• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

gunaydin,
yorucu bir haftasonundan sonra yeni bir haftaya basladim, haftasonu bir arkadasima surpriz 40 yas partisi ve bir dugun vardi. Her ikisi de igne saatiyle cakisinca bayagi cabaladik hem igneyi olabilmek hem de herseye yetismek icin.
Bizim de hep boyle olur, bir yere cikmayiz sonra boyle ustuste gelir.

Denizverdi ignelere devam dun kontrolde Guvence bey vardi, rahim duvari incelmeye devam ediyor 4.3 !!! ben de ne olacak bu incelme falan dedim, Allahtan klomen dun bitti. Dun hastane o kadar kalabalikti ki pazar gunu olduguna inanamadim, film gibi orasi zaten bir suru hormonu tepesine ziplamis kadin heyheyli sekilde dolasiyor ortada...Guvence bey once biraz ters cevapladi, ama sonra yumurtalar buyudukce duvarin kalinlasmasini bekleriz dedi. Yumurtalar 10 mm cevresinde geziniyorlar, Cetrotide olmaya basladim dun. Bir sonraki kontrol yarin bakalim ne diyecekler.

Absynth, tesekkurler guzel dileklerin icin. Tedaviye baslama isi galiba biraz ilham gibi, geliyor, yapiyorsun. Senin de vardir bir bekledigin zaman. Hayirlisi olsun, saglikla tutsun, saglikla cocuklarimiza kavustursun.

Herkese guzel bir hafta diliyorum.

Vanilya hadi hayırlı olsun tedavin canım.İnşallah herşey yolunda gider bu kez bebeğine kavuşursun.Rahim duvarı inceliğini dert etme onlar onun için ilaç vericekler zaten önemli olan yumurtanın kaliteli olması.Bir de düşük doz kullanılmış yumurtaların kaliteleri de iyidir.Sen moralini yüksek tut olur mu?

198.jpg

Haftanız aydın geçsin sempatiksalakcinni

:ecrin_bebek::emir_bebek: hoşuma gitti tşkler canım

bazen bu gibi durumlarda endişelenmiyor değilim.hani birden KK kapansa...yani bilmiyorum birşey olsa.hayal gibi rüya gibi kalacak paylaşımlarCADIARZU

selam kızlar

DenizVerdi canım şimdi geldim hastaneden çok şükür Allahıma şükürler olsun herşey yolundaymış kalp atışını hem gördük hem duyduk 7+2 olmuşuz 10 gün sonra kalp atışı için tekrar gelin dedi 3 kilo almışım kızdı, şeker problemim olduğu için onada dikkat et dedi t tansiyonum yüksek çıktı,tansiyon takibi yapıcam evde günde 3 kez tansiyonunu ölçüp 10 gün sonra bilgileri getir dedi tabi bu süreçte yükselirse hemen hastaneye gitmeniz lazım dedi. benimki sınırdaymış bakalım hayırlısı canım bebişi görmek pıt pıtlarını görmek ... Sende inşallah bunları yaşarsın canım.

Arkadaşlar merhaba ben Karamel nam - ı diğer Karamelito Herada’nın Karamelitosu. Bilenler bilir, bilmeyenlere de eskilerden diyeyim kısaca :)

Bilmeyenler için , bir anlık duygusallıkla yağmursesi’ ne kızarak çıkmıştım topicten ama öyle tatlı hatun ki özelden görüşmeye, sürekli birbirimizi bilgilendirmeye devam ettik. Onunla her yazıştığımda gülümsüyordum ulennn hatun senin yüzünden gittim ama hala senle yazışıyorum diye. Bu kısa özette niçin gittiğimin bilinmesi içindi. Hatta “bana müsade” dememi bile veda olarak algılamamıştı zilli :) Aman ha birgün bir şekilde bunu da okursan hemen alınganlık yapma, bak bunlar iyi şeyler, kötü şeyler değil ona göre :)

Şimdiii nereden çıktı bu Karamel derseniz, ona da kısaca bir müjde vermek deyip biraz gerilere gideyim ki duygularımı tam olarak anlatabileyim.

Hemen hemen aynı yazgılı insanların yazıştığı topiğimizin ana amacı bilgilendirmek, tecrübe paylaşmak, doğru yönlendirmek, umut vermek, destek olmak olsada bazen inanılmaz şeylerde yaşanabilir.

