• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

sen ne tatalısn böyle ya ohaoldumsmile harbiden cesaret veriyorsun moral veriyorsun güç veriyorsun günaydınn canımm bugün biraz geç geldim ofise sabah eşim bana serpoş sen hamilesin dedii :)))))) ben böyle oldum:1shok::1shok::1shok::1shok: bugün adet günüm hesaplayıcılra göre pc göre

teşekkür ederim.o senin görüşün.hayrola?adet geçti mi? kaç gün geçti?geçtiyse beta hcg de kesin çıkar.idrar testlerine güvenme..benim 1 hafta geçtiğnde çıkmamıştı.ancak 15 gün geçince çıkmıştı..bu hormonlara güven olmuyor.

canım benim eşimin son tayin yeri burasıydı tayin yoktu ama biranda şırnak falan oldu canım evet dün büyük bir şoktu sadce şırnak olsa iyi öteside var bu işin bakalım evet nasip kısmet yeni yeni kendime geliyorum durmak yok yola devam değilmi :))))

durmak yok tabiii.yumurtan varsa devamm.bak benim azaldı.2 3 tane çıkıyor artık her ay..yine bile böyle iken düşünüyorum.(tabiii düşünmekle uygulamak farklı şeyler)ama izin çıkmıyor yaptırmama.başka mok var. bende.sende de başka bi sorun yoksa elbette devam et.ben istesem de başlıyamıyorum.senin böyle bir şansın varken elinle geri mi iteceksin bebeğini.

topiğinnn çıtırlarıı güçlüü savaşçılarıı hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

hah şöyle...siz önden gidiceksiniz .ben sizi ittiricem arkadan.sonra da kısmet yaaa ......denermiyim bilmem.koca göbşlerinizle siz itersiniz beni.amannn hadi kıyamadım.buradan destek olun yeter.şimdi iterken çocuklara bişey mişey olur. üstüme kalır yenisini de yapamam.:roflol::roflol::

amaaaaann.kendim çalıp kendim söylemişim.ağustos böceği gibi...sayfaları doldurmuşum.artık çıkıyorum.tülümü asıcam.camlar tamam.sonra market alışverişi.öncesinde de fatura ödemesi yapıcam.hoşçakalııııın.sevgiyle kalın.

günaydın herkesea.s.
patikler, ben umut tüp bebek merkezinde 2. denememde hamile kaldım.diğer 5 deneme izmir'de oldu.yaşım 36.
sizler şanslısınız.ben taa nerelerden kalktım geldim.tedavi parası kadar nerdeyse uçak parası verdim.ama sonuca değer.
deniz, umut'umu kucaklayayım da sonra kızımı da istiyorum hayırlısıyla.:1rolleyes::CüvCüv:

Süper canım. Hamileliğinin tadını çıkart. Canım Umut Tüp sanırım Bahçeci'nin bir kolu değil mi?

selam kızlarrr hepinizi öpüyorum a.s.
baharcım gerekli testleri ileri haftlarda doktorun isteyecek sen hiç meraklanma.toksoplazma vs gibi tetkikleri ama sen o güne kadar dikkatli ol bu yeme denilen şeyleri yeme. çiğ et vs.
baby deniz hoşgeldin aramıza
altınyunus canım Umut adıyla yaşasın seninde oğlun oluyomuş çok sevindim.
beyaz ne olur sen yinede yarın testini tekrarla belli mi olur neler okuyoruz etrafta
bende bugün kontrolüme gittim. Mert 1,1 kg olmuş :) maşallah büyüyo kerata. herşey gayet güzel ve yolunda 27 haftayız günüyle uygun. yarın 27 hafta olcaktık zaten.ama bi türlü poz vermedi çok uğraştırdı bizi. 50gr şeker yüklemesi oldu kan da verdik bakalım sonuç nasıl çıkacak.hayırlısı. oğlumun yanakları çenesi çatık kaşları aynı babası minik burnu da bana benziyo.

Maaşallah maaşallah size...:nazar::nazar::sm_cool:

canlarım tüp bebek sevdam suya düştü hormon testlerimide yaptırmamma gerek kalamadı ne yazıkki eşimin tayini şırnak ayın 7 sinde gitmiş olacak bugün gelen emirle böyle şuan ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemiyorum demekki rabbim bana nasip etmeyecekmiş bunu kabullendim şu saaten itibaren sadce size haber vermek istedim nasip olmayınca olmuyor arkadşlar tüte yaptırsan ne haltta yaptırsan nasip işte ben bebek için koştukça bebek benden kaçtı bende vuruyorum artık poposuna gelmessen gelme diyorum gelmemesindede bir hayır varmış demekki hepinizi öpüyorum ve hepinizi sıkı sıkı takip ediyor olacağımm rabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hepinize en güzelini versin kısa zamanda kucakalrınaza meleklerinizi versin olmayan arkadşalrda şöyle düşünsün rabbim izin vermiyor verse zaten 1 minicil şeyden oolmuyormu o bebebk hepsi bu öpüyorum canlarımmm

Serpil aynen tüm arkadaşların sana dediği gibi canım. Pes edilecek bir durum yok. Bir şekilde fırsat yaratmalısın. Bu senin elinde. Kolaylıklar diliyorum...

