burda bi çok insan memorialin hastası ve herkes memnun ki devam ediyo. ne yani 40 yaşına gelmiş insanlar tecrübe ve fikirlerini paylaşmasın mı? burda kötüleme kampanyası yapılıyor da ben mi farkında değilim. deniz zarpandit bade herada erverdi ben beyaz herkes memorile gidiyo belki absynth kinder daha ismini hatırlayamadığım arkadaşlar yada memorialin taraftarı beyaza biri tek yumurta demiş kız nerdeyse bu ayki tedavisini erteleyecekti ki diğer doktor iki demiş devam kararı aldı iyiki de aldı iki yumurta da harika döllendi ve transfer edildi. şimdi bunlar yalan mı? bunları bu kız yaşamadı mı? ille kendin mi tecrübe edinmen lazım. sadece kendi tecrüben seni bağlarsa o zaman bizim bu forumlarda işimiz ne niye geliyoruz buraları okuyoruz ki? herkesin süzgeci var süzer süzmez onun bilceği iş. bu kadar garipsenen nedir?
Tecrübesini anlatmak farklı aman ha Semra Hanımla Güvenç Beye gidin demek farklı.
Onun makinası, bunun makinası gibi inandırıcı gelmeyen birşey ayrı.
Birde şöyle düşün Hale gitmeye karar vermiş biriysen yada gidiyorsan kafanda bir acaba oluşmazmıydı ? Birazda tarafsız siz düşünün bakalım. Şahsen ben devam ettiğim dönemde böyle bir yazı okusam kafamda soru işaretleri uçuşurdu biliniyor ki bu süreç sancılı ve etkilenmeye açık bir süreç.