• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kapalıçarşıyı gezip ordanda mısır çarşısınamı iniceksin ohh ne güzel.
ama hava kapalı yağmur havası var ona gire giyin

tayf; 39 a girdim

denizkarayurt;gelmiş.hoşgelmişa.s.

zarpdeniz;hocam bana kupa vermişsiniz.oleyyyyyopuyorumnanaktan
hocam kapalı çarşıya uğrıyacağım bugün.takılın peşime.istersen izlenimlerimi yazarım.gezmiş olursunyerimseniben

vanlya;kendini kastım diye suçlama.dediğim gibi yavrun sana yazıldıysa hiçbirşey önünde duramaz.düşünsene.o kadar istenmeyen gebelikler(kaza derler ya hep),tecavüzler sonucu dünyaya gelen bebekler...hangi annenin kasılmadan haberi vardı.ya da bir çaba gösterdi.hamile kalıp kalmama konusunda.kaliteli embriyolarına güven ve bol bol dua et.hayırlısını dile.
ben artık kendim için hayırlı bir evlat dileyemiyorum bile.Allahım acaba hakkımda neyi hayırlı gördün diye düşünmeye başladım.Allah herkese hayırlı yazılar yazsın.AMİN.

Denizverdi'cim haklisin, ayrica verdigin moral icin sana kocaman bir opucuk...Allah hayirlisini versin hepimize ama hayirli evlat dilemekten asla vazgecmek yok.
ohhh Kapalicarsi demek, bayilirim keyfini cikar.

güller herkese iyi bir gün diliyorum.girenlere hoş sohbetler.hava kapalı,yağmur yağabiir.ama ben risk alıp üzerime ekstradan birşey giymek istemiyorum.şemsiyeden de nefret ediyorum.ne zmaan yanıma alsam hep bir yerlere bırakmak ,unutmak daha doğrusu bilerek bırakmak geliyor içimden.:roflol:

Kızlar herkese merhaba,

Hamile kalmak isteyen tüm arkadaşlarımın pozitif sonuçlar almasını, hamile arkadaşlarıma da hayırlı doğumlar diliyorum. Uzun zamandır girememiştim. Allah'a şükür çok iyiyim. Oğlumda 9 aylık oldu. Darısı hepinize inşalah.

Roni'ciğim minik Roni'ne kavuşmuşsun. Çok sevindim Allah analı babalı büyütsün canım benim.

Alabama ve Deniz Bulut'cuğum, sizlerin de doğumu yaklaşmış. Allah bir avazda kurtarsın.

Bu arada Deniz Bulutcuğum sana sitem ediyorum. Özel mesajdan oğlumun fotolarını istemiştin. Yolladım. Sonra irtibatı kestin: Faceden de eklemedin. Amniyo stresi, hamilelik bunalımı dedim. Ama hala tık yok. Küstüm sana. :(

Bu arada bütün eski arkadaşlarıma çok selamlar, hepsini tek tek öpüyorum.
hoşgeldin denizkarayurt oğlunu büyütmüşsün maşallah zaman durmadan akıyor. nasıl keyifler oğlun nasıl zorladı mı seni çok. buraya koymuş muydun resmini hatırlamıyorum ama koyarsan sevinirim. bizlerde gün dolduruyoruz az kaldı kasım sonu gibi oğlanlar gelmiş olur heralde. kendine iyi bak.

gunaydiiin,
dualariniz icin tesekkkurler hersey guzel gecti.
sadece ciktiktan sonra basimiza kotu birsey geldi ama embriyolari etkilemedigini umuyorum.
ilk yarim saat yattim sikisikligim azdi, sonra tuvalete gittim 2 kere ignemi oldum ve nese icinde ciktiiiik. cikista bir trafik bir trafik ben bir sikistim ama anlatilamaz, daha da kotusu beraberinde afedersiniz ishal hissi. esime birsey yap diye yalvariyorum zavalli adim adim yuruyen trafikte plaza otelin onune kacabildi, tuvalete gittim ki kucuk bir miktar batmisim. cok fenaydi, cok uzuldum sonra umarim kotu bir etkisi olmaz. ama hem cok utandim, hem cok perisan oldum. eve gelince lokal bir dus yapmak zorunda kaldim.buraya kada hersey guzeldi oysa ki, insallah sonuc ta guzel olacak iyi dusunelim iyi olsun.