Benim KK maceram google da sürekli “ kalbi duran bebek” anne karnında kalbi duran bebek” konularını aramamla başladı. Bütün yollar KK’ya çıktı önce “bebeğimi kaybettim” bölümüne takıldım. Bu dünyada sadece benim başıma gelmiş gibi bir his içindeyken bu yolda yalnız olmadığımı öğrendim. Ben ~ 39 yaşında başladım bu işe ve ne büyük cahillik hamile kalınınca doğurulur sanıyordum. Meğer öyle değilmiş. Sonra en önemli faktörün yaş olduğunu öğrendim yada hayat öğretti diyelim. Konu yaş’a gelince de kendimi bu topic’te buldum. Güzel şeyler paylaşıldı öğretici, umut verici, azmettirici ama en ilginci hiç hesaba katılmayanıydı topiğin genel konusuyla hiç bir bağlantısı yoktu ve bu dünyanın 8. harikası gibi birşeydi.

Ben şimdiye kadar hiçbir foruma yazmak için üye olmadım, üye olmadan okunamayanlar içinse asla gerçek mailimi kullanmadım, kimseyle dialog’a girmedim, kimseye gerçek adımı veya mailimi vermedim. Sadece bu topic’te deldim bu kuralımı. Bu topic’te güzel arkadaşlıklar kurdum. Telefonlaştım sesinizi duydum, mailleştim, görüştüm. Gerçekten çok özelsiniz. Gerçekten çok keyifli arkadaşlarsınız.

Ama biri var ki 23 Mart’ta benim için ete kemiğe büründü. O günden beri de benim başımın tacı, biricik dostum, canım oldu. Herkes kendi payına düşeni anlatır, benim payıma düşende o bir yana dünyalar bir yana demem. Allaha ettiğim dualarda, şükürlerde hep o var. Allaha binlerce kez şükrolsun ki büyük bir tesadüf eseri böyle bir ortamda birbirimizi farkettik.

Eskiler bildiler kimden bahsettiğimi, yeniler içinse kısaca Herada diyeyim. Bu zorlu yolda elele yürüdük. Biz birdik, birimizin üzüntüsü diğerinin üzüntüsü, sevinci diğerinin sevinciydi. Ben başkası (başkası demek uymadı ama) için dilemeyi, başkası için dua etmeyi, onun için kendinden fazla istemeyi dostum sayesinde öğrendim. Onun gülen gözleri için gece gündüz dua ettim.

Hadi Karamel, bunları anlatmak için yazmıyorsun dediğinizi duyar gibiyim.

Gelelim esas konuya , benim için hayat 5 Eylül’den sonra durmuştu. 5 Eylül’den itibaren yatağımda yatamadım, salonda koltukta uyudum geceleri kaç kez ter içerisinde uyandım, kaç kez gün ışıyana kadar dualar ettim dostumun emekleri zayi olmasın diye.

Büyük gün gelmişti. Test için kan vermeye birlikte gittik. O duyguyu burada yazarak hissettirmek mümkün değil ama şu kadarını söyleyeyim ki kalbim dışarı çıkacaktı. Biz elele dakikaları hatta saniyleri saydık.

Herada’nın da dediği gibi “ aradan bin yıl geçse de ne ben onun test sonucunu aldığındaki yüzünü, ne de o benim onun buz kesmiş ellerini sımsıkı tutuşumu” unutacak.
Özetle dostlar, Herada hamile. Bilenleriniz var, bilmeyenleriniz içinse bir sürpriz oldu sanırım. Halen Allah’ıma dualar etmeyi, onun için şükretmeyi sürdürüyorum. İnşallah dostum bebeğini sağlıkla kucağına alacak. Böyle bir mutluluğu uzun süredir yaşamamıştım. Günlerdir o anı düşündükçe hala gözlerim dolu dolu oluyor.

Bu sıpa tamda gelmesi gereken zamanda geliyor. Annesine, babasına, vatanına, milletine hayırlı bir evlat olsun. Sana teşekkürler küçük sıpa teyzeni yanıltmadın o hep seni Mayıs’ta istiyordu ve sen hayırlısıyla Mayıs’ta geleceksin.

Çıktığımız bu zorlu yolda dostumun başarmış olması beni acayip mutlu ediyor. O herşeyin en iyisine layık, dilerim Allah’tan gülen gözlerine hiç hüzün çökmesin. Seni çok seviyorum Herada’m. İyi varsın, iyi ki dostumsun, iyi ki canımsın.

Ve sizlere çok teşekkürler arkadaşlar bir şekilde bu topicte olarak, bu topiği canlı tutarak bizim dostluğumuza vesile olduğunuz için. Umarım herkes bu zorlu yolu başarı ile tamamlar.

