• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydın herkese a.s.
serpil doktora kontrole gidersen adet 2.-3. gün kaç folikül olduğunu da sor. o da mevcut stok hakkında bilgi veriyor. yalnız bu yaşlarda çok hızlı azalıyor. benim geçen sene temmuzda 10 tane (yaşım için olağanüstüymüş doktorlar birbirine gösterdiydi) eylüm başında 5 tane aralık ve ocakta 2şer folikülüm vardr. subat ayında 4-5 tane görüldü ama artık 5 in üstüne çıkmayacağı belliydi. bu bile benim yaş için iyiydi.

günaydın herkese a.s.
serpil doktora kontrole gidersen adet 2.-3. gün kaç folikül olduğunu da sor. o da mevcut stok hakkında bilgi veriyor. yalnız bu yaşlarda çok hızlı azalıyor. benim geçen sene temmuzda 10 tane (yaşım için olağanüstüymüş doktorlar birbirine gösterdiydi) eylüm başında 5 tane aralık ve ocakta 2şer folikülüm vardr. subat ayında 4-5 tane görüldü ama artık 5 in üstüne çıkmayacağı belliydi. bu bile benim yaş için iyiydi.

canım benim evet hemen adet olunca tahlilerimi yaptırım yumurtalarıma baktırıcam canım halen daha anlamdğım fsh düşüklüğü neyiifade ediyor e2 yüksek olduğunu neden dr söylemdi inan birmilyon bulut oldum şimdi sabırla hemen adet olmayı bekliyorum canım yalnış hatırlamıyorsam bir kontrolumde dr bana 10 tane yumurta görüyorum demişti hatta göstermişti ama ben neyi ifade ettiğini bilmediğim için oralı bile olmamamıştımm ahhhhhhhhhhhhhhhh akılsız kafam ahhhhhhhhhhhh:çok üzgünüm:ohaoldumsmile

BEYAZ;şafak 3... hadi hayırlısı

BLUESTAR;canım ben tedavi sürecim başladığı zaman iğneleri olmaya başladıktan sonra.beni hiçbirşeyin üzmesine izin vermiyordum.kendimi mutlu eden ne varsa onları yapıyordum.ne seviyorsam onu yiyor içiyor.canım ne sterse onu yapıyordum.bol dua.çok çok umut ediyordum.öten kuştan güzel güllerden bile medet umardım.içimi bir sevinç kaplardı.tabiii eşimin de bana çok desteği olurdu.o zamanlar bebek gibi melek gibi olurdum.bulutlarada gibi hafşf olurdum...inşallah sende bulutlarda olursun.annelik bulutunun üzerinden bize el sallarsın:3::3: böyle.....

kızlar okuyup okuyup yazıcam.kapanırsa boşa gidecek yazdıklarım

PATİKLER;canım sen böbreklerin için rutin kontrollerini yapıyordun değil mi?hani tüpe başlamadn önce önlem olarak.ben öyle hatırlıyorum.atladıysam eğer affet.bu ara çok fazla dikat problemim var.misal bilgiyi almış oluyor kafam beynimde biliyorumama çıkarmam gerektiği zaman ve yerde çıkaramıyorum.karşımdaki anlatınca bildiğimi hatırlıyorum.offf bu ders beni çok sıktı.

kızlaaarrr;beynimin içini sakinleştirmek için dinginleşmesi için neler yapabilirim bir fikri olan var mı?pazar günü sınavım var.o zmana kadar bir çareeeeeeeeee

günaydın Bahar günaydın 38 in en taze hamilesi.

işler mi?.bitti gibi .şimdi dağınık yerleştirmesi var.onun da bugün üstesinden geleceğim

ALABAMA canım.duaların kabul olsun.evet çok rahatlatıcıdır dua.bir de eğer ağlayıp için de boşalıyorsa.kuş gibi olursun.bütünleşirsin yaradanla.ben arapçasından okuyorum.ama hep arapçasının da ne demek istediğini öğrenmek istemişimdir.ne okuduğumu anlamak adına. 2 kur gittim biraz öğrendim sonra yarım bıraktım.bi gün ona da devam ederim inşallah.

bu arada çok tatlısın.dorğu yanlış Allah kabul ederse demişsin.elbette ki kabul eder.önemli olan gönlümüzden geçen niyet..dilimizin sürçmesi değil.