uzme tatlı canını olur böyle şeyler vanilya daha kötüsü oldu bak bana ama olcağı varsa oluyo hertürlü sen hayırlısını iste allah büyük. ben biliyosun transfer anında yedim o haltı. kaçırdım kalktım gittim biraz idrar çıkarttım geldim tekrar yattım ve oldu. sen dinlenmişsin o ara zaten onlar rahime çoktan ulaşmıştır. merak etme önemli olan kaliteleri ve tutunabilmeleri allahın izniyle tutunacaklar inşallah.

kizlar biz iyiyiz cok sukur. Yalniz benim kiz cok yaramaz, cok cektiriyor. Hep ilgi istiyor, az yiyor falan. Ama olsun sikayet etmiyorum.

roniş sende gelmişsin senin kızını gördük mü onu da görmedik yani ben görmedim bitek rüzgarı gördüm buraya koymuştu rüzgardeniz. hadi bebelerinizi bi ara koyun da gözümüz gönlümüz açılsın. kızçeler daha bi hareketli oluyo galiba. öp bizim için kızını emi.

gunaydiiin,
sadece ciktiktan sonra basimiza kotu birsey geldi ama embriyolari etkilemedigini umuyorum.
ilk yarim saat yattim sikisikligim azdi, sonra tuvalete gittim 2 kere ignemi oldum ve nese icinde ciktiiiik. cikista bir trafik bir trafik ben bir sikistim ama anlatilamaz, daha da kotusu beraberinde afedersiniz ishal hissi. esime birsey yap diye yalvariyorum zavalli adim adim yuruyen trafikte plaza otelin onune kacabildi, tuvalete gittim ki kucuk bir miktar batmisim. cok fenaydi, cok uzuldum sonra umarim kotu bir etkisi olmaz. ama hem cok utandim, hem cok perisan oldum. eve gelince lokal bir dus yapmak zorunda kaldim.buraya kada hersey guzeldi oysa ki, insallah sonuc ta guzel olacak iyi dusunelim iyi olsun.

Vanilyacim, transferin hayirli olsun canim. Simdi hic bir sey icin endiselenme lutfen, kismetinizde varsa zaten guzel embriyolarin simdiye kadar coktan sana tutunmuslardir. Ozellikle blastolarin cok kisa surede tutunmalari bekleniyor, 3. gun transferinde gec tutunma yasanabiliyormus. Bu arada ishalimsi olma hissi bence kabiz olmaktan cok daha iyi. Lutfen kalbini ferah tut, siz elinizden gelene her seyi yaptiniz, simdi dua etmekten baska yapabilecegimiz bir sey yok canim. Yasadiklarinin hic bir kotu etkisi olacagini dusunmeyelim, zaten yeteri kadar uzanip dinlenmisin. Test gunun ne zaman? Bir de progestron ignesi mi yapildi? Daha devam edecek mi?
Hakkinizda hayirlisi olsun canim.opuyorumnanaktan

tayf; 39 a girdim

denizkarayurt;gelmiş.hoşgelmişa.s.

zarpdeniz;hocam bana kupa vermişsiniz.oleyyyyyopuyorumnanaktan
hocam kapalı çarşıya uğrıyacağım bugün.takılın peşime.istersen izlenimlerimi yazarım.gezmiş olursunyerimseniben

vanlya;kendini kastım diye suçlama.dediğim gibi yavrun sana yazıldıysa hiçbirşey önünde duramaz.düşünsene.o kadar istenmeyen gebelikler(kaza derler ya hep),tecavüzler sonucu dünyaya gelen bebekler...hangi annenin kasılmadan haberi vardı.ya da bir çaba gösterdi.hamile kalıp kalmama konusunda.kaliteli embriyolarına güven ve bol bol dua et.hayırlısını dile.
ben artık kendim için hayırlı bir evlat dileyemiyorum bile.Allahım acaba hakkımda neyi hayırlı gördün diye düşünmeye başladım.Allah herkese hayırlı yazılar yazsın.AMİN.

