• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

burda bi çok insan memorialin hastası ve herkes memnun ki devam ediyo. ne yani 40 yaşına gelmiş insanlar tecrübe ve fikirlerini paylaşmasın mı? burda kötüleme kampanyası yapılıyor da ben mi farkında değilim. deniz zarpandit bade herada erverdi ben beyaz herkes memorile gidiyo belki absynth kinder daha ismini hatırlayamadığım arkadaşlar yada memorialin taraftarı beyaza biri tek yumurta demiş kız nerdeyse bu ayki tedavisini erteleyecekti ki diğer doktor iki demiş devam kararı aldı iyiki de aldı iki yumurta da harika döllendi ve transfer edildi. şimdi bunlar yalan mı? bunları bu kız yaşamadı mı? ille kendin mi tecrübe edinmen lazım. sadece kendi tecrüben seni bağlarsa o zaman bizim bu forumlarda işimiz ne niye geliyoruz buraları okuyoruz ki? herkesin süzgeci var süzer süzmez onun bilceği iş. bu kadar garipsenen nedir?

Tecrübesini anlatmak farklı aman ha Semra Hanımla Güvenç Beye gidin demek farklı.

Onun makinası, bunun makinası gibi inandırıcı gelmeyen birşey ayrı.

Birde şöyle düşün Hale gitmeye karar vermiş biriysen yada gidiyorsan kafanda bir acaba oluşmazmıydı ? Birazda tarafsız siz düşünün bakalım. Şahsen ben devam ettiğim dönemde böyle bir yazı okusam kafamda soru işaretleri uçuşurdu biliniyor ki bu süreç sancılı ve etkilenmeye açık bir süreç.

günaydın arkadaşlar

eylülde42 yaşıma gireceğim sizler oldukça deneyimlisiniz aylardır sizii takip ediyorum ben ocak ayında nihayet tüp e karar verdim ısrarla tüp düşünmüyordum ama 19 aydır bebek sahibi olamdım sebesizler gurubundayım galiba bana önerilerinzi ne olur yaşadığınız ben yaş gurubu hanımlarda başarı oranı nedir siizn fikirlerinize ihtiyacım var :kedi:

Serpil, Hosgeldiniz! Yasimiz geregi bizlerin daha uzun sure bekleme gibi bir luksu yok, o yuzden hemen ciddi bir sekilde tup bebek tedavisine baslanmasinda fayda var.

Rahim filmi cekildi mi?
Hic laparoskopi yapildi mi? Tupler acik mi, yapisiklik var mi?
Esinizin sperm test sonucu nasil?
Folikul kapasiteniz icin ne dediler?
Hormon testleri? FSH, E2, LH, Prolaktin???
Kromozom analizi yapildi mi? Simdilik bunlar aklima gelenler...

Iyi lab'e sahip bir merkezde tum testlerin onceden yapilarak, ileri tekniklerin kullanildigini bilerek baslamanizi oneririm.

ben insanları anlamak istiyorum ama anlayamıyorum. neden insanlar sadece kendilerine fokuslanırlar. neden bu kadar kendilerine hayran olurlar. neden kimselere saygıları olmaz. ve neden bi an da bulundukları durumda olmayıp karşılarındakinin durumuna geçtiklerinde de o karşılarındakine batırdıkları çuvaldızı bu kez kendilerine batıramazlar ve hiçbir zaman benim da ayranım ekşi demezler. herkes kendi tecrübesini tercihini yaşar kardeşim. kimse kimseye düşüncesini dikte ettiremez. gel bakiyim sen 18 yıl uğraş didin bu yollarda sürün ondan sonra konuş. ben niye konuşmuyorum. bende ilk denememde negatif oldığım merkezde ikinci denememi yapıp pozitif sonuca ulaştım . bu maharet mi kardeşimm. üçü de yapsaydım dördü mü yapcaktım aynı yerde. benim paramı sen mi veriyosun. kime ne hocam benim tercihimden. kime ne senin tercihinden. sen kendini şanslı say otur oturduğun yerde. dua et allahım tüm isteyenlere ver diye. yok memorialin başarısıymış yok halenin yok semranın başarısıymış. insanlar neyi tölere edip etmeyeceğini sana sormuyo. o bayıldığın merkez de amme hizmeti vermiyo para alıyo kardeşim hemde euro alıyo euro . TL değil anlıyo musun? öyle kolay değil o işler. ver ilacı ver iğneyi git gel uğraş biz neler gördük bu işler öyle iki sayfa okumaklar iki tecrübeyle bitmiyo. allah insanlara akıl fikir versin başka bişi demiyorum. sanki biz burda keriziz o da bizi uyandırdı. allah razı olsun,,,

