38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kindersms ve deniz bulut çok bilmiş kızlar nerelerdesiniz ben geldim bakın gelin de hasret giderelimkaydirigubbakcemile3 sayenizde izmir de bir doktordan randevu aldım dün telefonda konuştuk ona gideceğim aştım artık aştım istanbul bana dar geldikaydirigubbakcemile3

kızlar yaa eşime dedim ki" yumurtluyorum valla akıntı gelmeye başladı( bugün 13. gün ama ben 15.,16. günler yumurtlarım genelde.hadi ya niye gıdaklamıyorsun o zaman dedi çok güldüm. odaya gidip gıt gıt gıdak diyecekmişim. yumurtadan tiksinir oldum yaw tavukmuyum ben her ay yumurta konuşuyoruz dimikaydirigubbakcemile3

ERVERDİ, o kadar derdinin arasında sen boşver beni.... doktorun dediğine de çok takılma hatırlarsan bir doktor bana, 40 yaşına kadar hiç hamilelik yaşamadıysan, bundan sonra hiç uğraşma dediğinde dağılmıştım... ama bu sadece o doktorun fikri ve de o fikri doğru olarak kabul edip hayatımızın bundan sonrasını ona göre şekillendirmek zorunda değiliz... biz ne zaman bitti dersek o zaman biter... benim için bitmedi.. 4 tüp yaşadım ama bitmedi.... bebeğime ulaştığımda bitecek, çünkü ikinciyi düşünmüyorum ...... bu kadarda kararlıyım işte....

ERVERDİ, o kadar derdinin arasında sen boşver beni.... doktorun dediğine de çok takılma hatırlarsan bir doktor bana, 40 yaşına kadar hiç hamilelik yaşamadıysan, bundan sonra hiç uğraşma dediğinde dağılmıştım... ama bu sadece o doktorun fikri ve de o fikri doğru olarak kabul edip hayatımızın bundan sonrasını ona göre şekillendirmek zorunda değiliz... biz ne zaman bitti dersek o zaman biter... benim için bitmedi.. 4 tüp yaşadım ama bitmedi.... bebeğime ulaştığımda bitecek, çünkü ikinciyi düşünmüyorum ...... bu kadarda kararlıyım işte....
tebrik ederim arkadaşım seni karralı olman mükemmel. ben de öyle diyorum olacak ama hayırlısıysa olsun. çok bekletmeden olsun...

Kız yağmur ne güzel kendine gelmişsin.O akıntı yumurta büyürken de oluyor biliyor musun.Ben çok denedim onu.Ovulasyon testin yok mu evde bir yap istersen.Ama değerlendir istersen bu günü sen yine de.Sen şimdi 13 temmuzda tüp bebek deniycem diye sabırsızlanırken bir bakmışsın hamilesin.Benim oğlum öyle olmuştu biliyor musun.

Kız yağmur ne güzel kendine gelmişsin.O akıntı yumurta büyürken de oluyor biliyor musun.Ben çok denedim onu.Ovulasyon testin yok mu evde bir yap istersen.Ama değerlendir istersen bu günü sen yine de.Sen şimdi 13 temmuzda tüp bebek deniycem diye sabırsızlanırken bir bakmışsın hamilesin.Benim oğlum öyle olmuştu biliyor musun.
kız hülya ben zaten iyiyim. kızdım ama geçti. çabuk geçer benim kızmam.gereksiz bir gerilim oldu :lepi:ovülasyon testim var canım bugünü zaten değerlendiririz diye yapmayacağım yarın bakarım ama.hamile olma ihtimalim hayalde bile yok canım. geçen yıl en son bu ay korunuyordum. temmuzdaki reglimde korunmayı bırakmıştım. tam 12 aydır gelen bişi yoksa daha da gelmez diye düşünüyorum.hayırlısı allahtan nediyeyim...

DENİZ doktorun madazlı'yı çok sevdim, böyle rahat, geniş doktorlar özellikle hamilelik durumunda çok gerekli, birde herşeyi büyütüp gereksiz evham yaptıranlar var... onlar hiç çekilmez...

evet canım birşeyi kesin görmeden söyleyip korkutmuyor. mesela başka doktorlardan hemen kalp ameliyatı geçirdiyseniz ileride fetal eko çektirmek gerekebilir bu bebekte kalp anomalisini % 5 yükseltir diyen var. rıza bey ancak 22. haftada detaylıda gerçekten birşey görürse söyler böyle bir şeyi.
gereksiz test falan da istemiyor. ismi lazım değil bir doktora bakıyordum kk da 2 yıl önce muayenesi 180 liraymış ama hiçbir gittiğimizde test vs 300-350 liradan aşağı vermedik diyordu. doğıum ücreti de 2500 lira almış. ben doktoruma şükrettim bu durumda. hem bu kadar bilgili hem rahat hem de gözü tok.
hamile kaldığınızda hepinize tavsiye ederim.

