Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tayf; 39 a girdim
denizkarayurt;gelmiş.hoşgelmişa.s.
zarpdeniz;hocam bana kupa vermişsiniz.oleyyyyyopuyorumnanaktan
hocam kapalı çarşıya uğrıyacağım bugün.takılın peşime.istersen izlenimlerimi yazarım.gezmiş olursunyerimseniben
vanlya;kendini kastım diye suçlama.dediğim gibi yavrun sana yazıldıysa hiçbirşey önünde duramaz.düşünsene.o kadar istenmeyen gebelikler(kaza derler ya hep),tecavüzler sonucu dünyaya gelen bebekler...hangi annenin kasılmadan haberi vardı.ya da bir çaba gösterdi.hamile kalıp kalmama konusunda.kaliteli embriyolarına güven ve bol bol dua et.hayırlısını dile.
ben artık kendim için hayırlı bir evlat dileyemiyorum bile.Allahım acaba hakkımda neyi hayırlı gördün diye düşünmeye başladım.Allah herkese hayırlı yazılar yazsın.AMİN.
Vanilya bol bol su iç beslenmene dikkat et süt, yoğurt, peynir kuruyemiş tüket canım hareketlerinede dikkat et.
hoşgeldin denizkarayurt oğlunu büyütmüşsün maşallah zaman durmadan akıyor. nasıl keyifler oğlun nasıl zorladı mı seni çok. buraya koymuş muydun resmini hatırlamıyorum ama koyarsan sevinirim. bizlerde gün dolduruyoruz az kaldı kasım sonu gibi oğlanlar gelmiş olur heralde. kendine iyi bak.Kızlar herkese merhaba,
Hamile kalmak isteyen tüm arkadaşlarımın pozitif sonuçlar almasını, hamile arkadaşlarıma da hayırlı doğumlar diliyorum. Uzun zamandır girememiştim. Allah'a şükür çok iyiyim. Oğlumda 9 aylık oldu. Darısı hepinize inşalah.
Roni'ciğim minik Roni'ne kavuşmuşsun. Çok sevindim Allah analı babalı büyütsün canım benim.
Alabama ve Deniz Bulut'cuğum, sizlerin de doğumu yaklaşmış. Allah bir avazda kurtarsın.
Bu arada Deniz Bulutcuğum sana sitem ediyorum. Özel mesajdan oğlumun fotolarını istemiştin. Yolladım. Sonra irtibatı kestin: Faceden de eklemedin. Amniyo stresi, hamilelik bunalımı dedim. Ama hala tık yok. Küstüm sana.
Bu arada bütün eski arkadaşlarıma çok selamlar, hepsini tek tek öpüyorum.
gunaydiiin,
dualariniz icin tesekkkurler hersey guzel gecti.
sadece ciktiktan sonra basimiza kotu birsey geldi ama embriyolari etkilemedigini umuyorum.
ilk yarim saat yattim sikisikligim azdi, sonra tuvalete gittim 2 kere ignemi oldum ve nese icinde ciktiiiik. cikista bir trafik bir trafik ben bir sikistim ama anlatilamaz, daha da kotusu beraberinde afedersiniz ishal hissi. esime birsey yap diye yalvariyorum zavalli adim adim yuruyen trafikte plaza otelin onune kacabildi, tuvalete gittim ki kucuk bir miktar batmisim. cok fenaydi, cok uzuldum sonra umarim kotu bir etkisi olmaz. ama hem cok utandim, hem cok perisan oldum. eve gelince lokal bir dus yapmak zorunda kaldim.buraya kada hersey guzeldi oysa ki, insallah sonuc ta guzel olacak iyi dusunelim iyi olsun.
kizlar biz iyiyiz cok sukur. Yalniz benim kiz cok yaramaz, cok cektiriyor. Hep ilgi istiyor, az yiyor falan. Ama olsun sikayet etmiyorum.
gunaydiiin,
sadece ciktiktan sonra basimiza kotu birsey geldi ama embriyolari etkilemedigini umuyorum.
