• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

sekreter aradı. amniosentez sonucum gelmiş. temiz herşey yolunda :teytey:delikafadulden:dance:
organ gelişimi için 22. haftada ayrıntılı ultrason var. o da bitse de alışverişe başlasam hala korkuyorum ben :kedi:

CANIM GÖZÜNAYDIN, HEP SÖYLEMİŞTİM, BOŞUNA KENDİNİ ÜZDÜN... BUNDAN SONRASI DAHA GÜZEL GEÇER ARTIK... bu sevince böyle gölge düşürmek istemezdim ama böyle denk geldi.

a.s.
günaydınn kızlarrr olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

erverdiim günaydın geldiğin belli oluyo valla erkenci arkadaşımm a.s.
absynth; tatlım aşılaman hayırlı olsun umarım hemen tutar güzel haberler verirsinn :1hug:
denizbulut inşallah şu as sonucu gelsin de dahada mutlu olalım canım güzel güzel sonuçları alalım
a.s. :1hug:
badenur bugün doktor günü lütfen haberdar et emii bak her şey yoluna girecek :1hug: :1hug:

patiklerimm günaydın sanada benim yoğunluğum devam ediyor tatlımm a.s.
kışın daha rahat oluyorum yaz dönemi biraz zor geçiyor seninki pilot mu olucak şimdii :1hug:

Tünaydın arkadaşım. Yok yok sanırım Erverdi'de yanlış anladı. Ben pilot okuluna gidiyor derken hani devlet okulları arasında daha seçkin ve eğitimi diğerlerine göre daha iyi olan okullara pilot okul denir ya işte onu kastetmiştim :):):)

bu kadar yorulmuşluğun, bezmişliğin üstüne gücüm yokki, yeni bir maratona........ belki buraya kadar... ben şartları çok zorluyorum.......

canım bu işlemlerden sonra yumurta sayım ya iyice azalırsa, ya hiç kaliteli olmazsa artık...... en büyük riskkler bbunlar.... hadi lap. ve histt. yapıldığı diyelim... ya sorun çözülmezse birde kesildiğimle kalırsamm.. tüplerde gitmiş, yumurtada çıkmaz olmu..... bu saattemi bunlara girecektik... hatalı benmiyim??? o yanlış doktorları ben seçtim, güvendim inandım, ne dedilerse inandım... ne kadar ucuz ne kadar basitmişim ellerinde..

bu kadar yorulmuşluğun, bezmişliğin üstüne gücüm yokki, yeni bir maratona........ belki buraya kadar... ben şartları çok zorluyorum.......

tamam dök içini rahatla. her geçen gün daha iyi hissedecksin. işlemden sonra yumurta olmazsa döllenmezse tutmazsa sen elğinden geleni yapmış olacaksın. henüz vaktin var. böyle pes edersen ileride üzülürsün. sen elinden geleni yap gerisi allaha. hayırlısını isteyelim.

aman allahım inanmıyorum deli olucam.badenur neredeyse yarım saatir sana yazıyorum.bilgisayar kapandı hepsi gitti.deli olucam.misafirim gelicek.uygun bir zaman da fikrimi söyliyeceğim arkadaşım.

tamam dök içini rahatla. her geçen gün daha iyi hissedecksin. işlemden sonra yumurta olmazsa döllenmezse tutmazsa sen elğinden geleni yapmış olacaksın. henüz vaktin var. böyle pes edersen ileride üzülürsün. sen elinden geleni yap gerisi allaha. hayırlısını isteyelim.

en değerli yıllarım geçip gitti, ne aacılar ne hüzünlerle ... ben doktorlara para averdim onlar bana acı verdi.geçen yıllarla şansım zaten azaldı..bunun nasıl bir telafisi olabilir. o kadar ilaç aldım vücuduma. hazmedemiyorum işte elimde değil ... hiç iyi değilim canım çok yanıyor. aklım fikrim bulanıkk.
ben elimden gelen herşeyi yapsamda herşey zincirleme yine birbirini takip edecek .. baştaki hatalar beraberinde yeni olumsuzlular getirecek senağlama

badenur canım eşin yanında mı.çık biraz dolaş evde aynı şeyleri düşüne düşüne kötü olursun.uzun yazamıyorum yarım kalacak diye.çık arkadaşım çık bir hava al.çık bir deniz havası al.şimdi dünyanın sonu gibi gelir ama inan değil..hadi canımmm.kendini daha fazla üzme.