Niye 18 yıl ? Kimin ne çektiği problemin şiddeti yıllarla mı kıyaslanır oldu. Kiminin 18 yıl çocuğu olmaz sadece lafta ister iplemez, kimi 1 yılda dağılır. Kime göre neye göre ? Kriter ne ?

Aynı şeyde bahsediyoruz ama siz biraz agresifsiniz galiba millet para veriyor, emek veriyor, umut veriyor. Biri gelip ısrarla o umutları dinamitliyor ne güzel ya.

Enteresan ki, emek verenleri umut verenleri üzmeyin bu şekil fikir beyan etmeyin demek kabahat, umut kıranlar kabahatsiz.

Beyaz , bilgiler ve oneriler icin cok tesekkur ederim. Ayriyeten genc kiz gibi rahmin var demissin cok guldum.sırnaşık şey Cok da yasimi gostermiyorum zaten. ( 40 yas psikolojisi lülülülülülü) Sizde kalma teklifi icin de cok tesekkur ederim canim, sagolasin.
Bu saydigin doktorlarin hepsinin de dallarinda cok iyi olduklarini biliyorum. Bizim en buyuk sorunumuz orada yasiyor olmamamiz, geldigimizde de zamanimizin kisitli olmasi. Ama dedigin gibi gorus alma fikri de cok iyi, sagol canim.kaydirigubbakcemile5

beyaz
sen çok iyisin.kalma konusunda benim de aklımdan geçmişti.ama benim evim çok küçük.durun güldüreyim sizi.hani buradan yel esse oradan duyarsın misali.ne demek istediğim anlaşılmıştır umarım.:roflol:)2 odam var.biri y .odası diğeri de hem oturma,hem yemek,hem misafir...herşey işte...gönlüm zengin,ferah ama ne yaparsın gönül de ancak birine veriliyor!!yüreğimde ise her sevgiye sevgiliye,dostluğa yer var.

Erverdicim, senin genis gonlun ve sevgin yeter. Bir de tarhana corbasi yapar arkasindan da kaynattigin domateslerden bir menemen yapariz, ooooo gel keyfim gel. Senin bostana geldik yanii...kaydirigubbakcemile5

zarpandit beyaz çok güzel yazmış. yücel karamana gidersen eminim ofis histeroskopi yapıp bakalım bu kadar kaliteli yumurtanın tutunamama nedeni neymiş diyecektir. semra hn falan da diyebilir bunu. badenur da histeroskopi + laparoskopi için birkaç doktorla görüşüp yücel bey e yaptırmıştı. bence de bu son tedavin olacaksa eğer aklında tüh şunu da yaptırsaydım buna da gitseydi kalmamalı. hemen klasik ilaçlarla başlanacak klasik bir tedaviden önce 1-2 doktorla görüş mümkünse öyle karar ver derim.

Sagol Deniz, Yucel Bey'i gormem iyi olacak sanirim. Aslinda benim rahim filmim yenilendi, iki kez rahim filmi yapildi. Ama ucuncusu de gerekliyse onu da yaptiririz tabi neden olmasin.eyvahedigeldismile

Waterss, cok yararli tecrubeler ve bilgiler icin cok tesekkur ederim. Umarim hem ben hem de bu yola baskoyan arkadaslarimiz faydalanabilir, eline saglik. Sutun minik kizina bol bol yarasin canim.opuyorumnanaktan

Cans, gozunaydin esine kavustun. Umarim yararli calismalar yapmisinizdir, meyvelerinle birlikte, organik yollardan TR'ye donersin.:3:

erverdi sen hale hanımı kötüleyen bi yazı mı yazdın? aman ona gitmeyin mi dedin? memorial kötü mü dedin? hale hanımın hastaları neden döküldü ben anlamadım?

