• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canlarım tüp bebek sevdam suya düştü hormon testlerimide yaptırmamma gerek kalamadı ne yazıkki eşimin tayini şırnak ayın 7 sinde gitmiş olacak bugün gelen emirle böyle şuan ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemiyorum demekki rabbim bana nasip etmeyecekmiş bunu kabullendim şu saaten itibaren sadce size haber vermek istedim nasip olmayınca olmuyor arkadşlar tüte yaptırsan ne haltta yaptırsan nasip işte ben bebek için koştukça bebek benden kaçtı bende vuruyorum artık poposuna gelmessen gelme diyorum gelmemesindede bir hayır varmış demekki hepinizi öpüyorum ve hepinizi sıkı sıkı takip ediyor olacağımm rabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hepinize en güzelini versin kısa zamanda kucakalrınaza meleklerinizi versin olmayan arkadşalrda şöyle düşünsün rabbim izin vermiyor verse zaten 1 minicil şeyden oolmuyormu o bebebk hepsi bu öpüyorum canlarımmm

beyaz: önce canım çok geçmiş olsun inş. başka sefere ümdini gerçekten kaybetme kmamış ama bi de kanda baktırsa diyorum ben. inşallah mucize bişiler olur Denize olduğu gibi.

güzel hanımlar merhabalar ben yorgunum demekten yoruldum valla kaç gündür elimei bacağımı kaldıramıyordum onun için giremedim

şimdi benim kız çoçuk meselesine gelince bunu ben sadece turşu ye ayşe yi doğur tatlı ye hakkı demiştiniz ya ordan birde işyerindeki arkdşlarda turşu limon vişne komp. tuz isteğimden onlarda kız sonucuna ulaşıyorlar birde kızlar tembel olur denince en son bir erverdi senin kız tembl deyince bende kız isteyince birde benim bütün kardşlerimin ilk çoçukları hep kız olunca kendimi kıza alıştırdım

şimdi bunun için lütfen kimse kimseyi suçlamasın bende ne zamandan beri bebişime le konuşurken ona nasılsın kızım diyorum olay bunda ibaret yani bir suçlu yok kimse üzülmesin kırılmasın hele kız mı erkek mi konusunda allah bize sağlıkla nasip etsin şirin şeyleri diğeri hiç önemli değil
bu arada eşimin içine de erkek doğuyor bakacaz görecez ben birde cinsiyetini öğrenmiyecem doğuma kadar öğrenmek istemiyorum benim için süpriz olsun canlarımız gelsinlerde sağlıkla huzurla allah istyn herkese nasip etsin

heppiniz öpüyorum

limon_kabuğu benim dr yaklaşımı vücut ilaçlarla hamilelik için hazırlanmışken hemen arkasından yeni bir deneme yapmanın uygun olduğu görüşündeydi
doktorun yaklaşımı çok enteresan geldi bana..benim doktorlarım, tüpbebekten sonra ilaçların etkisiyle doğal yoldan hamile de kalabilirsin birkaç ay bekle yönünde oldu hep...her doktorun bakış açısı farklı demek ki..

bluestar, ben irenbe, smyrna ve kent hastanesinde denedim.son iki denemeyi de umut tüp bebekte yaptım.ilk denemem kimyasaldı.ikinci de tuttu zaten.
benim de doktorum süleyman beydi.transferi bile kaç defa bismillah çekerek yaptı.şimdi ki doktorumda öyle:))
süleyman beyden memnun olmana sevindim..tek bende aynı intibayı bırakmamış demek ki..sağlıkla kucağına al altınyunus

canlarım tüp bebek sevdam suya düştü hormon testlerimide yaptırmamma gerek kalamadı ne yazıkki eşimin tayini şırnak ayın 7 sinde gitmiş olacak bugün gelen emirle böyle şuan ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemiyorum demekki rabbim bana nasip etmeyecekmiş bunu kabullendim şu saaten itibaren sadce size haber vermek istedim nasip olmayınca olmuyor arkadşlar tüte yaptırsan ne haltta yaptırsan nasip işte ben bebek için koştukça bebek benden kaçtı bende vuruyorum artık poposuna gelmessen gelme diyorum gelmemesindede bir hayır varmış demekki hepinizi öpüyorum ve hepinizi sıkı sıkı takip ediyor olacağımm rabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hepinize en güzelini versin kısa zamanda kucakalrınaza meleklerinizi versin olmayan arkadşalrda şöyle düşünsün rabbim izin vermiyor verse zaten 1 minicil şeyden oolmuyormu o bebebk hepsi bu öpüyorum canlarımmm

canım hemen olumsuzluğa kapılma.rabbim bir kapıyı kapatırsa başka bir kapıyı mutlaka açar..
senin gibi bir arkadaşım vardı..eşinin tayini doğuya çıkmıştı,arkadaşım bir müddet eşiyle beraber orada kaldıktan sonra istanbula tek başına gelip tedaviye başladı..eşide yumutaların toplandığı gün gelip sperm verdi...sende bu şekilde yapabilirsin lütfen hemen umut kapılarını kapatma..

