38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Altınyunus arkadaşım sanırım Vanilya'dan sonra sendin hamile olan arkadaşımız değil mi ?

Patikler'cim..Kızın nasıl iyi mi ? sen nasılsın ?

WATERSS'CİM senden haber alabildiğime çok sevindim, hayatı oldukça yoğun yaşıyorsun... sorumlukların fazla... evde birde ilgilenmen gerekn kızın var... o nedenle uğrayamadığın için seni haklı buluyorum... arada bir iyi olduğunu bilelim o da yeter canım... ben iyiyim, yakında rahim filmi ve devamında histeroskopi var planlarımda... araştırmaya devam ediyorum, bebeğimi hayırlısıyla kucağıma alana kadar vazgeçmeyeceğim..

WATERSS'CİM senden haber alabildiğime çok sevindim, hayatı oldukça yoğun yaşıyorsun... sorumlukların fazla... evde birde ilgilenmen gerekn kızın var... o nedenle uğrayamadığın için seni haklı buluyorum... arada bir iyi olduğunu bilelim o da yeter canım... ben iyiyim, yakında rahim filmi ve devamında histeroskopi var planlarımda... araştırmaya devam ediyorum, bebeğimi hayırlısıyla kucağıma alana kadar vazgeçmeyeceğim..

Bence de vaz geçme arkadaşım ama hep söylüyorum kendini serin tut, yapmam gerekenleri yapıyorum de. Hem moral bu işler için önemli hem de kendini hırpalama. Hayırlısı ile bir gün gelecektir bebeğin. Rahim durmunukontrol ettirmen iyi , bir döllenmenin gerçekleşmesi için 3 kriter varmış.

1- Sağlıklı yumurta ve tüpler
2-Sağlıklı bir rahim
3- Sağlıklı spermler

Yani olayın 2/3'ü bizde bitiyor..

evet benim waterss.unutmamışsın teşekkürler.sağlıkla kucakla bebeğini.darısı bizlere.

Amin canım tüm hamile arkadaşlar sağlıkla kucağına alsın inşallah. Roniyam doğum yaptı sanırım ondan sonra gebelik yaşı büyük olan benim benim sıram var sonra Deniz Bulut ve Alabama çok yakınlar ve Vanilya ile sen..

Diğer arkadaşlarında karalı ve planlı gittiği sürece Allah'ın izni ile başaracaklarına inanıyorum.

Ben şimdi çıkıyorum işten yarın tekrar girmeye çalışacağım.

Öpüyorum sizleri

Bence de vaz geçme arkadaşım ama hep söylüyorum kendini serin tut, yapmam gerekenleri yapıyorum de. Hem moral bu işler için önemli hem de kendini hırpalama. Hayırlısı ile bir gün gelecektir bebeğin. Rahim durmunukontrol ettirmen iyi , bir döllenmenin gerçekleşmesi için 3 kriter varmış.

1- Sağlıklı yumurta ve tüpler
2-Sağlıklı bir rahim
3- Sağlıklı spermler

Yani olayın 2/3'ü bizde bitiyor..

canım bu güne kadar doktorlarım yumurtayı görünce hemen paldır kültür tüpe başlattı, bundan sonra iyice herşeyi sağlama almadan tüp yok... araştırmaları ben yapıyorum, doktorun dediği ile kalmıyorum o nedenle... bunları yaparkende hırpalanmayayım diyorum ama elimde değil, bir noktaya takıldım mı sinirlerim bozuluyor ister istemez...

Amin canım tüm hamile arkadaşlar sağlıkla kucağına alsın inşallah. Roniyam doğum yaptı sanırım ondan sonra gebelik yaşı büyük olan benim benim sıram var sonra Deniz Bulut ve Alabama çok yakınlar ve Vanilya ile sen..

Diğer arkadaşlarında karalı ve planlı gittiği sürece Allah'ın izni ile başaracaklarına inanıyorum.

Ben şimdi çıkıyorum işten yarın tekrar girmeye çalışacağım.

