Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün yazdıklarım hep gitti.şimdi geriye dönüp bakıyorum.bu arada
iyi akşamlar patikleeeeerr![]()
Gunaydin Arkadaslara.s.
Patikler, tatil sana cok yaramis canim, iyi bir tatil gecirdiginize sevindim. Darisi Kurban Bayramina insallah! Kapadokya esimin TR'de en favori yeri, hatta ilk gittigimizde buaradn ev alalim diye tutturdu, ben de tatile geleriz ben deniz-su olmayan yerde yasayamam demistim.Umarim gelecek bayram icin de iyi bir organizasyon yaparsiniz.
Vanilya, duyarli esine kocaman bir "Aferin"canim. Basarili-ugurlu bir tedavi olsun.opuyorumnanaktan
Deniz bulut, Tekerlekli sandalye ayarlaman iyi olmus dedigin gibi ziplamaktan kurtuldun, umarim cabuk toparlanirsin.opuyorumnanaktan
Altinyunus, gozunaydin!:lepi:
Babydeniz, iyiyim canim sagol.opuyorumnanaktan
Merye, seni iyi gordum.kaydirigubbakcemile3
Denizverdi, 0-6 yas iletisimi harika! En zor donem iki yas grubu imis, ogrnecegin bilgileri paylasmaktan keyif alacagim. Bebek Bayram diye Deniz bulut'a takildim ama O farketmemis sen etmissin canim. Evet gelince bayramlasiriz artik.:1hug:
sonucum az önce geldi arkadaşlar....
temiz şükür....
keyfine bak artık dedi doktorum.kucağıma alana kadar hep acabalar olacak ama şükür....
günaydın arkadaşlar a.s. a.s. a.s.
denizbulutçum sen nasılsın bugün?ağrıların nasıl oldu?
VANİLYA;yaa bismillah.2nci günü mü çağırdılar.benim ilk günlerde pek gelmiyordu.ner zaman yoğun olursa o zaman gel demişlerdi.aklında bulunsun.o zaman net görünüyormuş.
DENİZ;ben öyle yaaa.ne yapayımmm.daha tv de gördüğümde bile güp güp oluyorum.ne büyük heyecandır kimbilir balon??
demek kedinin adı remzi...hoş...komik geldi.delikafadulden
nerden mi buluyorum bu kursu.arayan bulur deniz annecim.0_6 yaş grubu arası çocuklarla iletişim.tabiii anlatırım gördüklerimi.niye anlatmıyayım.zaten buradan başka da pek bilen olmıyacak sanırım.1 2 kişi dışında..bilinirse yine uzaylı gibi algılanabilirim bu çevrede.
senin çocuk halletmiş mi rapor işlerini.senin gitmene gerek kalmadı umarım.
BAHARNAZ;Bak,sen de dikkat et.oturup kalkmalara.kolay bulamıyoruz.siz çok iyi sahip çıkın yavrunuza..
istediğim diğer branş ''Türkçe'' idi..maalesef özürlülere veriyorlarmış.işitme engellilere.ilgimin olduğunu bir özrümün olmasımı gerektiğni söyledim.çabaladım ama.olmadı.
şimdilik göndereyim bunları.yine çökerse artık dayanamam.
BAHAR;pazartsiye almışsın randevuyu...oooo.pazartesiye halehop çevireceğiz öyleyse....öyleydi değil mi ismi?kaydirigubbakcemile2
evde olduğunu tabiiki farkettim .farketmezmiyim.bi bakıyorum o topikte bir bakıyorum bu topikte sengözlerimebaksanabgözümden kaçmıyor yani
ZARPDENİZ;bebek Bayram ne?kaçırdımmı? Deniz, Bayram mı koyacak oğlunun ismini.
gelişin bayrama denk geliyormuş.bayramlaşacağız öyleyseyerimseniben
BABYDENİZ;hoşgeldina.s.
:)) adı ne bilmiyorum canım halay çekicem bu kez :)))))
Patikler canım gittiğin iller içinde Tekirdağ'ı da yazmışsın.Ne zaman geldin ki tekirdağ'a
Merhaba Arkadaslara.s.
Patikler, masallah leylegi havada gormussunuz! Adana taraflari icin de uygun bir sezonu secmisiniz, simdiden cok keyifli gecmesini dilerim. Bayramdan once bulusup bayramlasalim yoksa sen bu hizla kimbilir nerelere gidersin.![]()
Deniz bulut, islemleri halletmissin gozunaydin, umarim bir daha gitmene gerek kalmadan bu surecte toparlanirsin canim.opuyorumnanaktan
BAHAR;pazartsiye almışsın randevuyu...oooo.pazartesiye halehop çevireceğiz öyleyse....öyleydi değil mi ismi?kaydirigubbakcemile2
evde olduğunu tabiiki farkettim .farketmezmiyim.bi bakıyorum o topikte bir bakıyorum bu topikte sengözlerimebaksanabgözümden kaçmıyor yani
ZARPDENİZ;bebek Bayram ne?kaçırdımmı? Deniz, Bayram mı koyacak oğlunun ismini.
gelişin bayrama denk geliyormuş.bayramlaşacağız öyleyseyerimseniben
BABYDENİZ;hoşgeldina.s.
Kızlar günaydıın hepinize....a.s.a.s.a.s.
Deniz çok çok geçmiş olsun canım. Bundan sonra da dikkat et lütfen kendine...Oh oh bence evde olmanın tadını çıkartmaya çalış canım. Dinlen, birşeyler oku...a.s.
Denizverdi hadi bakalım kursun istediğin gibi olur inşallah...:içelim:
Zarpdeniz sen nasılsın güzelim?
Alabama'cım, Waterss, Baharnaz, Kinders, Beyaz, Altınyunus, Merye, Absynth ve adını yazmadığım tüm arkadaşlar hepinize a.s.
Kızlar be bayramda burada değildim. Evlendim evleneli ilk kez bayramda tatile gittik. Hep bizim için öncelik olan büyükleri ziyaret etmekti. Ama bu sefer tatil yapalım istedik. Kayseri, Nevşehir (Kapadokya, Ürgüp), Hatay.. 3 gün içinde 4 defa uçağa bindik :) Ben uçak yolculuğunu çok severim. Bu arada Ürgüp'te Asmalı Konak'ın çevrildiği eve de girdik. Güzel bir duyguydu. çok ama çok güzel bir tatildi kızlar. Hele Ürgüp'teki Derinkuyu'da bulunan yer altı şehrini kesinlikle gezmenizi öneririm. O ne muhteşem yer öyle yaaa.....
Hepinizi öpüyorum kızlar....