Arkadaslar, evvelsi gece feci bir tayfun yasadik, binlerce agac devrilmis, kirilmis, arabalarin uzerine dusmus, evlerin catilari ucmus, yollar dal kiriklariyla dolu.... Gece tum camlar patlayacak zannettik, hic bu kadar kuvvetlisine daha once sahit olmamistim. Hep haberlerde izlemis yada gazetede okumustum. Daha bir kac hafta once Pakistan'da yasanan sel felaketini dusununce bizim yasadigimizin ne kadar kucuk kaldigini goruyorum, Allah beterinden esirgesin! Bu yil tum ulkelerde gorulen asiri sicaklik, bir yigin cesitli felaketler, global isinmanin etkilerini iyice gosteriyor, dunyanin sonu mu geliyor ne?

Hakikaten firtinadan sonra sessizlik muhtesem bir sey, buyuk bir nimet!
Bu yuzden bugunun keyfini cikaralim yarina ne olacagimiz belli degil diyorum.kaydirigubbakcemile5

Serpil, hemen pes etme lutfen. Esin dusundugunuz merkeze spermlerini birakabilir, sen de kendini ne zaman hazir hissedersen o zaman tedaviye baslarsin. Esim olmayacak diye de uzulmene gerek yok zaten hasteneye surekli gidecek olan sensin, butun islemler bize dusuyor. Ben simdi Istanbul'a yanliz gelecegim, yazin geldigimizde esim spermlerini birakmisti yani daha onceden planlamistik, o yuzden siz de aynisini yapabilirsiniz, panige inan hic gerek yok, hic bir sey de senin icin bitmis degil. Hadi toparlan bakayim.kaydirigubbakcemile5

Aman da aman bizim kayip Kinderdeniz gelmis! Hosgeldin tatlim, umarim islerini biraz yoluna koymusundur. Benim de bundan sonra ismim Zarpdeniz!:1: Duyurulur.:1:

Merye, Allah gonlune gore versin, bebegin cinsiyetini en iyi hissedecek olan sensin. Saglikla, mutlulukla...opuyorumnanaktan

Tum genc annelere ve anne adaylarina kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Zarpandit canım Arda tüp bebek değil.benimArda'dan önce bir kez,Arda ve Arda'dan sonra da iki kez kendiliğinden normal hamile kaldım canım.Ben sadece Arda'ya hamile kalınca dr'umuz bebe aspirini kullandırmıştı bana.Ama ne kadar süre içtiğimi hiç hatırlamıyorum.Sonra Arda doğdu ve ben sıkı korunurken Arda 2 yaşındayken hamile kaldım.o zaman ardanın rahatsızlıkları vardı ve dr'a da geç gittik zaten.Ben aslında o gebeliği de hiç istememiştim ama arda'nın dr'ları arda'nın gelişimi için çok iyi olur demişlerdi.Neyse dr'a gittiğimizde kalp atışını almamız gerekiyordu alamadık.Bir hafta bekledik ama gelişme olmadı kürtaş oldum 8 haftalıkken.En son normal yoldan gebeliğim de 2008 mayıs ayıydı ama o gebelikte de kan sulandırıcı birşey kullanmadım dr'um hiç vermedi.O gebelikte de kalp atışını alamadık.Yolk keseyi gördük kalp atışını alamadık yine kürtaj oldum ben 8 haftalıkken.Arda'dan önceki ilk hamileliğimde de aynısı olmuştu.
Neyse biraz uzun oldu ama son kürtajdan sonra kendi kendime araştırırken kan pıhtılaşması olduğunu öğrendik.2009 yılı içerisinde 2 tüp bbek denedik ikisi de kimyasal gebelikle sonuçlandı.Bu yıl da mart ayında da ovulasyon testi ve preseedle bir kimyasal gebelik yaşadım.Benim hikayem bu.ben de seni takip ediyorum canım.