canım başka işlerim vardı çıktım ben.şimdi okuyorum yazılanları.hayır ben kimseyi yermedim.
okumaya devam edeyim

Alabama, bilgiler icin cok tesekkur ederim. Senin O saga-sola sallanan plastik bandi ben gobegimi eritmek icin kullanayim.delikafaduldenkaydirigubbakcemile2
Ilaclarin cogunun ismi tanidik geliyor zaten. Sagol canim.opuyorumnanaktan

Tecrübesini anlatmak farklı aman ha Semra Hanımla Güvenç Beye gidin demek farklı.

Birde şöyle düşün Hale gitmeye karar vermiş biriysen yada gidiyorsan kafanda bir acaba oluşmazmıydı ? Birazda tarafsız siz düşünün bakalım. Şahsen ben devam ettiğim dönemde böyle bir yazı okusam kafamda soru işaretleri uçuşurdu biliniyor ki bu süreç sancılı ve etkilenmeye açık bir süreç.
bu sorunun yada yorumunun karşılığını sana deniz bulut yazmış sen hala bunu sorgulayacağına Semra hanıma sorarsın eğer bu süreçteysen bakalım siz böyle birşey dediniz mi diye. Bu paragrafın muhatabı Semra hanımdır. bu forum değil. kimse kimseye yalancı uydurma diyemez. eğer Semra hanım yada adı belli herhangi bir doktor dediyse de demeyecek. dememesi gerektiğini bu şekilde öğrenecek. Memorialin patronu ben olsam gider sen nasıl böyle birşey söylersin diye Semra hanıma sorarım. Beyaz da bunu uydurmuyo sanırım. Eğer etki altında kalmak istemiyorsan buralara takılmazsın. ve ister doktoro ister çöpçü herkes hata yapabilir hatasından ders alıp bunu bidaha yapmaması önemli. kimse allah değil.

Niye 18 yıl ? Kimin ne çektiği problemin şiddeti yıllarla mı kıyaslanır oldu. Kiminin 18 yıl çocuğu olmaz sadece lafta ister iplemez, kimi 1 yılda dağılır. Kime göre neye göre ? Kriter ne ?

Aynı şeyde bahsediyoruz ama siz biraz agresifsiniz galiba millet para veriyor, emek veriyor, umut veriyor. Biri gelip ısrarla o umutları dinamitliyor ne güzel ya.

Enteresan ki, emek verenleri umut verenleri üzmeyin bu şekil fikir beyan etmeyin demek kabahat, umut kıranlar kabahatsiz.
ben agrasif değilim burda 2200 sayfa yazı yazılmış boru değil. sen de okumadan kimseyi tanımadan hikayesini bilmeden damdan düşer gibi gelip YAZIK COK YAZIK yazamassın anlıyomusun. o zaman ben agresif de olurum her kötü şeyin alayı da olurum. yok ben 8 aylık hamileyim yok ben şuyum yok ben buyum bunları olunca yazdıklarını yazmayı yazıklar olsun demeyi kendine hak mı buluyosun. yada sen agresifsin sen insanları etkiliyosun diye suçluyosun. eğer ben hale hanım olsaydım elbette bana gelen hastaları etkilediğini düşündüğüm insana saldırırdım. ki millet üstüne basa basa hale hanımı herkesin sevdiğini söylüyo ve onunla bu derdi paylaşmaktan mutlu olduğunu dile getiriyo ama tabi yine yanlış anlamış biri çok rahat gidip iki cümle okuyup hale hanıma şunu da söyleyebilir hale hanım hale hanım doktorluk elden gidiyo şu şu forumda şu şu nikli kadınlar sizi çekiştiriyo. ama malesefki öyle bi durum söz konusunu değil buna hale hanım inanıp böyle birşey olduğunu düşünebilir çok rahat. önce okuyun insanları tanıyın fikir sahibi olun sonra yorum yapın. ama yapıcı yorum yapın. öyle gelip yazıklar olsu falan yok cahil yok fikirsiz vs gibi ipe sapa gelmez yorumlar olmuyo. oldurmaya çalışırsanda olmuyo gelir biri cevabını verir. bi kez yazdım bi kez daha yazıyorum bizler memorialin memnun müşterileriyiz ve hastalarıyız. senin söylediğin gibi bir durum yok.
gelelim 18 yıl uğraşmaya ve bununla ilgili yazdığım yazıya yada cümleye. sen o 18 yıldır uğraşan kadının 3 yumurta 5 yumurta olayına niye atladın o zaman. tü kaka mü kaka neydi bunlar agresif cümleler değil miydi. yok iyiye inanmazmış yok kötüye inanırmış sen kimsin peki bu insan hakkında yorum yapıyosun öyle olmuş nolcak sen hangi kriterine göre konuşuyosun 2 tüp deneme kriterine göre konuşmuyo musun? ben de 18 yıldır uğraşmış bir fiil uğraşmış hala bihalt bilmediğin insan hakkında yok umursamamış yok belki 1 yıl uğraşmış diyip batıyosun ve hala bana kriter soruyosun. sana yazmış okudun mu? ne badereler atlattığını kaç denemesi olduğunu hala neyi soruyosun?

