 2si büyüdü kasıklarım ağrıdı senin haydi haydi ağrır o yüzden ilaçtan değil bu kadar yumurta büyüdüğünden ağrıyo tabiki ilaç dozunun yüksekliği de etkendir sanırım bilemedimohaoldumsmile
ama memoriala gidersen ilaç minimum seviyede
ay ben şimdi umut tüp bebekle memorial arasında kaldım ya memorial nerdeyse hiç ilaç kullanmıyor. bana kullanır mı bilemem ama hale hanım hepsi 3 folükül görmüştü dedi ki sadece üç yumurtan gelişir dedi. hah bu demekki az doz kullanacak başka yumurta geliştirmeyecek. iyide ya onlarda döllenmezse ya da toplanmazsa nebilim valla
umut tüp bebekte süleyman tosun üç folikül gördü bunu ilaçla 5-6 yaparız dedi iyide sayı çoğalıyor ama bu seferde ya kalitesi bozulursa he bir de zaten çikolata kistide embriyonun kalitesini bozuyor. umutta çok ilaç vermez gibi geliyor aslında çünkü sonuçta onların fiyatı paket dahilinde hastahaneleri zarar etsinistemezler sanırım. bir de ya ben aslında erkek doktordan yanayım çok ilginçki.öğretmen de bayanlar doktorda erkekler daha ayrıntıları önemsiyor gibi geliyor. elbette bu yüzde yüz bir genelleme yapılamaz gerçi.

merhaba sevgili bade, e madem teşhisi koydun niye ille de tüp bebek düşünüyosun ki. fsh sayın iyiymiş madem, biliyosun fsh yumurta sayısını belli eder nicel olarak, yumurta kalitesi yaşla ilgili birşey. fsh ın iyi ise daha bisürü yumoşun var demektir. eğer rahim ve yumurtalıklarla ilgili başkaca bi sorunun yoksa bence doğal yolla denemeye devam et. tabi bu arada hamilelik hikayen var mı yok mu bilmeden konuşuyorum ama. hikayeni anlatmak istersen burdayım arkadaşım.kaydirigubbakcemile5

ahh canım benim bu konuda geçmişim mi var kibilmiyorumkismile daha çiçeği burnunda evliyim ben 15-16 AY oldu yıl değil hee:sm_cool: bir gebelik geçirdim ama boş gebelikti kürtaj oldum. bu kadarcık 11 aydır uğraşıyorum olmuyor işte.

eh tam zamanın gelmiş işte. benim de ilk gebeliğim boş gebelikti, tam 11 ay sonra ikinci kez hamile kalmıştım. ovulasyon testi filan da kullanıyomuydun her ay, yoksa yeni mi kullanmaya başladın?

benden başka kimsecikler yok... kendim çalıp kendim oynuyorum... akşam bir rüya gördüm, sabah mecazi bir şiir yazdım... hamile kalmaya çalışan tüm arkadaşlarıma geliyor şimdi...

Birgün bir yerde, rüyada ya da gerçekte,
Rastlar mıyım derdim Allaaddin'in cinine...
Şimdi anlatsam hiç inanırlar mı?
Bir dudağı yerde, bir dudağı gökte efsane cinin gözleri gözlerimde...
Hayalini kurduğum an bu an işte,
Üç dileğimi sıralama fırsatı elimde...

Cin sordu, nedir ilk dileğin diye ?
Ben söyledim, hiç düşünmeden bir nefeste...
Bebek...
Efsane kahraman kükredi !
"Nasip kısmetinde olmayanı, şansına hiç rastlamayanı
Benden nasıl dilersin" diye...

Cin sordu nedir ikinci dileğin diye?
Bebek...
Bir dudağı yerde bir dudağı gökte efsane kükredi yine !!
"Senin başaramadığını, benim başarmamı nasıl istersin" diye...

Cin sordu nedir üçüncü dileğin diye?
Bebek...
ve cin son kez kükredi !!!
"Bakma böyle devasa göründüğüme ,
Sen öyle güçlüsün, öyle cesur, öyle azimlisinki,
Senin rüyalara ihtiyacın yok" diye...

