• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

gunaydın arkadaşlar
yenı gelen arkadaşlar hoşgeldınız...a.s.
........beyaz cok uzuldum .. kırılan umutların ne demek oldugunu buradakı butun arkadaşlarımız maalesef ki bılıyor .. ama bu olayı hayatının sonu gıbı dusunme .. hala şansın var hala ımkanların var .. bu sıtedekı bır cok arkadasımız bır kac denemeden sonra sonuca ulasabılıyor ..kendını hazır hıssettıkten sonra her daım tekrar deneyebılırsın .. ınşallah mutlu sona ulasacaksın
baharnaz .. senın bebegın de annesı gıbı nazlı .. bazen kendını bellı edıyor .. bazen de naza cekıyor .. her sey yolundadır .. merak etme ..
....herkese cok selammmm

alkisalkisalkisGünaydınnnn günaydınnn günaydınnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bugün çok güzel bi gün olsun herkesealkisalkisalkis

hepinize mutluluklar getirsin alkisalkisalkis

çiçek bahçesi gibi olsun her yerr alkisalkisalkis

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
:1hug: :1hug: a.s.a.s.a.s.a.s.

:hulya::hulya::hulya: gene işime döneyimm :hulya::hulya:

Altınyunus iyi dileğin için teşekkür ederim Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah herşey kısmet.

babydeniz hoşgeldin İnşallah en yakın zamanda bebişini kucağına alırsın Güzel haberleri bizimle paylaşırsın

herkese iyi akşamlar
oku oku bitiremedim ne çok yazmışsınız arkadaşlar.:1shok:
baharnaz, tebrik ederim arkadaşım.korkularını anlıyorum.emin ol hiç bitmiyor.biz ne desek de sen hep panikleyeceksin.

beyaz, sana da üzüldüm arkadaşım.bi toparla hele kendini sonra burada paylaşırız bütün yaptıklarımızı.ben tam 7. denememde hamile kaldım.anlatsam kitap olur yaşadıklarımı.dilerim kısa sürede toparlanırsın.

ben oğluşumun adını umut koyacağım.merkezin adı da umut tüp bebekti.hamile kaldığım andan itibaren evde ki adı "umut" du.kız olsa pelin koyacaktım.ama oğlan olunca umut dedik.birkaç kez değiştiremeye teşebbüs ettim ama eşim o kadar benimsedi ki vazgeçtim bu çabadan.aslında bende çok beğeniyorum.eşime ilk önerende benim...
hepinize sevgiler.tek tek isimlerinizi yazamıyorum affola.yaklaşık 2 saatten fazla süredir oku oku bitiremedim gözlerim ağrıdı.kafamçokkarıştıa.s.

Canım nasılsın, özlettin valla. Ya canım sen koşuyolunda mı yaptırmıştın tüpü. Kime ve kaç yaşındaydın? Ben de tekrar düşündüğüm için fikir edinmek istiyorum da.... Bigi verirsen sevinirim tatlım.

merhaba arkadaşlar;
bende bebek isteyen 40 yaşında çıtır bir anne adayıyım:)yedi ay içinde üç tüpbebek denemesi ve ne yazıkki üç kocaman negatif sonuç:((ben anne adaylarının hepsini tebrik ediyorum allah çocuklarınla sağlıklı ve mutlu bir ömür kısmet etsin,bizlerede en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin.

Hoş geldin canım.

cans inşallah öyledir herşey kısmet gerçekten ne yaşayacağımız belli olmuyor canım.

döndünmü selaaamm yollamışsın salam değil :))

merhaba arkadaşlar;
bende bebek isteyen 40 yaşında çıtır bir anne adayıyım:)yedi ay içinde üç tüpbebek denemesi ve ne yazıkki üç kocaman negatif sonuç:((ben anne adaylarının hepsini tebrik ediyorum allah çocuklarınla sağlıklı ve mutlu bir ömür kısmet etsin,bizlerede en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin.

Hoşgeldin Babydeniz.7 ayda 3 deneme biraz fazla olmamış mı canım.Bir de denemelerini hangi merkezde yaptırdın acaba.

herkese iyi akşamlar
oku oku bitiremedim ne çok yazmışsınız arkadaşlar.:1shok:
baharnaz, tebrik ederim arkadaşım.korkularını anlıyorum.emin ol hiç bitmiyor.biz ne desek de sen hep panikleyeceksin.

beyaz, sana da üzüldüm arkadaşım.bi toparla hele kendini sonra burada paylaşırız bütün yaptıklarımızı.ben tam 7. denememde hamile kaldım.anlatsam kitap olur yaşadıklarımı.dilerim kısa sürede toparlanırsın.

