• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

beyaz ve baharnaz ( ay isimleriniz de kafiyeli erverdi nin şiir yazmasına uygun a.s) test yapma konusunda mümkünse 12. güne kadar bekleyin. eğer daha önce yapacağınız testte alacağınız sonuç 0 değilse, boşuna sevinip üzülebiliyorsunuz. 10. gün 30 gibi bir değer çıktı diyelim. katlayacak mı diye bekliyorsunuz ama bir bakıyorsunuz 12. gün düşmüş. sevinmişken üstüne üzülüyorsunuz. veya çok düşük katlasa bile 100 ün altında kalır sağlıklı değil kimyasal oldu herhalde diye kalan 2 gün kendinize işkence edip 12. gün değeri 80-100 gibi buılabiliyorsunuz. ben de yaptım ne yazık ki. beklemenin ne büyük işkence olduğunu biliyorum ama erken yanlış sonuç alıp beklemek de başka bir işkence. çünkü her durumda 12. günü bekleyeceksiniz ve eğer negatif almadıysanız 14. gün belki sınırda değerler çıkarsa 16. gün vs testi tekrar edeceksiniz.
o nedenle mümkünse bekleyebildiğiniz kadar bekleyin.
beklemenin sonu yok 12. günü bekle, testin tekrarını bekle, kese görmeyi bekle,kalp atışını bekle, tekrarını bekle, ikili testi bekle vs vs. yani inşallah daha çok bekleyeceksiniz. kendinizi alıştırın kaydirigubbakcemile3

Kindersms, yine mi tatile gittin guzelim? Leylek hala havada yani, umarim sana kundaga sarili bebekte getirir.:emir_bebek:

Absynth, umarim tedavin basladiginda bu kadar yogun olmazsin. Simdi sorun degil de o zaman enerjiye ihtiyacin daha fazla olacak. Kolumu sormussun, tesekkur ederim. Bu hafta evde egzersizler yapiyorum, agri-sizi tam manasiyla gecmis degil. Agri fazlalasirsa doktorum gel dedi ama...Sizinkiler de uzun sure mi fizyoterapiye gitmislerdi ve agri tamamen kesilmis miydi?

Patikler, Hulya, Deniz Bulut, Alabama, Waterss, Merye opuyorumnanaktan

evet canım .. dun bakunun en guzel meydanına gıttık ..'' azadlık meydanı ''dıyorlar..sovyet rusyanın zulmundee ve baskısından kurtulmak için ılk kıvılcım bu meydanda yakılmıs .. turkce anlamı '' ozgurluk meydanı '' .. cok guzel bır mımarısı var .. eskı rus taş evlerı ve bınaları restore etmısler .. fakat magazadakı urunler hep turk malı .. hatta cok komık bır sey oldu .. bır ayakkabı magazasına gıttık .. cok guzel ayakkabılar .. ben denıyorum .. a .. cok guzelmıs falan dıyorum .. kızlar guluyor .. eşim sordu bunlar ne malı ? .. kız guluyor .. Turkıyeden gelıyor dedı .. ben de guldum ..bilmiyorumkismile
.. butun bu restore işlerını Alıyevın karısı organıze edıyormus .. devlet ışlerınde cok sozu gecen bırıymış ..
ılgınç ızlenımlerım oluyor .. ılerıkı gunlarde sıkılmazsanız paylaşmak ısterım

canım zamanla öğrenirsin eşim de geçen bahar iş için gittiğinde anlatmışlar. galiba ülkenin yarısı aliyev ve eşinin. bir sıra en lüks mağazaların olduğu bir cadde varmış onlar da onlarınmış. ülkenin bir kısmı zenginlik içinde bir kısmı sürünüyor. bir de bizden beter her işi mutlaka rüşvetle hallediyormuşsun. galiba polis olmak için bile para veriyormuşsun çünkü sonra halktan topluyormuşsun. böyle tuhaf bişi de vardı. sen oraya gitmişken rahat rahat öğrenirsin artık bunları.

