• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

güller ne habersiniz?bluestar.açıksın gördüm seni.MERHABA

teyzoşları geçirdim birini bıraktım yanıma.yine gırgırdı bugün..

denizcim merak etmiştim seni arıycakrım ama bu gün de dolu idim.sende telaşlı imişsin 2 gündür.''arda gülyiğit''..bence böyle de çok güzel.böyle de kalabilir.gülyiğit.çok sevdim bu soyadı.yerimseniben

şimdilik çatım.çok kalmıyım.ayıp olmasın koca teyzeye.hoşçakalııınn.:3:
kusura bakma arkadaşım farketmeden kapattım herhalde geçde olsa mrba.s.

zarpdeniz off herkes başka bişi diyor ay benim de habire kafam karışıyor sempatiksalakcinni

Denizcim, son karari her sekilde sen vereceksin canim. Benim erkek kardesim de iki isimli, biri Annemin ruyasinda gordugu isim digeri de babamin olmasini istedigi isim ve erkek cocuklarda askerlik islerinde filan iki isimlilik zor oluyormus. Benim de resmi olarak iki soyadim var, bir cok resmi evrakta karmasaya yol aciyor, her seferinde hangisi isminiz hangisi soyisminiz oluyor! Ben de gelecek ikizlerime tek isim koymak istiyorum ama bizim pozisyonumuzda biraz zor gorunuyor bakalim....Arda ilk gozagrin, yine de karar senin canim.yerimseniben

Baharnaz, iyi dileklerin icin tesekkur ederim arkadasim. Dun gece oksurukten uyuyamadim kalktim kendime limonlu balli bir cay yaptim, geceleri kuru bir oksuruk, bogazimi tahris ediyor. Gelene kadar iyilesirim, orada da kendime daha cok dikkat ederim canim.

Denizverdi, teyzelerle iyi vakit gecirmissin, ohh ne guzel.

Bugun sabah bazi arkadaslarimi marka cantalarin harika kopyalarinin satildigi bir yere goturecegim, cantalari gorunce herhalde iyice iyilesirim.:1:

sadece günaydın diyebiliyorum.günaydın artık neredeyse tünaydın38 in gülleria.s.a.s.a.s.a.s.

Selam günaydın demek için geç kaldım.

DenizVerdi nasılsın?

ZarpDeniz alışveriş hasta olan birini iyi eder beni öyle ediyor :))

Senay09 merhaba

bişey sorcam

21 günde 3 kez ultrason muayenesi bebiş için zararlımıdır kızlar fikriniz nedir?

Deniz Bulut Batu güzel isimmiş Arda Batu hımm herhalde Ataman-Atakan tavsiyelerim pek olmadı sana Batuda güzel
Halandan Allah razı olsun ne güzel ya. Biraz eşinede sorumluluk yüklesen onuda bu heyecanın içine sürüklesen CADIARZU

sen önermiştin değil mi karıştı kimin önerdiği kusura bakma. soyadı uzun ya çok uzun oluyor dedim. çok güzel isimler ama. eşim için de güzel düşünclerim var. suyu ısınmadı kaynadı yani :jeyyar:

güller ne habersiniz?bluestar.açıksın gördüm seni.MERHABA

teyzoşları geçirdim birini bıraktım yanıma.yine gırgırdı bugün..

denizcim merak etmiştim seni arıycakrım ama bu gün de dolu idim.sende telaşlı imişsin 2 gündür.''arda gülyiğit''..bence böyle de çok güzel.böyle de kalabilir.gülyiğit.çok sevdim bu soyadı.yerimseniben

şimdilik çatım.çok kalmıyım.ayıp olmasın koca teyzeye.hoşçakalııınn.:3:

soyadını bir seferde anlayan da yok. bana hep birleşik mi ayrı mı diye soruyorlar. gül 2. adım yiğit soyadı sanıyorlar. benim eski soyadımı da anlamazlardı zaten bu daha kolay ama yine anlaşılmıyor.

Denizcim, son karari her sekilde sen vereceksin canim. Benim erkek kardesim de iki isimli, biri Annemin ruyasinda gordugu isim digeri de babamin olmasini istedigi isim ve erkek cocuklarda askerlik islerinde filan iki isimlilik zor oluyormus. Benim de resmi olarak iki soyadim var, bir cok resmi evrakta karmasaya yol aciyor, her seferinde hangisi isminiz hangisi soyisminiz oluyor! Ben de gelecek ikizlerime tek isim koymak istiyorum ama bizim pozisyonumuzda biraz zor gorunuyor bakalim....Arda ilk gozagrin, yine de karar senin canim.yerimseniben

2 isim heryerde sıkıntı aslında.

bişey sorcam

21 günde 3 kez ultrason muayenesi bebiş için zararlımıdır kızlar fikriniz nedir?

yok niye olsun. ses dalgasıymış zararsız deniyor. benim ilk başta 1 haftada 3 doktora gittiğim olmuştu. hepsi de 1 hafta sonra kontrole çağırmıştı kafamçokkarıştı neyse ki sonra daha normaleştim. doktorlar gerekli görürlerse her hafta hatta 3 günde bir bile kontrole çağırabiliyorlar. merak etme.

sen önermiştin değil mi karıştı kimin önerdiği kusura bakma. soyadı uzun ya çok uzun oluyor dedim. çok güzel isimler ama. eşim için de güzel düşünclerim var. suyu ısınmadı kaynadı yani :jeyyar:

soyadını bir seferde anlayan da yok. bana hep birleşik mi ayrı mı diye soruyorlar. gül 2. adım yiğit soyadı sanıyorlar. benim eski soyadımı da anlamazlardı zaten bu daha kolay ama yine anlaşılmıyor.

