• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

erverdi kullanıcısından alıntı
merye;göğüslerinin şişliğini sormuşsun.evet o gün biraz karambole gelmiş yazın...
Benim ilk hamileliğimde(allah mı söyletti ne,olur mu olur)de aynı senin gibiydi.bırak şişsinler acısınlar.hamileliğinin belirtileri işte.daha ne istiyorsun.daha da acıyacaklar ..demişti dersin.hatta üzerini değiştirirken bile..yavrucun seninle olsun da ....

Evet hiçbirimiz burada kötü niyetle birşey yazmıyoruz.iyi de kötü de birbirimizi teselli ediyoruz.çünkü bizi ancak bizler iyi anlayabiliyoruz.yeri geliyor duyduklarımızı bildiklerimizi tavsiye ediyoruz,uyarıyoruz,ya da teşvik ediyoruz.ama asla dikte etmiyoruz.aklımıza uyanı bize doğru geleni uyguluyoruz.kimsenin kimseyi etkilemek gibi bir durumu yok .denizcğim de çok eski zaman öncesinde (zaten kendisi de bunu yazmış)donörü alternatif olarak sunmuştur....alternatifler farklı..

Haklısın...sunduğum alternatif kendim için olandı...son zamanlarda çokça düşündüğüm...daha öncelerinden de düşündüğüm..hatta bunu burada senin henüz burada olmadığın zamanlarda başka arkadaşlarımız vardı.karamel,herada gibi....hülya olsun.alabama olsun.şu an o zamanlar başka kimler vardı..net hatırlamıyorum...herkesin bu konuda fikrini almıştım.düşüncelerimi paylaşmıştım.hepsi benim için birer veri olmuştu.hiçbirine ne gücendim ne kırıldım.

Kalp kırılmalarını önlemeliyiz demişsin.al bir fikir dahadece karşıdakinin hoşuna gidebilecek şeyler söyleyelim.neye karar verdiyse tamam tamam olur olur
öyle yap arkadaşım diyelim..kendi fikrimizi asla söylemeyelim.hep karşıdakinin söylediklerini onaylayalım.belki böylece önlemiş oluruz kırılmaları...bu da bir alternatif.....!!

Işten dönünce okuyacak pek birşey bulamadığından bahsetmişsin.biraz uzun oldu...belki iyi gelir..hoşçakal.kendine iyi bak.yavruya da.

merye; deniz; abny az önce histeroskopi için açtığım başlığa not bıraktığınız yazıları gördüm, cevap yazayım sizlere dedim, ama keşke buraya vedalaşıp gittikten sonra bir daha uğramasaydım, tansiyonumu fırlatacak insanların gaflet içinde sarfettiği sözleri keşke hiç görmeseydim, bu kadar üzülmezdim. Bazıları şunun farkında değil.

Kimsenin umutlarımı kırmaya hakkı yok. Kimse henüz çareler bitmemişken son noktayı bana gösetrip kendi haklılığını ispatlamaya çalışmasın. Benim savaşım bitmedi. Bu ancak ben bitti dersem biter. Ancak son noktaya gelirsem ve ben evlat edinmeyi sorarsam o zaman sende fikrini söylersin. Hala neyi savunuyorsun. Ben savaşı senin gözünde kaybetmiş olabilirim ama bu sadece senin fikrin. Iyi niyetini artık benim için harcama.............. Benim arkadamdan daha fazla yorum yapma daha fazla yaramı kanatma beni rahat bırak, umutlarımı kırma parçalama yeter . Hala gafletinin farkında değilsin zamansız ettiğin lafın karşındakini nasıl yaralayacağının farkında değilsin.....
O lafın zamanı değildi. Beni 10 kat bitirdin.. Böyle iyi niyetleri kınıyorum.

ben bu güne kadar yazdığım her kelimenin arkasında olmuşumdur, çünkü yazmadan önce düşünürüm, tartarım... ya da hiç yazmam susmam gerektiği anı da bilirim. o an karşımdakini yaralamaktansa sınırlarımı bilir ona göre davranırım. şimdi diyorsunki ben evlat edin derken senin için demedim. yukarıdaki senin yazından ben benim için söylendiğini anlıyorum, son noktayı koy diyorsun. ben de diyorumki sırasımıydı bu lafın ????? sende azıcık erdem göster ve deki evet sırası değildi. zamanı değildi. zamanı gelince zaten son çare olarak herkes bunu önerecektir, herkes senin kadar düşünecektir. kim nasıl umut vermeye çalışıyor dön bir bak. senin yazın neden bu kadar aykırı kalmış onların içinde dön bir bak.

erverdi kullanıcısından alıntı
SEVGİLİ BADENUR;önce tekrar döndüğün için teşekkür ederim canım saneni görmek güzel...