kindersms ve deniz bulut çok bilmiş kızlar nerelerdesiniz ben geldim bakın gelin de hasret giderelimkaydirigubbakcemile3 sayenizde izmir de bir doktordan randevu aldım dün telefonda konuştuk ona gideceğim aştım artık aştım istanbul bana dar geldikaydirigubbakcemile3

Yağmur, git görüş tabii, içinde kalmasın, hangi doktor içine sinerse onunla devam et, doktoruna inanmak güvenmekte tedavinin bir parçası... inandığın ölçüde pozitif düşünüyorsun çünkü...

ağlamak iyi geldi..
eşim babasına bakıyor hastanede refakatçı.zavallım leyla gibi geziyor.sabaha kadar o gündüz de abisi bekliyor babalarını.bir ameliaytını olsa da bizde normale dönsek keşke.

çarşamba özel çapa ya gittim.hani geçen ay vazgeçmiştim tüpten.dedim spontan gelişen yumurtayı göreyimde belki biz değerlendiririz diye.dr benimle öyle bir konuştu ki;senin artık burda işin yok.yap tüpünü dene.daha gelme anlamında.ben 10 foliükül var derim 5 te çıkabilir dedi.muayene bile etmedi.ısrar etmeme rağmen.çok zoruma gitti.sanki daha bakmıyorum git tüpünü yaptır gibi oldu.nerede yaptıracağımı sordu.memoriali söyleyince tamam oranın laboratuarı iyidir.adet olunca başla dedi.

kendim zaten bi umut istiyorum.12 gün olsun içime konsun.olma ihtimaliyle mutlu olayım.sonrasında olmayacaksa olmayacak zaten.tamam.tüpten sonra bırakıcam bu işleri.niye beni o kadar üzdü ki.
kendime söylediğim şeyleri dr dan duymak niye bu kadar kötü yaptı beni.öyle ya zaten hep söyledim durdum.bu son diye.içimdeki ben karşıma bir dr olarak geçipte söyleyince ne oldu?sanki negatif sonuç almış ya da tedavim iptal olmuş gibi hisler hissettim.

buraya gelince yani foruma;galiba giden arkadaşları çağırmak.buranınn eskisi gibi olmasını isterken farkında olmadan diğerini mi üzdüm.hiçbirinize en kötü bir düşünce beslemiyorum.burası benim için önemli olduğu için istemedim kimsenin kimseye küsmesini.hep bir olalım tek olalım istedim.önemsedim.yazasım yok derken;onlar yok gelince anlatırım anlamında değil.işler yolunda gitmiyor şimdi yazasım yok anlamında..sırf bu yüzden kalbinde kırgınlık oluştuysa özür dilerim badenur.
ben evde kuranımı okurken farkında olmadan istemeyerek te olsa üzdüysem affet.yoksa boşuna etmiş olacağım duamı.arkamda kırık bir kalp olmasın.ben yine burayı bir olarak tek olarak görmek istiyorum.şakadan da olsa o ona çarpsın dövsün sevsin uyarsınkızsın.bunlar benim için hayatın tatları.daha ne diyeceğimi bilmiyorum.döküldüm.ALLAH HıÇBıRıMıZıN ıÇıNDEKı UMUDU SÖNDÜRMESıN

canım allah çaresiz dert vermesin inşallah babası biran önce sağlığına kavuşur eşin de normale döner. çapadaki doktora sen 5 gördünüz memorial 3 dedi diyince tabii adam kompleks yapmıştır. bir de onlar gerçekten yanılabilirler. işleri yumurta saymak ölçmek değil daha çok bebek. sen bir sonraki ay yine memorial a gidersin. umarım bu ay herşey iyi olur ve başlarsın ve deeee bu gerilimden kurtulursun.

Son düzenleme:
kız hülya ben zaten iyiyim. kızdım ama geçti. çabuk geçer benim kızmam.gereksiz bir gerilim oldu :lepi:ovülasyon testim var canım bugünü zaten değerlendiririz diye yapmayacağım yarın bakarım ama.hamile olma ihtimalim hayalde bile yok canım. geçen yıl en son bu ay korunuyordum. temmuzdaki reglimde korunmayı bırakmıştım. tam 12 aydır gelen bişi yoksa daha da gelmez diye düşünüyorum.hayırlısı allahtan nediyeyim...

