• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Deniz Bulut içindeki hisse ve sana opuyorumnanaktan inşallah güzel haber veririm.

ZarpDeniz bilet işini ayarlamana sevindim canım. Hesapladığın dönemde olur reglin ve inşallah bir sorun çıkmaz tarihte.

vanilya noldu dra gittinmi?

Altınyunus gözünaydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Merye evet canım hiçbir iş yaptırmıyor yap dediği zamanda biz yapamayız herhalde :))

DenizBulut sandalyeyle iyi bir çözüm bulmuşsun canım inşallah tez zamanda toparlanır iyileşirsin.

DenizVerdi canım Türkçe boşver olmasın yazıldığın bu kursta çok iyi.

yok yok bence uzun zamana kadar yaptırmaz 5 gün sonra gidecen hekime hadi inş.güzel sonçlarla dönersin canım

sağol canım. rapor işini hallettim. çocuk sevk aldı dün hastaneyle de konuşmuş illa hasta gelecek demişler. yürüyemeyecek durumdaysa ambulans çağıracakmış. :oklava:neyse zar zor olsa da gittik bugün daha az sürünüp halledip geldik. birazdan duş alacağım hastanelerde sürünmekten leş gibi koktum resmen. allah devlet hastanesine düşürmesin ama başımızdan da eksik etmesin diyorum. yardımcı kadın yardımcı olacak tabii. akşam da kasıklarım çok ağrıdı. bir ara enfeksiyon mu oldum dedim ama tek ayak üstünde zıplamaktan kasıklarım ve göbek altım mahvolmuş ağrıyordu. inşallah şu tekerlekli iskemleyle düzeleek azıcık.

ne yani ben şimdiden sahip çıkmadım mı bebişe:umursamaz:hastane kısmını yukarıda anlattım.

doğumu tam bayrama geliyor diye endişeleniyordum bu gidişle bayram koyacağım diyorum ama şimdi kasıma kadar sağ salim bekleyim sağlıkla doğsun da isterse kasımda çok sevdiğim ssk da dünyaya gelsin diyorum.

merak etme benim içime bebek duruyor ve hayırlısıyla kalp atışını da göreceksin gibi duruyor. inşallah müjdeyi vereceksin.

ay canım allah şifa versin inş. çabuk iyileşirsin ay seni okuyunca içim bir kötü oluyor ki sana dua ediyorm canım ya
ha birde sen ssk da mı çalışıyorsun öyle gibi geldi

Kizlar, bu sefer Istanbul biletim 1 Kasim icin onayladi, 2 Kasim'da orada olacagim kismetse...Kismetse diyorum cunku su ara bu ayki reglimi bekliyorum. Benim de Vanilya gibi bu aralar reglim 24-26 gunde oluyor. Bu gunu 26 gune gore ayarlamistim, eger erken olursa diye simdiden endise duymaya basladim bile...eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
Bugun isten gelirken ya 24 gunde reglim olursa ne yaparimi dusundum, tabii bu tarih gec olmus oluyor. Ikisinin ortasini hesaplamaya calismam, cesitli alternatifleri dusunmem filan derken kafam ambole oldu resmen!kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı Su bir kac gun icinde reglim baslasin, gerekirse bu tarihi one almaya calisacagim, ayyy ne zormus boyle uzaktan tedaviye baslamak....ohaoldumsmile

valla canım ne zor bir durumdasın şimdi gerçekten ben okul olayında türkiyeden vana giderken bir türlü bilet ayarlıyamıyordum birde sen hem adet hem gerektiğnde burda olmayı ayarlıyacan ay inş. öyle güzel denk gelirki
bu arada bu durmdan dolayı sakın sıkıntı yapmayasın o sıkıntıda etkiler canım sen içini ferah tut ve sakin ol inş.herşey tam isteiğin gibi olacak
ve evet bu aralar biraz iyiyim gerçi daha

sağol canım. rapor işini hallettim. çocuk sevk aldı dün hastaneyle de konuşmuş illa hasta gelecek demişler. yürüyemeyecek durumdaysa ambulans çağıracakmış. :oklava:neyse zar zor olsa da gittik bugün daha az sürünüp halledip geldik. birazdan duş alacağım hastanelerde sürünmekten leş gibi koktum resmen. allah devlet hastanesine düşürmesin ama başımızdan da eksik etmesin diyorum. yardımcı kadın yardımcı olacak tabii. akşam da kasıklarım çok ağrıdı. bir ara enfeksiyon mu oldum dedim ama tek ayak üstünde zıplamaktan kasıklarım ve göbek altım mahvolmuş ağrıyordu. inşallah şu tekerlekli iskemleyle düzeleek azıcık.

ne yani ben şimdiden sahip çıkmadım mı bebişe:umursamaz:hastane kısmını yukarıda anlattım.

doğumu tam bayrama geliyor diye endişeleniyordum bu gidişle bayram koyacağım diyorum ama şimdi kasıma kadar sağ salim bekleyim sağlıkla doğsun da isterse kasımda çok sevdiğim ssk da dünyaya gelsin diyorum.

merak etme benim içime bebek duruyor ve hayırlısıyla kalp atışını da göreceksin gibi duruyor. inşallah müjdeyi vereceksin.

aman da aman. deniz annemizin alınganlığı mı tutmuş...:teselli:seni burada okuyan herkes tanıyor.tabiiiki de sahipleniyorsun.ben bahara hareketlerinde dikkatli olmasını salık vermiştim.kolay elde edemediğimiz için.

