• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

BÖYLE BİR GÜN

Unutmamalıydım..bugün tel ile netin ödeme günü.. oradan da rutin ilacımı yazdırmaya sağlık ocağına girdim. Aman Allahım.o sıra numarası da ne!normal de bu saatlerde daha tenha olur.neyse kararlıyım.yazdıracağım.dönmedim.biraz oturdum.sıkıldım.fazla oturamam ya.her zaman da eleştiririm türk kadınlarını.özellikle de kilosu fazlaca olanları.ya da bilmiyorum bizim insanımızda mı var?otobüste ya da minübüste biri kalkıverdi mi.hop köşe kapmaca gibi nasıl da hemen yerleştiriveriyorlar totolarını.aman Allahım !ne kıymetli totolar.neyse....ne anlatacağım.ne yazdım

etrafı,insanları inceledim.rahatsız edici ceğil ama.kalktım zaten ..koridorda volta misali geziyorum.aşı odası,dr ların odaları,tabelalalar......sağlı bakanlığının yayınlattığı..köşede ileride bir kadın.,kadının kucağında tahmini 6 aylık bir kız bebek.durmuyor,mızırdanıyor.kalktım.yanına gittim hemen..elimdeki mini poşeti fışırdattım.biraz susar gibi oldu.ama çok kısa.1 dakika...ya var ya yok.sonra yine mızmızlık.içerisi çok sıcaktı.eminim bunalmıştı yavrucum.annesine yanından ayrılmadan ''çok sıcak annesi yeleğini çıkartırsan rahatlar'' dedim...sonra ilk oturduğum yere oturamadımdolmuştu...iyi de olmuş.otur otur..hep otur mu olacak.?sonra uzaktan yine gözlemlemeye devam ettim kız bebeği ile annesini.Annesi Karadenizli idi belli.çizgileri çubuklrından anlaşıldığı üzere giyinmişve çay toplamaya gider gibi idi başındaki.sonra bir erkek çocuk farkettim.meğer o da kız bebeğin ağabeyi imiş.çocuk halaa mızırdanıyor.ıhı da ıhı...annesi bebeğin yüzünü çevirip bir kere bile bakmıyor.sadece pışpışlıyor.yavrum gözlerini ovuşturuyor.uykusu var belli.annesi değlmi ya?çevirsene be kadın kızının yüzünü kendine de ...bir gör...kızdım haaa.ben yine volta misali devam.(yelek te hala bebeğin üzerinde haaa....kendi üzerinde ince bişey.bebeğe hem bady hem örme yelek.)
bir ara kaybettim onları.meğer aşı odasındalarmış.sonra yine yerlerine geçtiler.baktım bu sefer yelek yok.oh dedim.şimdi daha bir rahatım.
sonra;sonra yine duramadım.bu sefer karşılarına gelen bir yerdeyim.ama bakmıyorum.kız bebeğin ağbisi yanıma geldi.elinde bir market insörtü.baktım uçak yapmaya çalışıyor.yapamadı.ona isterse yapabileceğimi söyledim.önce kaşlar çatıldı,istemedi.bozguna uğramıştı sanki.anladım ..ben anladım ama..çaktırmadan izledim onu.elindeki insörtten bir yaprak koparttı bana uzatıyor.ben bakmıyorum ama.gülücem... gülmüyorum.neyse daha da uzatınca bu kez gördüğümü itiraf etmiş oldum.uzattığını aldım.yaptım ona bir uçak.hastanede(2 katlı minik bbir yer)ben bir attım.süper uçtu...marifetimde ilginç yerde çıktı ortaya.başka zaman yaparım evde.çakılır hemen...önce güldü hoşuna gitti uçağın süzülüşü.sonra ise bozuldu.hemen bozdu uçağı.o da yapmaya çalıştı.yapmasına yardımcı olmama istemiyerek te olsa izin verdi.yaptı uçağını.ve oda benimkine yakın güzel uçurdu.az önce sıkılna çocuktan eser kalmadı.

offf.bu sırada gelmedi.inadım inat.yazdıracağım ilacı.ellerimde de kaşıntı var bu ara.parmaklarda...pembe kutulu bir krem var.iyi geliyor.bu ara domatesle taranayla biraz haşır neşir oldum ya.hemen azıverdi.2 gündür komşuya da yardım ettim.şimdi sağ elin parmaklarıbazı yörelerin deyişiyle barnaklarım şiş ve kızarık.kaşınırken çok tatlı kaşınır sonrasında bir o kadar acırlar.