a.s. dertli şairiniz badenur'dan... bir de sazım olsa, kimbilir neler yazıcam

kızlar benim resmimdeki kız aynı benim bebekliğim bende böyleymişimmmm
nolur banada bu kızdan sizede isteğiniz gibi bi bebek versinnn offf offf :a015::1shok::Saruboceq:
[/QU
ay sen ne güzel bir bebekmişsin. ben hiç güzel bir bebek değilmişim resmimden gördüm. gerçi bir yaşından iki resmim var onun dışında 1. sınıfa kadar resmim yok varmışta yok yanmış .:) ben benim oğluştan istiyorum erkek olursa kız olursa senin kızdan istiyorum.delikafadulden

eh tam zamanın gelmiş işte. benim de ilk gebeliğim boş gebelikti, tam 11 ay sonra ikinci kez hamile kalmıştım. ovulasyon testi filan da kullanıyomuydun her ay, yoksa yeni mi kullanmaya başladın?
yok önceden kullanmıyorodum son iki aydır kullanmaya başladım.2. hamileliğine ne oldu peki? ay ben çok uğraştım yoruldum valla tüp istiyorum acil işallah olurda:)
sizin fsh kaç?

yagmursesi, umutta genelde ilaç dahil pakette femaralı protokol uygulanıyor ve az doz kullanıyor.ama bu durum kişiye göre değişir.benim ilk deneme femaralı ikinci deneme 375 dozla başlayan sonra 450 lere çıkan uzun protokoldü.yumurta kalitem de hiç kötü değildi.yumurtam 6 taneydi ama 4 embriyom 5. güne kadar gitti.blastokist transferi oldum.1 tane de donmuş embriyom var.

ahh canım benim bu konuda geçmişim mi var kibilmiyorumkismile daha çiçeği burnunda evliyim ben 15-16 AY oldu yıl değil hee:sm_cool: bir gebelik geçirdim ama boş gebelikti kürtaj oldum. bu kadarcık 11 aydır uğraşıyorum olmuyor işte
ay ben şimdi umut tüp bebekle memorial arasında kaldım ya memorial nerdeyse hiç ilaç kullanmıyor. bana kullanır mı bilemem ama hale hanım hepsi 3 folükül görmüştü dedi ki sadece üç yumurtan gelişir dedi. hah bu demekki az doz kullanacak başka yumurta geliştirmeyecek. iyide ya onlarda döllenmezse ya da toplanmazsa nebilim valla
umut tüp bebekte süleyman tosun üç folikül gördü bunu ilaçla 5-6 yaparız dedi iyide sayı çoğalıyor ama bu seferde ya kalitesi bozulursa he bir de zaten çikolata kistide embriyonun kalitesini bozuyor. umutta çok ilaç vermez gibi geliyor aslında çünkü sonuçta onların fiyatı paket dahilinde hastahaneleri zarar etsinistemezler sanırım. bir de ya ben aslında erkek doktordan yanayım çok ilginçki.öğretmen de bayanlar doktorda erkekler daha ayrıntıları önemsiyor gibi geliyor. elbette bu yüzde yüz bir genelleme yapılamaz gerçi.

çok yumurta oluşturuyorlar ama bunların hepsi iyi çıkmıyorki, az olsun ilaçsız olsun... benim 10 taneydi, sadece üçü döllendi, sonra biri gitti, 2 taneyle girdim transfere... belki ilacı az verseydi çok daha iyi döllenecekti, üstelik fazla ilaç tüm bedenimize hasar veriyor...
benim doktorlarım hep erkekti... sırf erkek olmaları ayrıcalıklı bir tedavi uygulamaları için yeterli bir neden değil... ...

yağmursesiii inşallah resimdeki gibi keyifli yatan bi oğluşun olur şöööle eline etsın arkasına bacak bacak üstünde benim kıza talip olsun emiii :dance:a.s.

merhaba sevgili bade, e madem teşhisi koydun niye ille de tüp bebek düşünüyosun ki. fsh sayın iyiymiş madem, biliyosun fsh yumurta sayısını belli eder nicel olarak, yumurta kalitesi yaşla ilgili birşey. fsh ın iyi ise daha bisürü yumoşun var demektir. eğer rahim ve yumurtalıklarla ilgili başkaca bi sorunun yoksa bence doğal yolla denemeye devam et. tabi bu arada hamilelik hikayen var mı yok mu bilmeden konuşuyorum ama. hikayeni anlatmak istersen burdayım arkadaşım.kaydirigubbakcemile5

canım 5 yıllık evliyim ve sadece ilk yıl korunmuştum ondan sonra hep kendiliğinden olur dedik olmadı, son iki yılda da 1 aşılama 4 tüp... şimdi yazareken bile kötü oldum...

ben de tedavilerim sırasında 1 kez bayan doktorda tedavi oldum.bir daha asla bayana gitmem.en hoyrat davranan oydu.halbu ki aynısı kendisinde de var narin olmalı insan.:1:
en son tedavi olduğum doktorum son derece nazikti.bayan kuaföre,bayan jinekolağa gitmem asla....:olmaz:

Back
X