Herkese Gunaydinlar,a.s.
Umarim dun guzel bir kucuk tatil arasi olmustur.
Burada Zafer Bayrami nedeni ile bir resepsiyon vardi, duygulu dakikalar yasidigimi soyleyebilirim. Ozellikle Istikla Marsi okunurken kendimi zor tuttum.
Baharnaz, iyice tursucu olmussun. Sen tursu yapmaya devam et bakalim, onunde 9 ay olacak, bana ve Beyaz'a da ayirmayi unutma sakin arkandan geliyoruz.yerimseniben
Midene cok zarari yoksa sorun degil canim.
Beyaz, sabretmeye devam canim ama icimden bir ses senin testi daha erken yapacagini soyluyor sanki...bilmiyorumkismile
Erverdi, dersler nasil gidiyor? Domatesler bitti mi? Biber de kaynattin mi icinde?
Absynth, bilgiler icin tesekkurler canim, simdi akapunktura devam ediyorum, tam anlamiyla gecmedi. Doktor agrin devam ederse gel terapiye devam edelim dedi ama simdi biraz akapunktur ve pellet tedavisine devam edecegim. Anladigim kadariyla sinirlerin biraz yipranmis canim, zaman zaman hepimizin basina gelen bir sey...Isin sanirim bu aralar stresli ve tabiiki direk olarak duygularina yansiyor. Neyseki simdi tedavide degilsin, tedavide oldugun zaman icersinde daha dikkatli olacagini umuyorum.yerimseniben
Deniz Bulut, Alabama, ohhh ne guzel bebislerin odalari-kiyafetleri hazirlaniyor, Allah saglikla kucaklariniza da almayi nasip etsin. Safak gitgide azaliyor.
Patikler, bobregin nasil simdi, agrin sizin var mi, yoksa genel kontrolden mi geciyorsun?
Kindersms,[/B] Hulya ses ver guzelim?
Merye, kontrolun bu hafta sonu muydu?
Waterss ve minik kizi ne yapiyor, gorusen var mi? Umarim iyilerdir.
Serpil, Cans opuyorumnanaktan
Wicth, bilgiler icin tesekkurler, bol sanslar.
Bunlar da diger arkadaslara....a.s.