- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.544
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın Serpil.ışiığın açık
günaydın herkese a.s.
serpil doktora kontrole gidersen adet 2.-3. gün kaç folikül olduğunu da sor. o da mevcut stok hakkında bilgi veriyor. yalnız bu yaşlarda çok hızlı azalıyor. benim geçen sene temmuzda 10 tane (yaşım için olağanüstüymüş doktorlar birbirine gösterdiydi) eylüm başında 5 tane aralık ve ocakta 2şer folikülüm vardr. subat ayında 4-5 tane görüldü ama artık 5 in üstüne çıkmayacağı belliydi. bu bile benim yaş için iyiydi.
Beyaz canım aileler mutlu oldular yaşlı insanlar işte moral oluyor böyle haber onlara biz 4 yıllık evliyiz yarın 5.yıla giriyoruz birde uzun zamandır bebiş yoktu ya üzülüyorlardı. Sağlıkla inşallah sonunu hayırla getiririz.
bende türkçesinden okuyorum ama biraz kendime geleyim bazı harfleri biliyorum günlük internetten cüz dinleyip takip yapıyorum sanırım sökücem hepsini :)
canım benim evet hemen adet olunca tahlilerimi yaptırım yumurtalarıma baktırıcam canım halen daha anlamdğım fsh düşüklüğü neyiifade ediyor e2 yüksek olduğunu neden dr söylemdi inan birmilyon bulut oldum şimdi sabırla hemen adet olmayı bekliyorum canım yalnış hatırlamıyorsam bir kontrolumde dr bana 10 tane yumurta görüyorum demişti hatta göstermişti ama ben neyi ifade ettiğini bilmediğim için oralı bile olmamamıştımm ahhhhhhhhhhhhhhhh akılsız kafam ahhhhhhhhhhhh:çok üzgünümhaoldumsmile
mutlu yıllar bahaaaaaaaarrrrrrr.eşinle nice senelere.tabiii yavrunla da:ecrin_bebek:.
al bu çiçekler eşinden önce benden a.s.a.s.a.s.
kızlar soframı mutfağı toplıyayım uğrıycam yine.bugün geçe kaldı herşey
hülyaaaaaa seni gördüm aşağıdaaaaaaaaaaaa.günaayydıııınopuyorumnanaktan
elbette çok iyi iki katından fazla. bir kez daha tebrik ederim:)) tekiz anne olcan belli olduAlabama, hulya selam inşallah hepimiz birbirmize enerjilerimizi veririz ben hepinize dua ediyorum
şimdi hastaneyi aradım bugünkü değerimi öğrendim
12.gün 139.5
14. gün 312 iyimi?