• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

deniz, ben 36 yaşındayım.doktorum sanırım yaşımın çok ileri olmadığını düşündü.kaydirigubbakcemile3
alabama, ekincik de 2 günden sonrası kafa dinleyecek olsanda sıkıyor ona göre.patika yolu takip edince limanda çok güzel tesis var.acık tuzlu ama manzara açısından görmeye değer.kumu ve plajı da güzel ekinciğin.ama biz iki aile gittiğimiz halde 2. gün sıkılıp akyaka'ya geçmiştik.sakar geçidinden inerken orası.kısa süreliğine de olsa bi görün derim akyaka'yı.

canım selaammm, bir çoğumuza göre küçüksün sen... nazarlar değmesinnnn :nazar:

sağol waterscım. inşallah iyi bi dinlenip geliriz. inşallah bende öyle umuyorum bu yaz bütün kızlardan mutlu haberler bekliyorum bende. ordan telefonla girip takip edeceğim. ah şu tekmeleri bi hissetsem valla öyle merak ediyorum ki nasıl bir duygu olduğunu hayırlısıyla inşallah.

Alabama'cım öyle esaslı tekmeleri şimdi bekleme onlar 24. hafta ve sonrasında olur ben mesela öyle bildiğin tekme hissediyorum. Senin hissedeceğin için de bir seyirme veya bir kelebeğin kanat çırpması şeklinde olur bu bazen bir sn bazen bir iki sn sürebilir yani öyle çok uzun değil. Ben bu ikinci hamileliğimde 16. hafta bittiğinde hissettim ama nasıl bir şey olduğunu bildiğimden sen 18-20. hafta arası hissedeceksindir, az kalmış..

Kızlar herkese günaydın.2.sayfaya düşmüşüz haberiniz var mı?kimse yazmamış uğramamış bugün.Alabamanın dr kontrolü vardı sanırım.Gelince haber ver olur mu?

ay maşşalah kızına büyüttün bide karne aldı haaa olumunekankayizsmile :nazar: :nazar:

Evet canım valla bu günleri de gördüğüme inanamıyorum... Zaman öyle öabuk geçiyor ki...

herkes kendine çok iyi baksın.ben gelmedene kimse erkenden doğurmasın.herkese çok selam.
BADENUR;
KELEK MELEK
GÖNDER O KAVUNU BİZ YİYEK
BEN GİDERİM BURDAN
ALIN SİZE PEŞİN PEŞİN KUCAK DOLUSU ÇİÇEK
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

İNŞALLAH MORAL DEPOLU GELİRİM.BOL YUMURTALARIMLA BAŞLARIM İNŞALLLAHHH.:Saruboceq:

İyi tatiller, bol eğlenceler canımmm...

yer ve zaman belli olsun ben gelirim myen. nerelerdesin bakim sen?

canım tebrikler nice güzel günlerini görmek nasip olsun canım. kızçenin başarılarının devamını dileriz öp bizim için kızını.

tüh ümitlerimiz çöp mü oldu. hayırlısı canım benim inşallah bu sondur önümüzde ki ay mutlu haberi alman nasip olur.

tamam şekerimm aldın gönlümü. ne güzel haber tatile çıkmışsın harika. inşallah süper moraller dolar öyle gelir paşa paşa başlarsın tedavine. çok sevindim mutluluğuna.. iyi tatillerrrrr.

Sağ ol canım, hatta yerim :)

Deniz Bulut'cum, evet kullandığım konsantre ürünler pahalı ama hakkı ile kullanınca çok ekonomik bizim bir arkadaş Amway'e üye oldu ticaretini yapmak için değil kendi ihtiyaçlarımızı almak için dolayısıyla alış fiyatından alıyorum ürünleri %23 -%30 satış fiyatından düşük. Elde yıkama deterjanı ve bulaşık makinası tabletleri ile tüm temizlik ürünlerini kullanıyorum ellerimde kuruma çatlama vb şeyler olmuyor. Bu sabah vileda kovasının yarısına kadar su koyup bir pompa LO.C ürününden içine sıktım hem köpürdü hemde sonuç çok iyi koku yok , kendine özgü hafif bir kokusu var. Eğer o arkadaş bir yerlere giderse ben üye olup kendi ürünlerimi almaya devam etmeyi düşünüyorum.