zaman dda geçmedi haa. artık sıra tabelaları incelemeye geldi.tmizlik personelinin haftalık programı.üstünkörü değil,dikkatli okudum.dikkatimi bir şey çekti.kapı kol ve tokmakların hijyeni hafta da bir kere yapılıyormuş(çerçevede yazılan bu.yapıldığını kim görmüş.biz mesai saatinde oradayızama elbet yapılıyor)sağlık kuruluşu sonuçta.haaa yine atladım başka şeye.cam ve pencerelerin temizliğ de hafta da bir kere.şimdi sorarım sizlere.günde en az 100 150 el dokunuyordur,eminim bu sayı çok daha fazla.hijyeni haftada bir.camların hijyeni de haftda bir.bana adaletsiz gib geldi.kapı kulupları hergün hatta günde belki 2 kere hijyen olmalı diye düşündüm.hadi 2 den geçtim.hergün olsunyanlışmıyım?

amannn sıkıldım burda...canı sıkılan okusun.yazı kalabalıklığını gören tıklasın öteki sayfaya.daha çıkmadım sağlık ocağından ama sıkıldım.Adanalı Teyzenin dediği gibi.ben ortaya goyduuuumm.alan alır..almayan geder.

Denizcim.kontrolün iyi geçmiş.sevindim.neredeyse 2 kg olmuş mucizen..ne güzel hiçte kilo almamışsın.Ebru Şallının diyetini mi uyguladın yoksa?O hamileliğini 6 kilo ile tamamlamış diye duymuş ve okumuştum.

artık çıktım.hava da iyice karardı.ben mutfağa gidiyorum.1 saate kadar sofra hazır.dileyen buyursun...hoşçakalıııınnn.:3:

Denizverdi ne guzel yazmissin gozlemlerini...ben de senin gibi kalabalik yerlerde gozlerim ve mutlaka bir kucuk cocuk olur beni oyalayan. Bu arada mutlaka yazdin ama ben hatirlamiyorum, kac yasindasin? Gozumun onune hep birisi geliyor boyle afacan bir kiz cocugu gibi.
Bugun baska bir konudaki arkadaslarin bazilariyla facebook ta arkadas olduk, cok ilginc uzun uzun yazistiktan sonra yuzlerini gormek herkesin.
Seni de merak ettim acaba soyledigim gibi afacan bir kiz cocuguna benziyormusun?

Deniz gözün aydın, maşallah neredeyse 2 kg olmuş ha :nazar: Allah nazardan saklasın, hoş nazarı ayağından çıkarttın sen zaten yerimseniben

Denizverdi, güzel gözlemler, güzel yazı alkisalkisalkis

BÖYLE BİR GÜN

Unutmamalıydım..bugün tel ile netin ödeme günü.. oradan da rutin ilacımı yazdırmaya sağlık ocağına girdim. Aman Allahım.o sıra numarası da ne!normal de bu saatlerde daha tenha olur.neyse kararlıyım.yazdıracağım.dönmedim.biraz oturdum.sıkıldım.fazla oturamam ya.her zaman da eleştiririm türk kadınlarını.özellikle de kilosu fazlaca olanları.ya da bilmiyorum bizim insanımızda mı var?otobüste ya da minübüste biri kalkıverdi mi.hop köşe kapmaca gibi nasıl da hemen yerleştiriveriyorlar totolarını.aman Allahım !ne kıymetli totolar.neyse....ne anlatacağım.ne yazdım