Hulyacim, su an cocugun var ve hamile de kalabiliyorsun. Gebelik bir nedenle devam edemiyor, belki de kan pihtilasmasindandir. Benim de kan pihtilasma sorunum oldugunu anlamam bayagi gec oldu. Kan pihtilasmasi hamile kalmaya engel degil fakat gebeligi devam ettirmeye engel olabilirmis! Fakat farkli doktorlar farkli goruslere sahip bu konuda...Cunku ben cok arastirdim, bir kismi kesinlikle tedaviyle birlikte kan sulandiriciyi da baslanmaliyi savunurken bir kismi da elimizde kesin deliller ve arastirma yok diyor. Biz de bebek sahibi olmak icin elimizden gelenin hepsini yapmak istiyoruz. Senin gibi ben de bir bos gebelik yasadim ve kurtajla sonlandirildi, aman Allah bir daha gostermesin surec cok zordu! Bizim Ekim'deki tedavide kan sulandirici kullanilmasi planlaniyor, bakalim hayirlisi diyecegim. Bol sanslar herkese.kaydirigubbakcemile3

Denizbulut ve Alabama, bebekleriniz kilosu neredeyse ayni, masallah!:nazar:

Erverdi, yemek nasil gecti?

Baharnaz, biraz sakinledin mi? Tursu durumlari nasil? Bugun ben de pancar tursusu yaptim, en cok rengini seviyorum.cokacimcoook

Beyaz, umarim kendini daha iyi hissediyorsundur.opuyorumnanaktan

Limonkabugu, gelecek ay tedaviye baslarsaniz ayni surecleri birlikte yasayacagiz.yerimseniben

Babydeniz, umarim yeni bir merkezde yeni bir doktorla basariyi yakalarsiniz. Rahim konusunda Dr. Yucel Karaman'in cok iyi oldugu soyleniyor, bir arastirin derim. Size herhangi bir teshis konmus muydu? Cunku E2 degeriniz guzel, FSH biraz yuksek ama dusebilir. Sperm hareketliligi de onemli bir unsur. Tuplerin acik, yapisik ve iltihapli olmadigindan emin olmaniz gerekiyor. Acibadem'de cok bilinen bir hastane ve bir arkadasim orada tedavi gordu, bir cok basarili tedavilere tanik oldugunu da soylemisti.
Bazilari, bazi doktor ve merkezden memnun ve oneriyor; bazilarindan da maalesef ayni onerileri alamiyoruz. Biraz da nasip kismet sanirim. Biz elimizden geleni yapalim da gerisi Allah'a kaliyor.:Saruboceq: :Saruboceq:

Bluestar, yakinlarda yeni bir tedaviyi dusunuyor musunuz?

Absynth, isler hala yogun mu?:hulya:

Cans, yuvaya geldin mi artik?

Ismini yazamadigim herkese opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

gunaydın arkadaşlar :1hug: ......gunaydın erverdı ..sabanız hayır olsun ..

... zarpandıt henuz guzel ulkeme donmedım .. bayramdan sonra donecegım allah kısmet ederse ..
... denız, alabama ne guzel bebeklerınız kocaman oldu :nazar: allah saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın..guzel gelısmelerı duyunca mutlu oluyor ınsan ..

.. altınyunus maaşallah yolun yarısına geldın ... her şeyın gonlunce olması dılegıyle ..

ısmını sayamadıgım tum arkadşlar hepınızı takıp edıyorum ..hayatın bıze de gulmesı dılegıyle kaydirigubbakcemile4

..benım azerbeycan maceram hızla devam edıyor .. bır o kadar yakın bır o kadar da uzagız aslında .. denız senın de anlattıgın gıbı burada her sey rusvetle donuyor .. butun devlet ışlerı parayla yurutuluyor .. cok sınır bozucu .. ya cok zengınler ya da cok fakır ..sokaklarda son model jeepler, arabalar ..yanısıra cok eskı kulustur arabalar var .. ortası yok yanı:1: turk kanallarını seyredıp turk muzıklerını dınlıyorlar ..
herkese cok salamm

Günaydın güzeller opuyorumnanaktan
Erverdi ve Zarpandit günaydın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Erverdi canım çocukluk anını kıyıda köşede kalmış bir bakkalda bulabilirsin :) Bu zamanda bakkal da bulmak çok zor :)

Zarpandit canım sanırım 3 hafta sonrasına kadar sakinleşemiycem belirtiler belirgin değil (karın şişliğimde eskisi kadar olmuyor, bulantıda) sürekli düşünmek istemsemde aklıma geliyor acaba değerim nasıl herşey nasıl gidiyor diye kısmet bekleyip görcez canım. İnşallah sağlıkla gelir

Fırtına için çok geçmiş olsun canım, burda da hava birden soğudu eskiden ne güzel 4 mevsimi sırayla yaşardık şimdi karmakarışık oldu ve yaşana doğal felaketler insanı üzüyor

Demek sende turşucusun haa bide hiç sölemiyorsun evet rengi süper olur Orda her çeşit turşu varMı?