ilk yarim saat yattim sikisikligim azdi, sonra tuvalete gittim 2 kere ignemi oldum ve nese icinde ciktiiiik. cikista bir trafik bir trafik ben bir sikistim ama anlatilamaz, daha da kotusu beraberinde afedersiniz ishal hissi. esime birsey yap diye yalvariyorum zavalli adim adim yuruyen trafikte plaza otelin onune kacabildi, tuvalete gittim ki kucuk bir miktar batmisim. cok fenaydi, cok uzuldum sonra umarim kotu bir etkisi olmaz. ama hem cok utandim, hem cok perisan oldum. eve gelince lokal bir dus yapmak zorunda kaldim.buraya kada hersey guzeldi oysa ki, insallah sonuc ta guzel olacak iyi dusunelim iyi olsun.
tayf; 39 a girdim
denizkarayurt;gelmiş.hoşgelmişa.s.
zarpdeniz;hocam bana kupa vermişsiniz.oleyyyyyopuyorumnanaktan
hocam kapalı çarşıya uğrıyacağım bugün.takılın peşime.istersen izlenimlerimi yazarım.gezmiş olursunyerimseniben
vanlya;kendini kastım diye suçlama.dediğim gibi yavrun sana yazıldıysa hiçbirşey önünde duramaz.düşünsene.o kadar istenmeyen gebelikler(kaza derler ya hep),tecavüzler sonucu dünyaya gelen bebekler...hangi annenin kasılmadan haberi vardı.ya da bir çaba gösterdi.hamile kalıp kalmama konusunda.kaliteli embriyolarına güven ve bol bol dua et.hayırlısını dile.
ben artık kendim için hayırlı bir evlat dileyemiyorum bile.Allahım acaba hakkımda neyi hayırlı gördün diye düşünmeye başladım.Allah herkese hayırlı yazılar yazsın.AMİN.
Vanilyacim, transferin hayirli olsun canim. Simdi hic bir sey icin endiselenme lutfen, kismetinizde varsa zaten guzel embriyolarin simdiye kadar coktan sana tutunmuslardir. Ozellikle blastolarin cok kisa surede tutunmalari bekleniyor, 3. gun transferinde gec tutunma yasanabiliyormus. Bu arada ishalimsi olma hissi bence kabiz olmaktan cok daha iyi. Lutfen kalbini ferah tut, siz elinizden gelene her seyi yaptiniz, simdi dua etmekten baska yapabilecegimiz bir sey yok canim. Yasadiklarinin hic bir kotu etkisi olacagini dusunmeyelim, zaten yeteri kadar uzanip dinlenmisin. Test gunun ne zaman? Bir de progestron ignesi mi yapildi? Daha devam edecek mi?
Hakkinizda hayirlisi olsun canim.opuyorumnanaktan
Zarpdeniz'cim,
progesteron hergun devam edecek test gunune kadar. insallah canim hakkimizda hayirlisi olacak. senin gelisine de az kaldi ne guzel, islerin basindan askindir gerci ama...
denizverdicim öyle diyolar iki kür birarada olmaz zaten bende asıl kür olarak inciri yapıyorum çakşır toplamda 7 gün filan sürecek..ne yapayım sabır kalmadı vallaincire yeni başladım önümüzdeki ay da yaparım olmadı aşılamaya bi el atayım diyorum artık..belki aşılamada çok sayıda yumurta olursa şansım artar tutunmasında...
denizbulut sende haklısın hep aynı şeyleri anlatmaktan,dinlemekten,yapmaktan bay geliyo zaman zaman bana da..aslına bakarsan farklı bi şeyde yok ,hep aynı kürler,incir o kadar diil ama çakşırdan umutluyum çünkü başka bi forumdan biliyorum bi arkadaş çakşırla bir ayda tam 14 tane yumurtladı doktoru bile şaşırdı..belki bana da böyle bir etkisi olur diye umuyorum çünkü hamile kalmada bi sorunum yok..dediğin gibi doğru yumurtayla karşılaşmak bütün mesele..doktorumun söylediği de bu zaten,başarabilirsin diyor ama bakalım..sempatiksalakcinni
Deniz bulut, ise baslayinca da evde olmayi ozleyebilirsin o yuzden olumlu taraflarini bence daha cok dusun canim. Alcin herhalde bir hafta daha kalir sonra cikarirlar degil mi? Ayy evet, ben de henuz heyecan filan yok, tasinmanin stresi ve formaliteleri ile ugrasiyoruz. Tedavim bayrama denk geliyor, soyledigin dogru o donemde hepimiz farkli heyecanlar yasayacagiz. kaydirigubbakcemile5
Kızlar herkese merhaba,
Hamile kalmak isteyen tüm arkadaşlarımın pozitif sonuçlar almasını, hamile arkadaşlarıma da hayırlı doğumlar diliyorum. Uzun zamandır girememiştim. Allah'a şükür çok iyiyim. Oğlumda 9 aylık oldu. Darısı hepinize inşalah.