Son düzenleme:
alabamacımdeniz bulutçumyüzlerini görmediğim güzel hamilelerim.sizin ne işiniz var burada. lütfen canlarım.gidin keyfinize bakın bugün.bebelerinizi dinleyin.stres yapmayın güllerim.yol arkadaşlarım.
beyazcım,anne adayım.sen de git yangel osman 3 dönüm bostan yap.relaks relaks.git bebelerinin bölünmelerini hızlandır.kendini şımartan bişey yap,ye.mutlu et.

zarpanditçim;gönül üstü tarhana melemen ha...tamam gülüm.başım üstüne.inşallah.bebeğini kutlarız bizde.kutlamaya bakın yaa.mönü;tarhana melemen .turşusuz olmaz merak etme.üstüne de bir de çay demleriz.Zarpandit sen bilmezsin.eskiler bilir.eğer benim olsaydı evin heryerini süsliyecektik.geliceklerdi.ne yapalım olmadıysa bizimkisi de tarana partisi olur.

hoşçakalın 38 in gülleri.
bende birazdan derse devam edicem.:3:

bu konunun genel muhatabı benim sanırım. söyle bir göz attım. yazılanlara. beklemenin 3. günnüde biri olarak hiç gerilmeye niyetim yok. tartışmaya hele hiç niyetim yok ben hale iyi semra iyi herkese göre iyi değişir bunu bilenler neden halen kendi iyilerini savunurlar bunu anlamış değilim.
ben bununla ilgili yazımı yazarken hale hanımın beni rahim filmi çektirmeden tedaviye başlatmadığını ve çok doğru bir yol izlediğini zaten söylemiştim. görmek isteyen bunları da görürdü. geri dönüp bu mesajımı bulacak boş zamanım yok bulmak isteyen bulsun.
ben o iyi bu iyiden öte tek bir şey söylerim o da şu ki semra hanımın 2 folükülün var dediğine hale hanım tek dedi. ve ne oldu sonuç İKİ TANE 1. KALİTE EMBRİYOM oluştu. HANİ TEKTİ. SONUCU SİZİN TAKTİRİNİZE BIRAKIYORUM...
DİĞER taraftan ben bu kulübün üyelerinden biriyim konunun dışına çıkmadan görüşlerimi özgürce ifade edebilirim katılan katılır katılmayan katılmaz ..bunun için ortamı germeye ne gerek var. sonuçta hepimiz çalışanız beni beğenip beni tercih eden var etmeyen var. bunun için milletin yakasına yapışmam gerekmiyor.
neyse özetle şunu belirtmek istiyorum ki benim üzerimden kimse yorum yapmasın ben yaşadığım şeyi yazıp yazmamakta özgürüm. memorial e ve ekibine saygı duymasam orda tedavi olmazdım. özetin son cümleside budur....
sevgiler...

burda umut kıran kim?
hale hanıma gitmeyin diyen kim?
güvenç beye gitmeyin diyen kim?
yada şu hastaneye gitmeyin diyen kim?
bu sorulara doğru cevap veremeyeceksen bidaha bu topiğe yazma yoksa seni şikayet edeceğim?
hatta hastaneye dilekçe vereceğim. en azından 20 tane hastanızı sebepsiz yere halisünasyonlarıyla rahatsız eden bir hastanız var diye dilekçe vereceğim.

