ohoooo daha bi ay mı var yaaa

şaka şaka beklicez başka yolu yok.
kızlarrrr ben var ya çok acayip küfrederim biliyo musunuz?
bilmiyosunuz tabi nerden bilceksiniz.
argo bende kötü laf bende her bi b.k bende.
çok delikanlı yaşadım bu hayatı dibine kadar aynen bende ne istediysem oldu. ama alaaddinin sihirli lambası vermedi. ben bileğimle karakterimle hakketim ne istiyosam. ne zaman çocuk istedim olmuyo hay dedim nası iş bu ya. haa dedim demek olmayacak bişi de varmış. (cümle aralarında olmadık yerlerde aslında aklımdan hep küfür geçiyo ama yazmıyorum) neler düşündüm neler düşündüm ohoooo eminim hepsini siz de düşünmüşsünüzdür. olmazsa olmasın dedim. nası olmaz ya dedim. olacak dedim. sebep aradım bulamadım. dedim bari üstüme düşen bişi varsa yapıyım sonra pişman olmuyum. bi 15000 lira sıkışmış neyse çok şükür verdik gittik geldik. çoook değişik psikolojiler yaşadım bigün iyi bi gün kötü bigün manyak oldum üzüntünün kralını yaşadım ben şu hayatta. trafik kazası mı ararsın, en yakınını mı gömersin, boşanır mısın, yanlış mı yaparsın, kimse diyemez ki ben senden çok kayıp yaşadım yanlış yaptım. maddi problemin kralını yaşadım ne biliyim her bi haltı yaşadım. ama beni hiçbirşey yıkmadı yıkamaz birtek şey yıkar o da eşimden ayrılmak beni bırakması yada artık sevmemesi. şimdi bile hala isteğime kavuşmuş değilim. her an herşey olabilir olsun olursa da yine sallarım. ben hiçbirşeyin bağımlısı değilim. hiçbişi benden üstün değil ben güvenmek inanmak huzurlu olmak istiyorum. şimdi hamileyim bakalım allah sağlıkla doğurmayı huzurla sağlıkla yaşamayı nasip edecek mi göreceğiz. bence önce kendinizi tanıyın. kendinizi bi harmanlayın. arıtın herşeyden. evet kimimiz 18 yıldır uğraşıyo kimimiz daha bir yıl ama hiç farketmiyoki acısı düşüncesi umudu umutsuzluğu aynı. dün okudum kızcağız 14 yıl sonra hamile kalmış belki okumuşsunuzdur. belki denk gelecek belki gelmeyecek. belki bununla yaşayacak ulaşacak belki ulaşmayacağız allah bilir. ama buna alışmak bunu kabullenmek artık düşünmemek diye birşey yok. olmuyoyu kabul edebilir bir insan ama bunu hayattan çıkartmanın bi yolu yok. ancak başka meşgalelerle enerjini yönlendirebilirsin. ama her zaman aklının bi köşesinde olur ulaşamazsak. bununla yaşamayı öğreniriz ama hayatımızdan hiçyokmuş gibi çıkartamayız. ammmaaan yazıyorum işte öyle. aslında başlarken amacım sadece kötü şansa kadere lanet etmekti. yahu bi çocuk sahibi olmayı istemek suçmu canına sıçıyım. altı üstü kendi dört duvarının içinde sağlıklı birkaç yada bir çocuk edinmek ve az yada çok mutlu mesut yaşamak. nedir ulan bukadar zor olan. tamam biz hep bizden kötüsünü görüyoruz. halimize şükrediyoruz aman şöyle derdimiz yok diyoruz. aman hanemizde mutluyuz diyoruz. aman sağlıklıyız diyoruz. aman bilmemne bok diyoruz daha ne diyelim. yani bunlar olduğu için çocuk hakketmiyor muyuz aaaaaaaaaa çıldırıcam. ben şimdi hamileyim çok şükür banane banane mi diyim ben hala sizin gibi düşünüyorum sizin adınıza isyan ediyorum ulannnnnn yarım porsiyon da olsa hala sizdenim ve benim için hiçbişey hallolmuş değil. siz de hamile kalmalısınız ki tamamdır diyim. ya yazıktır ayıptır şudur budur diyip isyan etmemeyi tercih etmeyin edin isyan sonuna kadar deşarj olun sonuna kadar. iyileştirin kendinizi. kırın dökün.