Bu birazda bebekle karışık dostluk öyküsü gibi olduysa da afola. Bu bebekle birlikte yaşadığım hazzı, keyfi, mutluluğu, onun için kurduğum hayalleri ancak ve ancak annesinin benim için ne kadar önemli olduğunu anlatarak hissettirebilirdim. Biri için mutlu olmak böyle birşeyse, evet işte bu o.

Sizlere keyifli, müjdeli bir haberle merhaba demek güzeldi. Özlemişim sizleri.

babysmell Allah tamamına erdirsin Heradaya Sağlıkla bebişi kucağına almayı nasip etsin
Darısı tüm isteyenlerin başına.

Ayrıca muayenemde 3-4 tane büyük yumurtam vardı bi tarafta diğer taraftakiler küçüktü ama. Bu büyük yumurtaların akıbeti nolcak bakalım

selam kızlar

DenizVerdi canım şimdi geldim hastaneden çok şükür Allahıma şükürler olsun herşey yolundaymış kalp atışını hem gördük hem duyduk 7+2 olmuşuz 10 gün sonra kalp atışı için tekrar gelin dedi 3 kilo almışım kızdı, şeker problemim olduğu için onada dikkat et dedi t tansiyonum yüksek çıktı,tansiyon takibi yapıcam evde günde 3 kez tansiyonunu ölçüp 10 gün sonra bilgileri getir dedi tabi bu süreçte yükselirse hemen hastaneye gitmeniz lazım dedi. benimki sınırdaymış bakalım hayırlısı canım bebişi görmek pıt pıtlarını görmek ... Sende inşallah bunları yaşarsın canım.

Ayrıca muayenemde 3-4 tane büyük yumurtam vardı bi tarafta diğer taraftakiler küçüktü ama. Bu büyük yumurtaların akıbeti nolcak bakalım

çok sevindim hayırlı olsun. ben biliyodum zaten yerimsenibencanım bak kontrollerini ihmal etme lütfen. en dikkat edilmesi gereken 2 şey var sende. şeker ve tansiyon. dr kontrolünde olup dediklerini yaptığın sürece korkulacak birşey yok. kilona da tansiyonna da dikkat et.
yumurta kısmını anlamadım

vanilya kalınlığı ayarlıyorlar merak etme. toplamadan itibaren estrofem veriyorlar o da kalınlaştırıyor. iş şu yumurtalar kaliteli olsun inşallah :emir_bebek:

karamel hayırlı olsun herada nın bebeği. güle güle büyütsün. ben sen kendini tanıtınca sen hamilesin sandım, herhalde sende birşey yok atlamadımsa. darısı sana yağmura ve diğer bekleyen tüm arkadaşlara.

deniz bulut saol canım.
Dr yumurtalıklarımı kontrol etti bi tarafta gelişmiş ve kocaman 3-4 tane tedaviden kalan yumurtalarım olduğunu söyledi normalde eğer başka bir dra gitseydin bunları kist olarak düşünürdü dedi ve almaya kalkardı dedi bayağı büyüklerdi tedavideki gibi bilmiyorumkismile
bunlar 10 gün sonra gittiğimde nolcak bakıcaz :)

selam kızlar

canım senin adına çok sevindim.bekliyorduk zaten müjdeyi.gün içinde bir kaç kere grmeye çalıştım 38 e ama ne yazıkki başarılı olamadım.sistem geçici olarak hizmet dışı idi.

şimdi çevirebilirim halehoplarımı.ayıptır söylemesi benim koci dışarı çıkarmıştı bu akşam kızkardeşimle beni.şimdi iyi gelecek..biraz fazla kaçtı da.

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
çok çok ta öpüyom nanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangözünaydın olsun canım.kucağında da gör hayırlı evlat olsun yavrucuğun.

muhteşemdi değil mi o atışlar?

Çok saol DenizVerdi canım evet 150 atıyordu :))
İnşallah amin canım sağlıkla kucağımıza alalım

ya okudun dimi yumurtalarım o kadar büyümüşlerki

bahar o büyük yumurtaları ben de anlamadım.sanki sen 5 yumurtayı kaçırdık çatlamışlar demiştin .yanloış mı hatırlıyorum.onlar olmasınlar bunlarya da ben iyice karıştırdım.inşallah çok öenmli değildir.dr bu gibi durumda ne yapılacağını söylemedi mi?

misafir???

yaaa o kadar kıvırdım kıvırdım.halehop çevirdim...baksdana doğru dürüst çıkmamışlar bile:dilcikar:

Back
X