badenur canım eşin yanında mı.çık biraz dolaş evde aynı şeyleri düşüne düşüne kötü olursun.uzun yazamıyorum yarım kalacak diye.çık arkadaşım çık bir hava al.çık bir deniz havası al.şimdi dünyanın sonu gibi gelir ama inan değil..hadi canımmm.kendini daha fazla üzme.

canım eşim dün işe gidemedi benim yüzümden, bugün görüşme sonrası gitti mecburen... dışarı çıkamam başım dönüyor, bir arkadaşım geleck onu bekliyorum. herkesi endişelndirmek istemiyorum ama öfkemi kusmam lazım...

lütfen bana yol haritası çizin.. çok karışığım nerden başlayacağım bilmiyorum.

alkisalkisalkisaynen katılıyorum. biraz daha düşünürsen tansiyonun iyice fırlayacak allah korusun hastanelik olacaksın. lütfen düşünmeye ara ver. hava al. sana birşey olacak sonunda :nazar:

Selam kızlar
önce denizbulut tatlım güzel haberini aldım inan ki çok sevindim geliyor bizim bebek hadi maşallah

şimdi Badenur cum
aldığın haberler gerçekten beni şaşırttı senin söylediğin gibi rahimdeki bu kadar problemi basit bir rahim filmi istememeleri inanılacak gibi değil lütfen nolur kendini çok üzüp tansiyonunu yukarı çıkarma :teselli:

yaşananları yaşadıklarını unutman imkansız kabul ediyorum sinirlenmekte çok haklısın bende olsam onları boğmak isterdim ama işin güzel tarafı olucak bak Hale hanım hepsi halledilir demiş iyiki gitmişşin bu durum ne kadar önceye dayalıymış acaba ?
bak bence Hale hanımı dinle operasyonlara başlamadan senin çok sayıda kaliteli yumurtalarını toplayıp dölleyip saklasınlar senin operasyonlardan sonra tekrar denenir ne kadar ymurta varsa alınıp tekrar birleştirip transfer de yapılır bence önce yumurtalarını toplat ve embriyo olarak saklat sonrada tedavine başla inşallah başaracaksın

alkisalkisalkisaynen katılıyorum. biraz daha düşünürsen tansiyonun iyice fırlayacak allah korusun hastanelik olacaksın. lütfen düşünmeye ara ver. hava al. sana birşey olacak sonunda :nazar:

merak etmeyin dün aradım doktorumu ilacı tama çıkardı... ama yükseldiğini hissediyorum, kulaklarım tamamen giti. arkadaşım gelsin onla çıkıp ölçtürürüm.

Badenur'cum bence bir de bahçeci'ye git ve de başka da bir yere gitme. Türkiye'nin en iyi bir kaç doktorundan ikisine gitmiş olacaksın. Diğerinin de söylediklerini dinle ve her ikisini karşılaştır. Sonra da bizlerle bu iki doktorun söylediklerini paylaş, biz de ona göre sana bir fikir vermeye çalışalım.

Şu kızdığın doktorlara da içinden geleni yaz. Sinir oldum valla hepsine. Ama lütfen umudunu hiçbir zaman kaybetme arkadaşım...

Selam kızlar
önce denizbulut tatlım güzel haberini aldım inan ki çok sevindim geliyor bizim bebek hadi maşallah

şimdi Badenur cum
aldığın haberler gerçekten beni şaşırttı senin söylediğin gibi rahimdeki bu kadar problemi basit bir rahim filmi istememeleri inanılacak gibi değil lütfen nolur kendini çok üzüp tansiyonunu yukarı çıkarma :teselli:

yaşananları yaşadıklarını unutman imkansız kabul ediyorum sinirlenmekte çok haklısın bende olsam onları boğmak isterdim ama işin güzel tarafı olucak bak Hale hanım hepsi halledilir demiş iyiki gitmişşin bu durum ne kadar önceye dayalıymış acaba ?
bak bence Hale hanımı dinle operasyonlara başlamadan senin çok sayıda kaliteli yumurtalarını toplayıp dölleyip saklasınlar senin operasyonlardan sonra tekrar denenir ne kadar ymurta varsa alınıp tekrar birleştirip transfer de yapılır bence önce yumurtalarını toplat ve embriyo olarak saklat sonrada tedavine başla inşallah başaracaksın

hepsini hallederiz dedi canım ama her yanımı korku sardı... en baştaa bunların altından çıkacak ekonomik durum bu aralar iyi değil. ev kredisi ödüyor eşim tek kbaşına. bu operasynları memorialde yaptırmaya kalkarsam altından kalkamayız, hepsi peşepeşe olack birde... bu yönden çıkmazdayım.. hadidaha hesaplı bir yered yaptıralım ama doğru doktor kim olacak??????? ben doğruyu zaten şu an düşünemiyorum nerden başlamalı bilmiyorm.
embriyo dondurmanın sakıncaları varmış dondurma aşamasına gelinceye kadar, birde çözülürken... oda yaş biraz yani...