ben oğluşumun adını umut koyacağım.merkezin adı da umut tüp bebekti.hamile kaldığım andan itibaren evde ki adı "umut" du.kız olsa pelin koyacaktım.ama oğlan olunca umut dedik.birkaç kez değiştiremeye teşebbüs ettim ama eşim o kadar benimsedi ki vazgeçtim bu çabadan.aslında bende çok beğeniyorum.eşime ilk önerende benim...
hepinize sevgiler.tek tek isimlerinizi yazamıyorum affola.yaklaşık 2 saatten fazla süredir oku oku bitiremedim gözlerim ağrıdı.kafamçokkarıştıa.s.

canım umut benim listemde de vardı ama arkadaşlara beğendiremedim. güzel isim ismiyle uzun sağlıklı yaşasın. inşallah bundan sonra bir de kızın olur pelin koyarsın kaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşlar;

hoşgeldin. 7 ayda 3 deneme maşallah bayağı koşturup yorulmuşsun. peki bu denemeler sonucu yaş dışında birşey dediler mi negatifler için? rahim filmi vs çekildi mi başka inceleme yapıldı mı?

hoşbuldum serpil..:1hug:

hülya,çok teşekkür ederim cevap yazdığın için,kanamaya engel olan progesterondan ziyade 2 adet over kistimmiş..:1rolleyes:

alabama hoşbuldum,çok teşkkür ederim benide aranıza kabul ettiğiniz için..
o kişi benim akadaşım değildi, bluestar arkadaşımızın arkadaşıymış...
bende seninle aynı fikirdeyim,böyle insanların yetiştirdiği çocuklara gerçekten çok üzülüyorum..malesef ki anne-babamızı seçme hakkına sahip değiliz..

ilk müşterin ben olurdum...
bugün doktorum prgesteronda kanamayı keser ama senin kanamanın azalmasına en büyük etken 2 adet yumurtalık kistinin olması dedi ve tedavimi iptal etti :(:( kistlerin içini boşalttı ve bir ilaç verdi bir daha ki ay'a başlayacağız..bu ay sağ over toparlasın 2 overde bana lazım dedi...
bugün doktorum konusunda doğru karar verdiğime bir kez daha emin oldum..kistlerin içini boşaltacağım dediğinde suratımdaki korkuyu görünce beni sakinleştirebilmek için elinden geleni yaptı..çok canım yandığı anlarda elim tutarak destek oldu..tamam bitti, istersen sende bak ultrsona diyerek beni rahatlatmaya çalıştı...işleme başlamadan önce ve kistin içini boşaltırken besmele çekti,bunlar çok hoşuma gitti..
akupunktur yaptırmak istiyorum çok heycanlı ve stresli bir yapım var akupunktura nasıl bakıyorsunuz dedim..ilkönce gerek yok heycanını konuşarak yatıştırırım, hecan meycan bişeycik kalmaz dedi..ben adamın suratına hangi ağlak halimle baktıysam artık çok streslisin gerçekten,çok istiyorsun madem iyi bir merkezde yaptır dedi.. kaydirigubbakcemile5

benden haberler böyle, inşallah kimseyi unutmadan msjlara cevap yazmışımdır.unuttuklarım olduysa affola..dün gece heycandan uyuyamadım 3.30'da yatıp 7.30'da kalktım şuan gözlerim yanıyor mjlara gözüm yarı açık şekilde cevap yazdım....
herkeze iyi geceler diliyorum.....
kistleri bildiğim hemen tedaviye başlamak için boşaltıyorlar. sizde de böyle bir acele mi vardı? acırmış o işlem geçmiş olsun. belki demişsindir ama unutmuşum hangi merkeze/doktora gidiyordun?

günaydın herkesea.s.
patikler, ben umut tüp bebek merkezinde 2. denememde hamile kaldım.diğer 5 deneme izmir'de oldu.yaşım 36.
sizler şanslısınız.ben taa nerelerden kalktım geldim.tedavi parası kadar nerdeyse uçak parası verdim.ama sonuca değer.
deniz, umut'umu kucaklayayım da sonra kızımı da istiyorum hayırlısıyla.:1rolleyes::CüvCüv:

çiçeklere yetişmedim yine bendende öpücükler topiğin çıtırlarınaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkesler günaydın

aldım kabul ettim mucukları..ne hoş değil mi bu ikonlar..
benim de bu sabah saatim şaştı.bu sabah uyudum.kociye de çorba var onu içsen dedim.canım benim içmiş gitmiş.ben de bi güzel uyumuşum.sırnaşık şey

tekrar gündüz gözüyle bu sefer herkese günaaaaaydınn:3:

hülya bayram sonrası nereye gitmeyi düşünüyorsun? emre beye mi gidiyordun sen?