beyaz ve baharnaz ( ay isimleriniz de kafiyeli erverdi nin şiir yazmasına uygun a.s) test yapma konusunda mümkünse 12. güne kadar bekleyin. eğer daha önce yapacağınız testte alacağınız sonuç 0 değilse, boşuna sevinip üzülebiliyorsunuz. 10. gün 30 gibi bir değer çıktı diyelim. katlayacak mı diye bekliyorsunuz ama bir bakıyorsunuz 12. gün düşmüş. sevinmişken üstüne üzülüyorsunuz. veya çok düşük katlasa bile 100 ün altında kalır sağlıklı değil kimyasal oldu herhalde diye kalan 2 gün kendinize işkence edip 12. gün değeri 80-100 gibi buılabiliyorsunuz. ben de yaptım ne yazık ki. beklemenin ne büyük işkence olduğunu biliyorum ama erken yanlış sonuç alıp beklemek de başka bir işkence. çünkü her durumda 12. günü bekleyeceksiniz ve eğer negatif almadıysanız 14. gün belki sınırda değerler çıkarsa 16. gün vs testi tekrar edeceksiniz.
o nedenle mümkünse bekleyebildiğiniz kadar bekleyin.
beklemenin sonu yok 12. günü bekle, testin tekrarını bekle, kese görmeyi bekle,kalp atışını bekle, tekrarını bekle, ikili testi bekle vs vs. yani inşallah daha çok bekleyeceksiniz. kendinizi alıştırın kaydirigubbakcemile3

Haklısın canım hep bekliycez inşallah güzel alacağımız ilk haberle beklemeye başlarız.

Bu arada iyi bir fikir erverdi için belki derslerden fırsat bulup bizede bir şiir yazar en azından benim adıma bekleyiş ve kararsızlığım için matrak patlak bir şiir patlatır. .))

gunaydın arkadaşlar
dunkü sıcak saatlerden sonra guzel ve huzurlu bır sabaha başlamak cok guzel. ..
... vanılya yenı bır tedavıye başlıyacakmıssın ..tatıl sonrası boyle bır tedavı planlanması bence mukemel.. o guzel enerjı ve dopıngle mutlaka başarılı olacaktır .. şimdiden tebrıkler ..
....baharnaz gerıye sayım başladı .. 3 .. 2.. 1 ..ve mutlu son ...
....zarpandıt gordugum kadarıyla tedavı planları ve programları saglam devam edıyor .. tebdıl - i mekanda fayda vardır .. inşallah turkıye sana uğurlu gelecek ..
.... beyaz inşallah hamılesındır . embrıyolar cok guzel gelışmış ..
ismini sayamadıgım tum arkadaşlar ''hepınıze azerbeycandan dıyarından selam getırmişem ''

canım ben onu salam getirmişem diye biliyordum.öyle söylüyor azeriler.sen daha çğrenememişsin oranın şivesiniyerimseniben
bne salam isterem bananesırnaşık şey

Cans, guzelim siven hemen degsimis bakiyorumda...Biz de sana selam gondermisez. Keyfini cikar, bol bol yararli calismalarda bulun.Şeniz

Vanilya, gule gule git canim, yolunuz acik olsun. Eminim kurlerin fayda saglayacaktir. Tatilde de bence boyle ikilemde kalmak ve ikilem ile geri gelmek yerine, gitmeden once taze siklus mu yoksa dondurulmuslar mi diye karar verseniz sanirim biraz kendinizi daha hafif hissedeceksiniz gibi geldi. Geldiginizde de aldiginiz karar dogrultusunda hemen baslarsiniz, donuste biz buradayiz ve seni bekliyoruz.kaydirigubbakcemile5

Beyaz, senin daha sonuc alman icin cok erken canim ama Baharnaz isterse bence test yaptirabilir. Bazilarinda deger dusukte olsa kanda cikiyor. Beyaz, sabir canim, simdi olumsuz bir sey dusunmemeye calis. Herhangi bir belirti icin daha cok erken. Bir de bazilarinda olna bazi belirtiler, digerlerinde hic de olmayabiliyor, o yuzden belirtilere takilmayin lutfen. Ikinize de bol sanslar diliyorum.
Baharnaz, bakiyorum hala daha kirmizi biber tursusu yapma plani var, tamam sen yap, gelince tadina bakarim.:1:

zarpandit;seni kutluyacağız ya..bahar biber turşusunu getirecek tarananın yanında.yerimseniben

Kizlar, dunku tatsiz yazismalar nedeniyle soramadim, benim de aklim dagilmisti.

