• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

yani cok emin konusamam ama oyle gibi geliyo insana ye tabi canin ne istiyosa ama abartmadan. benim cok bulantim oldu tum gun ama hic istifra etmedim coksukur genelde tuzlu tercih ettim ama yine de oglum oluyo ;)) ins seninde cok agir gecmez. yanliz sonra ellerin ayaklarin sismeye basliyo yinede tuzdan kacinmaya caliss sen

Sonu inşallah sağlıkla gelir canım
değerim pek ikiz gibi durmuyor 139.5 sağlıkla gelsin tek gelsin canım
hastaneyi değiştirmişsin hakkında hayırlısı olsun canım.

evet değiştiriyoruz bayramdan sonra emre bakırcıoğlu ndan randevu alıp ona gideceğiz inşallah.hayırlısı artık.
tabi ki önce sağlıklı olması. canım benim.ben sadece duygumu belirtmek istedim.
kızma ama çıkmak zorundayım kendine dikkat et.hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah.

evet değiştiriyoruz bayramdan sonra emre bakırcıoğlu ndan randevu alıp ona gideceğiz inşallah.hayırlısı artık.
tabi ki önce sağlıklı olması. canım benim.ben sadece duygumu belirtmek istedim.
kızma ama çıkmak zorundayım kendine dikkat et.hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah.

nolduki anlamadım şimdi ben birşeye kızmadım ki canım

aminn hepimizin.
test yapma cok erken kanda baktiracaksan da iki gun daha bekle beyazz
azcık bir çıktım kaynatmışsınız maşallah...
alabamacım yaaa cumaya sabretmeye çalışıyorum. hayırlı gün diye birde .ama benim bulantım falan yok yaa allam çok korkuyorum.

ye tursuyu dogur ayseyi ye tatliyi dogur hakkiyi demisler baharcimm
bu lafı hiç duymamıştım süper bi laf...

merhaba arkadaşlar .
hepınızın 30 agustos zafer bayramanı kutluyorum turkbayragi.... sabah burada cok guzel bır toren yaptık .. azerbeycandakı şehıtlık meydanında askerı bır toren yapıldı . turkıyenın askerı ateşesı cok guzel bır konuşma yaptı ...Oradakı turk sehıtlerın ve azerı şehıtlerin yanyana yattıgı bır şehıtlık var ..azerı şehılerının mezarları basında kara kalemle yapılmıs resımlerı var .. ruslar tarafından sehıt edılmısler .. cogu sıvıl halk
akşam gulıstan sarayı dıye ısımlendırılen yerde resepsıyon ve yemek var .herkese bol salam..

tünaydın herkese opuyorumnanaktan

kızlar ben şimdi kendime bir dr bulmalıyım nerden ve nasıl tavsiyeleriniz varmı?
canım şimi kalp atışı gömeye falan da memoial a gideceksin herhalde. o zamana kadar sonrasında devam edeceğin bir dr araşırırsın. sen ne tarafta oturuyordun? hastanenin ve doktorun eve yakın olması çok iyi olur tabi. bir de özel sağlık sigortan var mı yoksa ssk ile anlaşmalı bir hastane mi lazım? dr ararken bütçe de önemli tabii hatta hangi sosyal güvence ile doğumu nerede yapacağın da. tüm bunlara karar verip doktoru öyle seçmek gerekli.

ne yalansoyliyim cok sik okuyamiyorum. genelde babami dusunup ne zamandir ona dua yollayamadim amanin diyip okuyorum yada kafam bozuk oldugunda rahatlamak icin. sabah uyuyamadim terlemisim bi dus alayim hadi bi abdest aliyim hadi bari birazda okuyum falan derken oyle oldu ama insan cok rahatliyo tavsiye ederimm bende arapcasini turkcesinden okuyorum dogru yanlis allah kabul ederse.

allah kabul etsin canım duanın hangi dilde nasıl okunduğundan çok kalbinden geçenlerle niyt önemli bence.