Öpüyorum sizleri

güle güle canım kendine dikkat et, çok özletme olumunekankayizsmile

arkadaşlar kimyasal temizliyicilere değinmişken, waters'in dediği gibi Amway ürünlerini kullanmak lazım aslında... ama biraz tuzlu oluyor onlarda... şişlideki organik pazarda adamlar kokusuz deterjan satıyorlar, markasını unuttum, aldım denedim.. gerçekten birşeyleri fark ediyorsun, çamaşırda oluşturduğu doku bile farklı... birde bu yöndeki kimyasalları inceleyen bir arkadaşım bulaşık için "türmepa" markasını öneriyor, tabii bu elde yıkanan ufak tefek bulaşıklar için ... "deniz temiz" tarafından üretiliyormuş, doğada en kolay çözünen ve insan sağlığına en az zarrlı olanmış, suda da hemen arınıyormuş, zaten yıkarkende farkediliyor...... fazla hijyen olmamalı aslında......... pasak içinde yaşamalı....

boyunn iyi güzel maşallah ama daha kilo almasan iyi olacak... kilonu korumaya çalışman lazım, çocuk büyüdükçe ağırlaşmak ayrı, ama sen yağ yapmamalısın... bu nedenle özellikle üç beyaza dikkat etmelisin... eğer varsa, ekmeği tamamemn kaldır bence...
tamam canım bundan sonra daha çok dikkat etcem. ekmek yok.
yok eğer ben 100 kilo olurum diyosan bırak bende rahat rahat tıkınıyım. olmuyo ama böyle.

waters hoşgeldin canım kolay gelsin bunca iş güç valla helal olsun sana. çokda kendini yorma gülüm. dolaplar molaplar dikkat et yani. 7 ayda 10 kilo valla süpersin. umarım bende daha fazla abartmam. arada dinlenmeyi unutma emi öptüm seni çokk :a015::a015:

çok sakıncalı uzaklaş çamaşır suyundan hem de hergün ne gerek var. bize hava mı atıyosun ev işi yapıyorum diye bu gezegenin en zararlı şeyi deterjan oh maşallah sen sigara içtiğin yetmiyodu zor ayırdık bide şimdi seni çamaşır suyundan ayırmaya çalışcaz.

165 ohaaaaa dimi ?
sevgili alabamacım. ben sakıncalı olduğunu biliyordum . hergün çamaşır suyunu şöyle kullanıyorum mutfak ve koridoru çamaşır sulu viledayla bi siliyorum elle temas yok. ancak bu çok genel ve detaylı bir temizlik 5 gündür bitmedi gitti bugün banyo ile son işallah. senin gibi hamile olsam ben hiç yapmam merak etme.yıl içinde çok yoğundum çok detaylı temizllik yapamadım. aspiratör sanki hiç işlev görmemiş gibi bir yağ bağlamış dolapların üst kısımları anlatamam alttan bakınca belli olmuyordu.kadın çağırsam benim beş günde yaptığım işi bir güne sığdıracaktı. kışın yoğunken çağırıyorum mecburen. halıları yıkamaya verdim koltukları makinada yüzlerini yıkadım geri kalanı deri zaten. eh geriye waters in dediği gibi çekmeceler dolaplar ince şeyler kaldı kadın onu mu yapacak sanki.ayy bi dünya para verdiğimiz boyacı da içine etti evin hertaraf boya oldu tek tek temizledim valla mecburen ne yapayım. yarım günde okul yoruldum haliyle.

Arkadaşlar Merhaba,

Sizlerden uzun süre uzak kaldım açıkçası biraz işlerin yoğunluğu biraz ev beni yordu bu arada doğum yaklaştıkça kızıma daha çok zaman ayırmak için akşamları da girmedim son zamanlarda yazmadan okuyup çıktım. Herkes aklımda unutmadım, şimdi işyerindeyim bir boşluk buldum şöyle bir kaç sayfa geriye doğru bakabildim.

Ben iyiyim geçen hafta boya işleri vardı arkasından temizlik, sonra izin aldım 3 gün boyunca evde ne kadar çekmece dolap var tek tek elden geçirip düzelttim, ayıdım, attım, yıkadım. Şimdi mutfak dolaplarını indireceğim. Bu ince işler bitince kadın çağıracağım. Tüm halıları yıkamaya gönderdim onlarda Cumartesi geliyor.

Ben iyiyim tabi ağırlaşma olayı başladı 2-3 saat ayakta sürekli dolandığımda ayaklarım şişiyor . Kontrole gittim bebek iyi her şey yolunda 7. ayı bitirdim toplamda 10 kilo almış durumdayım. Benden haberler böyle..