etrafı,insanları inceledim.rahatsız edici ceğil ama.kalktım zaten ..koridorda volta misali geziyorum.aşı odası,dr ların odaları,tabelalalar......sağlı bakanlığının yayınlattığı..köşede ileride bir kadın.,kadının kucağında tahmini 6 aylık bir kız bebek.durmuyor,mızırdanıyor.kalktım.yanına gittim hemen..elimdeki mini poşeti fışırdattım.biraz susar gibi oldu.ama çok kısa.1 dakika...ya var ya yok.sonra yine mızmızlık.içerisi çok sıcaktı.eminim bunalmıştı yavrucum.annesine yanından ayrılmadan ''çok sıcak annesi yeleğini çıkartırsan rahatlar'' dedim...sonra ilk oturduğum yere oturamadımdolmuştu...iyi de olmuş.otur otur..hep otur mu olacak.?sonra uzaktan yine gözlemlemeye devam ettim kız bebeği ile annesini.Annesi Karadenizli idi belli.çizgileri çubuklrından anlaşıldığı üzere giyinmişve çay toplamaya gider gibi idi başındaki.sonra bir erkek çocuk farkettim.meğer o da kız bebeğin ağabeyi imiş.çocuk halaa mızırdanıyor.ıhı da ıhı...annesi bebeğin yüzünü çevirip bir kere bile bakmıyor.sadece pışpışlıyor.yavrum gözlerini ovuşturuyor.uykusu var belli.annesi değlmi ya?çevirsene be kadın kızının yüzünü kendine de ...bir gör...kızdım haaa.ben yine volta misali devam.(yelek te hala bebeğin üzerinde haaa....kendi üzerinde ince bişey.bebeğe hem bady hem örme yelek.)
bir ara kaybettim onları.meğer aşı odasındalarmış.sonra yine yerlerine geçtiler.baktım bu sefer yelek yok.oh dedim.şimdi daha bir rahatım.
sonra;sonra yine duramadım.bu sefer karşılarına gelen bir yerdeyim.ama bakmıyorum.kız bebeğin ağbisi yanıma geldi.elinde bir market insörtü.baktım uçak yapmaya çalışıyor.yapamadı.ona isterse yapabileceğimi söyledim.önce kaşlar çatıldı,istemedi.bozguna uğramıştı sanki.anladım ..ben anladım ama..çaktırmadan izledim onu.elindeki insörtten bir yaprak koparttı bana uzatıyor.ben bakmıyorum ama.gülücem... gülmüyorum.neyse daha da uzatınca bu kez gördüğümü itiraf etmiş oldum.uzattığını aldım.yaptım ona bir uçak.hastanede(2 katlı minik bbir yer)ben bir attım.süper uçtu...marifetimde ilginç yerde çıktı ortaya.başka zaman yaparım evde.çakılır hemen...önce güldü hoşuna gitti uçağın süzülüşü.sonra ise bozuldu.hemen bozdu uçağı.o da yapmaya çalıştı.yapmasına yardımcı olmama istemiyerek te olsa izin verdi.yaptı uçağını.ve oda benimkine yakın güzel uçurdu.az önce sıkılna çocuktan eser kalmadı.

offf.bu sırada gelmedi.inadım inat.yazdıracağım ilacı.ellerimde de kaşıntı var bu ara.parmaklarda...pembe kutulu bir krem var.iyi geliyor.bu ara domatesle taranayla biraz haşır neşir oldum ya.hemen azıverdi.2 gündür komşuya da yardım ettim.şimdi sağ elin parmaklarıbazı yörelerin deyişiyle barnaklarım şiş ve kızarık.kaşınırken çok tatlı kaşınır sonrasında bir o kadar acırlar.

zaman dda geçmedi haa. artık sıra tabelaları incelemeye geldi.tmizlik personelinin haftalık programı.üstünkörü değil,dikkatli okudum.dikkatimi bir şey çekti.kapı kol ve tokmakların hijyeni hafta da bir kere yapılıyormuş(çerçevede yazılan bu.yapıldığını kim görmüş.biz mesai saatinde oradayızama elbet yapılıyor)sağlık kuruluşu sonuçta.haaa yine atladım başka şeye.cam ve pencerelerin temizliğ de hafta da bir kere.şimdi sorarım sizlere.günde en az 100 150 el dokunuyordur,eminim bu sayı çok daha fazla.hijyeni haftada bir.camların hijyeni de haftda bir.bana adaletsiz gib geldi.kapı kulupları hergün hatta günde belki 2 kere hijyen olmalı diye düşündüm.hadi 2 den geçtim.hergün olsunyanlışmıyım?

amannn sıkıldım burda...canı sıkılan okusun.yazı kalabalıklığını gören tıklasın öteki sayfaya.daha çıkmadım sağlık ocağından ama sıkıldım.Adanalı Teyzenin dediği gibi.ben ortaya goyduuuumm.alan alır..almayan geder.