Denizverdi, Kapalicarsida gezmekten ben de keyif aliyorum, belki gelince tum kizlar toplanir gezeriz.kaydirigubbakcemile5 Sadece yonumu bilmiyorum ama bilenler aramizdan cikar sanirim.
Kapida bekle daha bakalim dedigin gibi arkasindan ne guzel surprizler cikacak.opuyorumnanaktan

Vanilyacim, transferin hayirli olsun canim. Simdi hic bir sey icin endiselenme lutfen, kismetinizde varsa zaten guzel embriyolarin simdiye kadar coktan sana tutunmuslardir. Ozellikle blastolarin cok kisa surede tutunmalari bekleniyor, 3. gun transferinde gec tutunma yasanabiliyormus. Bu arada ishalimsi olma hissi bence kabiz olmaktan cok daha iyi. Lutfen kalbini ferah tut, siz elinizden gelene her seyi yaptiniz, simdi dua etmekten baska yapabilecegimiz bir sey yok canim. Yasadiklarinin hic bir kotu etkisi olacagini dusunmeyelim, zaten yeteri kadar uzanip dinlenmisin. Test gunun ne zaman? Bir de progestron ignesi mi yapildi? Daha devam edecek mi?
Hakkinizda hayirlisi olsun canim.opuyorumnanaktan

Zarpdeniz'cim,
progesteron hergun devam edecek test gunune kadar. insallah canim hakkimizda hayirlisi olacak. senin gelisine de az kaldi ne guzel, islerin basindan askindir gerci ama...

Zarpdeniz'cim,
progesteron hergun devam edecek test gunune kadar. insallah canim hakkimizda hayirlisi olacak. senin gelisine de az kaldi ne guzel, islerin basindan askindir gerci ama...

Vanilyacim, sen guzel guzel evde dinlen ignelerini yap canim ama cok yatip hareketsiz kalma lutfen. Ananas yiyor musun? Bogurtlen yaparagi cayi aldim demistin, ceviz yemeyi de ihmal etme lutfen. Evet artik gelisim icin gun saymaya basladim, yarin Ekim ayina giriyoruz. Tasinma organizasyonunu hizlandirdik, yeni ulkemiz icin bir cok evrak hazirligi basladi ve hepsi zaman alacak seyler ve bir yigin formaliteleler var, inanmazsin gece 3.30'da uyandim ve tekrar uyuyamadim sonra kalktim "Acaba Vanilya ne yapti bir seyler yazmis mi diye dusunup, lapt top'u actim" Insallah guzel haberler alacagiz canim, Allah emeklerinizi bosa cikarmasin.kaydirigubbakcemile3

denizverdicim öyle diyolar iki kür birarada olmaz zaten bende asıl kür olarak inciri yapıyorum çakşır toplamda 7 gün filan sürecek..ne yapayım sabır kalmadı vallakaydirigubbakcemile4 incire yeni başladım önümüzdeki ay da yaparım olmadı aşılamaya bi el atayım diyorum artık..belki aşılamada çok sayıda yumurta olursa şansım artar tutunmasında...

denizbulut sende haklısın hep aynı şeyleri anlatmaktan,dinlemekten,yapmaktan bay geliyo zaman zaman bana da..aslına bakarsan farklı bi şeyde yok ,hep aynı kürler,incir o kadar diil ama çakşırdan umutluyum çünkü başka bi forumdan biliyorum bi arkadaş çakşırla bir ayda tam 14 tane yumurtladı doktoru bile şaşırdı..belki bana da böyle bir etkisi olur diye umuyorum çünkü hamile kalmada bi sorunum yok..dediğin gibi doğru yumurtayla karşılaşmak bütün mesele..doktorumun söylediği de bu zaten,başarabilirsin diyor ama bakalım..sempatiksalakcinni

canım ben fsh yükseldiği için hayıt tohumu, buğday çimi, calsium d glucarate (e2 için), folbiol, ace selenyum plus ve omega 3 içtim. sabahları da polen arı sütü bal 1 er kaşık yemeye çalıştım. ama eğer senin hormonlar düzgünse bunlar kaliteyi ne kadar etkiliyo bilmiyorum. en güzeli mümkün olduğunca sağlıklı beslenip yürüyüş yapıp solgarın veya gnc nin multi vitaminini ve efa nın omega 3 ünü içmek hiçbirşey yapmıyorsan da. çakşır suyunu okumuştum ama denemedim. inciri kür olarak uygulamadım ama günde 2 tane yemeye çalıştım. sonuçta eğer tüp yapmayacaksan 14 yumurtan olmayacaktır. hedef kaliteli 1 yumurta. bak roniyam gelmiş. o da tüpsüz hamile kalamamıştı. ilk 2-3 tüpünde düşüğü olmuştu sonradan pıhtılaşma sorunu olduğu anlaşıld ve son tüpüyle kızını kucağına aldı. önemli olan böyle bir problemin olmasın. inşallah bu sefer sağlam yumurtaya denk gelirsin en kısa sürede.