Umarım bebektir...son zamanlarını okuyamadım arkadaşım iyisindir umarım.

Tedaviye başlayacaktın sanırım, ne durumdasın bir plan oluşturdun mu kafanda..panik yok sakin sakin devam et, hiç bir şey için geç kalmadın arkadaşım.

Yoğun kimyasal kokusu tüm vücut için zararlı direk kanserojen etki. Ben Amway ürünlerini kullanıyorum hem kokusuz hem de çok güzel temizliyor, konsantre ürünler. Yaklaşık 9 aydır kullanıyorum. Bizim iş yerindeki arkadaşları da bulaştırdım onlarda aldılar çok memnunlar, temizlik var koku yok..ama bazılarımız kimyasal koku olmayımca temizlik olmazmış gibi düşünüyor onlar bu ürünleri kullanınca pek hoşlanmaya bilirler başta ama ne kadar güzel temizlediğini görünce ve sağlığımızı koruduğundan alışacaklardır diye umuyorum.

Erverdicim, arkadaşım nasılsın ? Tedavi için uygun zaman bir an önce gelir inşallah. Her şey yolundadır umarım.

Kindersms, Hülya59, Rüzgar Deniz, Vanilya, Zarpandit ve diğer tüm arkadaşlar merhaba. Vanilya ve bir arkadaş daha yeni hamileler arasına katılmıştı şimdi rumuzunu anımsayamadım keyifli hamilelikler diliyorum onlara.

Alabama'cım senin de bayağı olmuş maaşallah.. Allah tamamına erdirsin.

Deniz Bulut'cum, iyi ki AS yaptırdın bak gördün mü hiç bir şey olmuyor. Herşeyin bir riski var. Ama işi bilen dr yapınca risk neredeyse yok denecek kadar az. Şimdi sen işlemi ve yaşananları gördün gözde büyütülecek bir şey değilmiş değil mi ?..Sağlıkla bebeğini kucağına almanı diliyorum.

Herkesi öpüyorum..opuyorumnanaktan
watersciğim merhaba seni kaçırdım bak görüyor musun? iyiyim teşekkür ederim. evet bir aksilik olmazsa 13 temmuzda başlayacağım. benim muftak dolapları herşey bitti ama cidden öldüm diyebilirim. ben de senin önerdiğin ürünü kullanacağım bundan sonra. fayanslar çamaşır suyu olmayınca olmuyor ama dediğin ürüne geçeceğim mecburen ço kzarralı olduğunu bile bile kullandık bu güne kadar.öpüyorum görüşürüz.

hala karnım çok ağrıyo ama gelen gden yok... şimdi meraklandım ya, daha sık gidip bakıyorum....
ay ben de merakla bekliyorum inan. işallah hayırlısıyla bir süpriz olur.

oh beeeeee forum eski havasına bürünmüş.koci uyuyo da okudum şimdi.

ALABAMA'CIM; sen haklısın güzelim.önce kendimi toparlamalıyım.anasını da sallıyacağım babasını da...bak ne güzel burası toparlanmış.oku oku bitmedi...yani lafın gelişi..bitti de yazıyorum şimdi.kilocuklar almışsın.olsun oğluna feda olsun.zaten doğduktan sonra peşinden koşmaktan ,uykusuz gecelerden verirsin.eskisinden de zayıf olursun.bu arada uzun uzun yazdıklarının hepsini okudum.dökülmüşsün.güldürdün beni ...Allah ta seni güldürsün
.
BADENUR;sen de haklısın güzelim.her evde acı da pişiyor tatlı da.bundan böyle kimsenin misketine sözüm yok.kim mızıkçılık yaparsa yapsın.DAHA DA DAVOSA GıTMEM.

YAĞMUR;yeni dr rotan ızmir miş.hayırlısı olsun.yüzünü güldüren güzel haberle dönersin umarım.

WATERSS;canım uğramışsın.hoşgelmişsin.seni de okuyunca iyice sevindim bu akşam.7nci ay bitmiş.he.çoğu bitmiş azı kalmış.çok iş yapıyorsun.fazla yorma kendini de kızı da.