Ben hem iki kez laparoskopi oldum hem de iki kez rahim filmi yaptirdim. Rahim filminin sonuncusu 2009 basiydi. Herikisinde de tupler acik, yapisik degil, endometriumun durumu iyi....Bizim durumumuzla ilgili olarak, bazilariniz basarisizliginizin nedeni icin ne soylendi demissiniz. Ayni sorulari biz de yillardir sorup duruyoruz ama henuz cevap alamadik. Sperm sayisi ve hareketliligi dusuk, kurlerle ve takviye vitaminlerle sayiyi ve hareketliligi biraz artirdik ve yikama sonrasi, hareketlilik acaip iyi cikmisti. Ama sayi hala dusuk...Dusukten sonra, kromozom analizi normal, dusuk materyali normal cikti. Embriyolarimizda Grade 1'lerle birlikte Grade 4 olanlar da vardi tabii. Kendiliginden dusukle sonuclanan bir ikiz gebelik, bir bos gebelik, bir de kimyasal gebelik gecirdim. Folikul sayisinda cok sukur sorun yok ama ilaclara fazla cevap vermem nedeni ile OHSS olusuyor. O yuzden de orada yapilacak olan tedavide dusuk dozla daha az folikul elde etme plani var. Buradan fakli olarak co-culture yapilacak, hem spermler hem de embriyolarin kaliteli olanlari secilip oyle transfer yapilacak. Oysa buradakiler ciplak gozle secilmis, hucrelerin bolunme sayisina gore hangi kalitede olduklarina karar verilmis embriyolardi. Oradaki sistem ve techizat daha iyi gorunuyor ama tabii sonucu gorecegiz. Sizce benim hala Yucel Karaman'i gormem gerekir mi? Biriniz rahimde perdeden bahsetmis, bildigim kadariyla bu histereskopide olsaydi cikardi degil mi? Rahimdeki her turlu sorunu histereskopide goruyorlar. Ben bir ara iyice kafayi siyirmis, doktorlarin makalelerini okumaya baslamistim. Cok bilgi var....Bir ara L-Selectin denilen bir maddeye takmistim, herhalde bu bizim embriyolarin etrafinda yok diye...Yapilan calismalarda bu madde embriyolarin etrafinda yoksa gebelik saglanamiyormus. Bir ara her doktora gittigimde elimde ciktilarla gidiyordum...O kadar cok sey varki... Sonra cok okumanin da bir faydasi olmadigini anladim. Herneyse, hala daha farkli doktorlar gormeli miyim sizce?
kafamçokkarıştı

Zarpandit senin güzel bir sonuç alacağına inanıyorum canım
Sadece Türkiye' nin havasını İstanbulun ekmeğini yiyip suyunu içmen lazım sonrada erverdinin tarhana partisinde bulunman lazım.

Zarpandit senin güzel bir sonuç alacağına inanıyorum canım
Sadece Türkiye' nin havasını İstanbulun ekmeğini yiyip suyunu içmen lazım sonrada erverdinin tarhana partisinde bulunman lazım.

Baharnaz, insallah, cok tesekkur ederim. :Saruboceq: Tamam sen de kirmizi biber tursunu ozenle yaparsin artik.yerimseniben

tabiki kırmızı yada renk renk turşular feda olsun hiçbiri olmadı bakırköye turşucuya uğrarım. kaydirigubbakcemile3

evet canım .. dun bakunun en guzel meydanına gıttık ..'' azadlık meydanı ''dıyorlar..sovyet rusyanın zulmundee ve baskısından kurtulmak için ılk kıvılcım bu meydanda yakılmıs .. turkce anlamı '' ozgurluk meydanı '' .. cok guzel bır mımarısı var .. eskı rus taş evlerı ve bınaları restore etmısler .. fakat magazadakı urunler hep turk malı .. hatta cok komık bır sey oldu .. bır ayakkabı magazasına gıttık .. cok guzel ayakkabılar .. ben denıyorum .. a .. cok guzelmıs falan dıyorum .. kızlar guluyor .. eşim sordu bunlar ne malı ? .. kız guluyor .. Turkıyeden gelıyor dedı .. ben de guldum ..bilmiyorumkismile
.. butun bu restore işlerını Alıyevın karısı organıze edıyormus .. devlet ışlerınde cok sozu gecen bırıymış ..
ılgınç ızlenımlerım oluyor .. ılerıkı gunlarde sıkılmazsanız paylaşmak ısterım

anlat anlat.ayrıntısıyla anlat.hep farklı yerler görmek istemişimdir.betimleropuyorumnanaktanim.