Yok bayramdan sonra iyi bir infertilite dr'una gidicem ama doğru hatırlıyorsun tüp için Emre bey'e gidiyorum tüpe karar verirsem yine Emre Bey'e giderim herhalde.Ben Arda'dan önce gidiyordum bir iki dr'um var o zamanlardan ama tam olarak daha kime gideceğimi bilmiyorum.

günaydın herkesea.s.
patikler, ben umut tüp bebek merkezinde 2. denememde hamile kaldım.diğer 5 deneme izmir'de oldu.yaşım 36.
sizler şanslısınız.ben taa nerelerden kalktım geldim.tedavi parası kadar nerdeyse uçak parası verdim.ama sonuca değer.
deniz, umut'umu kucaklayayım da sonra kızımı da istiyorum hayırlısıyla.:1rolleyes::CüvCüv:
öncelikle UMUT'un sağlıkla gelir inşallah canım dünyaya :ecrin_bebek: canım bende izmirde 6 denemyaptırdım şimdi 7.deneme için gidicem. sen nerede yaptırmıştın izmirde denemelerini merak ettim? Acaba bir şeylerimi atlamışlardı öğrendinmi bunu?

limon kabuğu merhaba;
önce çok geçmiş olsun diyorum.1 ay geç olsun daha da güç olmasın:teselli:
kistini nasıl aspire ettiler.bu işlem çok ağrı vericimiydi?çok canım yandığı anlarda demişsin.kisti doğum kontrol hapıyla eritmek yerine neden bu yöntemi seçti dr un?bunun bir sebebi var mı?geçen ay bende de bir kist bulunduğunu söylemişlerdi bana..ama bunun önemli olmadığını da.benim pıhtılaşmam var.doğum kontrol hapı kullanamam.bu ay ki adetim de farklı idi.normalde 7 8 gün sürer çok çok yoğun bir şekilde geçirirdim.bu ay ise 6ıncı güne kadar hep kahverengi leke tarzında oldum müthiş bel ağrısıve göğüslerdeki hassaiyet ile birlikte seyretti(genelde de böyledir zaten).ben de kistten olabileceğini düşünmüştüm.neyseki 6ncı gün öğleden sonrasında.ne varsa sökülmeye başladı.şimdi ise her ay olduğu gibi yatarken muhakkak birşeyler seriyorum.geçmesin diye..o kadar yoğun...sanırım bende sökülme sorunu oldu.eğer kistten ise korktum şimdi.uzun mu sürdü bu işlem?anestezi altında olmuyormuymuş acaba?
kist kanamanın azalmasına sebep olduğuna göre o zaman benim durum kistten değl gibi geldi.sökülememekten olmalı.bir de nette araştırmıştım az kanama olduğu için dışarı çıkmayan kan bu kistlern içine doluyormuş.sana da bak boşaldı istersen bak dediğine göre.ben de neredeyse dereler gittiğime göre bu doğru.....ohhh.şimdi rahatladım biraz.

burası böyle yararlı bir yer işte..şimdi içim daha bir rahat.ama aynı şekil seyreder de sökülme olmazsa bir kadın doğumcu yolu gözükecek sanırım bana.sana çok çok geçmiş olsun.tedavin 1 ay ertelendi diye de sakın üzülme emi.ben de çoook uzun yıllar peşinde koştum bu işin.çeşitli denemelerim oldu.tam son kez dedim..şimdi de önüme 6 aylık bir set çektiler.sonrasında ise izin çıkıp çıkmıyacağı meçhul..ne yapalım canımız sağolsun.önce can sağlığı..zemuszemus

merhaba erverdi;
geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim...kistimi ameliyathanede aspire etti ama narkoz vermedi...basit bir işlem için bir sürü detaya ve hastaya daha fazla eziyete gerek yok dedi...işlem çok basitti erverdi..canımın yanması adet dönemlerimin biraz sancılı geçmesinden kaynaklandı...sadece kisti patlatırken iğne batması gibi hatta sinek ısırması gibi birşey hissettim diyebilirim..işlemden önce rahmi temizlemek için spekülüm takarken canım çok yandı onda da bana gerekli desteği gösterdi doktorum sağolsun...
işlemin detayı şöyleydi...önce rahmi temizledi,sonra normal de bizi muayene ettikleri ultrason var ya onu taktı..ultrasonun arka tarafından ucunda iğne olan serum hortumu gibi bir hortumu ittirerek iğneyi kistimin olduğu overe ittirdi..sonra bana nefes al dedi ve kiste atış yaptı ultrason aletinin arkasından eliyle itti ve kistin içine iğneye girerek içindeki sıvıyı aldı..aynı işlemi öbür kist içinde yaptı...işlem toplamda 10 dk sürdü yada sürmedi..
neden kistin içini boşaltma yöntemini seçmesini de doğum kontrol hapıyla kisti 1 ayda eritemeyebiliriz,biz tüpbebek deneyeceğiz oyüzden de hormonlarını baskılamak istemiyorum dedi..normalde bu kist hamile kalmanda sorun teşkil etmezdi ama biz tüpbebek deneyeceğimiz için her iki overden de yumurtaya ihtiyacımız var dedi..açıklaması böyleydi..
umarım sorularının hepsine cevap verebilmişimdir..başka merak ettiğin birşey olursa seve seve cevaplayabilirim..
tedavimin ertelenmesine üzülmedim...sonuçta herşey de bir hayır vardır...kaç yıl beklemişim 1 ay daha beklemek çok zor değil benim için...yeterki sonucu güzel olsun...
senin msjlarını ne zaman okusam hep içimden rabbim bir kapı aç demişimdir..inşallah sende hayırlısıyla tedavine başlayıp detayları buradan bizimle paylaşıcaksın..