çok turşu yemenin zararı varmı?
dün sahurdan sonra acayip bulantım vardı çok fenaydım yolun başında böyleyim
birde sanki ekşi tuzlu yiyince bulantım gitcekmiş gibi geliyor doğrumu sizce?

benim hiç midem bulanmadı. aşırı bulanırsa doktora da sorarsın ama pek ilaç vermiyorlar sanırım. benim bulananlardan duyduğum ince tuzlu çubuk krakerlerden bulundurdukları bastırması içi bunu yedikikleri. senin çok erken başlamış. inşallah devamlı kusacak kadar şiddetlenmez. rahat atlatırsın ilk 3 ayı. bulantı yanında bolca yorgunluk da olabilir. 3 aydan sonra geçiyor o da. eğer başın da ağrırsa parol veya minoset iç. ama asla minoset plus alma o içilmezmiş farklıymış içeriği.

absynth canım çok çalışıyorsun. evet haklısın para da lazım ama kendini ihmal etme. sen 34. gün falan hamilelik testi yapmıştın yeterince geç ama adetim 1 gün oldu diyince merak ettim. benim de bu hamilelik de 28 gün başlayıp 2 gün çok hafif şiddette süren adetim olmuştu. 2-3 gün sonra hafiften göğüs ağrım başlayınca test yapıp hamile olduğumu anlamıştım. eğer hamilelik gibi bir durum yoksa bir sonraki adeti bekle o da böyle geç gelirse ve veya süresi az olursa doktora git bir baktır. ihmal etme olur mu canım. önce sağlık sonra bebek işten daha önemli.

Deniz sanada tünaydın opuyorumnanaktan
ben az sonra öğle uykusuna yaıtcam ama :)

ablamda bulantıların çok erken başladığını söylüyor bilmem inşallah herşey yolundadır
çubuk kraker her zaman her yerde bulundurucam birde beyaz leblebi alayım onuda okudum biryerde yoksa elimde turşu kavanozuyla gezecek değilim

Başakşehirde oturuyorum canım. bebişin ilk muayeneside memorıalda mı onu bilmiyorum canım ya

baharnaz tüm tüp merkezleri kalp atışı görmeye pozitif sonuçtan yaklaşık 2 hafta sonra çağırıyorlar. bence bu kontrolüne de memorial a git (tabii ücreti 200 lira falan)sonrası başka doktora da geçebilirsin. eğer ssk ile devam edeceksen beylikdüzünde medicana var. ayrıca merter civarında özel hizmet hastanesi ve incirli ethica var. herne kadar burada okuduğum özel hizmet de çok beklendiği yönünde ama ethica dan az daha iyi olabilir. bence hastaneleri ara ve santrala doğum ücreti öğreneceğim de. sonra da hamile olduğunu şu an ssk ile normal ve sezeryen doğumun ne kadar olduğunu sorarsın. bir de normal muayene ücretini. buna göre hastane ve doktor seçeceğim dersin. eğer özel sağlık sigortan varsa o zaman seçneğin çoğalır tabii.

beyaz.... canım elbeett çok stresli bir tedavi ve stresli bir bekleyiş duygularını tahmin edebiliyorum istresen yürüyüş yap yürümek insandaki negatif enerjiyi yok ediyor istresen kitap oku yanii birşeyler yap sık dişini az kaldı inşallh pozitifi görürüz

baharnaz tüm tüp merkezleri kalp atışı görmeye pozitif sonuçtan yaklaşık 2 hafta sonra çağırıyorlar. bence bu kontrolüne de memorial a git (tabii ücreti 200 lira falan)sonrası başka doktora da geçebilirsin. eğer ssk ile devam edeceksen beylikdüzünde medicana var. ayrıca merter civarında özel hizmet hastanesi ve incirli ethica var. herne kadar burada okuduğum özel hizmet de çok beklendiği yönünde ama ethica dan az daha iyi olabilir. bence hastaneleri ara ve santrala doğum ücreti öğreneceğim de. sonra da hamile olduğunu şu an ssk ile normal ve sezeryen doğumun ne kadar olduğunu sorarsın. bir de normal muayene ücretini. buna göre hastane ve doktor seçeceğim dersin. eğer özel sağlık sigortan varsa o zaman seçneğin çoğalır tabii.

saol canım notumu aldım yarın tahlil için memorıala gittiğimde oraylada görüşücem

absynth canım çok çalışıyorsun. evet haklısın para da lazım ama kendini ihmal etme. sen 34. gün falan hamilelik testi yapmıştın yeterince geç ama adetim 1 gün oldu diyince merak ettim. benim de bu hamilelik de 28 gün başlayıp 2 gün çok hafif şiddette süren adetim olmuştu. 2-3 gün sonra hafiften göğüs ağrım başlayınca test yapıp hamile olduğumu anlamıştım. eğer hamilelik gibi bir durum yoksa bir sonraki adeti bekle o da böyle geç gelirse ve veya süresi az olursa doktora git bir baktır. ihmal etme olur mu canım. önce sağlık sonra bebek işten daha önemli.