Arkadaslar, evvelsi gece feci bir tayfun yasadik, binlerce agac devrilmis, kirilmis, arabalarin uzerine dusmus, evlerin catilari ucmus, yollar dal kiriklariyla dolu.... Gece tum camlar patlayacak zannettik, hic bu kadar kuvvetlisine daha once sahit olmamistim. Hep haberlerde izlemis yada gazetede okumustum. Daha bir kac hafta once Pakistan'da yasanan sel felaketini dusununce bizim yasadigimizin ne kadar kucuk kaldigini goruyorum, Allah beterinden esirgesin! Bu yil tum ulkelerde gorulen asiri sicaklik, bir yigin cesitli felaketler, global isinmanin etkilerini iyice gosteriyor, dunyanin sonu mu geliyor ne?

Hakikaten firtinadan sonra sessizlik muhtesem bir sey, buyuk bir nimet!
Bu yuzden bugunun keyfini cikaralim yarina ne olacagimiz belli degil diyorum.kaydirigubbakcemile5

Çoook geçmiş olsun arkadaşım. Allahtan başınıza birşey gelmemiş. Öpüyorum tatlım...

canım benim evet zarpandit i örnek alacağım durmayacağım tahlilerimi yaptıracağım canım dün bir anada duygularım arapsaçına dönmüştü evet güçlüyüm bırakmayacağım ve rabbim izin verirse başaracağım canım canın turşu istiyormuu???

aferin canım. bak zarpandit taaaa seullerden geliyor. ne var bir merkezle görüşüp anlaşırsınız eğer toplama günü gelemeyecekse eşin sperm bırakır dondurulur. bu şekilde 1 değil 10 tüp de denenir. yeterki iste. hem inşallah bugün adet olmazsan testi ne zaman yapacaksın? bir bakmışsın hamilesindir boshayallersmile

Kızlar evham yaptığımı düşünüyorsunuz biliyorum ama şimdi de sancı giriyor :(( hastaneyi aradım hemşireler sancınız şiddetlenirse ve kanamanız olursa tekrar arayın dediler beklemekten başka ve dua etmekten başka elimizden ne gelir dimi

Kızlar evham yaptığımı düşünüyorsunuz biliyorum ama şimdi de sancı giriyor :(( hastaneyi aradım hemşireler sancınız şiddetlenirse ve kanamanız olursa tekrar arayın dediler beklemekten başka ve dua etmekten başka elimizden ne gelir dimi

yapma yapma evham falan ,
ama benim bildiğim kasık ağrısı oluyo adet sancısı gibi zaman zaman o yüzden çok telaşlanma emi inşallah her şey yolunda gidecek olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

hayırdır baharnaz nasıl bir ağrı ki bu dayanılmayacak gibi mi yoksa bildiğin kasık regl ağrısı gibi mi? hayatım hiç bişi olmuyo diyodun herşey durdu diyodun ben tam anlayamadım. herhangi bi kanama vs bişi yok dimi?

hayırdır baharnaz nasıl bir ağrı ki bu dayanılmayacak gibi mi yoksa bildiğin kasık regl ağrısı gibi mi? hayatım hiç bişi olmuyo diyodun herşey durdu diyodun ben tam anlayamadım. herhangi bi kanama vs bişi yok dimi?

3-4 kez oldu sabahtan beri canım bende anlamadım regl oluyorum zannettim şimdilik kanama lekelenme gibi birşey yok ama jelden sonra hafif sarımsı bir akıntı oluyor arada bir jelle birlikte
sancıdan başka birşeyim yok bulantım fian yok anlamadım noluyorum
Bacakla kasık arasında oldu, karnımda oldu bilmiyorum canım hayırlısı

3-4 kez oldu sabahtan beri canım bende anlamadım regl oluyorum zannettim şimdilik kanama lekelenme gibi birşey yok ama jelden sonra hafif sarımsı bir akıntı oluyor arada bir jelle birlikte
sancıdan başka birşeyim yok bulantım fian yok anlamadım noluyorum
Bacakla kasık arasında oldu, karnımda oldu bilmiyorum canım hayırlısı