Arkadaslar,
bugun tedaviye basladik, ilk ignemi oldum bile :) insallah hayirlisi olur.
Semra hanim'la gorustum bana cok guven verdi, yalniz soyledikleri ilgincti.
Birinci tup tecrubemi ve hsg mi gorunce bana sizin icin 2 yol onerebilirim, birincisi problem tespit etmek icin laporoskopi/ histereskopi yapmak dedi cunku gordugu kadariyla sizin dogaldan cocugunuzun olmamasina cok acik bir sebep yok dedi, ikincisi de dusuk doz ilacla az yumurta gelistirmek ve sperm seciminde IMSI yapmak dedi. Ben de 2. yi sectim cunku beklemek istemiyorum. Eger bundan olumlu sonuc alamazsak o zaman istediklerini yapacagiz.
Antrallar guzel boyutta 3 tane, 4 tane kucuk ve 2 tane minimini yumurta oldugunu soylediler.
Nisan ayinda da benzerdi durumum.
test sonuclarimi bekledik onlar normal cikinca ilaclari alip bismillah diyerek ilk igneyi vurduk bakalim.
Semra hanim takip edebildigi kadariyla edecek bundan sonrasini, cuma gunu ultrasonla bakacak o zaman kesin anlariz yumurta durumunu.
Falcidan etkilendim mi evet ama Memorial, Semra hanim ve Hale hanima da guvendim, buradan sonrasi Allaha dua etmek olacak.
iste benden haberler...

Kizlar, bu sefer Istanbul biletim 1 Kasim icin onayladi, 2 Kasim'da orada olacagim kismetse...Kismetse diyorum cunku su ara bu ayki reglimi bekliyorum. Benim de Vanilya gibi bu aralar reglim 24-26 gunde oluyor. Bu gunu 26 gune gore ayarlamistim, eger erken olursa diye simdiden endise duymaya basladim bile...eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
Bugun isten gelirken ya 24 gunde reglim olursa ne yaparimi dusundum, tabii bu tarih gec olmus oluyor. Ikisinin ortasini hesaplamaya calismam, cesitli alternatifleri dusunmem filan derken kafam ambole oldu resmen!kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı Su bir kac gun icinde reglim baslasin, gerekirse bu tarihi one almaya calisacagim, ayyy ne zormus boyle uzaktan tedaviye baslamak....ohaoldumsmile

Haydi hayirlisi olsun, 26. gun olacak merak etme Zarpdenizcim, alabilirsen azicik erken gelsen belki de en iyisi olur.

Selam güzeller opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Denizverdiii allahım süper oldmuşun inşallah uğurlu olsun ismin opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

ayyy Zarpdeniz seninkide süper olmuşş opuyorumnanaktan

yaprak dökümü reklam arası verdik.matine arası gibim

vanilya çok sevindim.hadi ,,,hayırlı olsun.maşallah güçlü gördüm seni.sonrasının planlarını da yapmışsın.inşallah sonraya gerek kalmaz.

Memoriale güven..

bayramla birlikte izine ayrıldım Ekim ayına kadar tatildeyim 3 hafta izin aldım şu anda yurdumun akdeniz sahillerindeyim sonraki hafta Yunanistandayım sanırım bütün Türkler orda toplanmışız vize olayı yok ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ekimin 3 ünde İstanbul dayım Zarpdeniz tatlım sen ne zaman geliyodun Ekim 5 de mi?

aaa ben valla oku oku biteremedim ama şimdide Zarpdeniz sen kasımda mı geliyosun yaa ohaoldumsmile boshayallersmile inşallah gününde sorun olmaz 1-2 gün önce gel ben sana bakarım merak etme komşu olcaz ya zemuszemus

Vanilya canım tedavin hayırlı olsun inşallah güzel haberler verirsin baksana durum çok güzel maşallah kaydirigubbakcemile5

sezonu açtık yaa kinder...sardık plağı başa.geçen sezonda birlikteydik.hatırlıyormusun?yine buralardayız bak...

gez gönlünce..moral depola..sonra da sen de kinderdeniz ol kap bebişini.yerimseniben

sezonu açtık yaa kinder...sardık plağı başa.geçen sezonda birlikteydik.hatırlıyormusun?yine buralardayız bak...

gez gönlünce..moral depola..sonra da sen de kinderdeniz ol kap bebişini.yerimseniben

ahh evet yapayım bari nasıl yaptın sen bunu tatlımmm canım benimm denizler uğur getirsin bize deekaydirigubbakcemile5
valla canım ya bu zaman ne çabuk geçiyor ya geçmese biraz durdursak şu zamanı yada geri sarsakda bu bebek işini halletsek kaydirigubbakcemile5

devam devam...daha şimdiden mahvoldummafoldumben..damardan girmişler daha ilk bölümde..

kinder tatlı istermisin.mutfağa kalkıyorum da...cokacimcoook

tatlıyla kahve ha???? ilginç!!

ben ayranla eşlik ettim.ama itiraf edeyim.çoook uzun zamandan beridir yaptığım.kendiminde beğendiği en güzel tatlım olmuş..

pareli bir tatlı.yerimseniben

Back
X