Deniz çok sağol ilgin için. Gerçekten bu ay pek bir acayip oldu, bende şüphelendim. Adet 1 gün oldu kesildi, sonra ara ara lekelenme oldu. Mide bulantısı gibi şeyler de oldu, hala da olmakta ama 40.gün dahil test yaptım hiçbirşey çıkmadı. Sanırım psikolojik. Biraz daha geçsin üstünden de doktora gideceğim. Acaba diyorum aşılama sırasında enfeksiyon filan mı oldu, ondan korkuyorum. Bir görseniz halimi, uykudan başımı kaldıramıyorum, iştahsızlık, mide kalkması, dokunsanız ağlayacak gibiyim, kimi zamanda sinirden kuduruyorum vb. bir acayip. Bu ay zamanı kaçırdık diye ümitli de değildim yani psikolojik olması bile garip ama geçen ay çok kanamam olmuştu, belki de kansız kaldım. Neyse... Kısmet :)

Zarpandit, sen bir ara bizimkilerin fizyoterapisini sormuştun, unutmuşum cevap vermeyi. Valla öyle hemen tedaviden sonra geçmedi onların da. Zaman içinde geçti ağrı sızı hatta gitmesemiydik diye söylenmişlerdi de. Kayınvaldeminki seninkine benzer bir durumdu, incinmeydi ve çok geç gitmişti. Anneminki kol kırığıydı. Alçısı çıktıktan sonra kol öylece kalmıştı, onu açmışlardı ama annem çok zor iyileşti. Senin çok sürmez inşallah, doktorlar ne diyor ağrı durumlarına?

Herkese Gunaydinlar,a.s.

Umarim dun guzel bir kucuk tatil arasi olmustur.

Burada Zafer Bayrami nedeni ile bir resepsiyon vardi, duygulu dakikalar yasidigimi soyleyebilirim. Ozellikle Istikla Marsi okunurken kendimi zor tuttum.

Baharnaz, iyice tursucu olmussun. Sen tursu yapmaya devam et bakalim, onunde 9 ay olacak, bana ve Beyaz'a da ayirmayi unutma sakin arkandan geliyoruz.yerimseniben
Midene cok zarari yoksa sorun degil canim.

Beyaz, sabretmeye devam canim ama icimden bir ses senin testi daha erken yapacagini soyluyor sanki...bilmiyorumkismile

Erverdi, dersler nasil gidiyor? Domatesler bitti mi? Biber de kaynattin mi icinde?

Absynth, bilgiler icin tesekkurler canim, simdi akapunktura devam ediyorum, tam anlamiyla gecmedi. Doktor agrin devam ederse gel terapiye devam edelim dedi ama simdi biraz akapunktur ve pellet tedavisine devam edecegim. Anladigim kadariyla sinirlerin biraz yipranmis canim, zaman zaman hepimizin basina gelen bir sey...Isin sanirim bu aralar stresli ve tabiiki direk olarak duygularina yansiyor. Neyseki simdi tedavide degilsin, tedavide oldugun zaman icersinde daha dikkatli olacagini umuyorum.yerimseniben

Deniz Bulut, Alabama, ohhh ne guzel bebislerin odalari-kiyafetleri hazirlaniyor, Allah saglikla kucaklariniza da almayi nasip etsin. Safak gitgide azaliyor.:emir_bebek:

Patikler, bobregin nasil simdi, agrin sizin var mi, yoksa genel kontrolden mi geciyorsun?

Kindersms,[/B] Hulya ses ver guzelim?

Merye, kontrolun bu hafta sonu muydu?

Waterss ve minik kizi ne yapiyor, gorusen var mi? Umarim iyilerdir.:nazar:

Serpil, Cans opuyorumnanaktan

Wicth, bilgiler icin tesekkurler, bol sanslar.

Bunlar da diger arkadaslara....a.s.

Zarpandit ne demek canım turşular feda olsun ikinizede istediğiniz kadar canım
senin bu kol ağrısı nedir canım ya?

günaydın güzellerr benden önce baharnaz çiçekleri göndermiş yine kaçırdım :(( peki bende artık öpicük göderyim sizlere canlarım sabırla adetimi bekliyorum ben hormon testlerimi yaptıracğım:3:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back
X