ZARAnın bir türküsünde diyor ki;

doldur tüfeğini hedef et beni
yaram 99,,,, 100 olur gider.

arkadaşım.ben buradayım.her zaman.38 de.bunları yazmak seni rahatlatıyorsa eğer kendini daha iyi hissediyorsan.tamam arkadaşım.istediğini yaz.kabulüm..ama inan sonrasında geçecek.

tüm tedavilerin hayırlı olsun.umarım sonucunu alırsın.yorum yapmamamı istemişsin.tamam.istediğin olsun.nette gezinirken öğrenirim o zaman senin adına sevinirim.seninle ilgili son yazım bu.hoşçakal.herşey gönlünce olsun.

benim adıma ne sevin ne üzül ..... gölge etme başka birşey istemem cici kız.......

ben bu güne kadar yazdığım her kelimenin arkasında olmuşumdur, çünkü yazmadan önce düşünürüm, tartarım... ya da hiç yazmam susmam gerektiği anı da bilirim. o an karşımdakini yaralamaktansa sınırlarımı bilir ona göre davranırım. şimdi diyorsunki ben evlat edin derken senin için demedim. yukarıdaki senin yazından ben benim için söylendiğini anlıyorum, son noktayı koy diyorsun. ben de diyorumki sırasımıydı bu lafın ????? sende azıcık erdem göster ve deki evet sırası değildi. zamanı değildi. zamanı gelince zaten son çare olarak herkes bunu önerecektir, herkes senin kadar düşünecektir. kim nasıl umut vermeye çalışıyor dön bir bak. senin yazın neden bu kadar aykırı kalmış onların içinde dön bir bak

anlayabilmen için tekrar tekrar gönderiyorum ama uğraşım malesef boşuna... seninle özelden çok şey paylaştık....... herkesten çok emek verdim belki. umut şiirleri yazıları gönderdim hep. yazık olmuş...... çok yazık.............

ben bu güne kadar yazdığım her kelimenin arkasında olmuşumdur, çünkü yazmadan önce düşünürüm, tartarım... ya da hiç yazmam susmam gerektiği anı da bilirim. o an karşımdakini yaralamaktansa sınırlarımı bilir ona göre davranırım. şimdi diyorsunki ben evlat edin derken senin için demedim. yukarıdaki senin yazından ben benim için söylendiğini anlıyorum, son noktayı koy diyorsun. ben de diyorumki sırasımıydı bu lafın ????? sende azıcık erdem göster ve deki evet sırası değildi. zamanı değildi. zamanı gelince zaten son çare olarak herkes bunu önerecektir, herkes senin kadar düşünecektir. kim nasıl umut vermeye çalışıyor dön bir bak. senin yazın neden bu kadar aykırı kalmış onların içinde dön bir bak

anlayabilmen için tekrar tekrar gönderiyorum ama uğraşım malesef boşuna... seninle özelden çok şey paylaştık....... herkesten çok emek verdim belki. umut şiirleri yazıları gönderdim hep. yazık olmuş...... çok yazık.............

canım ben hala kimsenin kötü bir niyeti olmadığına inanıyorum. sen çok çok hassas bir dönemindesin. çok yanlış anlıyorsun. tamam erverdi son çare düşünülebilir gibi yazmadı yazmayı bilemedi ama yapma böyle. valla sonunda biryerine birşey olacak sonra ne operasyon ne bebek. sağlığını toplayamayacaksın. endişeleniyorum. keşke işte değil de yakında olup gelebilseydim. yapma böyle kötü birşey olacak :gitme:

canım ben hala kimsenin kötü bir niyeti olmadığına inanıyorum. sen çok çok hassas bir dönemindesin. çok yanlış anlıyorsun. tamam erverdi son çare düşünülebilir gibi yazmadı yazmayı bilemedi ama yapma böyle. valla sonunda biryerine birşey olacak sonra ne operasyon ne bebek. sağlığını toplayamayacaksın. endişeleniyorum. keşke işte değil de yakında olup gelebilseydim. yapma böyle kötü birşey olacak :gitme:

sağlığım mı???? bedensel olarak sorunlarım varmış onu öğrendim geçte olsa, ama sinirlerimi bozanlarda var....... değmeyecek şeyler belki ama biraz insan susmasını bilecek..... karşısındaki bu kadar sabırlı davranmak zorunda değil........ ben kimse kötü niyetli demiyorum ama lafının yerini zamanını bilecek...... tansiyonumun çıktığını kulaklarımdan hissediyorum zaten.......