Hybris, biz burada deneyimlerimizi ve tecrubelerimizi paylasiyoruz. Kimsenin kimseyi kotuledigi yada saygisizca davrandigi da yok. Hepsi bire-bir yasanilmis gercek olaylar, cok cocukca ve hayal urunu olan bir sey de yok. Yakin bir tarihte yasanilmis oldugu icin de su asamada cok daha onemli. Biz bu merkezler icin cok seyiz! Bizim sayemizde isimlerini daha cok duyuruyorlar, daha fazla tecrube kazaniyorlar, farkli durumlar ve farkli pozisyondaki ciftler icin kendilerine extra bir arastirma konusu buluyorlar ve kendilerini bu konuda yenileme gayretine giriyorlar. Buradaki arkadaslarim cogu, bir cok basarisiz denemeden gecmis, bu konularda bir cok bilgiye sahip kisiler. Herkesin fikirlerini soyleme ozgurlugu var ama sizin yaklasiminizin cok uygun oldugunu dusunmuyorum. Beyaz arkadasimiz, tedavisinin takibini kendi de yapmamis olsaydi simdi transferinin yapilmamis olmama ihtimali cok daha yuksekti. Herkes bu yolda hem maddi hem manevi anlamda cok yoruluyor ve herkes eminim ki detayli ultrasonda tedavisinin yapilmasini ister. Biz bu doktorlara ve merkezlere hem maddi hem manevi acidan guveniyorsak, onlar da bize gercekten gereken onemi fazlasiyla vermeliler. Biz kendi grubumuzda, kendi arkadaslarimizla gayet mutluyuz ve bilgi-tecrube alisverisinde de memnuniyetle bulunuyoruz.

neyse arkadaşlar ben gider daha fazla bende sinirlenmek istemiyorum. herkesin hakkında hayırlısı. isteyen istediğini anlasın bu laflar tüm yorumlar bana gelmedi özetle
denizbuluta
beyaza
ve erverdiye geldi çok açık. bende arkadaşa fena daldım. çünkü yazık COK çok yzik ak takıldım. herkes kendi tercihini yaşar. sizler etki altında kalmayın sakın. bizi tanımayanlar görüyosunuz etki altında kalıp doktorlarından falan vazgeçebilirlermiş. önemli olan tecrübeler ve eğer kötüyse o tecrübelerin yaşanmaması için girilmiyomuş bu forumlara sadece sırtına devam et denmesi için insanlar bu forumlara geliyomuş bunu da bugün öğrenmiş bulunuyorum.

beyaz aynen canım bugün 3,günün sen içini ferah tut. hayırlısıyla hamilesindir inşallah ve hiiiç birşeye takılma. burda önemli olan kimin kim olduğu değil. kimin cok sevildiği kimin az sevildiği değil. burda tek önemli şey sağlıkla kazıklanmadan doğru teşhis ve tedavi ile EVLAT SAHİBİ OLMAKTIR.

Son düzenleme:
Alabama, Deniz, Beyaz hadi bakalim siz dinlenin biraz, tansiyonlari yukseltmenin bir manasi yok.
Erverdi'de ders calismaya gitti, benim icin de gec bir saat oluyor. Biz kendi icimizde cok mutluyuz ve birbirimize destek oluyoruz, onemli olan da bu zaten.
Yarina kadar iyi bakin kendinize...opuyorumnanaktan

Buradaki yazismalar tamamen tecrube paylasma, dayanisma amacli ve buradaki herkes son derece akli basinda, okudugunu kendi suzgecinden gecirebilecek kapasitede. Eger herhangi bir doktora gitmeye kararli birinin aklinda soru isareti olusmussa bunun cevabini kendi bulur. Bizler herhangi bir doktor ya da hastanenin sozcusu olmadigimiz icin olumluyu da olumsuzu da dinleriz. Herkes tecrubesini, fikrini soyleyince seviniriz.

