• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Günaydın fıstıklar

ZarpDeniz İnşallah canım, ikizlerinin tşörtlerinin üzerindeki yazılarda çok ilginçmiş Kopyala-Yapıştır :)))) sabah sabah yine güldüm canım hadi bakalım inşallah ( Senin resimdeki gibi ikizlerin olabilir)

Denizkarayurt güzel dileklerin için saol İnşallah kimimizin tedavisi güzel geçer, kimimiz hamiş haberini alır, kimimiz sağlıkla bebişlerini kucağına alır.

Senin yakışıklınada Maşallah :nazar: dişleriyle birde ısırıyor hı :)) Sağlıkla büyüt Allah sağlıklı uzun ömürler versin.

günaydın bahar günaydın herkesea.s.

sabah sabah ben de bir güldüreyim seni. dur hamile sen dur.

bir kına gecesindeyiz.çok sene oluyor.belki10 var.tabiii buradad dışarıdada yapılıyor bu tür eğlenceler.yazın..bir genç kız.üzerinde siyah bir tişört.tişörtün üzerinde,bedenin ön kısmında ingilizce ''YES'' arka kısmında ''NO'' yazıyordu.:roflol:deli bu gençlik deli.

denizkarayurttekarar hoşgelmişin arkadaşım.opuyorumnanaktan.demek beni tanıdın.yerimsenibenALP beyler nasıllar diyeceğim,yazmışsın.ona sağlık diliyorum.her zaman bekleriz.

günaydın bahar günaydın herkesea.s.

sabah sabah ben de bir güldüreyim seni. dur hamile sen dur.

bir kına gecesindeyiz.çok sene oluyor.belki10 var.tabiii buradad dışarıdada yapılıyor bu tür eğlenceler.yazın..bir genç kız.üzerinde siyah bir tişört.tişörtün üzerinde,bedenin ön kısmında ingilizce ''YES'' arka kısmında ''NO'' yazıyordu.:roflol:deli bu gençlik deli.

:))))) bende deli buluyorum gençliği

Eki Görüntüle 55491

Eki Görüntüle 55492
ilki son hali :nazar:ikinci 4 hafta önce :nazar:

kendimi 3 gün önce çektirmiştim hepsi kötü çıkmış. tekrar çektireyim ekleyeyim

alabama sen de ultrason resmini ekle silmen de gerekmez
seninde oglusuns masallah denizcim. bol bol isirir gibi yaparsin yanaciklarini. koyucam sali gunu sozz.

alabama;henüz resmini görmüştüm yazıyordum sana yine mausun azizliğine uğradım.yok bee yumak yumak değilsin.yoksa oynadın mı fotoylaaklinialirimsmilenaniknanik

Mert Beye de maşallah.:nazar:

aman hemen göndereyim de. daha yazmıyayım.sabah ta girememiştim.sizi gördüğüme sevindim alabama.opuyorumnanaktan:3:
ya 80kilo vve 165 boyum durustan ve siyah pantalondan oyle gorunuyorum ama herkes hic gostermiyorsun diyor tartilar haric moral verdin erverdicim darisi en kisa zamanda sana olsun insallah hayirlisiyla
Deniz Bulut maşallah:nazar: tonbişine :nazar: 1 ayda farkediliyor kilosu :)
Sağlıkla kucağına alırsın yakışıklını :nazar: canım ya

gözleri kapalı bence DenizVerdi açık gibi gördü ama

Alabama canım Maşallah çok hoş görünüyorsun top gibi değilsin inşallah o günler gelirde top birini görürsünüz yani beni :1:

İkinizde inşallah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız kızlar.
saol canim tskler amin hepimiz insallah.

Alabama, gayet guzel bir hamile olmussun, :nazar:boyun da uzun, bence hic de yumak yumak degilsin. Demekki cok zayiftin once kendini yumak olarak tanimladigina gore... Senin ve Deniz Bulut'un hayirlisiyla ogluslariniza kavusmanizi gonulden dilerim.

Deniz Bulut, ayyy nasil tombik bir oglus olmus...Masallah!:nazar: Senin de fotonu bekliyoruz.yerimseniben
yok be gulum hep balik etliydim resim oyle gorunuyo.yoksa 80 gectim yaniii :))) ama tser hepiniz bana moral verdiniz yemeye devam yehhuuuu
Alabacığım
çok güzel çıkmışsın hiç de kilolu değilsin?Boyun var kaldırıyor yani.O dediğin kiloda hiç görünmüyorsun yani.Bir de oğlunu koy da görelim canım.