Merye canım sağlıkla sıhhatle gelsin bebişin canım

günaydın cans
Maşallah çok güzel enerjin var :nazar:

tatilinin güzel geçmesine sevindim bol hareket var gibi sende canım. : )

Ya kızlar çoğunuza bakıyorum yeni gelen arkadaşlarada 2-3 denemeler yapıp hiç HSG çektirmeyenleriniz var ve anlamakta güçlük çekiyorum çok zor bir işlem değil aslında bence 1 kez denemişler olanlar hatta ilk defa deniycek olanların çektirmesinden yanayım.

Benim bu konuda çok bilgim yoktu ama ilk devlet hastanesine gittiğimde ilk teşhis içn neler yapmam gerekir dediğimde dr kadına hormon bakılması, muayene, HSG demişti bende hemen bu 3 ünü yaptırmıştım.

Yaptıracak arkadaşlar bu işlemin hiçbir zorluğu yok.

günaydın cans;daha sık girsen hocamkaydirigubbakcemile3
salamını aldım kabul ettim.hatta az önce yedimcokacimcoook

günaydın bahar;eşime bu sabah söyledim.çırağa söyle dedim.onlar bilirler nerde olduğunu.bana çatapat bulsun dedim.sırnaşık şey

Serpil niye hemen kaçıyorsun
eşinin tayinin çıkması bebiş yapmanıza engel değil ki canım Zaten fedakarlığı yapacak olan sensin eşin değil. Çünkü hep hastaneye sen gidiceksin bir 15 gününü ayıracaksın canım misafirhanede kalırsın
Hatta Zarpanditlerin yaptığı gibide yaparsınız eşin hiç gelmez. Serpil o kadar çok işi yalnız başına başarmış bri olarak senin güçlü olduğuna inanıyorum ve tek başınada yapabilirsin canım. Yoksa sonrası için büyük pişmanlıklar duyarsın giden her ay için.

günaydın cans;daha sık girsen hocamkaydirigubbakcemile3
salamını aldım kabul ettim.hatta az önce yedimcokacimcoook

günaydın bahar;eşime bu sabah söyledim.çırağa söyle dedim.onlar bilirler nerde olduğunu.bana çatapat bulsun dedim.sırnaşık şey

Günaydın Ya şu cansın yolladığı salamı ben yiyemiyorum :((

Canım kesin çıraklar bulur sen merak etme :))

Arkadaslar, evvelsi gece feci bir tayfun yasadik, binlerce agac devrilmis, kirilmis, arabalarin uzerine dusmus, evlerin catilari ucmus, yollar dal kiriklariyla dolu.... Gece tum camlar patlayacak zannettik, hic bu kadar kuvvetlisine daha once sahit olmamistim. Hep haberlerde izlemis yada gazetede okumustum. Daha bir kac hafta once Pakistan'da yasanan sel felaketini dusununce bizim yasadigimizin ne kadar kucuk kaldigini goruyorum, Allah beterinden esirgesin! Bu yil tum ulkelerde gorulen asiri sicaklik, bir yigin cesitli felaketler, global isinmanin etkilerini iyice gosteriyor, dunyanin sonu mu geliyor ne?

Hakikaten firtinadan sonra sessizlik muhtesem bir sey, buyuk bir nimet!
Bu yuzden bugunun keyfini cikaralim yarina ne olacagimiz belli degil diyorum.kaydirigubbakcemile5

merhaba zarpandit;geçmiş olsun yaşadığınız korkulu dakikalar için.insan böyle birşey yaşayınca bazı şeyler hiç kalıyor değilmi duruma göre?can korkusu hayatta kalma endişesi ,felaketler....ben kimi zaman öyle şeyler okumuştum ki hatta bazı belgesellerde gödüm.kahrolmuştum.(soykırımla ilgili) bizim içinde bulunduğumuz bir durumun hiç olduğunu düşünmüştüm.hatta kolay kolay etkisnden kurtulamamıştım.burada da yazmıştım geçmişte....neyse geçmiş olsun.bir daha tekrarlamaz umarımküresel ısınma olduğu sürece de göreceğiz yaşayacağız belli.yine de Allah beterindne korusun.

evet yaa.pakistandaki sel.ülkemizdeki sıcaklar..sonbaharı yaşamadan birden kışa gireceğiz burada da sel olacak diye duyumlar aldım ama ne derece doğru bilmiyorum.
evet canım günü hatta her anımızı pozitiflikle geçirelim,geçirmeye çalışalım..

Günaydın Ya şu cansın yolladığı salamı ben yiyemiyorum :((

Canım kesin çıraklar bulur sen merak etme :))

sen de doğurunca yersin...lülülülülülülülülülülülü

çırak bulamasa da gözüm bayram çocuklarında olur merak etme.:1ninca:ben aradığımı bulurum..

Back
X