Ben hem iki kez laparoskopi oldum hem de iki kez rahim filmi yaptirdim. Rahim filminin sonuncusu 2009 basiydi. Herikisinde de tupler acik, yapisik degil, endometriumun durumu iyi....Bizim durumumuzla ilgili olarak, bazilariniz basarisizliginizin nedeni icin ne soylendi demissiniz. Ayni sorulari biz de yillardir sorup duruyoruz ama henuz cevap alamadik. Sperm sayisi ve hareketliligi dusuk, kurlerle ve takviye vitaminlerle sayiyi ve hareketliligi biraz artirdik ve yikama sonrasi, hareketlilik acaip iyi cikmisti. Ama sayi hala dusuk...Dusukten sonra, kromozom analizi normal, dusuk materyali normal cikti. Embriyolarimizda Grade 1'lerle birlikte Grade 4 olanlar da vardi tabii. Kendiliginden dusukle sonuclanan bir ikiz gebelik, bir bos gebelik, bir de kimyasal gebelik gecirdim. Folikul sayisinda cok sukur sorun yok ama ilaclara fazla cevap vermem nedeni ile OHSS olusuyor. O yuzden de orada yapilacak olan tedavide dusuk dozla daha az folikul elde etme plani var. Buradan fakli olarak co-culture yapilacak, hem spermler hem de embriyolarin kaliteli olanlari secilip oyle transfer yapilacak. Oysa buradakiler ciplak gozle secilmis, hucrelerin bolunme sayisina gore hangi kalitede olduklarina karar verilmis embriyolardi. Oradaki sistem ve techizat daha iyi gorunuyor ama tabii sonucu gorecegiz. Sizce benim hala Yucel Karaman'i gormem gerekir mi? Biriniz rahimde perdeden bahsetmis, bildigim kadariyla bu histereskopide olsaydi cikardi degil mi? Rahimdeki her turlu sorunu histereskopide goruyorlar. Ben bir ara iyice kafayi siyirmis, doktorlarin makalelerini okumaya baslamistim. Cok bilgi var....Bir ara L-Selectin denilen bir maddeye takmistim, herhalde bu bizim embriyolarin etrafinda yok diye...Yapilan calismalarda bu madde embriyolarin etrafinda yoksa gebelik saglanamiyormus. Bir ara her doktora gittigimde elimde ciktilarla gidiyordum...O kadar cok sey varki... Sonra cok okumanin da bir faydasi olmadigini anladim. Herneyse, hala daha farkli doktorlar gormeli miyim sizce?
kafamçokkarıştı

zarpandit;yazdıklarından anladığım kadarıyla.hamile kalabiliyorsun.hem spontan..ikiz düşüğün olmuş.üzücü ama bir yandan sevindirici.demekki hamile kalmanla rahime tutunması ile ya da yumurta kalitenle ilgili bir sorunun yok gibi geliyor bana.gebelik ilerlemiyor.benim düşüğümde de keseyi de görmüştük.sende de kan pıhtılaşman vardı değil mi?hatırlarsan Memorialde bir bayanla tanıştığımı 4 kez hamile kaldığını bunlara rağmen gebeliklerinin ilerlemediğini onda da kan pıntılaşması olduğunu yazmıştım.
hamile kalabildiğine göre spermler de iyi.zaten tüpte mikro da tek bir tane güzel bir sperm yeterli.sayınız az olsa da tüp için önemli değil bu.
histerskopi ile perde ile ilgili bir bilgim yok.Deniz biliyor olabilir.Memorial ko kültür mü dedi sana.bana ilk görüşmede öyle dediler.sonrasında Hale Hanım normal tedavi ile arasındaki başarının hemen hemen aynı olduğunu artık son bir iki senedir tercih etmediklerini söylemişti bana.yani vazgeçilmişti.bilşmiyorum belki ben daha umutsuz bir vaka olduğum için de öyle söylenmiş olabilir.fazlaca yumurtam yok ya.hani o yüzden diyorum.çünkü hastanenin ticari kaygısı yok.sen kabul edersin onlar işini yapar gider.ama burası öyle değil.şimdi böyle yazdığımı duyan da belki övüyorum sanabilir.hayır bunlar kendi düşüncelerim.izlenimlerimden sonraki.

evet... çok haklısın ne kadar okursak o kadar kafamız karışıyor.sorular azalacağına çoğalıyor.