Siz doktorunuzu cok sevmissiniz, onunla basarmis, 8. aya ulasmissiniz ne mutlu size... Ama unutmayin henuz basaramayanlarin butun akli fikri enerjisi hala burada, deli gibi ugrasiyoruz ne yapsak nereye gitsek diye, bu yuzden herkes birbirine tecrubesini soruyor, burada uzun yillar hayal kirikligi yasayanlar var ama mesela ben daha yeniyim bu zorlu surecte ve uzun yillar bu surecten geciyor olmanin ne demek oldugunu tahmin edebiliyor sizin gibi yabana atamiyorum(belki 8 aylik bebeginiz karninizda olmasa baska turlu dusunurdunuz). Yazilanlari okuyup fikir edinmeye calisiyorum.

Yani Hale hanimin hastasi azalmaz burada yazilan bir yaziyla...Ama belki bu yazismalar sayesinde sadece Memorial da Hale hanima degil heryerde hastanenin doktorlarina sorular sorar onlarin daha dikkatli olmasini saglamaya calisiriz.

Alabama, şu YAZIKLAR OLSUN'u nerede yazmışım bir göstersene ?

Ya anlatamıyorum, ya anlamıyorsun ya anlamamakta direniyorsun. Aynı mahalleye yabancı geldi taşlayın hesabı.

Tekrar ediyorum, bir sürü insan o makinası kötü denilen dr. un hastası ve onda tedavi oluyor. Bende soruyorum basit bir şekilde öyle bir şey mümkün mü ? Azıcık düşünen biri buna hayır mümkün mü der.

Bu mümkün değilse bu tarz konuşma o insanları üzmez mi ? Peki neyin savunmasındasın bir anlatsan.
Sen diyorsun ki burada biri yazar biz direk doğru kabul ederiz, diğerinlerinin umudu kırılsın iplemeyiz.

Bir düşünsen ben hamile kalmışım bana ne demiyorum, bu zorlu yolu bildiğim için birilerinin umudu kırılmasın diyorum. Sen ne diyorsun karşılığında efelenmek dışında ?????????????????

AAAA bu topiğin dayısı da senmişsin galiba çok korktum. Aman ha yazmayayım...... Makina kötüyü ben çıkardım galiba . Sen iyi değilsin biraz sakinleş tekrar oku dayıcığım

Alabama, şu YAZIKLAR OLSUN'u nerede yazmışım bir göstersene ?

Ya anlatamıyorum, ya anlamıyorsun ya anlamamakta direniyorsun. Aynı mahalleye yabancı geldi taşlayın hesabı.

Tekrar ediyorum, bir sürü insan o makinası kötü denilen dr. un hastası ve onda tedavi oluyor. Bende soruyorum basit bir şekilde öyle bir şey mümkün mü ? Azıcık düşünen biri buna hayır mümkün mü der.

Bu mümkün değilse bu tarz konuşma o insanları üzmez mi ? Peki neyin savunmasındasın bir anlatsan.
Sen diyorsun ki burada biri yazar biz direk doğru kabul ederiz, diğerinlerinin umudu kırılsın iplemeyiz.

Bir düşünsen ben hamile kalmışım bana ne demiyorum, bu zorlu yolu bildiğim için birilerinin umudu kırılmasın diyorum. Sen ne diyorsun karşılığında efelenmek dışında ?????????????????

AAAA bu topiğin dayısı da senmişsin galiba çok korktum. Aman ha yazmayayım...... Makina kötüyü ben çıkardım galiba . Sen iyi değilsin biraz sakinleş tekrar oku dayıcığım

tamam benim anladığım BEYAZ YALANCI
semra hanım ona ya yağ kitlesinin arkasında kalmıştır ya da hale hanımın makinası o kadar hassa değil o yüzden göremedi dememiştir o gün. BEYAZ MAHSUS HALE HANIMA GICIĞI OLDUĞUNDAN ONA GİDİLMESİN DİYE BÖYLE YAZDI! oldu mu? :jeyyar::roflol:laelaelaelaelae hadi bn çok eğlendim azcık da gidip benim kasım hamilelerimi okuyup eğleneyim kaydirigubbakcemile2

Back
X