keşke hiç uğramasaydım, sabah toparalnmıştım, sen şahitsin, kitabıma verdim kendimi, bazılarınızla paylaştım... ama bam telime telime basılmazki... bu ne pervasızlıktır.........

burada birbirimize umut vermeye çalışıyoruz, kimsenin umutlarını kırmaya değil bunu hep hatırla ERVERDİ... hatırlaki, kimse bir daha bu kadar üzülmesin.

vallahi bende birşey olacak diye korkuyorum deniz. :bbo:
bende bir düztabanlık var herhalde, tam da yaşı yaşıma uygun hanımları buldum, amanda ne güzel ortam derken...:1no2:

vallahi bende birşey olacak diye korkuyorum deniz. :bbo:
bende bir düztabanlık var herhalde, tam da yaşı yaşıma uygun hanımları buldum, amanda ne güzel ortam derken...:1no2:

badenur çok hassas bir dönemden geçiyor inşallah birkaç güne daha iyi olacaktır. ben de 15 gün önce yağmuru kızdırmıştım. off bu ne ya kızan kızana :çok üzgünüm:inşallah toplanıp kendimize geleceğiz canım olumunekankayizsmile nazar değdi valla topiğimize :nazar:fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler ya bilmiyorumkismile

badenur çok hassas bir dönemden geçiyor inşallah birkaç güne daha iyi olacaktır. ben de 15 gün önce yağmuru kızdırmıştım. off bu ne ya kızan kızana :çok üzgünüm:inşallah toplanıp kendimize geleceğiz canım olumunekankayizsmile nazar değdi valla topiğimize :nazar:fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler ya bilmiyorumkismile

Deniz haklısın da galiba yazı diline aktarırken mi ne, anlatılmak istenenin tam anlatılamaması gibi durumlarda oluyor. Hassas dönemlerde tuz basmış etikisi yaratabiliyor. Geçenlerde başka bir topicte benimde başıma geldi, çok iyi niyetle iyi temennilerde bulunmuş olmama rağmen arkadaşın kızdığını hissetmiştim. Elbette ki kimse nabza göre şerbet vermeyecek ama hepimizin de hassas dönemleri oluyor işte, dikkatli olmak lazım.

Neyse, badenura da söyledim ben zaten ama onun durumu için aynen waters ın düşüncelerene sahibim bende. Sonucunun ne olacağını kimse bilemez şimdiden ama yürümesi gereken bir yol çıktı önüne, umarım hayırlı sonuçlanır.

Ben şimdi birşey danışayım sizlere yerimseniben
Aşılama oldu ya bende, eşimin aşılama için alınan numunedeki yıkama öncesi ve yıkama sonrası değerlerini yazsam yorum yapabilirmisiniz? Benim doktor biliyorsunuz bu işlerde uzman değil sanırsam. Moralim bozulmasın diye de "iyi, fena değil" diyip duruyor bana.

Bir de eşim pek fena etkilendi, değerleri düşük olduğu için suçlandı resmen. Bir görseniz halini pek fena. Bir gün evicap ı öğreniyor geliyor eve, bir başka gün proxeed i. Halbuki ben stres olmasın, üzülmesin diye hiç bahsetmemiştim ona bu vitaminlerden filan sempatiksalakcinni

Deniz haklısın da galiba yazı diline aktarırken mi ne, anlatılmak istenenin tam anlatılamaması gibi durumlarda oluyor. Hassas dönemlerde tuz basmış etikisi yaratabiliyor. Geçenlerde başka bir topicte benimde başıma geldi, çok iyi niyetle iyi temennilerde bulunmuş olmama rağmen arkadaşın kızdığını hissetmiştim. Elbette ki kimse nabza göre şerbet vermeyecek ama hepimizin de hassas dönemleri oluyor işte, dikkatli olmak lazım.

Neyse, badenura da söyledim ben zaten ama onun durumu için aynen waters ın düşüncelerene sahibim bende. Sonucunun ne olacağını kimse bilemez şimdiden ama yürümesi gereken bir yol çıktı önüne, umarım hayırlı sonuçlanır.