PATıKLER;bugün uğramışsın.işler azalıyor sanırım.iyi dileklerin için teşekkür ederim.herkes feraha çıkar inşallah.ben temmuzdaki adette başlayacağım kısmet olursa.

DENıZ;ansiklopedi kadın.yine burdasın.çok güzell.artık yine okumaya devam ederiz seni.bak ayağını sürümüşsün.dolmuş yine burası. kaç sayfa oldu okuyorum.sen yinede kendini pek nimetten sayma.üzerine alınma yani.-tatlicadiarzu-
hem evet yaa bi deniz giderse öbürü gelir.rüzgar deniz,deniz karayurt yada başka denizdelikafadulden

ALTINYUNUS;sağlık dileklerin için.senin nasıl gidiyor hamileliğin?

HÜLYA;canım sen de gelmişsin bugün.hoşgelmişsin.işlerin azalır umarım.daha sık girersin.dr ULUN'u sormuşsun.hiçbir malumtım yok o dr la ilgili.eminim bilgisi olan paylaşıcaktır.eşin ve oğlun nasıl oldular?

akşam saati kelek kavun,yumurta muhabbeti olmuş.umarım bütün kelekleri geride bıraktık.şimdi bize iyi bir kavuncu lazım...görüşmek üzere.

çok sakıncalı uzaklaş çamaşır suyundan hem de hergün ne gerek var. bize hava mı atıyosun ev işi yapıyorum diye bu gezegenin en zararlı şeyi deterjan oh maşallah sen sigara içtiğin yetmiyodu zor ayırdık bide şimdi seni çamaşır suyundan ayırmaya çalışcaz.

165 ohaaaaa dimi ?

yağmura birşey deme hayatım kızıyor hem ne desen o bildiğini yapıyor!aynı sayılırız benim de boyum 163. ben son 2 senedir 70 in altına inemedim. ilk sene kocamla kavga edip her akşam 1 paket çukulata yemekten bu kiloya çıktım sonra ne zaman 2-3 kilo versem 1 tüp 1 aşılama araya girdi veremedim. neyse bebekleri kucağımıza alalım da bir peşlerinde koştururken veririz

boyunn iyi güzel maşallah ama daha kilo almasan iyi olacak... kilonu korumaya çalışman lazım, çocuk büyüdükçe ağırlaşmak ayrı, ama sen yağ yapmamalısın... bu nedenle özellikle üç beyaza dikkat etmelisin... eğer varsa, ekmeği tamamemn kaldır bence...

yok canım hamilelikte ekmek de bırakılmıyor günde 3-4 dilim yemek lazımmış. tabii benim şu an çok sevdiğim makarna böreği bırakmak gerek. eğer çok kilo alırsak hamilelik dietinde uzman bir dietisyene gitmek lazım. henüz değil ama

tamam canım bundan sonra daha çok dikkat etcem. ekmek yok.
yok eğer ben 100 kilo olurum diyosan bırak bende rahat rahat tıkınıyım. olmuyo ama böyle.

waters hoşgeldin canım kolay gelsin bunca iş güç valla helal olsun sana. çokda kendini yorma gülüm. dolaplar molaplar dikkat et yani. 7 ayda 10 kilo valla süpersin. umarım bende daha fazla abartmam. arada dinlenmeyi unutma emi öptüm seni çokk :a015::a015:

ekmek var güzelim ekmek var hamurişi tatlı yok

yağmura birşey deme hayatım kızıyor hem ne desen o bildiğini yapıyor!aynı sayılırız benim de boyum 163. ben son 2 senedir 70 in altına inemedim. ilk sene kocamla kavga edip her akşam 1 paket çukulata yemekten bu kiloya çıktım sonra ne zaman 2-3 kilo versem 1 tüp 1 aşılama araya girdi veremedim. neyse bebekleri kucağımıza alalım da bir peşlerinde koştururken veririz

benim kadar taş düşsün başına desem ben minik kalırım ne yaparki benim kadar bir taş insanakaydirigubbakcemile yahu ne dedinde dikkate almadım senin önerilerin benim için kıymetli. ancak kıymetli dediysekte her fırsatta lafıda ağzımıza tık demedik dimikafamçokkarıştı
selenyum ace yi günde kaç tane içmem gerekiyor deniz hanım?

Back
X