kızlar selam
hepinizi ösledim valla
herkesin sulh olmasına sevindim bu arada
benim piknik teklifine pek katılım olmamış ama canınız sağolsun
peki o zaman memorialın arka bahçesinde barbeküye ne dersiniz? misafir olarak da bütün doktorlarımızı oraya çağırcam, soru cevap yeme içme herşey benden ve de bedaveeeeeee)))))))
yer ve zaman belli olsun ben gelirim myen. nerelerdesin bakim sen?
canım tebrikler nice güzel günlerini görmek nasip olsun canım. kızçenin başarılarının devamını dileriz öp bizim için kızını.İyiyim canım, kızım da iyi.. İlk karnesini aldı, çok mutluydu. Sen nasılsın? Senin kız da iyidir umarım. Özlettin valla kendini. Çok öpüyorumcanım benim.
tüh ümitlerimiz çöp mü oldu. hayırlısı canım benim inşallah bu sondur önümüzde ki ay mutlu haberi alman nasip olur.Arkadaşlar, dün hani regl oldum olamadım muhabbeti yapmıştık, sonra olay tatlı heyecana dönüşmüştü, acaba bu sefer felek güzel bir oyunmu yaptı diyerek ümitlenmiştik... malesef ben haklı çıktım yine kelekmiş... ama bu ay olmadıysa gelecek aya ümitlerimiz taze kalacak... kısmet işte...
yok beee ne ona bağlıycam alabama.görmedinmi kendini nimetten sayma bi deniz giderse öbür denizler başka denizler gelir dedim.okumadın mı.?okumazmıyım senin maymunluklarını.okudum da güldüm hem.hem içimi çektim hem güldüm.çok ağladığım zaman o gün hep içimi çekerim ben.kavun kelek olaylarına çok gldüm.ağlayanı güldürdün.bu yetmez mi kalbini almak için.ben yokken bibline iyi bak
güller açmamın sebebi ise;kızlarrrrrrrrrrrr güzzel bir davet aldım.altınoluk,cunda akçay beni çağırıyor.kaçarım ben bugün.şimdi çabuk çabuk yazıyom.kimvar kim yok diye.herkesi sarıyom seviyom.kendinize çok iyi bakın.ben duramam oradada bir net bulur kaçar bakarım buraya.delikafadulden
kızlar dün ağlıyoordum bu gün gülüyorum.ALLAHIM ,GÜZEL ALLAHIM İNNNŞALLAH YAŞIMIZI DİNDİRİR ARTIK BUNDAN SONRA BİZLERDE GÜLERİZ BURADA.HEPBERABER.hayat böyle işte.dün kötüydü bugünse............
tamam şekerimm aldın gönlümü. ne güzel haber tatile çıkmışsın harika. inşallah süper moraller dolar öyle gelir paşa paşa başlarsın tedavine. çok sevindim mutluluğuna.. iyi tatillerrrrr.