Deniz bulut, ise baslayinca da evde olmayi ozleyebilirsin o yuzden olumlu taraflarini bence daha cok dusun canim. Alcin herhalde bir hafta daha kalir sonra cikarirlar degil mi? Ayy evet, ben de henuz heyecan filan yok, tasinmanin stresi ve formaliteleri ile ugrasiyoruz. Tedavim bayrama denk geliyor, soyledigin dogru o donemde hepimiz farkli heyecanlar yasayacagiz. kaydirigubbakcemile5

evet alçı haftaya hafta sonu çıkacak. sen de iyi yanından bak taşınma işi ile uğraşırken tüpü fazla düşünmezsin.

Kızlar herkese merhaba,

Hamile kalmak isteyen tüm arkadaşlarımın pozitif sonuçlar almasını, hamile arkadaşlarıma da hayırlı doğumlar diliyorum. Uzun zamandır girememiştim. Allah'a şükür çok iyiyim. Oğlumda 9 aylık oldu. Darısı hepinize inşalah.

Roni'ciğim minik Roni'ne kavuşmuşsun. Çok sevindim Allah analı babalı büyütsün canım benim.

Alabama ve Deniz Bulut'cuğum, sizlerin de doğumu yaklaşmış. Allah bir avazda kurtarsın.

Bu arada Deniz Bulutcuğum sana sitem ediyorum. Özel mesajdan oğlumun fotolarını istemiştin. Yolladım. Sonra irtibatı kestin: Faceden de eklemedin. Amniyo stresi, hamilelik bunalımı dedim. Ama hala tık yok. Küstüm sana. :(

Bu arada bütün eski arkadaşlarıma çok selamlar, hepsini tek tek öpüyorum.

merhaba deniz karayurt. resimleri e mail almıştım sana da yazıştım. ama sonradan face book a hiç giremedim. işten yasak açamıyorum. evden de pc açmadı. 2-3 ay gibi giremedim. sen özelden de mesaj atmıştın ben gireyim cevaplayayım dedim ama olmadı. taki 10 gün önce eşim kullanmadığı programları sildi biraz ben girebildim. 30 tane gibi talep gelmişti zaten ancak onları cevapladım. sen yok muydun arada? o kadar yavaş çalışıyor ki tekrar açamadım. tekrar pogramlanması lazım. geçen gün benimki ver de götüreyim dedi ama onun götürüp getirmesi en az 2 günü bulur, ben de oldu olacak alçı çıkınca göndereyim dedim. gerçekten 2-3 ay hiç girmedim.

gunaydiiin,

hayırlı olsun. merak etme tuvalet tutmaktan veya kaçırmaktan birşey olmaz. onlar çoktan rahime gitmiştir. olacak olan olur. allah korusun tutunmasa bile bu nedenle değildir.korkma yani. 2 tane harika embriyo ile ikizler yoldadır diyelim

Son düzenleme:
Denizkarayurt, guzel dileklerin icn tesekkurler, oglusunu operim.

Baharnaz, doktordan geldin mi acaba? Umarim haberler iyidir.

Geldim :) :emir_bebek: çok şükür iyi canım haftasında gelişim gösteriyormuş 8+5 oldum Haftamı OPUma göre hesaplıyorlarmış 3 hafta sonra 2li test için gidicez bu arada rutin kan ve idrar tahlillerimi yaptırıcam ve ilk kıpırdanışını gördük :nazar:dr çok erken hayret dedi. Bu haftalarda pek olmayan birşey dedi şaşırdık işte böyle canım tansiyonum yine gel-gitlerde drun yanında yine yüksek çıktı :)) günde 3-4 kez ölçmene gerek yok dedi yinede dikkat etmen gerekiyor dedi 14 -9 olduğunda hastaneye gitmemi sıkı sıkı tembihledi Böyle canım işte hayırlısı
İnşallah herkes güzel sevinçler yaşar

selam kızlar..

denizbulut teşekkür ettim verdiğin bilgiler için..dediğin gibi inşallah kaliteli yumurtaya denk gelirim birgün..

vanilya transferin hayırlı olsun arkadaşım..kendine çok çok dikkat et ki bebeiş kolayca tutunsun..darısı başımıza inşallah:nazar::nazar:

Vanilya arkadaşım transferin hayırlı olsun canım.Dün sen transferdeyken ben de aynı saatlerde dr'daydım.Küçük bir kaza gelmiş başına.Bence sen onu unut öyle kazalar herkesin başına gelir hemen hemen.Senin embriyoların kaliteli inşallah annelerine de sıkı sıkıya tutunurlar da Allah kucağına almayı nasip eder inşallah.Sen şimdi fazla yatmadan eğlenceli bir şekilde geçir 12 gününü.

