Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar tünaydın:))ne kadar erkencisiniz ya yoksa benmi çok uykucu oldum yine![]()
Erverdi canım antalyadamı bu dr serpile önderdiğin?
erverdi bak bugün biraz iyiyim niyemi bamya aldım temizleyip dolaba attım ,
akşamada eşimle konserve yapcaz domates, ve kırmızı biber turşusu :)) ya bunlarla uğraşınca rahatlıyorum ya
aklıma geldi de serpil;ALİ NURETTİN GÜRSES'e baktın mı?kimde ne var ne yoksa söylüyor,oyalamıyor.ben ona ilk olarak gittiğimde vajinal ve göğüs muayenesi yaptı.iki tane kocaman büyümüş yumurtam vardı. eşimi bir üroloğa göndermişti.bir daha da beni çağırmamıştı.sonrasında eşim ameliyat olmuştu.muayene ücreti biraz pahalıcaydı ama şimdi nedir ne değildir hiç bilmiyorum.tüp bebek dr u değil.kadın doğumcu..ama dr luğun yanında insanlık dürüstlük te ararsan bir görüşünü al derim.
taamamm canım arayacağım onu birtenem ama önce bir adet olayımda .))) bekliyorum ya inat etiii
yıllar önce İstanbul Bakırköyde idi.benyakın zamanda baktım yok.bulamadım.nette araştırmıştım..evet.Antalya ya yerleşmiş.bir hastanede çalışıyordu ama hangisiydi şimdi hatırlamıyorum.devlette de olabilir.özelde de..
bamya mı? yemesini severim ama ayıklamasını ı ıh.uçuruveriyorum kafasını ayıklarken.benimkiler şeyli şeyli oluyor.söylemiyim şimdi.bamya yiyen anlar.eşin yardımmı eder bu konularda sana?
yapıyon iyi de.iyi oluyorlar mı peki.yiyormusunuz?benim olmayan turşularıma benzemesin.
sahi.patlıcanlar ne oldu?olmadılarsa kokarlar demiştin.oldu mu?gidicem uzanıcam biraz.iş iş nereye kadar.yoruldum yaaa.ben bu dünyaya temizlik yapmaya mı geldim kardeşim?.-tatlicadiarzu-hadi kendine iyi bak bahar.çok ta fazla pc başında oturma.hareketsizlikten kabız olursun?iyi değil bu aylarda..
Herkese Mutlu Pazarlar
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
kaç gün geçti?git hemen bir kan testi yaptır özel bir hastanede.BETA hcg... 1 gün bile geçse kesin vardır.sonucu alırsın.hatta biz tedavide güünümüzden önce alırdık.lütfennn.inşallah masum bir gecikme değildir.git yaptır şu testi.azıcık kan veriven o kadar.şimdi çıkmalıyımhoşçakalcanlarım hepiniizn kadir gecesini kutluyor rabbim hepiniizn dileklerini dualarını kabul edip gerçekleştirsin istiyorum canı gönülden öpüyorum hepimnizi ben henüz adet olmadım((( bekledikçe gelmiyor
((
canım bamyanın kafasını çok nazik temizlerim o dediğinde benimkinde olmuyor limonlu suyla yıkarım sonra limon sıkıp buzdolabı poşetiyle saklarım hiçbirşey olmaz canım
Patluıcanlarım kokmadı canım Bakalım sıra turşuda az önce kurdum. Eşim yardımcı olur saolsun bugünlerde hele sorma değmeyin keyfimesositososito
![]()