hoşbuldum serpil..:1hug:
hülya,çok teşekkür ederim cevap yazdığın için,kanamaya engel olan progesterondan ziyade 2 adet over kistimmiş..:1rolleyes:
alabama hoşbuldum,çok teşkkür ederim benide aranıza kabul ettiğiniz için..
o kişi benim akadaşım değildi, bluestar arkadaşımızın arkadaşıymış...
bende seninle aynı fikirdeyim,böyle insanların yetiştirdiği çocuklara gerçekten çok üzülüyorum..malesef ki anne-babamızı seçme hakkına sahip değiliz..
ilk müşterin ben olurdum...
bugün doktorum prgesteronda kanamayı keser ama senin kanamanın azalmasına en büyük etken 2 adet yumurtalık kistinin olması dedi ve tedavimi iptal etti

kistlerin içini boşalttı ve bir ilaç verdi bir daha ki ay'a başlayacağız..bu ay sağ over toparlasın 2 overde bana lazım dedi...
bugün doktorum konusunda doğru karar verdiğime bir kez daha emin oldum..kistlerin içini boşaltacağım dediğinde suratımdaki korkuyu görünce beni sakinleştirebilmek için elinden geleni yaptı..çok canım yandığı anlarda elim tutarak destek oldu..tamam bitti, istersen sende bak ultrsona diyerek beni rahatlatmaya çalıştı...işleme başlamadan önce ve kistin içini boşaltırken besmele çekti,bunlar çok hoşuma gitti..
akupunktur yaptırmak istiyorum çok heycanlı ve stresli bir yapım var akupunktura nasıl bakıyorsunuz dedim..ilkönce gerek yok heycanını konuşarak yatıştırırım, hecan meycan bişeycik kalmaz dedi..ben adamın suratına hangi ağlak halimle baktıysam artık çok streslisin gerçekten,çok istiyorsun madem iyi bir merkezde yaptır dedi.. kaydirigubbakcemile5
benden haberler böyle, inşallah kimseyi unutmadan msjlara cevap yazmışımdır.unuttuklarım olduysa affola..dün gece heycandan uyuyamadım 3.30'da yatıp 7.30'da kalktım şuan gözlerim yanıyor mjlara gözüm yarı açık şekilde cevap yazdım....
herkeze iyi geceler diliyorum.....