- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.544
- 723
DenizVerdi, super olmus rumuzun! Nasil yaptin, yonetime yazi mi yazdin, sirada ben varim!
Eger istiyorsan lisans icin sanirim devam edebilecegin yerler var, bir de artik Acikogretim almis basini gitmis durumda. Son bir kac yilda yeni bolumler acilmis, normal egitimle ayni duzeyde. Fakat calisma bazinda kendinle basbasa oldugun icin bence Acikogretim de okumak orgun deniyor sanirim normal ogretime gore daha zor. Simdi biraz dinlen ve keyfini cikar sonra diger lisetedekilere bakarsin.yerimseniben
Deniz bulut, yuruyememe ve carpintidan bahsetmissin, cokk gecmis olsun. Varisi daha once soyledigin icin haberimiz vardi, bundan yeni bahsediyorsun galiba...Yuruyememenin varisle ilgisi mi var acaba? Eminim doktorunla konusmusundur, neler onerdi? Tabii bebekte buyuyor ve agirlasiyorsun, acaba daha erken izne ayrilman yada ucretsiz izne ayrilman gibi bir durum sozkonusu olabilir mi? Son aylarini daha rahat gecirmek adina?bilmiyorumkismile
Serpil, sonunda gozunaydin, hadi bakalim sira doktordan randevu almaya geldi!kaydirigubbakcemile5
Tursucu Baharnaz, nasilsin?opuyorumnanaktan
Patikler, bir suredir mesguldun sanirim, daha sik bekleriz. Bebeklerimiz olsa da geleneksel olarak patik ormeye baslasak.:hulya:
Sahi Deniz bulut, Alabama, Merye patik oruyor musunuz? Kis bebekleri olacaklar.:hulya:
Limon kabugu, kusura bakma yanlis anlamisiz!
evet hocam KK ya ilettim isteğimi.teşekkürler KK:enbuyukkk:seninki de Zarpdeniz mi olacak?
Denizin bibilisi büyüyorda ondan zarpdeniz teyzesi...paytak paytak gezsin bize de ister dua etsin ister beddua.herşekilde kabulumuz hamilelik..hatta Allah senin ağrını bana versin yeter ki duan kabul olsun deniz.hiççççç şikayet etme.sakınnnn.hayırlısıyla doğsun de...inşallah...
SERPİL;sakın 3üncü günü geçirme. 3üncü gün sabahtan ver kanını.baktın mı dediğim dr a?
BAHARNAZ'a çok oturma dedim pc başında.korkuttum galiba kızı.pek yanaşmadı sanki bu ara.kıza kabız olursun dedim:roflol:.yalandeğil hani.onu ve bebeğini düşündüğümüzden:1hug:
PATİKLER;evet yaa tedavide değilsin diye mi az uğruyorsun?bende değilim.belki de hiç denemiycem ama bak burdayım.
ALABAMA MERYE hamileler ...sizden ne haber?