Öyle deme canım.Ben de ilk kürtajımdan sonra hamile kalamayınca dr'uma yalvarmıştım.Ne olur laparoskopi yapalım tüplerim kapalıdır neden olmasın ki diye.Dr iki kez aşılama yaptı tabi negatif.3.yaptırmadım laporoskopi oldum.Kendime geldiğimde dr sen haklıymışsın tüplerin kapalıydı dedi bana.Açmaya uğraştık ama 3 ay deyin olmazsa bir daha olmaz yine kapanmıştır dedi bana.3 ay denedik olmadı.tabi tüp bizim için şartoldu o zaman.Para biriktirmeye başladık.Laporoskopiden tam 13 ay sonra hamil kaldım ben.O ay ki dr'la görüşmeye gittik rapora baktı normal yoldan hamile kalman imkansız.Hemen adet olunca gel dedi bana.Benim yüzüme imkansız derken ben hamileymişim aslında.Nasıl heyecanla bekliyorum adet olayım diye bir türlü de olmuyorum.Bir test yapayım o zaman dedim ve çift çizgi kontrol çizgisinden daha koyuydu.Olmaz diye düşünme hiç bence.

Badenur senin de iki gün önce 1-2 damla kan gelip hala adet olmaman beni de kuşkulandırdı Alabama gibi biliyor musun.Daha önce böyle olduğu oluyormuydu ki?

Öyle deme canım.Ben de ilk kürtajımdan sonra hamile kalamayınca dr'uma yalvarmıştım.Ne olur laparoskopi yapalım tüplerim kapalıdır neden olmasın ki diye.Dr iki kez aşılama yaptı tabi negatif.3.yaptırmadım laporoskopi oldum.Kendime geldiğimde dr sen haklıymışsın tüplerin kapalıydı dedi bana.Açmaya uğraştık ama 3 ay deyin olmazsa bir daha olmaz yine kapanmıştır dedi bana.3 ay denedik olmadı.tabi tüp bizim için şartoldu o zaman.Para biriktirmeye başladık.Laporoskopiden tam 13 ay sonra hamil kaldım ben.O ay ki dr'la görüşmeye gittik rapora baktı normal yoldan hamile kalman imkansız.Hemen adet olunca gel dedi bana.Benim yüzüme imkansız derken ben hamileymişim aslında.Nasıl heyecanla bekliyorum adet olayım diye bir türlü de olmuyorum.Bir test yapayım o zaman dedim ve çift çizgi kontrol çizgisinden daha koyuydu.Olmaz diye düşünme hiç bence.
ben şöyle bir sorunumu toparladım çizgi belli. tüpler açık sol yumurtalıkta çikolata kisti var ama 2 cm çok büyük değil. o bile yumurta üretmeme imkan vermediği için rezervim az gibi gözüküyor. aslına bakarsan o kist olmasa her ay 6-7 folükülüm olcakken 3-4 oluyor.tüpler açık yani e2 ye bakarsan 44-55 arası bir çizgide tek sorun çikolata kisti gibi gözüküyor. başka sorun varda görmüyorlarmı bilemem. ben eğer izmir e gidersem tüpten önce en azından gönül rahatlığı ile başlarım tüpe. hadi tüp ama ön hazırlık olmadan tüp yaptırsan ne olacakki. badenur un dediği gibi birdünya emek harca maddi manevi geride eline geçen yıkıntı oluyor.

Badenur senin de iki gün önce 1-2 damla kan gelip hala adet olmaman beni de kuşkulandırdı Alabama gibi biliyor musun.Daha önce böyle olduğu oluyormuydu ki?

evet canım devamı gelmedi ama karnımda adet sancıları var, geldim geliyorum diyor... o tür mucizeler bana uğramaz, yanlış adres deyip kapıdan döner yani.