Denizcim.kontrolün iyi geçmiş.sevindim.neredeyse 2 kg olmuş mucizen..ne güzel hiçte kilo almamışsın.Ebru Şallının diyetini mi uyguladın yoksa?O hamileliğini 6 kilo ile tamamlamış diye duymuş ve okumuştum.

artık çıktım.hava da iyice karardı.ben mutfağa gidiyorum.1 saate kadar sofra hazır.dileyen buyursun...hoşçakalıııınnn.:3:

Valla roman gibi kadınsın...alkisalkisalkis

doktora gidip geldik hoplaya zıplaya. herşey yolunda. ölçümler gayet iyi. ben bir kilosundan birşey anlıyorum.1900 olmuş :nazar: benimki sadece normal dedi sonra üst sınırlarda normal dedi. 4 hafta daha böyle geçerse rahatlarız artık erken doğsa da o kadar sorun olmaz dedi. ay inşallah 4 değil 8-9 hafta sağlıkla geçsin de vaktinde doğsun.

Deniz bulut, gozunaydin!:nazar: Umarim oglusun zamaninda gelir. Herseyin yolunda gitmesine cok sevindim, senin de sadece 5 kilo almis olmana inan cok sasirdim, nasil beceriyorsun bunu?boshayallersmile

Merhaba hanımlar, bugün muhabbetli olmuş yine burası olumunekankayizsmile a.s.

Edanur tedavin hayırlı olsun, bol şans canım. Güzel haberlerinle sevinelim inşallah. Arkadaşların dediği gibi narkoz etkisi olabilir, herkesi farklı etkiliyor narkoz. Ben her seferinde “açımmm” diye uyanmıştım. Annem de gülme krizine girerdi a.s
Baharnaz, eğer eczanede ölçtürüyorsan gidince oturup dinlen canım biraz. Gerçi onlar da söylemişlerdir ama hemen ölçülmemesi gerekiyor. İnşallah yolunda gider tansiyon olayın, beslenme de listeye göre giderse daha da yoluna girer inşallah.
Altınyunus, allah kolaylık versin. Sağlıkla kucağına alasın inşallah da bu çektiğin sıkıntıların hepsi unutulur.
Cans, hoşgeldin. Anıları göremedim hala :içelim:
Vanilya, bozma moralini, herşey olacağına varacak ama inanıyorum ben bu yeni ilaçlarla kalınlaşacağına.:Saruboceq: Buradan gördüğüm kadarıyla gerçekten emin ellerdesin.
Denizverdi, evet hala bir ümit doğal denemelere devam ediyoruz. Bıkmışım ya mıncıklanmaktan, kurcalanmaktan. Nasıl dua ediyorum doğal yolla olsun diye anlatamam, olmadı tüp sıpa denenecek tabi ne yapalım. Zaman nasıl da geçiyor, seninde 2 ay olmuş, okuyunca bende inanamadım. İnşallah hayırlısıyla 6 ay geçip gidecek, ocak ayında mutlu telaşlarının haberlerini de alalım.:Saruboceq:
Deniz, nasıl geçti kontrolün?
Hulya, Ardanın kontrolünde ve senin randevunda bol şans, iyi haberlerini almak dileğiyle.
Zarpdeniz, hoşgeldin canım. İkizler sana ve isteyen herkese de nasip olsun inşallah, bende bayılırım ikizlere. Canım biz meyve sıkacağı olarak philips kullanıyoruz. İlk çıktığında “devrim” diye reklam yapmışlardı, piyasada da onun gibi başka model yoktu, o yüzden ondan aldık. Şimdi aynı model bir sürü markada var. Ben daha önce de muhelif sıkacaklar denediğim için bundan gerçekten çok memnun kaldım diyebilirim. Yani marka değil de teknolojisi hoşuma gitti daha çok. Yıkanacak az parça çıkıyor, portakalı bile kabuğuyla at sıkıyor (ama tabi tavsiye etmem, çok acı oluyor, bir de üzerindeki ilaç kalıntılarından korkuyorum), bir sürü meyveyi aralıksız sıkabiliyorsun vb. Yalnız biliyorsundur belki ama sıkarken sulu meyvelerle, nispeten kuru meyveleri karıştırman gerekiyor. Yani ben elma, portakal, havuç karıştırıp atarım hep. Tembele iş buyur akıl öğretsin demişler, üzümü bile salkımıyla atarım :lepi:
Alabama, patikler, serpil, merye selamlar a.s. :1hug:

Absynth, bilgiler icin tesekkurler. Bu makineler bebeklerimiz buyuyunce de lazim olacak, isi simdiden garantiye alalim. Teknolojisi iyiyse ve cok memnunsan sorun yok demektir, ben de bir bakayim ama bir kac tane meyve sikma makinemiz olacak sonunda sanirim...sempatiksalakcinni
Organik calismalarinizda basarilar dilerim canim.

kısa bir granül kayfe molası vermiştim ki Zarpdeniz hocam sizi gördüm.açık.hoşgeldiiiina.s.

Denizverdi, ben sistemden neredeyse hic cikis yapmiyorum dolayisiyla benim izmim hep acik gorunebilr canim.yerimseniben
Saglik ocaginda bayagi bir gozlem yapmissin, belki bir dahaki sefere yaninda bir kitap yada magazin goturmek iyi olabilir.yerimseniben

ZarpDeniz, hoşgeldin iyi dileklerin için saol canım. Gelişinede tedavinede az kaldı kesinlikle şimdiden kendini rahat bir psikolojik duruma hazırlamanı öneririm beslenmenede dikkat et bol su tüketmeye alıştır kendini.İnşallah Rabbim sanada tedavinde olumlu bir sonuç gösterip bebiş yada bebişlerini kucağına almayı nasip eder.

DenizVerdi canım sana da hayırlı cumalar. Allah seninde gönlüne göre versin canım

Baharnaz, tansiyon kontrolleri umarim iyi gidiyordur canim. Evet, gelisime az kaldi, fakat burada da yapacak o kadar cok organizasyon var ki...Su an tedavimi dusunmem en son olay gibi oldu neredeyse...Su zaten cok icerim, sabahlari bir adet kuru erik de yiyorum uzerine de su iciyorum, folik asit ve Omega 3 aliyorum. Hayit, civanpercemi ve aslan pencesi de iciyorum, hormonlarim umarim dengeli gidiyordur. Bal, corekotu, tarcin, polen karisimini da hatirladikca yiyorum, simdilik aklima gelenler bunlar, onerin icin tesekkur ederim canim.opuyorumnanaktan

Bugunku kontrolde endometriumu Hale hanim dunden bile daha dusuk olctu moralmen coktum, ne yapabiliriz diye sordum. Estrofem verdi hem de gunde 3 tane, ve patch i forte a cikardi. Semra hanim 2 gundur yok, biraz endiseleniyorum ama hersey olacagina varir ne yapalim.
Yumurtalar saglikla toplansin ve dollensinler endo toparlamazsa dondururuz herhalde bilemiyorum ki...
Kafamdan surekli hadi benim guzel endometriumum kalinlas soyle pofidik pofidik ol bak bebekler gelecek yumusacik yatsinlar diyorum, insallah beni duyar :)

Vanilya, estrofem carcabuk kalinlastiriyor, hersey yolunda gidecek merak etme canim. Cok guzel pofidik pofidik olacak ve embriyolarin guzelce tutunacaklar. Bugun icin bol sanslar diliyorum, sana dua ediyorum. Sanirim bir kac gun icinde de transfer gunun ve 3.yada 5.gun transferine de karar verilmis olur. Eger 5.gun transferi yapilacaksa zaten endo kalinligi icin daha da zaman kazanmis oluyorsun. Lutfen olumlu dusun canim.opuyorumnanaktan

Zarp deniz hoşgelmişsin canım.Tatil nasıldı hiç bahsetmemişsin.Gerçi iyidir mutlaka.Türkiye'ye gelmene de az kalmış hadi hayırlısı.Adetin bu ay 24.gün mü 26.gün mü oldun.Dönüş tarihinde sorun yok umarım.

