• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

gunaydinn topigin gulleri
kalktim banyo ve abdest aldim yasin,amme, tebareke okudum hepiniz icin allahtan hayirlisiyla evlat istedim allah kabul etsin. . icim dolu yazmak istiyorum ama klavye dandik, opuldunuzz

kalktim banyo ve abdest aldim yasin,amme, tebareke okudum hepiniz icin allahtan hayirlisiyla evlat istedim allah kabul etsin. . icim dolu yazmak istiyorum ama klavye dandik, opuldunuzz

canımm rabbim kabul etsin ağzına sağlık harika ben bu ara pek okumuyorum :(( galiba biraz yorgun hissediyum kendimi :(

Allah razı olsun canım sende öpüldün..

Beyaz canım nerelerdesin az kaldı inşallah güzel sonuç alıcaksın canım
erken test filan yapayım deme sakın.
canımm günaydın cici anne nasılsın mutlusun dimi? allah daim etsin işallahhhh. nasıl karşıladı aileler haberi. ayyy çok heyecan verici...
ya baksana bir hanım yapmış 8. gün ne kadar yüksek çıkmış. bugün benim de 8. gün yapsam nolur ki?

beyaz...... dualarımız seninle inşallhhh güzel sonucunu alacağız :CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
srrpilcim teşekkür ederim canım .işallah yaaa ama çok gerginim uyuyamıyorum, dinlenemiyorum. gece 3 30,5 15, 6.30 en son 8 de uyandım hadi bakalım gör gerginliğimi.

ayy saol canım benim. benim de sana karşı içim dolu artık kızıyorum hee al laptobunu geç karşıma ona göre.
ya maşallah nasıl okudun o kadar çok şeyi. erken kalktın sanırım. haftada kaç dafa yapıyorsun bunlrı okumayı?

ne yalansoyliyim cok sik okuyamiyorum. genelde babami dusunup ne zamandir ona dua yollayamadim amanin diyip okuyorum yada kafam bozuk oldugunda rahatlamak icin. sabah uyuyamadim terlemisim bi dus alayim hadi bi abdest aliyim hadi bari birazda okuyum falan derken oyle oldu ama insan cok rahatliyo tavsiye ederimm bende arapcasini turkcesinden okuyorum dogru yanlis allah kabul ederse.

ne yalansoyliyim cok sik okuyamiyorum. genelde babami dusunup ne zamandir ona dua yollayamadim amanin diyip okuyorum yada kafam bozuk oldugunda rahatlamak icin. sabah uyuyamadim terlemisim bi dus alayim hadi bi abdest aliyim hadi bari birazda okuyum falan derken oyle oldu ama insan cok rahatliyo tavsiye ederimm bende arapcasini turkcesinden okuyorum dogru yanlis allah kabul ederse.
allah kabul etsin canım. ben de aynen arapçasını türkçesinden okuyabiliyorum.:))

Beyaz canım aileler mutlu oldular yaşlı insanlar işte moral oluyor böyle haber onlara biz 4 yıllık evliyiz yarın 5.yıla giriyoruz birde uzun zamandır bebiş yoktu ya üzülüyorlardı. Sağlıkla inşallah sonunu hayırla getiririz.

bende türkçesinden okuyorum ama biraz kendime geleyim bazı harfleri biliyorum günlük internetten cüz dinleyip takip yapıyorum sanırım sökücem hepsini :)

Beyaz ben hala uyuyamıyorum :)
senin için inşallah güzel sonucu alır yine uyuyamayız :)))

Alabama canım senin gittiğin düzenli drunnerde ?

çok turşu yemenin zararı varmı?
dün sahurdan sonra acayip bulantım vardı çok fenaydım yolun başında böyleyim
birde sanki ekşi tuzlu yiyince bulantım gitcekmiş gibi geliyor doğrumu sizce?

selam canım bir görünüyor bir kayboluyorsun canım
sonucumu aldım 12.gün değerim pozitif yarın yine testi tekrarlıycam
darısı senin ve tüm isteyen arkadaşlarımın başına canım

ayy çok sevindim canım hadi inşallah.
biz memorialden vazgeçtik bahar emre bakırcıoğluna gidiyoruz bayramdan sonra randevu ayarlayabilirsek büyük ihtimalle bahçecide olacak gibi.bizim erkek infertilitesiydi ya.o yüzden fikir değiştirdik.
ayy müthiş bi haber bu... :emir_bebek: :emir_bebek: ikiz olur inşallah :nazar:

ayy çok sevindim canım hadi inşallah.
biz memorialden vazgeçtik bahar emre bakırcıoğluna gidiyoruz bayramdan sonra randevu ayarlayabilirsek büyük ihtimalle bahçecide olacak gibi.bizim erkek infertilitesiydi ya.o yüzden fikir değiştirdik.
ayy müthiş bi haber bu... :emir_bebek: :emir_bebek: ikiz olur inşallah :nazar:

Sonu inşallah sağlıkla gelir canım
değerim pek ikiz gibi durmuyor 139.5 sağlıkla gelsin tek gelsin canım
hastaneyi değiştirmişsin hakkında hayırlısı olsun canım.

alabama özelden msjını aldım teşekkür ederim tekrar yazdım sana :) onada cvp verirsen opuyorumnanaktan

Back
X