Ben şimdi birşey danışayım sizlere yerimseniben
Aşılama oldu ya bende, eşimin aşılama için alınan numunedeki yıkama öncesi ve yıkama sonrası değerlerini yazsam yorum yapabilirmisiniz? Benim doktor biliyorsunuz bu işlerde uzman değil sanırsam. Moralim bozulmasın diye de "iyi, fena değil" diyip duruyor bana.

Bir de eşim pek fena etkilendi, değerleri düşük olduğu için suçlandı resmen. Bir görseniz halini pek fena. Bir gün evicap ı öğreniyor geliyor eve, bir başka gün proxeed i. Halbuki ben stres olmasın, üzülmesin diye hiç bahsetmemiştim ona bu vitaminlerden filan sempatiksalakcinni

canım çok kabaca bildiğim min. sperm sayısı 20 milyon hareketli de % 25 olacak. morfoloji yüzdesini bilmiyorum. internette vardır normali. önemli olan yıkana öncesi bu normal değerlerden az olsa da (aşılama için en az 10 milyon sperm normal diyorlar 2-3 milyonsa tüp öneriyorlar) yıkama sonrası buna ulaşması. benimkinin 17 milyondu hateketli de % 5 di ama yıkama sonrası normal değerlere ulaşmıştı. bizimki anti depressandan düşmüş. ilacı bırakınca ve e vitamini çinko vs içince düzelti ki doğal hamile kalabildim. proxeed işe yarıyormuş diye yazıyordu. ama en az 2-3 ay süre gerekli işe yaraması için. sizin kaç ay vaktiniz var?

canım çok kabaca bildiğim min. sperm sayısı 20 milyon hareketli de % 25 olacak. morfoloji yüzdesini bilmiyorum. internette vardır normali. önemli olan yıkana öncesi bu normal değerlerden az olsa da (aşılama için en az 10 milyon sperm normal diyorlar 2-3 milyonsa tüp öneriyorlar) yıkama sonrası buna ulaşması. benimkinin 17 milyondu hateketli de % 5 di ama yıkama sonrası normal değerlere ulaşmıştı. bizimki anti depressandan düşmüş. ilacı bırakınca ve e vitamini çinko vs içince düzelti ki doğal hamile kalabildim. proxeed işe yarıyormuş diye yazıyordu. ama en az 2-3 ay süre gerekli işe yaraması için. sizin kaç ay vaktiniz var?

bizimkiler fena değil o zaman anladım. Yıkama öncesi 36 milyonmuş, sonrası 11 mily. olmuş. Hareketli %95 demişler yıkama sonrası, o biraz abartı geldi bana.

Peki progesteron testi yaptırsam mı ki bende? progestanda kullanıyorum ya, yanlış etkiler değil mi testleri?

Doktorlar ağustosta başlayalım koruyucu tedaviye demişlerdi, ilk kontrollerim var o zaman ama aklım karışık biraz. Kontrol zamanı konuşacağım yine, biraz daha uzatabilirmiyiz veya tedavi öncesi yumurta toplattırsam faydası olurmu diye.

Bir de 10 gün önceki spermiogramda 51 mily. olan sayı, aşılama günü 36 mily. düşmüş, normalmi ki bu? 10 günde bu kadar düşermi yahu?

Kizlar selam
Malum benim minik cadidan dolayi pek giremiyorum.
Badenur canim moralini bozma tupler tikali diye. Zaten tup bebekte tup tikali ya da acik hic farketmez. Ama tabii iltihap olmasi onemli ama tedavisi kolay. Yalniz bunu atlamalari hic hos degil, kizmakta haklisin.
Umarim en kisa zamanda tedavin sonuc verir ve burdan hayirli haberlerini aliriz
Lutfen kendini toparla, sevgiler

Kizlar cok yazmissiniz okuyamadim.
Deniz bulut ve alabamanin amniyo sonuclari ne oldu, cok merak ediyorum. iyi ciktigina eminim ama yine de soylerseniz sevinirim

roniyam;Deniz ve Alabama nın sonuçları maşallah çok iyi.ikisi de inşallah turp gibi sapasağlam hayırlı evlatlar doğuracaklar.Deniz buralarda, Alabama tatilde.kızın büyümüştür.umarım sağlığı yerindedir.

merye merhaba canım, bu gece sadece ikimiz varız herhalde. :1:
Ben aşılamadan sonra sessiz, sakin bekleme dönemine girdim. Öyle karpuz misali, nadasa çektim kendimi sempatiksalakcinni Neyse ki, aşılama sonrası ağrım sızım kalmadı da rahatladım azıcık, klomen fena etkilemişti beni.yerimseniben