İlkokul 1.'i bitirdi demek çok güzel bundan sonra da sınıflarını iyi notlarla inşallah. Benim kız da iyi 5 yaşını Mayıs'ta bitirdi bu sene hazırlığa gidecek zaten kızım 3.5 yaşından beri tam zamanlı yuvaya gidiyordu şimdi anaokulu değiştirdik orada hazırlığı da bitirecek ondan sonra bizim burda iyi bir devlet ilkokulu var oraya kısmetse devam edecek.

Ben de sizleri özledim..aklımdasınız hep işlerimi bayağı yoluna koydum şimdi bundan sonra olanlar çok yormaz, iş yerinde de bu haftaki seminer organizasyonumu atlatayım ondan sonra çok yorucu günler yok gibi.

Badenur'cum, kendini sıkmadan devam, rahim filmi falan da çektireceksin daha bilinçli devam ediyorsun çok iyi..üzmeden oldu mu? moral hem kendin hem de bu olayın olması için çok önemli biliyorsun.

Kindersms demek piknik teklifinde bulundun , yeni okudum öyle bir olgu oluşursa katılmak ve hepinizi şahsen tanımayı çok isterim..

Herkese iyi pazarlar..çalışanlar için çok değerli bir tatil günü..herkes tadını çıkarsın.

Canım ben de devlet okuluna verdim, Ata İlköğretim Okulu Acıbadem. Çok iyi bir pilot okulu. Özel okul için erken diye düşündük, kısmetse ilkokulu bitirdikten sonra düşünüyoruz.

WATERSS cim, şimdi regl günlerimdeyim, birkaç güne kadar rahim filmini çektirmiş olacağım, en son PATİKLER çektirdi, korkma diyor ama biraz gerginim... bakalım ne çıkacak, üzülmemeye çalışacağım... söz... boshayallersmile

Canım valla bak çok kolay, ay bu muymuş diyeceksin.

Kinders'cim piknik teklifini ben de kaçırmışım. Eğer böyle bir program yapacak olursanız, müsait olursam ben de çok tanışmak isterim sizlerle...

Hülya'cım sana da iyi tatiller... Bol bol dinlen...

Patikler canım adet durumların nasıl?Belirti var mı?Senin bu ay dr kaçıncı günü çatlama olduğunu söyledi çalışmanız için.?Biraz çok oldu ama.kusura bakma.ınşallah işlerin fazla yoğun değildir.

Patikler canım adet durumların nasıl?Belirti var mı?Senin bu ay dr kaçıncı günü çatlama olduğunu söyledi çalışmanız için.?Biraz çok oldu ama.kusura bakma.ınşallah işlerin fazla yoğun değildir.

Canım, 15.ve 16.günler için çalışma verdi , ama biz her ihtimale karşılık 14. günde çalıştık. Normalde biliyorsun ovulasyon testi kullandığında 12.gün, 13.gün filan çalışmak gerekiyor. Herhalde bu ay klomen kullandığım için böyle biraz geç oldu. Çatlatma iğnemi ise 14.gün sabahına verdi.

deniz, ben 36 yaşındayım.doktorum sanırım yaşımın çok ileri olmadığını düşündü.kaydirigubbakcemile3
alabama, ekincik de 2 günden sonrası kafa dinleyecek olsanda sıkıyor ona göre.patika yolu takip edince limanda çok güzel tesis var.acık tuzlu ama manzara açısından görmeye değer.kumu ve plajı da güzel ekinciğin.ama biz iki aile gittiğimiz halde 2. gün sıkılıp akyaka'ya geçmiştik.sakar geçidinden inerken orası.kısa süreliğine de olsa bi görün derim akyaka'yı.
gençsin daha. eğer değerlerin çok iyi çıkarsa inşallah dr gerek görmez. alabama da yaptırmadı. ben testim iyi olsa da 40 dan sonrası daha da riskli diye yaptırdım. hepimiz için hayırlısı canım :nazar:

Alabama'cım öyle esaslı tekmeleri şimdi bekleme onlar 24. hafta ve sonrasında olur ben mesela öyle bildiğin tekme hissediyorum. Senin hissedeceğin için de bir seyirme veya bir kelebeğin kanat çırpması şeklinde olur bu bazen bir sn bazen bir iki sn sürebilir yani öyle çok uzun değil. Ben bu ikinci hamileliğimde 16. hafta bittiğinde hissettim ama nasıl bir şey olduğunu bildiğimden sen 18-20. hafta arası hissedeceksindir, az kalmış..
bir süredir gıdıklanma falan oluyordu acaba diyordum. dün bügün daha da belirgin 1 saniyelik damar atması gibi tıklamalar oluyor. herhalde birkaç hafta daha bunlarla idare edeceğiz :hulya:

Canım, 15.ve 16.günler için çalışma verdi , ama biz her ihtimale karşılık 14. günde çalıştık. Normalde biliyorsun ovulasyon testi kullandığında 12.gün, 13.gün filan çalışmak gerekiyor. Herhalde bu ay klomen kullandığım için böyle biraz geç oldu. Çatlatma iğnemi ise 14.gün sabahına verdi.
klomende canım. ben de 3 yıl önce klomen kullandığımda yumurta çatlaması 16-17. günlere geliyordu hep. çok ilginç sperm var yumurta var tüpler açık rahimde problem yok ama hamilelik oluşmuyor. anlaşılır gibi değil :uhm:

kindersm sen yoksun yoksa sen de mi küskünlerdensin? sempatiksalakcinni
erverdi ye nooldu? günaydın diyenimiz kalmadı!

merhaba kızlar bende 37 yaşındayım ve dün ilk öngörüşme ve muayene ile başladık bugünde tahlillere başladım

kızlar dr un verdiği testlerden hariç genetik testleri filan bizmi istiyoruz yoksa onlarmı uygun görüyor, birde embriyolara yapılan testler var onlar içindemi bu durum geçerli?

doğru söylüyorsun aslında bizim amacımızda hiçbirşey yapmamak ama bakalım dayanabilcek miyiz? saol tavsiyeler için. bide tekne ile çıkılıyomuş eğer varsa biz iki günfalan mutlaka çıkarız günübirlik. bakıcaz artık çok sıkılırsak çıkar yola başka biyerlere geçeriz :))

hadi bakalım inşallah erken hissederim mal mal anlamamazlık etmem :))

Kızlar herkese günaydın.2.sayfaya düşmüşüz haberiniz var mı?kimse yazmamış uğramamış bugün.Alabamanın dr kontrolü vardı sanırım.Gelince haber ver olur mu?

canım gittim geldim. çok şükür oğlumuz 207 gr olmuş herşey yolunda. oynamıyo kerata oynuyo da pek nazlı. ama onu görünce kalbini attığını görünce rahatladım şimdi 17+4 olmuşuz. 20 haftada birdaha ayrıntılıya gircez. orda çoook ekstra birşey görmezsek yola devam. as yaptırmıyacağım.

erverdiyi soran kızlar tatile gitti. gidişi ani oldu. tam neresiydi hatırlamıyorum ama apar topar gitti.

kızlar dr un verdiği testlerden hariç genetik testleri filan bizmi istiyoruz yoksa onlarmı uygun görüyor, birde embriyolara yapılan testler var onlar içindemi bu durum geçerli?

hoşgeldin. sanırım ilk denemen. doktorlar ancak 2-3 denemeden sonra ya düşüklerin olduysa ya da sağlıklı embriyolara rağmen tutunma olmadıysa istiyorlar böyle testler.

kızlar kızlar herkes nasıllar iyimi.çabuk çabuk göz gezdiridim..umarım herkes çok iyidişr.acele ile yazıyorum.denixz beni bekliyor.altınoluktayım.şimdilik herşey güzel.ama burdada koşturmacam var.plansız bir tatil oldu.buralarda ösym burosu arıyorum.nete girdim.sizebakıy,iim dedim.
bazılarınız taile çıkacaklar bu hafta sonu .herkese keyifli tatillerden,z alabama altınyunus sizin bebeler çok yeni dikkat edin onlara
waterssçım da geri gelmiş.canım.burada inan senin sorguladılarını 2 çocuk biriyle paylaşmıştım denk geldiikiside senin kıymetlin olacak hiç merak etme.
merye den haber varmı kaç günü ökaldı.arada bakarım yine
kinder tavuklara yem vermeyi unutma
patiler patikler kızına hayırlı gelecekler
yağmuuur-haberini aldım istanbul arkamdan ağlamış sel götürmüş.haftaya ordayım gülüm
Badenur;naçizane fikrim.git çektir rahim f,lmini kurtul.ne testin varsa da en azındsn sonrasında için rahat olur.soru işaretin kalmza kafanda

ben geldim idaya kaz dağlarına
yüreğimde sizi de getirdim 38 in gülleri
dönerken en güzel umutları yanımda getireceğim
bebeli günlere gebe 38in gülleri
SıZı SEVıYORUM UMUT ARKADAŞLARIMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

UNUTTUĞUM VARSA KıMSE ALINMASIN GÜLLER HEMEN ÇIKMALIYIM.

hoşgeldin. sanırım ilk denemen. doktorlar ancak 2-3 denemeden sonra ya düşüklerin olduysa ya da sağlıklı embriyolara rağmen tutunma olmadıysa istiyorlar böyle testler.

tşk ederim evet benim ilk denemem olcak bugüne kadar hiçbir tedavi olmadık ve direk tüp bebek ( mikroenjeksiyon ) olcak Allahın izin verirse Ağustostaki reglimle başlıycaz.

