• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

oooooo.eşinin seninle çok işi olmalı.:roflol:
güzelim daha dün bir bugün iki.tam anlamıyla da öyle.dün gittin sordun bugün yazıldın.hepsini bitirdin kurs bitti sancıların başladı.eyvaaahh.ne olacak hocam bu baharnazın hali???

ah be güzelim.bırak oluruna....
hadi ben işlere döneyim.arada uğrarım yine.yap yap bitmiyor.hepsi de göze gözükmeyen ufacık işler ama birikince de gününnü alıyoır.hoşçakal

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hakkaten öyle canım ya ben ve etrafımdakilerin işi zor

Bu arada sende hiç iş bitmiyor :umursamaz: tam denk geliyoruz çıkıyorsun kolay gelsin sana

Tedavide olan ve başlayacak olan arkadaşlar ben uyguladığım birşeyi daha yazayım
Belki sizde dikkat ediyorsunuzdur
Tedavi süresince ve sonrasında duş jeli, vücut kremi, nemlendirici, vs hiç kullanmadım şampuanıda saç kreminide vücuduma değdirmeden kullandım.

Muayene fena gecmedi, hemen hepsi ayni boyutta 6 antralle gidiyoruz, 1 tane daha yetisen olabilirmis, pazar gunu tekrar bakacagiz muhtemelen o gun 10mm uzerinde gorulenler spermlerle randevuyu kapacak :)

Gonal F bende iyi cevap vermisti bakalim Menagon ne olacak?

Bu arada Beyazcim klomenin rahim duvarini inceltme konusundaki uyarin icin tesekkur ederim, sordum cunku gecen tedavimde 5.5 mm ile baslamisim tedaviye sonra 10 mm de transfer olmus, bu sefer 5 mm...Doktor dogru klomen rahim duvarini biraz inceltir ama biz bunu dikkate aliriz zaten bu yuzden klomen bittikten sonra ignelerimizi olmaya devam ediyoruz onlarin rahim duvari kalinlastirici etkisi var dedi.
7.5 mm itibariyle bizim icin kabul edilebilir bir degerdir dedi. Takip etmeye devam ediyoruz bakalim, gozum uzerlerinde rahim duvari konusunda :)

Bu tedavide sadece bugunu dusunerek yasamaya calisiyorum, tedavinin sonralarini cok dusunmemeye calisiyorum. Galiba 2. tedavinin boyle bir guzelligi var, ilkinde hep merak kusku, korku vardi bende simdi bu konuyla ilgili aksam ignesinden baska birseyi dert etmiyorum.
Bu arada herkes kalcadan igne olmus, benim de dun ignem cok kolay olunca ben de gobekten ugrasmamaya karar verdim. Daha bir suru igne olacak ne de olsa...

maşallah 6 antral çok iyi:nazar:ben 3-4 tane kaliteli toplansın döllensin yeter diyorum. tabii fazla mal göz çıkarmaz. rahim duvarı 8-12 mm arası çok iyi ama ince de olsa iğneyle kalınlaştırılır.

DenizVerdi canım bugün kursa kayıt yaptırdım cumartesi-pazarmış ve kurs mayıs yada haziranda bitermiş yedekten 12.sıradayım.

senin doğum nisan gibi olmayacak mi? başlarsan bitmeyecek demektir o zaman.

Kizlar Merhaba,bayanssulusmile

KK'da bakim varmis ama umarim bu yazdigimi gonderebilirim.

Denizverdi, bilgi detayi icin cok tesekkur ederim. Bana hep Gonal F kullanilmisti burada ama bakalim orada ne diyecekler. Cok fazla kendini yorma evde, bazen de birak biraz daginik kalsin.yerimseniben

Vanilya, tedavi surecinin guzel gectigine sevindim, aferin yumoslarina... Demek Pazar gunu de ultrasona cagiriyorlar bilmiyordum, super!zemuszemus

Kindersms, guneste fazla kalma canim tamam mi?opuyorumnanaktan

Patikler, sanirim simdiden tedaviye psikolojik olarak hazirlanmaya calisiyorsun,haklisin da...Once psikolojik hazirlik sonra da kendisi... Yasasin patik orme zamanlari geliyor.:hulya:

Baharnaz, benim yerime de erik yer misin lutfen? Aklina kotu seyler getirme, bu kadar sure bekledin, surada iki gune de dayanirsin diye dusunuyorum, kalp atislarini dusun tamam mi? Vucutjeli, sabun, parfum, oje vs... OPU gunu ve transfer gunu olmamasi tercih ediliyor, cunku yumurtalar ve embriyolar olumsuz etkilenebilirmis ama sanirim cok kesin bir calisma yok tedbirli olmakta fayda var.