Kırgınlık meselesine ise, aile içinde olur böyle şeyler diye bakmak lazım. Elbetteki kimse kötü niyetle hareket etmiyor ama hassas durumlar bunlar... Gerçi daha yeniyim bu topicte ama ben zannetmiyorum kalıcı kırgınlık olacağını bilmiyorumkismile

merhaba canım klomen benide çok kötü etkilemişti korkunç ağrılar şişkinlikler kist yaptı
neyse aslında ben iyi birşeyler

hamilelikten büyüyor hayatım. bunlar iyi günlerin :)) 10-12 hafta arası iyice büyümüş oluyorlar gidip sütyen falan alıyorsun. ilaçla bir ilgisi yok. her hamilenin değişik ölçülerde zaman içinde büyür. ilacı kesme. alışırsın.

tamam canım çok sağol allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

merye;göğüslerinin şişliğini sormuşsun.evet o gün biraz karambole gelmiş yazın...
benim ilk hamileliğimde(Allah mı söyletti ne,olur mu olur)de aynı senin gibiydi.bırak şişsinler acısınlar.hamileliğinin belirtileri işte.daha ne istiyorsun.daha da acıyacaklar ..demişti dersin.hatta üzerini değiştirirken bile..yavrucun seninle olsun da ....

evet hiçbirimiz burada kötü niyetle birşey yazmıyoruz.iyi de kötü de birbirimizi teselli ediyoruz.çünkü bizi ancak bizler iyi anlayabiliyoruz.yeri geliyor duyduklarımızı bildiklerimizi tavsiye ediyoruz,uyarıyoruz,ya da teşvik ediyoruz.ama asla dikte etmiyoruz.aklımıza uyanı bize doğru geleni uyguluyoruz.kimsenin kimseyi etkilemek gibi bir durumu yok .Denizcğim de çok eski zaman öncesinde (zaten kendisi de bunu yazmış)donörü alternatif olarak sunmuştur....alternatifler farklı..

haklısın...sunduğum alternatif kendim için olandı...son zamanlarda çokça düşündüğüm...daha öncelerinden de düşündüğüm..hatta bunu burada senin henüz burada olmadığın zamanlarda başka arkadaşlarımız vardı.Karamel,Herada gibi....Hülya olsun.Alabama olsun.şu an o zamanlar başka kimler vardı..net hatırlamıyorum...herkesin bu konuda fikrini almıştım.düşüncelerimi paylaşmıştım.hepsi benim için birer veri olmuştu.hiçbirine ne gücendim ne kırıldım.

kalp kırılmalarını önlemeliyiz demişsin.al bir fikir daha.sadece karşıdakinin hoşuna gidebilecek şeyler söyleyelim.neye karar verdiyse tamam tamam olur olur
öyle yap arkadaşım diyelim..kendi fikrimizi asla söylemeyelim.hep karşıdakinin söylediklerini onaylayalım.belki böylece önlemiş oluruz kırılmaları...bu da bir alternatif.....!!

işten dönünce okuyacak pek birşey bulamadığından bahsetmişsin.biraz uzun oldu...belki iyi gelir..hoşçakal.kendine iyi bak.yavruya da.

hey işten dönünce okuyacak birşey bulamadım demedim sadece okumadan yazdım dedim ondan yazdıklarım çok ilgisiz olmuş dedim şimdi sende beni yanlış anlama
canım dua için çok teşk amin inş kucağıma alabilecem inş allah inş.sanada nasip edecek

bende kendimi kötü hissediyorum keşke bişey yazmasaydım
evet sana hakveriyorum badenur çok hassas bir dönemden geçiyor allah yardmcısı olsun

ama o diper topik olayında kendimi hatalı buluyorum

selam güzeller :hulya: :hulya: harıl harıl çalışıyorum da şimdi girebildim şu yazılanlara bakayım ben yokken neler olmuş akannehir

selam canım

selam kızlar
merye cim ne güzel işte gögüsler büyümüş keşke benimkide büyüse kaydirigubbakcemile3
bak normalmiş tatlımmm herkesinki büyomuşş olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
akşam uğradım şöyle bir gün içinde hiç vaktim olmadı yaaa çalış çalış :bbo: :bbo: bööle oldum valla

water scım sen nasılsın? a.s.

Back
X