- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.544
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba erverdi;
geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim...kistimi ameliyathanede aspire etti ama narkoz vermedi...basit bir işlem için bir sürü detaya ve hastaya daha fazla eziyete gerek yok dedi...işlem çok basitti erverdi..canımın yanması adet dönemlerimin biraz sancılı geçmesinden kaynaklandı...sadece kisti patlatırken iğne batması gibi hatta sinek ısırması gibi birşey hissettim diyebilirim..işlemden önce rahmi temizlemek için spekülüm takarken canım çok yandı onda da bana gerekli desteği gösterdi doktorum sağolsun...
işlemin detayı şöyleydi...önce rahmi temizledi,sonra normal de bizi muayene ettikleri ultrason var ya onu taktı..ultrasonun arka tarafından ucunda iğne olan serum hortumu gibi bir hortumu ittirerek iğneyi kistimin olduğu overe ittirdi..sonra bana nefes al dedi ve kiste atış yaptı ultrason aletinin arkasından eliyle itti ve kistin içine iğneye girerek içindeki sıvıyı aldı..aynı işlemi öbür kist içinde yaptı...işlem toplamda 10 dk sürdü yada sürmedi..
neden kistin içini boşaltma yöntemini seçmesini de doğum kontrol hapıyla kisti 1 ayda eritemeyebiliriz,biz tüpbebek deneyeceğiz oyüzden de hormonlarını baskılamak istemiyorum dedi..normalde bu kist hamile kalmanda sorun teşkil etmezdi ama biz tüpbebek deneyeceğimiz için her iki overden de yumurtaya ihtiyacımız var dedi..açıklaması böyleydi..
umarım sorularının hepsine cevap verebilmişimdir..başka merak ettiğin birşey olursa seve seve cevaplayabilirim..
tedavimin ertelenmesine üzülmedim...sonuçta herşey de bir hayır vardır...kaç yıl beklemişim 1 ay daha beklemek çok zor değil benim için...yeterki sonucu güzel olsun...
senin msjlarını ne zaman okusam hep içimden rabbim bir kapı aç demişimdir..inşallah sende hayırlısıyla tedavine başlayıp detayları buradan bizimle paylaşıcaksın..
Kızlar ben de geçen bu hayıt suyunu aldım ama daha kullanmadım ramazanda düzenli kullanamam diye.Bu hayıtı siz nasıl kullandınız.Adetin kaçıncı günü başlamak gerekiyor ona.Beni bir bilgilendirirseniz .
canım sabah akşam aç karna içiyosun hayıt tohumlu bi bitki zaten ben süzgeçle demleme usulü içtim kaynar suda 10 dk.bekletip içtim ama Sanırım Denizbulut tohumunu ezip demliyodu daha iyi olabilir kaydirigubbakcemile5
merhaba arkadaşlar;
öncelikle hepinizin ilgisine çok teşekkür ederim, hoşbuldum:)
üç deneme 7 ayda çok fazla ama biz dr çok güvendik açıkçası, onun istediği şeylere göre yönlerdirdik kendimizi ve çok fazlada araştırma yapmadık,ta ki son negatif deneden sonra benimle yaptığı o iğrenç konuşmaya kadar.
İğrenç diyorum çünkü beni altüst etti, bütün umutlarımın yıkılmasına sebep oldu neyseki çok şükür her zaman yanımda olan eşimin desteğiyle çabuk toparlandım(((
3.negatif sonucu alınca kendisini aradım bana aynen şöyle dedi,sizin yaşınız dolayısıyle bu iş olmayacak zaten eşinizinde sperm sayısı az yapabileceğim fazla birşey yok açıkçası sizin hamileliğiniz bu saatten sonra imkansız gibi görünüyor,oysa ki tedavi sürecimiz de bize hiçbir olumsuzluktan bahsetmedi,hatta hiçbir teste falan ihtiyaç yok herşey normal dedi(((
açıkçası arkadaşlar başarısızlıklarını bu şekilde kamufle etmeye çalışıyorlar yaşımızı bahane ederek,bu iş ticarete dökülmüş sadece parayı aldıklarına bakıyorlar benim düşüncem tabi bu çünkü 3 denemedede arayıp sormadılar bile durumumu hep ben aradım bilgi verdim
amin inşallah bluestar..çikolata kistim tekrarlamasında gerisi çok önemli değil..geçmiş ve hayırlı olsun canım. bende bir defa kist aldırdığım için operasyonun nasıl olduğunu biliyorum haydi bakalım güzel kistlerin yerine güzel ve sağlıklı yumurtaların oluşsun..
teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için...benimde 6 sene öncesine kadar hiçbir bilgim yoktu...insan yaşayarak herşeyi öğreniyor malesef ki...limon kabuğu geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun canım çok fazla bir bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum ama
hepiniz için dua ediyorum
Altınyunus inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım şimdi ne kadarlık oldu?
alabama maşallah oğluna..selam kızlarrr hepinizi öpüyorum a.s.
baharcım gerekli testleri ileri haftlarda doktorun isteyecek sen hiç meraklanma.toksoplazma vs gibi tetkikleri ama sen o güne kadar dikkatli ol bu yeme denilen şeyleri yeme. çiğ et vs.
baby deniz hoşgeldin aramıza
altınyunus canım Umut adıyla yaşasın seninde oğlun oluyomuş çok sevindim.