Vanilya canım endometrium kalınlığını bence de hiç kafana takma.Estrofem onu istenen seviyeye getirir mutlaka.Olmazsa da dondurursunuz.Sayı iyiydi zaten.

alabama sen de uzun zamandır ortada yoktun.İyice ağırlaşmışsın.Oğlanın odasını hazırladığın iyi olmuş.Son günler de daha zor oluyor çünkü.Benim son haftalarda ayaklarım çok şişmişti.Ayakta fazla kalamıyordum.Ayak parmak aralarım pişik olmuştu eşim hep pudralıyordu ben eğilemediğim için.
Beni sormuşsun.Daha dr'a gitmedim.Ayın 29'unda çarşamba gününe randevuyu aldım.Hayırlısı bakalım.

Ayy Hulyacim sorma, son iki aydir bir elimde takvim, bir elimde kalem kagit liste yapip duruyorum. Bu ay 26 gunde oldu, o yuzden gelecek ayi da 26 gun olarak hesaplayip biletimi de oyle ayarladim, 27 gun de olsa tarih yine tutuyor, tabii bu sadece co-colture icin hesapladigim tarih, esas tedavinin baslayacagi tarih icin henuz bilet organizasyonu yapmadim, tahminen o da 8-9 Kasim gibi filan olur diye dusunuyorum, tam bayramda benim tedavim olacak.

Senin de Carsamba gunku randevun umarim guzel gecer canim.kaydirigubbakcemile3

Deniz;uyanıkmısın yoksa?bak bu sabah erkenden dirildim.e.. kalkmışken hoca amcayı bekliyim bari

Bugunku kontrolde endometriumu Hale hanim dunden bile daha dusuk olctu moralmen coktum, ne yapabiliriz diye sordum. Estrofem verdi hem de gunde 3 tane, ve patch i forte a cikardi. Semra hanim 2 gundur yok, biraz endiseleniyorum ama hersey olacagina varir ne yapalim.
Yumurtalar saglikla toplansin ve dollensinler endo toparlamazsa dondururuz herhalde bilemiyorum ki...
Kafamdan surekli hadi benim guzel endometriumum kalinlas soyle pofidik pofidik ol bak bebekler gelecek yumusacik yatsinlar diyorum, insallah beni duyar :)

Vanilya;evet canım herşey olacağına varır.ama biz yine iyisini düşünelim.Zarpdeniz de ne güzel demiş.eğer 5inci gün transferin olursa daha var o zamana..hiç yoktan dondurulacak güzel yumurtan var.şansın hala var yani.bu da bişey.

endon seni duydumu bilmiyorum ama biraz sonra hoca çağrısını yapsın.sana dua edeceğim.en öenmlisi O'nun duyması.yerimseniben

Alabama;tombik mi olmuşsun.yumak yumak...yazdıklarından öyle anladım.ne güzel.her dönemini yaşıyorsun işte hamileliğinin.çok değil.seneye Mert'in peşinden koşturuken ne kilo kalır ne bişey.hem anlatıcak muhabbetinde olur.şu kadar almıştım nasıl da almışım diyeyerimseniben

CANS;şimdi ismini aşağıda gördüm.canlı canlı günaydın gününüz aydn olsun hocama.s.

güller herkese günaydına.s.

abcdef; maşallah girmye başlamışsın.:nazar:hem anlat hem yaz hem paylaş...daha iyi hissedersin.:1hug:
olaya da mıncıklanmak kurcalanmak olarak bakma..onlar senin içeride gizlenmiş bebeğini arıyorlar.izin vermelisin.tabiii eğer onlardan önce sen bulmazsan.yerimseniben

doktora gidip geldik hoplaya zıplaya. herşey yolunda. ölçümler gayet iyi. ben bir kilosundan birşey anlıyorum.1900 olmuş :nazar: benimki sadece normal dedi sonra üst sınırlarda normal dedi. 4 hafta daha böyle geçerse rahatlarız artık erken doğsa da o kadar sorun olmaz dedi. ay inşallah 4 değil 8-9 hafta sağlıkla geçsin de vaktinde doğsun.

ilk cümleni okuyan sevinçten sanır...hayırlısı ile bir doğursan şu bibibliyi.:Saruboceq:

günaydın erverdi ... gunaydın arkadaşlar ...
bu saatte niye uyandım bılmıyorum ama galiba bir şey beni huzursuz ediyor .. böyle zamanlarda uyku tutmaz beni ... neyse . herkese güzel bir hafta sonu diliyorum ...