Denizciğim senin oğlan da çok yakışıklı gerçekten çok net çıkmış.Benim oğlumu net olarak ancak 9.ayıma girince görmüştük.Teknoloji tabi durmadan ilerliyor 9 sene önceye göre fark olacak tabi.
tamam tatlim koyucam ise gidince.saol iltifatina:kedi:
buradayim... bugun ablam ve arkadasim bendeler simdi cay icicez :)
keyfim yerinde.
Alabama ve Deniz resimler super
merci tenk yu :kedi:

Alabama fotonu gördüm. Çok tatlı görünüyorsun. 41 kere maşallah. Zaman çok hızlı geçiyor gerçekten. Bu arada sen de oğlan anası oluyormuşsun. Maşallah. Allah tamamına erdirsin canım. Fotoğrafı inanki yüklemek istiyorum ama bir ara Rüzgar'cığım tarif etmişti beceremedim. Zaten bilgisayara nadiren kaçak göçek bu saatlerde yorgun bir şekilde girebiliyorum. Benimki gece neredeyse saat başı guguklu saat gibi uyanıyor sağolsun.. Gündüz bir iki saat uyuyuncada ancak işimi yapabiliyorum. Aslında görmenizi çok istiyorum. Bakalım ilk fırsatta deneyeceğim yeniden.

Denizverdi canım, Erverdi olduğunu, sayfaları şöyle bir kurcalayıverince anladım. Her zamanki gibi pozitifsin. Umarım keyfin yerindedir. Güzel şeyleri hak ediyorsun. Allah gönlündeki güzellikleri versin ne diyeyim.

Benimki çok yaramaz. İnanlır gibi değil. Nerede tehlikeli bir şey var orada bitiveriyor. Beyefendi emekliyor ve ayağa kalkıyor. Elinden tutuncada yürüyor. Biraz hızlı. Şu sıralar da diş çıkarıyor. İki tane pirinç gibi minik beyaz dişi oldu. Yalnız şansıma bak. Bir üstten bir alttan çıktığı için o iki dişiyle ısırıveriyor bazen.Ama çok tatlı ki bütün bebekler gibi. Hele kokusu. Özellikle uyuduğunda odası mis gibi bebek kokuyor. Allah'ım inşallah bu kokuyu bütün arkadaşlarımın yaşamasını nasip etsin.

Ve tanıyayim ya tanımayayım darısı bütün anne olmak isteyen herkese diyorum. Hepinizi çok öpüyorum.
saol canim tskler aminnnn .haklisin yogunsundur mutlaka insallah prensini goruruz bigun.

herkese iyi taatiller citirlarrra.s.

Merhaba Kizlar,a.s.

Sabah biraz okuyordum, sonra sistem yine bakima girdi... Eve yeni geldim, bugun de ben alisveristeydim, Denizverdi sen sormadan soyleyeyim, benim alisverisim tasinmaya yonelikti. Kiyafetlerin yada yorganlarin - yastiklarin konulup, elektrik supurgesi ile havasi alinan ve malzemenin havasi alindiktan sonra incecek olmasini saglayan buyuk posetlerden almaya gittim, bir kac ayri boy aldim. Bu kilitli buyuk posetleri kullaninca bayagi yerden kazaniliyor ve konulan seyler duzgun cikiyor.

Merhaba Kizlar,a.s.

Sabah biraz okuyordum, sonra sistem yine bakima girdi... Eve yeni geldim, bugun de ben alisveristeydim, Denizverdi sen sormadan soyleyeyim, benim alisverisim tasinmaya yonelikti. Kiyafetlerin yada yorganlarin - yastiklarin konulup, elektrik supurgesi ile havasi alinan ve malzemenin havasi alindiktan sonra incecek olmasini saglayan buyuk posetlerden almaya gittim, bir kac ayri boy aldim. Bu kilitli buyuk posetleri kullaninca bayagi yerden kazaniliyor ve konulan seyler duzgun cikiyor.

paketleme üzerine alışveriş yani hımm (olsun olsun :))

Alabama fotonu gördüm. Çok tatlı görünüyorsun. 41 kere maşallah. Zaman çok hızlı geçiyor gerçekten. Bu arada sen de oğlan anası oluyormuşsun. Maşallah. Allah tamamına erdirsin canım. Fotoğrafı inanki yüklemek istiyorum ama bir ara Rüzgar'cığım tarif etmişti beceremedim. Zaten bilgisayara nadiren kaçak göçek bu saatlerde yorgun bir şekilde girebiliyorum. Benimki gece neredeyse saat başı guguklu saat gibi uyanıyor sağolsun.. Gündüz bir iki saat uyuyuncada ancak işimi yapabiliyorum. Aslında görmenizi çok istiyorum. Bakalım ilk fırsatta deneyeceğim yeniden.