beyaz ne olur sen yinede yarın testini tekrarla belli mi olur neler okuyoruz etrafta
bende bugün kontrolüme gittim. Mert 1,1 kg olmuş :) maşallah büyüyo kerata. herşey gayet güzel ve yolunda 27 haftayız günüyle uygun. yarın 27 hafta olcaktık zaten.ama bi türlü poz vermedi çok uğraştırdı bizi. 50gr şeker yüklemesi oldu kan da verdik bakalım sonuç nasıl çıkacak.hayırlısı. oğlumun yanakları çenesi çatık kaşları aynı babası minik burnu da bana benziyo.
her hareketini besmele çekerek yapması çok hoşuma gitti..birde sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi sürekli ismimle hitap ederk sıcak konuşmaları,bende çok güzel intiba bıraktı...süleyman bey olduğunu tahmin etmiştim. ilk tüp doktorumdu. bir tek o her kontrolde her ultrasonu eline aldığında bismillah diyordu. aklıma direkt o gelmişti. o zaman bir sonraki adet tedaviye başlayacaksınız. inşallah başından sonuna iyi geçer.
maşallah mert beyebenimki de 26+4 de 1160 grdı. halen hemen hemen aynı gidiyorlar. aman sonuna kadar hep böyle gitsinler herşey yolunda gitsin.
![]()
canım yaranı deşmek istemiyorum ama aklı başında hiçbir doktor üst üste tüp bebek denemesi yaptırmaz hastasına..benim her tüp bebek denememden sonra doktorlarım en az 3 ay dinlenmelisin bir daha denemek için,hem bedenen hemde psikolojikmen buna hazır olmalısın dediler..senin doktorunda günahını almayayım ama umut tacirlerinden..senin için gerçekten çok üzüldüm..bir daha ki denemeni lütfen iyi bir merkezde emin ellerde yaptır..doktorlar 2.tüpbebek tutmadıktan sonra hemen araştırmayı öneriyorlar..sanırım senin doktorun bunu hiç önermedi...merhaba arkadaşlar;
öncelikle hepinizin ilgisine çok teşekkür ederim, hoşbuldum:)
üç deneme 7 ayda çok fazla ama biz dr çok güvendik açıkçası, onun istediği şeylere göre yönlerdirdik kendimizi ve çok fazlada araştırma yapmadık,ta ki son negatif deneden sonra benimle yaptığı o iğrenç konuşmaya kadar.
İğrenç diyorum çünkü beni altüst etti, bütün umutlarımın yıkılmasına sebep oldu neyseki çok şükür her zaman yanımda olan eşimin desteğiyle çabuk toparlandım(((
3.negatif sonucu alınca kendisini aradım bana aynen şöyle dedi,sizin yaşınız dolayısıyle bu iş olmayacak zaten eşinizinde sperm sayısı az yapabileceğim fazla birşey yok açıkçası sizin hamileliğiniz bu saatten sonra imkansız gibi görünüyor,oysa ki tedavi sürecimiz de bize hiçbir olumsuzluktan bahsetmedi,hatta hiçbir teste falan ihtiyaç yok herşey normal dedi(((
açıkçası arkadaşlar başarısızlıklarını bu şekilde kamufle etmeye çalışıyorlar yaşımızı bahane ederek,bu iş ticarete dökülmüş sadece parayı aldıklarına bakıyorlar benim düşüncem tabi bu çünkü 3 denemedede arayıp sormadılar bile durumumu hep ben aradım bilgi verdim
canım yaa..tekrar geçmiş olsun.benim de adetlerim sancılı geçer.ilk yıllara göre azaldı ama genelde sancılıdır.demek bana da aspire gerekse benimde senin gibi olacak.eyvahedigeldismile.korktum şimdi.neyseki benim aldı başını gidiyor.söküldü iyice..şimdi sen anlatınca aklıma takıldı.ben memorialde takipte iken benim de kist görünüyordu(hoş ! tam emin değillerdi ya ne olduğundan...sonradan kist oldupuna karar verildi)madem tüpten önce boşaltılması gerekiyormuş.2 overde bize lazım demiş dr un...bana niye öyle bişey söylenmedi acaba?belki de dedikleri gibi önemsizdi.aspire edilecek gibi değildi...bana da bakın hem soruyorum hem cevaplıyorum kendimi..ama geliyo işte insanın aklına.ister istemez sorguluyor insan.
kapılar çok..elbet birinden gireceğiz.Allah hangisini kısmet ettiyse...hepimize hayırlısı.:Saruboceq:
tşk ederim deniz bulut inşallah uğurlu gelirde 4.denemede kavuşurum bebişime:)rahim filmide genetik tanıda ikisinide yaptırmak istiyorum canım,sen yaptırmışmıydın?
kinder;gelmişsin...işler hafifledi mi?
erverdiii sende hoşgeldin güzelimmm benim işler akşam akşam bööle oldum ben :bbo: :bbo: :bbo: birzdan çıkıcam arkadaşımla iftar yapıcamm :teselli:
bluestar, ben irenbe, smyrna ve kent hastanesinde denedim.son iki denemeyi de umut tüp bebekte yaptım.ilk denemem kimyasaldı.ikinci de tuttu zaten.
benim de doktorum süleyman beydi.transferi bile kaç defa bismillah çekerek yaptı.şimdi ki doktorumda öyle:))