Beyaz canım aileler mutlu oldular yaşlı insanlar işte moral oluyor böyle haber onlara biz 4 yıllık evliyiz yarın 5.yıla giriyoruz birde uzun zamandır bebiş yoktu ya üzülüyorlardı. Sağlıkla inşallah sonunu hayırla getiririz.

bende türkçesinden okuyorum ama biraz kendime geleyim bazı harfleri biliyorum günlük internetten cüz dinleyip takip yapıyorum sanırım sökücem hepsini :)

mutlu yıllar bahaaaaaaaarrrrrrr.eşinle nice senelere.tabiii yavrunla da:ecrin_bebek:.:nazar:
al bu çiçekler eşinden önce benden a.s.a.s.a.s.

kızlar soframı mutfağı toplıyayım uğrıycam yine.bugün geçe kaldı herşey

hülyaaaaaa seni gördüm aşağıdaaaaaaaaaaaa.günaayydıııınopuyorumnanaktan

canım benim evet hemen adet olunca tahlilerimi yaptırım yumurtalarıma baktırıcam canım halen daha anlamdğım fsh düşüklüğü neyiifade ediyor e2 yüksek olduğunu neden dr söylemdi inan birmilyon bulut oldum şimdi sabırla hemen adet olmayı bekliyorum canım yalnış hatırlamıyorsam bir kontrolumde dr bana 10 tane yumurta görüyorum demişti hatta göstermişti ama ben neyi ifade ettiğini bilmediğim için oralı bile olmamamıştımm ahhhhhhhhhhhhhhhh akılsız kafam ahhhhhhhhhhhh:çok üzgünüm:ohaoldumsmile

fsh düşükse daha stok var demektir. bir de ne kadar düşükse tedaviye o kadar iyi cevap verir demektir. e2 nin de düşük olması iyi. ama 80 çok yüksek bir değer değil. daha düşük olsa iyi ama sınırda yüksek vahim değil dr o nedenle birşey dememişti. 10 yumurta olması süper. inşallah bu şekilde devam eder. ama bizim tüp için acele et dememiz artık bu yaşlarda uzun süre öyle devam etmiyor. bir ay 10 tane 2 ay sonra bakıyorsun 5-6 ya düşmüş. yani hiç belli olmuyor.

mutlu yıllar bahaaaaaaaarrrrrrr.eşinle nice senelere.tabiii yavrunla da:ecrin_bebek:.:nazar:
al bu çiçekler eşinden önce benden a.s.a.s.a.s.

ayyy canım çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

inşallah canım. hayat hepimiz için sevdiklerimizle güzel olur bebişlerimizle daha da güzelleşirler

erverdi canım işte o bilgilerin çıkması için üzüm ye inanmıyormusun bana ya 2 yıl önce bende senin gibi ders çalışıyordum ama nasıl gözüm dönmüş şekilde ev yemek temizlik hiçbir iş yapmıyordum :)) felakettim biticek bu dersler dedim zannerdersem aynı dersler işletme mezunuyum bende sınav gününe kadar çok rahatlama sınav günü rahatlarsın :))

Ben senin ruh halindeyken hep camın önüne dikilip arada bir uzaklara bakıyordum bakıyordum bakıyordum sonra kendimi rahatlamış hissedip tekrar derse devam ediyordum

kızlar soframı mutfağı toplıyayım uğrıycam yine.bugün geçe kaldı herşey

hülyaaaaaa seni gördüm aşağıdaaaaaaaaaaaa.günaayydıııınopuyorumnanaktan

Günaydın canım.Geçmişi okumaya çalışıyordum ne kadar çok yazmışsınız öyle.Topiğe bir heyecan gelmiş yeni hamile baharnaz neşe kattı herkese.Darısı hepimize tabi.

Alabama, hulya selam inşallah hepimiz birbirmize enerjilerimizi veririz ben hepinize dua ediyorum

şimdi hastaneyi aradım bugünkü değerimi öğrendim

12.gün 139.5
14. gün 312 iyimi?

Back
X