canım umut benim listemde de vardı ama arkadaşlara beğendiremedim. güzel isim ismiyle uzun sağlıklı yaşasın. inşallah bundan sonra bir de kızın olur pelin koyarsın kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin. 7 ayda 3 deneme maşallah bayağı koşturup yorulmuşsun. peki bu denemeler sonucu yaş dışında birşey dediler mi negatifler için? rahim filmi vs çekildi mi başka inceleme yapıldı mı?

kistleri bildiğim hemen tedaviye başlamak için boşaltıyorlar. sizde de böyle bir acele mi vardı? acırmış o işlem geçmiş olsun. belki demişsindir ama unutmuşum hangi merkeze/doktora gidiyordun?
teşekkür ederim denizbulut
ben yeni ameliyat geçirdim tüplerim kapalıydı,açıldı ve bağırsaklarıma kadar bulaşmış yapışıklıklarım temizlendi..doktorum ameliyattan sonra zaten normal yoldan asla hamile kalamazmışsın dedi...yapışıklıklarımın ve çikolata kistimin(bu arada endometriozis hastasıyım) tekrarlamaması için rahim temizken hemen tedaviye başlayaım dedi..acelemiz bu yüzden...
gittiğim merkez umuttüp bebek.. doktorum da Süleyman Tosun :1hug:

merhaba erverdi;
geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim...kistimi ameliyathanede aspire etti ama narkoz vermedi...basit bir işlem için bir sürü detaya ve hastaya daha fazla eziyete gerek yok dedi...işlem çok basitti erverdi..canımın yanması adet dönemlerimin biraz sancılı geçmesinden kaynaklandı...sadece kisti patlatırken iğne batması gibi hatta sinek ısırması gibi birşey hissettim diyebilirim..işlemden önce rahmi temizlemek için spekülüm takarken canım çok yandı onda da bana gerekli desteği gösterdi doktorum sağolsun...
işlemin detayı şöyleydi...önce rahmi temizledi,sonra normal de bizi muayene ettikleri ultrason var ya onu taktı..ultrasonun arka tarafından ucunda iğne olan serum hortumu gibi bir hortumu ittirerek iğneyi kistimin olduğu overe ittirdi..sonra bana nefes al dedi ve kiste atış yaptı ultrason aletinin arkasından eliyle itti ve kistin içine iğneye girerek içindeki sıvıyı aldı..aynı işlemi öbür kist içinde yaptı...işlem toplamda 10 dk sürdü yada sürmedi..
neden kistin içini boşaltma yöntemini seçmesini de doğum kontrol hapıyla kisti 1 ayda eritemeyebiliriz,biz tüpbebek deneyeceğiz oyüzden de hormonlarını baskılamak istemiyorum dedi..normalde bu kist hamile kalmanda sorun teşkil etmezdi ama biz tüpbebek deneyeceğimiz için her iki overden de yumurtaya ihtiyacımız var dedi..açıklaması böyleydi..
umarım sorularının hepsine cevap verebilmişimdir..başka merak ettiğin birşey olursa seve seve cevaplayabilirim..
tedavimin ertelenmesine üzülmedim...sonuçta herşey de bir hayır vardır...kaç yıl beklemişim 1 ay daha beklemek çok zor değil benim için...yeterki sonucu güzel olsun...
senin msjlarını ne zaman okusam hep içimden rabbim bir kapı aç demişimdir..inşallah sende hayırlısıyla tedavine başlayıp detayları buradan bizimle paylaşıcaksın..
geçmiş ve hayırlı olsun canım. bende bir defa kist aldırdığım için operasyonun nasıl olduğunu biliyorum haydi bakalım güzel kistlerin yerine güzel ve sağlıklı yumurtaların oluşsun..

limon kabuğu geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun canım çok fazla bir bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum ama
hepiniz için dua ediyorum

Altınyunus inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım şimdi ne kadarlık oldu?

Back
X