canım eşim dün işe gidemedi benim yüzümden, bugün görüşme sonrası gitti mecburen... dışarı çıkamam başım dönüyor, bir arkadaşım geleck onu bekliyorum. herkesi endişelndirmek istemiyorum ama öfkemi kusmam lazım...

lütfen bana yol haritası çizin.. çok karışığım nerden başlayacağım bilmiyorum.

arkadaşının gelicek olması çok iyiymiş.buradan insan duygularını tam ifade edemiyor.en azından ağlarsın sarılırsın.bir dayanak olur.böyle bir zamanda bunları anlatabileceğin bir arkadaşa sahipsen çok şanslısın.
ben böyle çok deli olduğumda.kırar dökerim.bul balkonunda bir köşecik.at kır gitsin.beni rahatlatır.çok ta iyi gelir.farzxet ki dr un kafasında patlatıyorsun.burda da yaptım değil mi deliliğimi...ne yapıyiiiim bana iyi geliyor.
ben su bardağı tercih ediyorum..en başta da sevmediklerini kır.

iyi geldi mi.azıcık gülümsedin mi?
inan gerçek bunlar...şimdi benim makinenin çizdiği kulplular var.sırada bekliyorlar.yakın olsaydık beraber kırardık.salya sümük:1hug:
daha kaçtım kızlar.arada bakarım size.açığım ama

badenurr lütfen çok düşünüp sinirlenme sakin ol tansiyonunu yükseltme başın mı dönüyor bi şeyler yedin mi

biraz sakinleşeyim yiyeceğmcanım

Badenur'cum bence bir de bahçeci'ye git ve de başka da bir yere gitme. Türkiye'nin en iyi bir kaç doktorundan ikisine gitmiş olacaksın. Diğerinin de söylediklerini dinle ve her ikisini karşılaştır. Sonra da bizlerle bu iki doktorun söylediklerini paylaş, biz de ona göre sana bir fikir vermeye çalışalım.

Şu kızdığın doktorlara da içinden geleni yaz. Sinir oldum valla hepsine. Ama lütfen umudunu hiçbir zaman kaybetme arkadaşım...

bende bahçeci yi düşündüm ilk etapta, önce görüş alayım sonra da operasyonlar için iyi bir isim bulayım diyorum... sakinleşmem lazım biliyorum... bu öfke nasıl dinecek ki? öncesinde mi tüp? sonrasında mı? ona karar vereyim...

arkadaşının gelicek olması çok iyiymiş.buradan insan duygularını tam ifade edemiyor.en azından ağlarsın sarılırsın.bir dayanak olur.böyle bir zamanda bunları anlatabileceğin bir arkadaşa sahipsen çok şanslısın.
ben böyle çok deli olduğumda.kırar dökerim.bul balkonunda bir köşecik.at kır gitsin.beni rahatlatır.çok ta iyi gelir.farzxet ki dr un kafasında patlatıyorsun.burda da yaptım değil mi deliliğimi...ne yapıyiiiim bana iyi geliyor.
ben su bardağı tercih ediyorum..en başta da sevmediklerini kır.

iyi geldi mi.azıcık gülümsedin mi?
inan gerçek bunlar...şimdi benim makinenin çizdiği kulplular var.sırada bekliyorlar.yakın olsaydık beraber kırardık.salya sümük:1hug:
daha kaçtım kızlar.arada bakarım size.açığım ama

gelecek arkadaşım aynı yollardan geçtiği için beraber ağlayacağız canım. ben sinirlendiğim zaman kırıp dökerim ....... ama bu başka birşey.. içim acıyor. çok korkuyorum.

biraz sakinleşeyim yiyeceğmcanım

bende bahçeci yi düşündüm ilk etapta, önce görüş alayım sonra da operasyonlar için iyi bir isim bulayım diyorum... sakinleşmem lazım biliyorum... bu öfke nasıl dinecek ki? öncesinde mi tüp? sonrasında mı? ona karar vereyim...