Badenur sanırım rahim filmi (HSG) çektirmekten çekiniyor galiba ben geçen yıl çektirmiştim hafif bir adet başlangıç sancısı var okadar bu sancıda 1 sn lik (masaya yatman işlemin olması ve kalkman 10 dk filan sürüyor) bende gitmeden burayı okumuştum korkmuştum ama değilmiş uyutularak çektirenler bile varmış korktukları için bence korkma arkadaşım muayeneden daha kolay

Kızlar ben de en son 2008 Aralık ayında rahim filmi çektirdim.Film çekilirken dediğiniz gibi hiç doğru düzgün acı falan hissetmiyorsun.Benimki de öyle olmuştu.Sonra kanllarda ve rahimde de bir sorun yok dedi dr ben de çok rahatlamış olarak eve döndüm hatta bir sürü de planlar yaptım kafamda moralim de iyi olunca.Eve bir geldik çekimden 2-3 saat sonra bir sancı başladı bende korkunç ki anlatamam.kıvrandım durdum.O verilen ilacı dağılması sırasında olabiliyormuş.Sonra daha önce rahim filmi çekilen arkadaşları aramıştım.Bizim de oldu falan dediler ama benim ilk çekildiğinde ki o yıllar da daha 1998 felan yani.Hiç sancım falan olmadı.Gayet rahattım.

gençsin daha. eğer değerlerin çok iyi çıkarsa inşallah dr gerek görmez. alabama da yaptırmadı. ben testim iyi olsa da 40 dan sonrası daha da riskli diye yaptırdım. hepimiz için hayırlısı canım :nazar:

bir süredir gıdıklanma falan oluyordu acaba diyordum. dün bügün daha da belirgin 1 saniyelik damar atması gibi tıklamalar oluyor. herhalde birkaç hafta daha bunlarla idare edeceğiz :hulya:

klomende canım. ben de 3 yıl önce klomen kullandığımda yumurta çatlaması 16-17. günlere geliyordu hep. çok ilginç sperm var yumurta var tüpler açık rahimde problem yok ama hamilelik oluşmuyor. anlaşılır gibi değil :uhm:

kindersm sen yoksun yoksa sen de mi küskünlerdensin? sempatiksalakcinni
erverdi ye nooldu? günaydın diyenimiz kalmadı!

Ya hiç sorma Deniz ya, nedir bu allah aşkına hiçbir problem yok hem de hiç ama olmuyor işte olmuyor... Neden, neden ????

kızlar kızlar herkes nasıllar iyimi.çabuk çabuk göz gezdiridim..umarım herkes çok iyidişr.acele ile yazıyorum.denixz beni bekliyor.altınoluktayım.şimdilik herşey güzel.ama burdada koşturmacam var.plansız bir tatil oldu.buralarda ösym burosu arıyorum.nete girdim.sizebakıy,iim dedim.
bazılarınız taile çıkacaklar bu hafta sonu .herkese keyifli tatillerden,z alabama altınyunus sizin bebeler çok yeni dikkat edin onlara
waterssçım da geri gelmiş.canım.burada inan senin sorguladılarını 2 çocuk biriyle paylaşmıştım denk geldiikiside senin kıymetlin olacak hiç merak etme.
merye den haber varmı kaç günü ökaldı.arada bakarım yine
kinder tavuklara yem vermeyi unutma
patiler patikler kızına hayırlı gelecekler
yağmuuur-haberini aldım istanbul arkamdan ağlamış sel götürmüş.haftaya ordayım gülüm
Badenur;naçizane fikrim.git çektir rahim f,lmini kurtul.ne testin varsa da en azındsn sonrasında için rahat olur.soru işaretin kalmza kafanda

ben geldim idaya kaz dağlarına
yüreğimde sizi de getirdim 38 in gülleri
dönerken en güzel umutları yanımda getireceğim
bebeli günlere gebe 38in gülleri
SİZİ SEVİYORUM UMUT ARKADAŞLARIMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

UNUTTUĞUM VARSA KİMSE ALINMASIN GÜLLER HEMEN ÇIKMALIYIM.

Sağ ol canım benim....

Back
X