vanilya tedavinin güzel gitmesine sevindim. benim yumurta toplamadan bir gün önce nur hanım muayene etti ve rahim duvarıma 6.5 mm dedi. benim doktorum semra hanımdı daha yattığım yerden kalkmadan oda baktı rahim duvarıma 7.6 dedi. transferde güvenç bey e dedim rahim duvarım ne alemde diye bunu doktorunuzla görüşmelisiniz dedi ve transfer günü pazar olduğu için bunu görüşeceğim kimse olmadan evime döndüm. onlara göre 7.6 iyi bir değer negatif sonucu alınca nur hanımı aramıştım sonucu bildirmek için o öyle dedi. benim memorial e ilişkin tek eleştirim negatifi öğrenince beni aramadılar bile. geri dönüp durum değerlendirmesi yapmadılar neden olumsuza dair bir görüşme talep etmediler. sonucu bildirdiğim gün nur hanım arayıp görüşmeye çağıracağız durum değerlendirmesi yapacağız dedi ama 16 gündür böyle bişi yapan olmadı.

kısa bir mola;
bahar; ne yaparsın.evdeki bayanların işi hiç bitmez.çalışmak en iyisi galiba.ev işinden kaçmak için bahane de var.hehehehe.
öyle dediğime de bakma.çalıştığım zaman da paralardım kendimi.yazık..hiç dinlenmezdim.niyeyse.kendi kendimin kıymetini bilmezdim.şimdi az daha ağırdan.ama işleri asmak yok.

yaaa.aslına bakarsan.boşta kalmamaya çalışıyorum.şimdi birkaç bişey daha yapacağım.malum kış kapıda.biraz kahvaltılık,biraz turşu,biraz daha domates.ömrümüz olursa kışa keyfini süreriz.hemen elimizin altında..hem haber de bekliyorum.gelmedi bir türlü.şimdilik sadece haftada 2 günüm dolu olacak.İSMEK'te..hafta içi bir gün de okumaya gideceğim.kendimi ayarlıyorum.planlıyorum.3 gün doldu.2 gün eve yeter.2 gün daha birşeyler yapmalı.bu kpss beni en fazla sınavına kadar oyalar.şöyle 2 günlük part time iş bulsam süper olacak benim için.

amannn bak ne çok yazmışım.hadi hadi az daha buradayım.sonra çamaşırlarımı asacağım bir posta daha.ardından yapılan alışveriş poşetleri yerleştirilecek,kuruyanlar katlanacak,ütüler ayrılacak.1 test çözülecek.ama uzun zamandır da yüzünü sürmediğm 2 rekat olsun. namaz kılıcam.öğleyin atıştırırken hoca çok çten okudu ezanı.hem ağladım hem dua ettim.size bana....öyle işte

dünyanın işi bitmez..vicdanım yapıştı yakama.ben kalkıyorum.burdayım demiştim ama kusuruma bakma.

Deniz Bulut canım netten hesaplatınca Mayıs 8 çıkıyor bakalım hayırlısı dr ne diycek

ZarpDeniz canım saydığın bu tür şeyler etkiler diye çook önceden bırakmıştım yumurtaları geliştirirken kafamda takılı kalmasın diye saçlarımıda boyatmamıştım ya 1 ay öncesinden :)

DenizVerdi ben çalışırken daha çok evi işi yapıyorum nedense hepten kendimi yormak daha mı iyi geliyordu ne evde olunca hepten tembelleşiyorum bu kez :)
Sen günlerini doldurmaya başlamışsın canım 2 günüde kendine ayır vücudun dinlensin hem bellimi olur zamanın ne getireceği belli olmaz canım. yerimseniben

Kizlar TuvaletindeFikra gibi olay, olay bir okulun kizlar tuvaletinde geçiyor. Kizlar dudaklarina ruj sürüp tuvaletin aynasini öpüyorlar. Tabi akşama kadar ayna dudak figürleri içinde kaliyor. Hademe temizliyor ama nafile. Ertesi akşam yine ayni dert. Hademe bakiyor ki bu işin biteceği yok, müdüre haber veriyor. Müdür hademeyle konuşuyor ve kiz öğrencileri öğle teneffüsünde tuvalete çağiriyorlar. Müdür başliyor konuşmaya: - Bakin kizlar, siz böyle yapiyorsunuz ama bunu temizlemek bizim hademeye çok zor geliyor. isterseniz bir temizlesin de görün. Hademe, daha önceden anlaştiklari gibi uzun sapli firçayi aliyor, içerdeki tuvaletlerden birine giriyor, deliğe daldirip aynayi temizliyor. O günden sonra o okulun kizlar tuvaletindeki aynalarda bir dudak izine rastlayan olmuyor.