Denizverdi ne guzel yazmissin gozlemlerini...ben de senin gibi kalabalik yerlerde gozlerim ve mutlaka bir kucuk cocuk olur beni oyalayan. Bu arada mutlaka yazdin ama ben hatirlamiyorum, kac yasindasin? Gozumun onune hep birisi geliyor boyle afacan bir kiz cocugu gibi.
Bugun baska bir konudaki arkadaslarin bazilariyla facebook ta arkadas olduk, cok ilginc uzun uzun yazistiktan sonra yuzlerini gormek herkesin.
Seni de merak ettim acaba soyledigim gibi afacan bir kiz cocuguna benziyormusun?

71 doğumluyum.bana göre 39 dayım.ama gireli 3 ay oldu.yani 39 un içindeyim.bu yaş konusu genlede hep tartışma konusu olur.bazısı doğduğu yılı 1 yaş gibi sayar.amannn neyse ne..ben sorduklarında 39 a girdim diyorum.isterse 49 olsun.sanırım ben hiç büyümiyeceğim.

afacan mı?evet biraz var.gülerim güldürürüm de.ama bunun için özel bir çaba sarfetmiyorum.kendi geliyor.
görüntü mü?bazen teyze gibi,bazen çocuk gibi.bazen baştan çıkarıcı(evde tabii,kocime)bazen düzenli,bazen saldım çayıra mevla kayıra....o anki ruh halime bağlı...

olurda bir gün kızlar toplanırsak görürsün o zaman.sen görürsün :oklava:dermişim şimdi.şaka şaka bu espri idi.alınmazsn umarım..
burası ilginç bir yer.öyle alınganlıklar görebiliyorsun.ki sonra da şaşıyorsunakannehir

abcdef,patikler zarpdeniz vanilya.yorumlar için teşekkürler.
zarpdeniz;genelde kitap alırım yanıma öyle fazla bekliyeceksem.ama o saatlerde tenha olurdu genelde.sanırım haftanın son günü olması dolayısı ile..kitap dedin de yarım kalan bir kaç kitbım var.özledim onları.şu sınavı da bir çıkarsam aradan.son tüm kitaplar benim olacak..mecazen tabii.
baharnaz;seninle bu ara pek denk gelemedik.sanki sen de girememişsin.yazına pek rastlamadım.herşey yolunda mı?sahi seni aradılarmı İsmekten.aramaya başlamışlar.kursun başlıyacağını bildiriyorlarmış artık.ben Ekim başını bekliyorum.yoksa arıyacağım.

haa aklıma geldi de Zarpdeniz;bende pek çıkış yapmam.pek nadir.gerek görmüyorum.o zaman ışık sürekli açıkmı oluormuş...sanmıyorum.kk ya girdikten bellibir süre sonra zaten açıksen bileışık kapalı gösteriyor.yazmayınca...

ay...bekle bekle,yaz yaz.uykum geldi.şimdi yatağa gierim dalmadan hoca çağırır.yine vicdan muhasebesi.offff.muhasebeyi sevmiyorum.zor vermiştim.

Günaydın opuyorumnanaktan

Deniz Bulut maşallah bebişine canım :nazar:

absinth artık evde ölçüyorum canım eczanede de kulaktan dinleyenden ölçmedikleri için gitmiyorum artık. Belki yine hastaneye giderim dra gidiceğim güne kadar günde 1 kezide orda ölçtürürüm

ZarpDeniz canım Omega-3 ün bitkisel olanlarını bir arkadaşım yazın kullanmaya başlamamı tavsiye etmişti ben ilaç kullanmaya çekinen biri olduğum için başlamamıştım başlasammı yoksa dr başla drmi sence?

DenizVerdi canım gözlemine dayanarak çok güzel bir yazı yazmışsın. Kurstan bei aramadılar Ekimin 2.haftası arayın dediler ama ben 1.haftası arıycam :) bugüne kadar zaten beni müracaat ettiğim hiçbir yerden aramazlarki hep ben kendim arar tarar bulurum olması için uğraşırım.
Ellerindeki kaşıntıda haklısın tarhanadan, domatesten olmuştur canım geçmiş olsun. kaşıyarak yara yapma bari.

Back
X