Baharnaz, icini ferah tut guzelim. Biraz sabir, kendine baska mesgaleler bul ki kendini dinlemekten vazgecebilesin. Jelle gelen sarimsi akinti normal onu hic takma, hemsire ile gorustugun iyi olmus. Umarim sanci kaybolur gider, sen de rahatlarsin canim.opuyorumnanaktan

Günaydın güzeller opuyorumnanaktan
Erverdi ve Zarpandit günaydın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Erverdi canım çocukluk anını kıyıda köşede kalmış bir bakkalda bulabilirsin :) Bu zamanda bakkal da bulmak çok zor :)

Zarpandit canım sanırım 3 hafta sonrasına kadar sakinleşemiycem belirtiler belirgin değil (karın şişliğimde eskisi kadar olmuyor, bulantıda) sürekli düşünmek istemsemde aklıma geliyor acaba değerim nasıl herşey nasıl gidiyor diye kısmet bekleyip görcez canım. İnşallah sağlıkla gelir

Fırtına için çok geçmiş olsun canım, burda da hava birden soğudu eskiden ne güzel 4 mevsimi sırayla yaşardık şimdi karmakarışık oldu ve yaşana doğal felaketler insanı üzüyor

Demek sende turşucusun haa bide hiç sölemiyorsun evet rengi süper olur Orda her çeşit turşu varMı?

Merye canım sağlıkla sıhhatle gelsin bebişin canım

Baharnaz, aslinda cok tursucu degilimdir ama siz bu kadar tursu muhabbeti yapinca ben de yapayim dedim.:1: Bir de buradaki tursular, hem tatli, hem sarimsakli hem de tuzlu, ucu bir arada yani, ben oyle sevmiyorum. Degerini bir kez daha kan verip yeniden baktir istiyorsan, eminim iyice yukselmistir . Simdi keseyi ve kalp atislarini bekleyecegiz baska care yok canim. Biraz daha sabir...opuyorumnanaktan

Arkadaslar, iyi dilekleriniz icin hepinize cokkk tesekkur ederim, sagolun.
Cok sukur bugun firtina filan yok ama hala etraf dal kiriklariyla dolu, buyuk agaclari kaldirmislar, sirayla dallari toplamaya baslayacaklar sanirim.

Denizverdi, benim de Zarpdeniz olarak degistirdigimi umarim okumusundur canim. Annecigine saglikli bir yas diliyorum, sizden gelecek torunlari da oksasinlar.:Saruboceq:

Günaydın kızlarrr
bahar deniz hülya kinders erverdi limonkabuğu cans zarp hepinize iyi dilekleriniz için çoook teşekkür ederim.
çok şükür bugün kü halimize. zarpandit canım çok geçmiş olsun kimbilir nasıl korkmuşsunuzdur. allah yardım etsin kimseyi naçar bırakmasın canım.
serpoş toparlanmışsın aferim bravo sana kızların dediği gibi vazgeçmek yok. inşallah kocan haklı çıkarda hamişsindir.

Alabama,, evet ben cok korktum, her an tum camlar yere inecek patlayacakmis gibi bekledim, inanmazsin. Allah daha buyugunden esirgesin.
Seker sonucun cikti mi? Umarim normaldir. Ben de bir kez yaptirmistim.Vucudumda sekerin gec emildigi ortaya cikmisti.

Zarpandit hiç tatlı turşu olurMu? :)) ya acı ya ekşi ya tuzlu yada sarımsaklı yada bunların hepsi bir arada olur ama hiç tatlı turşu duymadım yemedim de tadıda güzel olmasa gerek :)

Alabama,, evet ben cok korktum, her an tum camlar yere inecek patlayacakmis gibi bekledim, inanmazsin. Allah daha buyugunden esirgesin.
Seker sonucun cikti mi? Umarim normaldir. Ben de bir kez yaptirmistim.Vucudumda sekerin gec emildigi ortaya cikmisti.

O kadar Gebelikte yol alındıktan sonra niye şeker yüklemesi yapılıyor neyin göstergesi oluyor ki?

Zarpandit hiç tatlı turşu olurMu? :)) ya acı ya ekşi ya tuzlu yada sarımsaklı yada bunların hepsi bir arada olur ama hiç tatlı turşu duymadım yemedim de tadıda güzel olmasa gerek :)

Ha ha ha...o nedenle zaten ben sevmiyorum. Burada herseyin icinde bir parca misir surubu dedikleri bir serbetten var! Hatta bibersalcasinin icinde bile....Ama biber salcalarini cok seviyorum, harika bir tadi var.cokacimcoook

Back
X