Kizlar TuvaletindeFikra gibi olay, olay bir okulun kizlar tuvaletinde geçiyor. Kizlar dudaklarina ruj sürüp tuvaletin aynasini öpüyorlar. Tabi akşama kadar ayna dudak figürleri içinde kaliyor. Hademe temizliyor ama nafile. Ertesi akşam yine ayni dert. Hademe bakiyor ki bu işin biteceği yok, müdüre haber veriyor. Müdür hademeyle konuşuyor ve kiz öğrencileri öğle teneffüsünde tuvalete çağiriyorlar. Müdür başliyor konuşmaya: - Bakin kizlar, siz böyle yapiyorsunuz ama bunu temizlemek bizim hademeye çok zor geliyor. isterseniz bir temizlesin de görün. Hademe, daha önceden anlaştiklari gibi uzun sapli firçayi aliyor, içerdeki tuvaletlerden birine giriyor, deliğe daldirip aynayi temizliyor. O günden sonra o okulun kizlar tuvaletindeki aynalarda bir dudak izine rastlayan olmuyor.

bunu nerede okudun komikti :roflol:

Beyazcim, daha cok bekleriz seni buraya...Umarim toparlanmisindir. Bence sen ara Nur Hn'i ve beni gorusmeye cagiracaktiniz ne zaman musaitsiniz diye sor. Sen biraz gonul koymusun ama gittiginde onlardan haber ve ilgi bekledigini de soylersin canim. Bir sonraki tedavin icin onemli bilgiler alma olasiligin fazla ve tedavinle ilgili seni su an en yakindan bilenlerde onlar canim. Hadi bakalim Pazartesi gidersen Baharnaz da orada olacak sonra da bir yerde oturup cay icersiniz, nasil ama sizin icin plan bile yaptim.:1:

Denizverdi, olay super! harika bir cozum bulmuslar! Bu yas grubu ile ugrasmak cok zor gercekten, bir de benim son dersimdeki ogrencilere bir cozum bulsalar. yerimseniben
Nicin gunlerini bu kadar doldurmaya calisiyorsun? Bence kendine de zaman ayir, bazen sessizligi dinlemek en guzel sey!:1rolleyes:

Baharnaz senin bebek Boga burcu olacak sanirim. Bence sen kursa git, sertifika alamasanda bir cok bilgi ogrenmis olacaksin, durumunu ilettiginde belki bir sonraki kursun son donemlerine katilip oyle sertifika almana izin verebilirler, bir gorusmek lazim.

Kizlar, biz yarin bir kac gunlugune tatile gidiyoruz. Umarim tedavi oncesi biraz bana doping olur, aksam bakarim yine, opuldunuz...kaydirigubbakcemile3

Beyazcim, daha cok bekleriz seni buraya...Umarim toparlanmisindir. Bence sen ara Nur Hn'i ve beni gorusmeye cagiracaktiniz ne zaman musaitsiniz diye sor. Sen biraz gonul koymusun ama gittiginde onlardan haber ve ilgi bekledigini de soylersin canim. Bir sonraki tedavin icin onemli bilgiler alma olasiligin fazla ve tedavinle ilgili seni su an en yakindan bilenlerde onlar canim. Hadi bakalim Pazartesi gidersen Baharnaz da orada olacak sonra da bir yerde oturup cay icersiniz, nasil ama sizin icin plan bile yaptim.:1:

Denizverdi, olay super! harika bir cozum bulmuslar! Bu yas grubu ile ugrasmak cok zor gercekten, bir de benim son dersimdeki ogrencilere bir cozum bulsalar. yerimseniben
Nicin gunlerini bu kadar doldurmaya calisiyorsun? Bence kendine de zaman ayir, bazen sessizligi dinlemek en guzel sey!:1rolleyes:

Baharnaz senin bebek Boga burcu olacak sanirim. Bence sen kursa git, sertifika alamasanda bir cok bilgi ogrenmis olacaksin, durumunu ilettiginde belki bir sonraki kursun son donemlerine katilip oyle sertifika almana izin verebilirler, bir gorusmek lazim.

Kizlar, biz yarin bir kac gunlugune tatile gidiyoruz. Umarim tedavi oncesi biraz bana doping olur, aksam bakarim yine, opuldunuz...kaydirigubbakcemile3

Gunaydin Zardpenizcim,
tedavi oncesi moral geziniz cok guzel gecsin, git gor gel anlat bize neler gordun oralarda...