bence neye karar verdiysen onu uygula.burada daha çooook şeyler yazılır çizilir.sen kendi doğruluğuna inandığını uygula.insan ziyan oluyor o dr da bu dr da.yine de kendinde o gücü buluyorsan olabilir.neden olmasın.fikir fikirdir.
hoşçakal.kendinle kal.:3:

Selam kızlar
gerginliğin devam etmemesi için cevap vermeme hakkımı kullanıyorum. yeterli derecede cevap almış zaten.

baharnaz canım bence kanda baktırmak için erken denizin dediği gibi değer düşük çıkabilir yine tekrarlayacaksın stres devam edecek. idrarda da bakmak sana kalmış keyfin nasıl istiyorsa öyle yap. öyle yada böyle güzel haberlerini bekliyoruz. fazla belirti arama çünkü olanında oluyo belirti olmayanın da oluyo belirti kesin var anlamında değil yani. sen rahal ol hamileymişsin gibi düşün hiç aksini düşünme.

alabama erverdi denizbulut ve diğer güzeller ben ayalardır sizii takip ederim :)) ve siizn tecrübelerinize inanıyorum hepiniizn ilgiisne tşk iyi akşamlar
saol canım bizim herzaman yeni gelene hoşgeldinimiz var kimseyi dikatte almamak gibi bi huyumuz yok. bizlerde ilk günden beri burada değiliz sonuçta bize de birileri hoşgeldin demiş derdimizi dinlemiştir. hinlikte hainlikte adam taşlamakta hiiiç karakterimizde yok. anlamadan dinlemeden kimseye yorum yapmayız. ne salağız ne keriz ne kabadayı ne hanım evladı. sıradan insanlarız sadece dertlerimiz ortak. kim nerde ne durumda biliyoruz allaha şükür. burda aslolan bizim dertlerimiz ve herkesin kısa yoldan tecrübelerden faydalanarak eğer birilri vakit kaybetmişse aman diğerleri vakit kaybetmesin diye uğraşıyoruz. ASLOLAN İYİ NİYET. Kötü niyetlilere yallah tazyik. bizi anladığın için teşekkür ederiz tatlım.

Gunaydin herkese,
yarin 2 haftaligina daglara gidiyoruz esimin memlekete...
dondugumde regl olunca ya sifirdan bir tedaviye girisecegiz, ya da esimin israriyla, bizi bekleyen 3 tane donmus embrioyu cozdurup durumlarina gore transfer yapmayi umacagiz.
Bu arada bu ay siki siki takibe aldim kendimi de esimi de kurlerle 3 ay etki etmesini bekleyip su isi yapsam belki de daha hayirli. Bunlari dusune dusune gidecegim bakalim.
Canta hazirliklari, is toparlamalari uzun seyahatleri cok sevmiyorum, cunku aslinda evimden ayrilmaktan hoslanmiyorum cok...
Donunce hepinizden guzel guzel haberler almak umuduyla hepinizi opuyorum tek tek...
oh ne güzel güle güle git güle güle gel vanilyacım. iyi moral depola dönüşte güzel tatlı bekleyiş dolu günler seni bekliyo. inşallah düşündüğün istediğin muradın seninle olsun.

günaydın;
baharnaz ya ben de hiç belirti yok inanır mısın? bu olumusuz bişiymiş sanırım canım çok sıkkın.
bu arada 9. günde öğrenebilirsin. gidip bir test yapmayı düşünmüyor musun? bunca gündür nasıl sabrediyorsun. bugün benim 4. günüm ben ölüyorum karnımın içi yanıyor.
bu arada senin de yumurtan 11. gün toplandı diye hatırlıyorum. konuştuk bunu ama unutmuşta olabilirim:)
bunlar güzel günler inşallah hamilesin beyazcım. iki tane harika 10 hücreli yumurta transfer edildi. ben tutunacaklarına inanıyorum hatta çoktan tutunmuşlardır bile. sende öyle düşün lütfen. hamileyim de kendi kendine.

kafamçokkarıştı
zarpanditcim bence diyip yazacaklarımı erverdi yazmış sonuçta demek ki tutunma oluyor inşallah bu defa mutlu sonuca ulaşacaksınız allahın izniyle. hatırladığım kadarıyla bade hepsiyle konuşup sonra kararını vermişti lap ve hist için. belki geldiğinde start vermeden önce bi kerede yücel bey den fikrini alabilirsin. bilemiyorum.

Back
X