- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.544
- 723
umut yolcusu arkadaşım BADENUR;
bu sana
güneş her akşam batıp hergün doğuyorsa
çiçekler solup solup tekrar açıyorsa
en derin yaralar kapanıyorsa
en büyük acılar unutuluyorsa
neden korkulur hayatta söyleyin bana
ben neden hep aynı kalayım söyleyin bana
elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım
elbette daldan dala konup sonra uçacağım
elbette bazen hızla dönüp bazen duracağım
elbette bazen söyleyip bazen susacağım
inanmadım asla inanamam
herşeyin bir sonu olduğuna
Candan Erçetin'in bu umut dolu şarkısını sana hediye ediyorum.....
benim naçizane düşüncelerim;arkadaşım.benim bildiğim (ne kadarı doğru bilemem)tüpte sağ sol kanallar bir şey ifade etmiyor dr.larca.önemli olan sağlıklı bir yumurta ile sağlıklı bir spermi bir araya getirmeleri.zorla da olsaŞeniz(mikro)sen yaptır laparoskopini iltihabını temizlesinler.ya da yapılması gereken doğru şey ne ise o olsun.zaten senin fazlaca yumurtan oluyor.10 tane büyümemişmiydi son denemede.ben inanıyorum ki bu küçük işlemden sonra mutlu sona yaklaşıcaksın.çünkü sorunu bulmuşlar.laparoskopi işlemi için de basit diye duydum.hastanede bir gece tutuyorlarmış.göbeğe ya da karına açılan minik 2 yada 3 delikle içeri girip hallediyorlarmış.son yazılarında daha iyiydin.umarım şimdilerde daha da iyisindir.görüşmek üzere.hoşçakal
bu sana
güneş her akşam batıp hergün doğuyorsa
çiçekler solup solup tekrar açıyorsa
en derin yaralar kapanıyorsa
en büyük acılar unutuluyorsa
neden korkulur hayatta söyleyin bana
ben neden hep aynı kalayım söyleyin bana
elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım
elbette daldan dala konup sonra uçacağım
elbette bazen hızla dönüp bazen duracağım
elbette bazen söyleyip bazen susacağım
inanmadım asla inanamam
herşeyin bir sonu olduğuna
Candan Erçetin'in bu umut dolu şarkısını sana hediye ediyorum.....
benim naçizane düşüncelerim;arkadaşım.benim bildiğim (ne kadarı doğru bilemem)tüpte sağ sol kanallar bir şey ifade etmiyor dr.larca.önemli olan sağlıklı bir yumurta ile sağlıklı bir spermi bir araya getirmeleri.zorla da olsaŞeniz(mikro)sen yaptır laparoskopini iltihabını temizlesinler.ya da yapılması gereken doğru şey ne ise o olsun.zaten senin fazlaca yumurtan oluyor.10 tane büyümemişmiydi son denemede.ben inanıyorum ki bu küçük işlemden sonra mutlu sona yaklaşıcaksın.çünkü sorunu bulmuşlar.laparoskopi işlemi için de basit diye duydum.hastanede bir gece tutuyorlarmış.göbeğe ya da karına açılan minik 2 yada 3 delikle içeri girip hallediyorlarmış.son yazılarında daha iyiydin.umarım şimdilerde daha da iyisindir.görüşmek üzere.hoşçakal