bahçeci de memorial dan çok ucuz olmaz. çok fiyat farkı yoksa memorial ı tercih et derim. tabii önce görüşüp onların düşüncesini öğrenmen gerekir. öncesinde tüp yapsan eğer çözülürken ne kaybedeceksin ki diyeceğim o da para ki çok önemli şu an senin için. kısaca acele etme. ama 1-2 doktorla daha görüş. arada daha iyi düşünmeye de başlarsın. öyle karar verirsiniz. kır ağla bağır sonunda rahatla da şu tansiyonun da düşsün :Saruboceq:

canım geçmiş olsun. ameliyatla senden sadece kist mi alındı? göğüsler duruyor mu? şimdi radyoterapi ve kontrol ile mi devam edeceksin? allah kolaylıklar versin yardımcın olsun zor bir tedavi. inşallah hiçbir zaman tekrarlamaz. burada yağmur arkadaşımıza hep derdim ama senin için daha da önemli sigarayı bırak lütfen. sigara ve tek bir kadah alkol bile kanserde öldürücü etkiye sahip. önce sağlık sonra bebek :emir_bebek:.

Deniz sağol, evet sadece kötü kitleyi aldılar. Radyoterapi yapıldı bitti. Göğüsler duruyor ama o zaman benim doktorlarda eşeklik etmişti. Kitleyi alırken içeride parçalamışlar, tam alamamışlar, ameliyattan 15 gün sonra patoloji raporunda çıktı bu durum ortaya ve ikinci ameliyatta çok daha büyük bir kısım alındı. İnsan nasıl cinnet geçirir, katil olur o zaman anlamıştım. Sol taraf yok gibi kaldı neredeyse. Neyse çok önem vermiyorum göğüslerin durmasına zaten :) Geçti gitti çok şükür :) Şimdi sırada kontroller ve tamoksifen+lucrin tedavisi var. Ağustosa kadar bebek denemeleri için izin verdiler, ağustosta tedaviye devam edelim çok gecikmeyelim diyorlar. Bebek için yapılan yardımcı tedavilerin ve hatta gebeliğin hastalığı tekrarlatma ihtimali var ama gebeliği göze aldık. Dediklerine göre tekrarlarsa bu sefer göğüsleri de alırız olur bitermiş :)
Bakın ilginç bir bilgi, araştırmalarda sigaranın göğüs kanserinden koruyucu etkisi olabileceğini söylüyorlar. Hormonları baskıladığı için böyleymiş. İlginçtir doktorlar demedi zaten sen bunu bırak diye ama benim durumumda sigara diğer hastalıkların tetiklenmesini 50-100 kat civarında arttırıyor, bu da bir gerçek. Bile bile lades benimki, bırakmaya çalışıyorum.

Senin sonuçlarına çok sevindim, allah sağlıkla tamamına erdirsin canım.

canım bu işlemlerden sonra yumurta sayım ya iyice azalırsa, ya hiç kaliteli olmazsa artık...... en büyük riskkler bbunlar.... hadi lap. ve histt. yapıldığı diyelim... ya sorun çözülmezse birde kesildiğimle kalırsamm.. tüplerde gitmiş, yumurtada çıkmaz olmu..... bu saattemi bunlara girecektik... hatalı benmiyim??? o yanlış doktorları ben seçtim, güvendim inandım, ne dedilerse inandım... ne kadar ucuz ne kadar basitmişim ellerinde..

Badenur, gördüğüm kadarıyla ortada iyiden, kötüye doğru gidebilecek bir durum var. Kötü derken beklentilerine göre kötü. Kötünün de kötüsü var canım biliyorsun. Her şeyden önce üzüntü üzüntüyü çeker. Bak bu hipokrattan nasibini almamış eşekler konusunda haklısın ama şimdi yaptığın kendi kendine eziyet etmekten başka birşey değil inan ki. Herşeyden önce suçu kendinde asla arama, kendini suçlama. Hepimiz güveniyoruz doktorlara, gerisi şansa kalıyor canım.
Bence de birkaç doktorla daha konuş. Bu görüşmeler senin konuya daha rasyonel bakabilmeni sağlayacaktır. Eski doktorunla ilgili elbette elinden geleni yapmanı bende teşvik ederim ama şu an için önemli olan senin sağlığınla ilgili olan kısım. İleri bakıp ona odaklanman lazım. Bak, ne güzel en iyi ihtimalde 2 ay demişler. Önce tüple yumurta toplayalım demişler. Alternatiflerin, kullanabileceğin şansın var canım. Ya "durumun hayati tehlike arzediyor, hemen ameliyat yapmamız lazım" deselerdi ?!

Çok büyük bir şok yaşadın, atlatmak kolay değil elbet ama aşama aşama geçecek inşallah. Korkmakta da çok haklısın ama herşey sonunda oluruna varıyor badenurcum. İnşallah hayırlı sonuçlanacak bak görürsün, ben inanıyorum buna :Saruboceq:

Back
X