Baharnaz senin de gözünaydın canım.Daha iki gün önce belirtiler bitti diye endişeleniyordun.Ne güzel bebeğin hareketlerini de gördün.Sonuna kadar sorunsuz bir şekilde gidrsin inşallah arkadaşım.

Gelelim bana şimdi.Dün çok yoğun geçti sabahtan Çapa'da bayağı uzun sürdü işimiz.Biraz da ters gitti işimiz ama tahlillerde sorun yok.Dosyayla ilgili bir sorun yaşadık.Neyse öğleden sonra hocanın muayenehanesine gittik.Dr beni görünce hatırladı.Tam 10 yıl olmuştu lapaoroskopiden sonra bir daha ona gitmemiştim.Hikayemizi anlattım.Keşke daha önce gelseydin dedi.Ben önceki yapılan tahlilleri yanıma almamışım sadece son yaptırdığım hormon tahlili vardı yanımda.e2'nin yüksekliğini o da kiste bağladı.Büyük ihtimal bir kistin vardı onun için zaten vücut onu erken atmış dedi.Adetim dün de bayağı geliyordu.Muayenede şu anda kist yok temizlenmişsin dedi.Doplerde kan akışına baktı çok iyi gördü bu hamile kalabilmen için çok iyi dedi.Kan akımı zayıf olunca hamile kalmak zor oluyormuş.Yalnız rezervinde ciddi anlamda düşüş var dedi.Bir tarafta 2 antral follülül diğer tarafta 1 antral follükül gördü.Acee etmemiz lazım dedi.Dün adetimin 3.günüydü.Tekrar hormon tahlili yapalım dedi.Bugün 4.gün olacak dedim.Farketmez 4.gün de olur yalnız mutlaka aç karına olucaksın dedi.Özellikle prolaktin açlık tokluktan fazla etkilenir dedi.sabah kan verdim ama sonuç yarın çıkıcakmış.Birkaç tahlil yazdı.Pıhtılaşmayla ve bağışıklık sistemiyle ilgili.Bana onlar yapıldı sonuçlarım var dedim.Ama bağışıklıkla ilgili oalnlara 15 günde bir bile bakılmasına gerek vardır eğer o kadar düşüğünüz varsa dedi.Ama benim hayatta bir oğlum var dedim.Sonradan da oluşabilir dedi.Onları toparlayıp en kısa zamanda gel dedi.Bu ay ovulasyon testi kullanayım mı dedim.Tabiki kullan dedi.Vakti iyi kullanmamız lazım dedi.Birkaç ay doğal deniyelim mi dedi.Biz de zaten doğal istiyoruz dedik.Şimdilik bir yorum yapmadı.Sonuçların hepsini bana getir ondan sonra görüşürüz dedi.Benden haberler bu kadar.

hulya
İnşallah verdiğin kan sonuçların güzel çıkar.
Canım doğal yoldan gebelik oluşma ihtimalini vermiş dr ne güzel. İnşallah bu ay iyi bir sonuç alırsın.
Sen korunuyormuydun? Allah bağışlasın bir oğlun var canım şimdi 2.si için uğraşıyorsun sanırım doğal yolla olsun istiyorsun anladığım kadarıyla.
Hayırlısıyla İnşallah güzel haberler alırız.

Benim evet gel-git belirtilerimi dra söyledim olabilir bunlar dedi. Bir anlık hareketinide gördük evet :))) :emir_bebek:

Darısı tüm isteyenlere canım. Çıktıktan sonra dua ettim yine

Geldim :) :emir_bebek: çok şükür iyi canım haftasında gelişim gösteriyormuş 8+5 oldum Haftamı OPUma göre hesaplıyorlarmış 3 hafta sonra 2li test için gidicez bu arada rutin kan ve idrar tahlillerimi yaptırıcam ve ilk kıpırdanışını gördük :nazar:dr çok erken hayret dedi. Bu haftalarda pek olmayan birşey dedi şaşırdık işte böyle canım tansiyonum yine gel-gitlerde drun yanında yine yüksek çıktı :)) günde 3-4 kez ölçmene gerek yok dedi yinede dikkat etmen gerekiyor dedi 14 -9 olduğunda hastaneye gitmemi sıkı sıkı tembihledi Böyle canım işte hayırlısı
İnşallah herkes güzel sevinçler yaşar