Roni'ciğim minik Roni'ne kavuşmuşsun. Çok sevindim Allah analı babalı büyütsün canım benim.
Alabama ve Deniz Bulut'cuğum, sizlerin de doğumu yaklaşmış. Allah bir avazda kurtarsın.
Bu arada Deniz Bulutcuğum sana sitem ediyorum. Özel mesajdan oğlumun fotolarını istemiştin. Yolladım. Sonra irtibatı kestin: Faceden de eklemedin. Amniyo stresi, hamilelik bunalımı dedim. Ama hala tık yok. Küstüm sana.
Bu arada bütün eski arkadaşlarıma çok selamlar, hepsini tek tek öpüyorum.
gunaydiiin,
Denizkarayurt, guzel dileklerin icn tesekkurler, oglusunu operim.
Baharnaz, doktordan geldin mi acaba? Umarim haberler iyidir.
Geldim :)çok şükür iyi canım haftasında gelişim gösteriyormuş 8+5 oldum Haftamı OPUma göre hesaplıyorlarmış 3 hafta sonra 2li test için gidicez bu arada rutin kan ve idrar tahlillerimi yaptırıcam ve ilk kıpırdanışını gördük
dr çok erken hayret dedi. Bu haftalarda pek olmayan birşey dedi şaşırdık işte böyle canım tansiyonum yine gel-gitlerde drun yanında yine yüksek çıktı :)) günde 3-4 kez ölçmene gerek yok dedi yinede dikkat etmen gerekiyor dedi 14 -9 olduğunda hastaneye gitmemi sıkı sıkı tembihledi Böyle canım işte hayırlısı
İnşallah herkes güzel sevinçler yaşar
Gelelim bana şimdi.Dün çok yoğun geçti sabahtan Çapa'da bayağı uzun sürdü işimiz.Biraz da ters gitti işimiz ama tahlillerde sorun yok.Dosyayla ilgili bir sorun yaşadık.Neyse öğleden sonra hocanın muayenehanesine gittik.Dr beni görünce hatırladı.Tam 10 yıl olmuştu lapaoroskopiden sonra bir daha ona gitmemiştim.Hikayemizi anlattım.Keşke daha önce gelseydin dedi.Ben önceki yapılan tahlilleri yanıma almamışım sadece son yaptırdığım hormon tahlili vardı yanımda.e2'nin yüksekliğini o da kiste bağladı.Büyük ihtimal bir kistin vardı onun için zaten vücut onu erken atmış dedi.Adetim dün de bayağı geliyordu.Muayenede şu anda kist yok temizlenmişsin dedi.Doplerde kan akışına baktı çok iyi gördü bu hamile kalabilmen için çok iyi dedi.Kan akımı zayıf olunca hamile kalmak zor oluyormuş.Yalnız rezervinde ciddi anlamda düşüş var dedi.Bir tarafta 2 antral follülül diğer tarafta 1 antral follükül gördü.Acee etmemiz lazım dedi.Dün adetimin 3.günüydü.Tekrar hormon tahlili yapalım dedi.Bugün 4.gün olacak dedim.Farketmez 4.gün de olur yalnız mutlaka aç karına olucaksın dedi.Özellikle prolaktin açlık tokluktan fazla etkilenir dedi.sabah kan verdim ama sonuç yarın çıkıcakmış.Birkaç tahlil yazdı.Pıhtılaşmayla ve bağışıklık sistemiyle ilgili.Bana onlar yapıldı sonuçlarım var dedim.Ama bağışıklıkla ilgili oalnlara 15 günde bir bile bakılmasına gerek vardır eğer o kadar düşüğünüz varsa dedi.Ama benim hayatta bir oğlum var dedim.Sonradan da oluşabilir dedi.Onları toparlayıp en kısa zamanda gel dedi.Bu ay ovulasyon testi kullanayım mı dedim.Tabiki kullan dedi.Vakti iyi kullanmamız lazım dedi.Birkaç ay doğal deniyelim mi dedi.Biz de zaten doğal istiyoruz dedik.Şimdilik bir yorum yapmadı.Sonuçların hepsini bana getir ondan sonra görüşürüz dedi.Benden haberler bu kadar.