- 8 Ocak 2009
- 10.338
- 30.955
- 798
günaydınnnn canımm kocaman mucuxxopuyorumnanaktan bütün cici hatunların haftası güzel başalsın güzel geçsin kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
günaydın canım opuyorumnanaktan
bugün resmi tatil varmI?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnn canımm kocaman mucuxxopuyorumnanaktan bütün cici hatunların haftası güzel başalsın güzel geçsin kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
gunaydinn topigin gulleri
kalktim banyo ve abdest aldim yasin,amme, tebareke okudum hepiniz icin allahtan hayirlisiyla evlat istedim allah kabul etsin. . icim dolu yazmak istiyorum ama klavye dandik, opuldunuzz
baharnaz resmi ttail var ama ben özel sktörüm :))) bize tatil yok ben dünde çalıştımm
gunaydinn topigin gulleri
kalktim banyo ve abdest aldim yasin,amme, tebareke okudum hepiniz icin allahtan hayirlisiyla evlat istedim allah kabul etsin. . icim dolu yazmak istiyorum ama klavye dandik, opuldunuzz
canımm günaydın cici anne nasılsın mutlusun dimi? allah daim etsin işallahhhh. nasıl karşıladı aileler haberi. ayyy çok heyecan verici...Beyaz canım nerelerdesin az kaldı inşallah güzel sonuç alıcaksın canım
erken test filan yapayım deme sakın.
srrpilcim teşekkür ederim canım .işallah yaaa ama çok gerginim uyuyamıyorum, dinlenemiyorum. gece 3 30,5 15, 6.30 en son 8 de uyandım hadi bakalım gör gerginliğimi.beyaz...... dualarımız seninle inşallhhh güzel sonucunu alacağız :CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ayy saol canım benim. benim de sana karşı içim dolu artık kızıyorum hee al laptobunu geç karşıma ona göre.gunaydinn topigin gulleri
allah kabul etsin canım. ben de aynen arapçasını türkçesinden okuyabiliyorum.:))ne yalansoyliyim cok sik okuyamiyorum. genelde babami dusunup ne zamandir ona dua yollayamadim amanin diyip okuyorum yada kafam bozuk oldugunda rahatlamak icin. sabah uyuyamadim terlemisim bi dus alayim hadi bi abdest aliyim hadi bari birazda okuyum falan derken oyle oldu ama insan cok rahatliyo tavsiye ederimm bende arapcasini turkcesinden okuyorum dogru yanlis allah kabul ederse.
bahar????
ye tursuyu dogur ayseyi ye tatliyi dogur hakkiyi demisler baharcimm
selam canım bir görünüyor bir kayboluyorsun canım
sonucumu aldım 12.gün değerim pozitif yarın yine testi tekrarlıycam
darısı senin ve tüm isteyen arkadaşlarımın başına canım
ayy çok sevindim canım hadi inşallah.
biz memorialden vazgeçtik bahar emre bakırcıoğluna gidiyoruz bayramdan sonra randevu ayarlayabilirsek büyük ihtimalle bahçecide olacak gibi.bizim erkek infertilitesiydi ya.o yüzden fikir değiştirdik.
ayy müthiş bi haber bu...![]()
ikiz olur inşallah
![]()