Denizverdi canım, Erverdi olduğunu, sayfaları şöyle bir kurcalayıverince anladım. Her zamanki gibi pozitifsin. Umarım keyfin yerindedir. Güzel şeyleri hak ediyorsun. Allah gönlündeki güzellikleri versin ne diyeyim.

Benimki çok yaramaz. İnanlır gibi değil. Nerede tehlikeli bir şey var orada bitiveriyor. Beyefendi emekliyor ve ayağa kalkıyor. Elinden tutuncada yürüyor. Biraz hızlı. Şu sıralar da diş çıkarıyor. İki tane pirinç gibi minik beyaz dişi oldu. Yalnız şansıma bak. Bir üstten bir alttan çıktığı için o iki dişiyle ısırıveriyor bazen.Ama çok tatlı ki bütün bebekler gibi. Hele kokusu. Özellikle uyuduğunda odası mis gibi bebek kokuyor. Allah'ım inşallah bu kokuyu bütün arkadaşlarımın yaşamasını nasip etsin.

Ve tanıyayim ya tanımayayım darısı bütün anne olmak isteyen herkese diyorum. Hepinizi çok öpüyorum.

Denizkarayurt, guzel dileklerin icn tesekkurler. Insallah bizlerin de bebek kokulu odalari olur.:Saruboceq: Sana da oglusunu buyutmede kolayliklar diliyorum.opuyorumnanaktan

Baharnaz nasilsin, bugun neler yaptin bakalim. Masallah sen ve Denizverdi surekli kis icin bir seyler hazirlayip donduruyorsunuz, bak geliyorum ona gore? Dolabin cok dolmus gelince biraz bosaltalim.:1: :1:

Deniz bulut, dogumdan sonra hem senin hem de Alabama'nin tombikligi ucar gider, hic endiselenmeyin + biraz tombik olmak da guzel, ne demis atalarimiz " Bir dirhem et, bin ayip orter" Bence biraz dolgun olunca ozellikle elbise vucutta daha guzel duruyor. bayanssulusmile

Son düzenleme:
Baharnaz nasilsin, bugun neler yaptin bakalim. Masallah sen ve Denizverdi surekli kis icin bir seyler hazirlayip donduruyorsunuz, bak geliyorum ona gore? Dolabin cok dolmus gelince biraz bosaltalim.:1: :1:

Deniz bulut, dogumdan sonra hem senin hem de Alabama'nin tombikligi ucar gider, hic endiselenmeyin + biraz tombik olmak da guzel, ne demis atalarimiz " Bir dirhem et, bin ayip orter" Bence biraz dolgun olunca ozellikle elbise vucutta daha guzel duruyor. bayanssulusmile

vay vay vayyyy kendi tombişliğine zemin hazırlıyor .)) hıhı elbiseler güzel duruyor :))

Canım ben erkenciyim genelde sabah namazı sonrası ( sadece sabah namazı kılıyorum) 30dk-1saat uyku ve gün başlıyor bugün yürüyüş olsun diye maketten değil fırından ekmek aldım eşimde kahvaltıyı hazırladı :) çooktan yedik ara öğünümüde yedim pcnin başındayım Gel canım boşaltalım dolabı :) kilo problemim yok :) 81 kiloyum

vay vay vayyyy kendi tombişliğine zemin hazırlıyor .)) hıhı elbiseler güzel duruyor :))

Canım ben erkenciyim genelde sabah namazı sonrası ( sadece sabah namazı kılıyorum) 30dk-1saat uyku ve gün başlıyor bugün yürüyüş olsun diye maketten değil fırından ekmek aldım eşimde kahvaltıyı hazırladı :) çooktan yedik ara öğünümüde yedim pcnin başındayım Gel canım boşaltalım dolabı :) kilo problemim yok :) 81 kiloyum

Baharnaz, ha ha ha haaaaa... Ben kilo almaya cok musaitim, cok da istahliyim.:kedi: Simdi kilom normal ama gebe kalinca ne olur bilmem. Firindan cikmis ekmek....mis gibi kokar, afiyet olsun. Dun aksam saglikla ilgili bir dergi okurken tarcinin ve kerevizin yuksek tansiyona cok iyi geldigi yaziyordu, bilgilerine canim.opuyorumnanaktan

tabii zayıf oluna bunu söylemek kolay. inşallah ikizlere hamile kalıp 25 kilo alınca da böyle diyebiliyor musun bakalım sempatiksalakcinni

merak etme herhalde şu şeker ve tansiyon nedeniyle hamileliğin hep yediklerine dikkat ederek geçeceğinden fazla kilo alamayacaksın. devamlı rejim biraz eziyet oluyor ama hem senin hem bebeğin sağlığı için iyi. sonrasında da zaten hepimiz en ince kilolarımıza döneceğiz