Denizverdi'cim alemsin,cok komik bir hikaye, hababam sinifi kafali bir mudurmus.

niçin mi günlerimi doldurmaya çalışıyorum...ne güzel...kimse bana bunu hiç sormadı.çok mutlu oldum.sebebini sormak anlamaya çalışmaktır.etrafım bir sürü anlamsız gözlerle dolu.annem bile kursa gittiğimi bilir ama sorsan ne kursu olduğunu bilmez.diksiyona gittiğimde bile sen konuşmasını bilmiyormusun diyenler oldu.
niçin?
çok güzel bir soru.insan olduğumun kendim olduğumun farkına vardım.okumaya başlayınca çalışınca hayatı gözlemleyince farkındalıklar oluştu.dışarıda başka bir hayat olduğunu keşfettim.hayata bazı şeylere daha çok kendime bakış açım değişti.
niçin mi?
birşeyler yapmalıyım beni ottan böcekten ayıran birşeyler olmalı.herkes dünyaya geliyor bir şekilde.gidecek te yine öyle.bir imza atıp gidecek.dolu dolu olmalı.iyi dürüst güzel yaşanmalı.boş durmamalı.olumsuzlara ahlayıp vahlamak sadece zaman kaybettiriyor.oysa zaman çok kıymetli..
niçin mi?
elimde geldiğince kendimi yetiştirmeye çalışıyorum.
niçin mi?
mutlu oluyorum
niçin mi?
içimden geliyor.duramıyorum.belki komik ya da saçma gelecek ama herşey olmalıyım.
sonu yok işte....
ben bunları yapınca kendime zaman ayırmış oluyorum zaten.bunları yapmazsam eğer sokaktaki kedi köpekten ne farkım olabilir.bunu bir tiyatrocudan dinlemiştim.demişti ki'' yok arkadaş sokaktaki köpek te bulunca yiyor bir kenarda gidip ...... ediyor.bulamayınca yemiyor.benim bir farkım olmalı.öyle yok bulunca yarabbi şükür ,bulamayınca sırtını dönmek.paylaşıcaksın elinden geldiğince iyi insan olacaksın.öyle buldun mu hep bana demiyceksin''
çok doğru...
niçin mi?
her biten şeyin ardından beni bir telaş alıyor.boşta kalacağım diye.çok isterdim okumayı.kısmet olmadı.ama ben 30 dan sonra kendim yarattım bu fırsatı.şimdi beni kimse durduramaz.durdurmamalı.sonu yok...ancak böyle ben olabiliyorum.

hatta dur! nazire yapayım.eşim de ben de hep güleriz.diyorum ya sonu yok diye.konuşuyoruz...diyorum ben 70 yaşına gelmişim.belim bükülmüş.gözlerim seçmiyor.diyorum şuna bir baksana (tabii yaşlılar gibi konuşuyorum yaşlıymış gibi taklit yapıyorum)sınav kağıdımdan söz ediyorum.neredeymiş sınav!!:roflol:

amannn ne çok yazmışıııım.açmışsın dökmüşsün beni zarpdeniz.sofranm kaldı toplanmadık.

haaa ...al bir niçin sebebi daha...sessizliği dinle demişsin.belki de evdeki sessizlikten kaçıyorum.bu da olabilir.ne çok sebebim var değil mi??

sana iyi tatiller.ağız tadıyla geçsin.yediğin içtiğin senin olsun.gelince anlatırsın biraz.hoşçakal.:3:

Herkese gunaydin,
Denizverdi'cim, yazarmisin dedigin siir Orhan Veli'nin siiridir...
umut olsun hepimize :)

Her şey birdenbire oldu.
Birdenbire vurdu gün ışığı yere;
Gökyüzü birdenbire oldu;
Mavi birdenbire.
Her şey birdenbire oldu;
Birdenbire tütmeye başladı duman topraktan;
Filiz birdenbire oldu, tomurcuk birdenbire.
Yemiş birdenbire oldu.

Birdenbire,
Birdenbire;
Her şey birdenbire oldu.
Kız birdenbire, oğlan birdenbire;
Yollar, kırlar, kediler, insanlar…
Aşk birdenbire oldu,
Sevinç birdenbire.

Günaydın herkese

DenizVerdi Müdür kızlara iyi bir ders vermiş canım :))))

ZarpDeniz pazartesi hastanede olucam Beyazın hastaneye gitmesiyle ilgili bilmiyorum orda olurmu canım, diğer topiclerede birşey yazmıyor.

Kursa kaydım yapılırsa başlıycam sertifika konusunda da pek anlayışlı olmazlar zannediyorum ama
Daha önce Web tasarımına gittiğimde bir bayan vardı evleniceği için son 1 ay gelememişti galiba sınava girememişti neyse

Sende tatile gidiyorsun ohh ne güzel tatil bol oksijen depola sende canım
( herkes tatile gidiyor, geliyor bende gitmek istiyorum yaaa)

DenizVerdi Niçinlerinin karşılığını doldurmuşsun canım ama sessizlikten kaçamazsın sessizlik senledir

ZarpDeniz Boğa burcu olur demişsin canım hiç Boğa burcu tanımıyorum ailede hatta sülalede de yok :)

Back
X