Baharnaz, kipirdanma haberlerine cokk sevindim, ayyy cok heyecanli...:nazar: Bak hemen ikili test zamani gelmis bile, bir an gelecek kizlar doguma gidiyorum yazacaksin. Tansiyonun doktorun yaninda olmanin verdigi stresten cikmistir sanirim, eminim cok yakinda normal seyrinde devam edecektir.kaydirigubbakcemile5

ZarpDeniz saol canım darısı sana inşallah.
Gel-gitler olduğunda, böğürtü ve bulantı olduğunda bu kadar neşeli olamıyorumda ama şu an çok şükür neşeliyim İnşallah sağlıkla sonunu getiriz.

Sende sanırım çok yoğunsun taşınma, buraya gelme bir sürü iş herşeyin hayırlısı canım ama en güzeli buraya gelişin olcak inşallah

DenizVerdi bak hala geziyor bulutlar dağıldı, hava açıldı, denize karşı ohh mis gibi çayını yudumlarken şimdi kimbilir nerede neler düşünüyordur güzel bir yazıyla bekliyorum seni.

Gelelim bana şimdi.Dün çok yoğun geçti sabahtan Çapa'da bayağı uzun sürdü işimiz.Biraz da ters gitti işimiz ama tahlillerde sorun yok.Dosyayla ilgili bir sorun yaşadık.Neyse öğleden sonra hocanın muayenehanesine gittik.Dr beni görünce hatırladı.Tam 10 yıl olmuştu lapaoroskopiden sonra bir daha ona gitmemiştim.Hikayemizi anlattım.Keşke daha önce gelseydin dedi.Ben önceki yapılan tahlilleri yanıma almamışım sadece son yaptırdığım hormon tahlili vardı yanımda.e2'nin yüksekliğini o da kiste bağladı.Büyük ihtimal bir kistin vardı onun için zaten vücut onu erken atmış dedi.Adetim dün de bayağı geliyordu.Muayenede şu anda kist yok temizlenmişsin dedi.Doplerde kan akışına baktı çok iyi gördü bu hamile kalabilmen için çok iyi dedi.Kan akımı zayıf olunca hamile kalmak zor oluyormuş.Yalnız rezervinde ciddi anlamda düşüş var dedi.Bir tarafta 2 antral follülül diğer tarafta 1 antral follükül gördü.Acee etmemiz lazım dedi.Dün adetimin 3.günüydü.Tekrar hormon tahlili yapalım dedi.Bugün 4.gün olacak dedim.Farketmez 4.gün de olur yalnız mutlaka aç karına olucaksın dedi.Özellikle prolaktin açlık tokluktan fazla etkilenir dedi.sabah kan verdim ama sonuç yarın çıkıcakmış.Birkaç tahlil yazdı.Pıhtılaşmayla ve bağışıklık sistemiyle ilgili.Bana onlar yapıldı sonuçlarım var dedim.Ama bağışıklıkla ilgili oalnlara 15 günde bir bile bakılmasına gerek vardır eğer o kadar düşüğünüz varsa dedi.Ama benim hayatta bir oğlum var dedim.Sonradan da oluşabilir dedi.Onları toparlayıp en kısa zamanda gel dedi.Bu ay ovulasyon testi kullanayım mı dedim.Tabiki kullan dedi.Vakti iyi kullanmamız lazım dedi.Birkaç ay doğal deniyelim mi dedi.Biz de zaten doğal istiyoruz dedik.Şimdilik bir yorum yapmadı.Sonuçların hepsini bana getir ondan sonra görüşürüz dedi.Benden haberler bu kadar.

Hulyacim, hadi hakkinizda hayirlisi olsun, doktor kontrolunde olmak guzel, doktorunun seni 10 yildan sonra hatirlamasi da super! Rezervin dusuk deyip 3 tane antral gormesi ilginc geldi, demekki tedavi gorsen daha cok olacak biliyorum siz dogal istiyorsunuz ama...Bagisiklikla ilgili olan testin ismi ANA'mi? Doplerde kan akisinin iyi olmasina sevindim, ben de baktirayim bari, senin sayende bilgiyi tazelemis olduk, sagol. Kan sonuclarinin iyi cikmasi dilegiyle, simdi basladin artik arkasi gelir, onemli olan baslamakti.olumunekankayizsmile

Back
X