Canım 5 ayınız dolar dolmaz hissedeceksiniz :)
ohoooo daha bi ay mı var yaaa :( şaka şaka beklicez başka yolu yok.

kızlarrrr ben var ya çok acayip küfrederim biliyo musunuz?
bilmiyosunuz tabi nerden bilceksiniz.
argo bende kötü laf bende her bi b.k bende.
çok delikanlı yaşadım bu hayatı dibine kadar aynen bende ne istediysem oldu. ama alaaddinin sihirli lambası vermedi. ben bileğimle karakterimle hakketim ne istiyosam. ne zaman çocuk istedim olmuyo hay dedim nası iş bu ya. haa dedim demek olmayacak bişi de varmış. (cümle aralarında olmadık yerlerde aslında aklımdan hep küfür geçiyo ama yazmıyorum) neler düşündüm neler düşündüm ohoooo eminim hepsini siz de düşünmüşsünüzdür. olmazsa olmasın dedim. nası olmaz ya dedim. olacak dedim. sebep aradım bulamadım. dedim bari üstüme düşen bişi varsa yapıyım sonra pişman olmuyum. bi 15000 lira sıkışmış neyse çok şükür verdik gittik geldik. çoook değişik psikolojiler yaşadım bigün iyi bi gün kötü bigün manyak oldum üzüntünün kralını yaşadım ben şu hayatta. trafik kazası mı ararsın, en yakınını mı gömersin, boşanır mısın, yanlış mı yaparsın, kimse diyemez ki ben senden çok kayıp yaşadım yanlış yaptım. maddi problemin kralını yaşadım ne biliyim her bi haltı yaşadım. ama beni hiçbirşey yıkmadı yıkamaz birtek şey yıkar o da eşimden ayrılmak beni bırakması yada artık sevmemesi. şimdi bile hala isteğime kavuşmuş değilim. her an herşey olabilir olsun olursa da yine sallarım. ben hiçbirşeyin bağımlısı değilim. hiçbişi benden üstün değil ben güvenmek inanmak huzurlu olmak istiyorum. şimdi hamileyim bakalım allah sağlıkla doğurmayı huzurla sağlıkla yaşamayı nasip edecek mi göreceğiz. bence önce kendinizi tanıyın. kendinizi bi harmanlayın. arıtın herşeyden. evet kimimiz 18 yıldır uğraşıyo kimimiz daha bir yıl ama hiç farketmiyoki acısı düşüncesi umudu umutsuzluğu aynı. dün okudum kızcağız 14 yıl sonra hamile kalmış belki okumuşsunuzdur. belki denk gelecek belki gelmeyecek. belki bununla yaşayacak ulaşacak belki ulaşmayacağız allah bilir. ama buna alışmak bunu kabullenmek artık düşünmemek diye birşey yok. olmuyoyu kabul edebilir bir insan ama bunu hayattan çıkartmanın bi yolu yok. ancak başka meşgalelerle enerjini yönlendirebilirsin. ama her zaman aklının bi köşesinde olur ulaşamazsak. bununla yaşamayı öğreniriz ama hayatımızdan hiçyokmuş gibi çıkartamayız. ammmaaan yazıyorum işte öyle. aslında başlarken amacım sadece kötü şansa kadere lanet etmekti. yahu bi çocuk sahibi olmayı istemek suçmu canına sıçıyım. altı üstü kendi dört duvarının içinde sağlıklı birkaç yada bir çocuk edinmek ve az yada çok mutlu mesut yaşamak. nedir ulan bukadar zor olan. tamam biz hep bizden kötüsünü görüyoruz. halimize şükrediyoruz aman şöyle derdimiz yok diyoruz. aman hanemizde mutluyuz diyoruz. aman sağlıklıyız diyoruz. aman bilmemne bok diyoruz daha ne diyelim. yani bunlar olduğu için çocuk hakketmiyor muyuz aaaaaaaaaa çıldırıcam. ben şimdi hamileyim çok şükür banane banane mi diyim ben hala sizin gibi düşünüyorum sizin adınıza isyan ediyorum ulannnnnn yarım porsiyon da olsa hala sizdenim ve benim için hiçbişey hallolmuş değil. siz de hamile kalmalısınız ki tamamdır diyim. ya yazıktır ayıptır şudur budur diyip isyan etmemeyi tercih etmeyin edin isyan sonuna kadar deşarj olun sonuna kadar. iyileştirin kendinizi. kırın dökün.

benim tüpten sonraki ikinci ayım, dolayısıyla tam düzene girmedi, ilk 33 günde geldi ikincisini bekliyorum ve de daha 26. günüm... normalde dün ya da bugün başlaması gerekiyordu ama gelecek herhalde...

peki daha öncede böyle damlayıp iki günde sökülmediği olmuş muydu? o kasık ağrıları biliyosun hamileykende oluyo. sebebi vucudur regl olmak istiyo ama olamıyosun. bunun sebebi önemli kelek miiiiii yoksa bebek mii?

Back
X