ZarpDeniz Kereviz markette göremedim ama tarçının tozunu sütüme atsam, kabuğunuda sıcak suya batırıp içsem hem süt harici sıcak içecek birşeyler arıyorum olmaz mı olur herhalde
saol bilgiler için.
Birde fırından gelen beyaz ekmeğin kokusu ve simit kokusu beni cezbediyor ama ben tam tahıllı ekmek tüketmek zorundayım :(((

ZarpDeniz Kereviz markette göremedim ama tarçının tozunu sütüme atsam, kabuğunuda sıcak suya batırıp içsem hem süt harici sıcak içecek birşeyler arıyorum olmaz mı olur herhalde
saol bilgiler için.
Birde fırından gelen beyaz ekmeğin kokusu ve simit kokusu beni cezbediyor ama ben tam tahıllı ekmek tüketmek zorundayım :(((

Baharnaz, bence cok iyi bir fikir. Tarcin ayni zamanda tatli isteginin de onune geciyor, cok faydali yani...Kerevizi belki yakinlarda semt pazari varsa orada bulabilirsin yada daha cikmadi mi? Ben de gelince hem zeytinyaglisini hem de yogurtlu salatasindan istiyorum, burada yok da.:sinifsinif: Tam tahilli ekmek super! Neyse sen de firina gidince sadece koklasan nasil ama... Baska ne var diet listende, bol bol sebzedir sanirim degil mi?

Denizbulut, birkac kilo fazlaligim var ama simdilik idare ediyorum. Hamile kalinca o kadar almayayim, tostoparlak filan olurum herhalde, dogum icin cok da saglikli degil sanirim. Hele bir o zamanlara gelelim de...Ne yaptiniz bebegin ismi son halini aldi mi?

Deniz bulut kontrollü listeye bağlı kalarak yemek zor insanın bazen canı başka birşey çekiyor benimde ufak tefek kaçamaklarım oluyor :) hala tickeri yapamadım

ZarpDeniz sen gelene kadar Kereviz gelir canım, listemde herşey var hamur işleri hariç tatlı haftada 2 kez ikindi ara öğününde süt tatlısı var yada fırın böreği var ama ben tatlı yemedim börek yedim .)) hala tatlı yiyemiyorum bal hariç onuda hergün yemiyorum
almam gereken besin grupları var diyetimde de vardı daha önce. Ama şimdi ekstralar var her sabah kahvaltıda yumurta süt, uyandığımda ceviz ve kuru siyah üzüm var.Ara öğünde sütle müsli var yanında 3 ceviz yada badem ara öğünlerde meyvelerle hep grissini alıyorum ana öğünlerde et, kurubaklagil, zeytinyağlı var hangisini tercih edersen
pilav, makarna yok ama salçalı makarna canım çok istemişti bulantımada iyi gelmişti 2 kez yaptım mesela 1 kezde pilav yedim :) kaçamaklarım var yani akşamları mutlaka süt yada yoğurt var hep süt içmekten sıkılıp 3-4 kez meyve yediğim oldu :) turşuda yok 2 kez biber turşusu yedim ama bikaç tane zaten ilk kontrole gittiğimde biraz fırça yerim herhalde kaçamaklarımdan dolayı hiç kilo almamışsam fırça atmaz belki sırnaşık şey

mehaba hanımlar epeydir girmedim nasılsınız
benim ikili test sonucuu almaya korkuyordum allaha şükür temiz çıkmış yakında üçlü sonucu alacam

alabama resmini gördüm gayet iyi duuruyorsn hiç kilo aldım deme sadece hamiş kilosu var gibi oda göbek yani ben daha şimdiden aldım drum 35 kilo aldım deydi kendini hiç sıkma dedi

deniz bulut bebişin resmi nasıl çıkmış öyle yerim ben onu allah bağşlasın yanakları tam ısırımlık gibi

baharnaz ve denizverdi ne biberleri közleyip dondurucuya koymak nerde kullanacaksın sonra hamarat kızlar

baharnaz daha şimdiden vucudunu erkek bebek vucüduna benzetti erken değilmi benimki kız gibi diyorlar sırtm ve popo ksmım iyice genşledi galiba

zarpdeniz birlş arap emirlk hayırlı oldun canım in. uğur getirir.

hülya tedaviye gerek kalmadın bulursun bebişini inş.

Back
X