2 isim heryerde sıkıntı aslında.

yok niye olsun. ses dalgasıymış zararsız deniyor. benim ilk başta 1 haftada 3 doktora gittiğim olmuştu. hepsi de 1 hafta sonra kontrole çağırmıştı kafamçokkarıştı neyse ki sonra daha normaleştim. doktorlar gerekli görürlerse her hafta hatta 3 günde bir bile kontrole çağırabiliyorlar. merak etme.

Evet soyadını sonradan okumuştum uzun ve güzel bir soyadın var
benim eşimde 2 isimli, bebişede inşallah o günler sağlıkla gelsinde bizde 2 isim koyarız herhalde :)

Eşine şefkatininde içinde olduğu birşey düşün ama kendini hırpalamadan üzmeden.

Pazartesi kendi druma değilde devlethastanesinde gidicem bakalım nolcak rutin gebelik tahlillerini muayene etmeden yazmıyormuş o yüzden sordum çünkü diğer haftada kendi druma gidicem. Teşekkür ederim bilgiler için.

slm kizlar araniza yeni katiliyorum yasim 38 cocuk saibi olmaya calisiyorum ve bir türlü olmuyor moralim sivir sizler len paslasmak istedim,cok cok dertliyim yani.

merhaba kızlar bende 34 yaşındayım bir kere gebelik yaşadım oda gitti.Şimdi çapaya gidiyorum en son dr tüp dedi heralde bir iki aya raporumuzu alırız ve daha fazla gecikmeden bende minnoşuma kavuşurum.Allah tüm isteyenlere nasip etsin

Dillara ve banu145145 hoşgeldiniz

İnşallah bebişlerinize en kısa zamanda kavuşursunuz

Temel, issizlik ve parasizliktan bikkinlik geldigi bir sirada para kazanmak icin cocuk kacirmaya karar verir ve kasabada gozune kestirdigi bir cocugu kacirarak kasaba disindaki arazide bir agacin altina goturur.
Biraz soluklandiktan sonra cocuga
-"kagidin, kalemin var mi?" Diye sorar.
Cocuk:
-"Var" der.
Temel kagidi kalemi aldiktan sonra cocuga babasinin adini sorar.
Dursun oldugunu ogrenince fidye istemek icin mektup yazar ve
"Ula Dursun cocugun elimdedir. Yarin sabah saat 10'a kadar kasabanin disinda ki buyuk agacin kovuguna 10.000 dolar getirmezsen cocugunu olmus bil" der.

Sonra mektubu cocuga uzatarak
-"Bunu babana gotur. Sakin baskasina verme" diye tembihler.
Ertesi sabah 10'da agacin kovugunu kontrol eder ve bir paket bulur.
Actiginda icinde 10.000 dolar para ve bir not vardir.

-"Ula utanmimusun hemserinin usaguni kacirmaya"

:roflol::roflol::roflol: nerden buluyorsun ya çok iyi ediyorsun ama açılmayan uykum açıldı :))

Günaydın canım ya evet yine uykuda kaldım. bugün hastaneye gidip tahlilerimi yaptırıcaktım nerdeeee kalkamadım drun istediği rutin testlermiş. yürüyüşe genelde öğle saatlerinde çıkıyorum güneş olursa ondan da yararlanırım diye canım ya hava çok soğuk .

seninde teyzeler gelcekti ona hazırlık var sanırım hadi kolay gelsin ( teyze deyince aklıma senin penopozlu teyzelerin geliyor yine gülüyorum ) Allahta seni güldürsün

günaydın 38 in en taze annesiyerimseniben..tahlillerini yaptırmamışın.ihmal etme hamilelik bu şakaya gelmez.bak yıllarca uğraşanlar var sahip olabilmek için.amann arkadaşım.
evet.havalar çok soğudu.kış yüzünü gösterdi.
teyzemler mi?geldiler de gittiler bile.penopozlu teyzelerim.koca teyze(en büyükleri)kaldı bende.gülüyormuşsun yazınca.iyi ya işte.sevindim.bende güldürdüğüme sevindim.bekle.........

benim teyzoşlar geldiğinde insan mutlaka yanında yedek bir iç çamaşırı bulundurmalı:roflol::roflol::roflol:

oldu mu? güldük mü yine....

Son düzenleme:
süper maşallah ne güzel işte böyle olman bence sonucu da pozitif gösterecek allahın izniyle. test gününe 6 gün kaldı yani. işe başlıyosun demek aman çok yorma kendini. güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla.

evet canım işyerinde tadilat bitti şimdi ufaktan işler açılıyo gibi bende yarım gün buraya geliyorum gelince de iş güç siteye girsemde yoğun vakit harcayamıyorum. eve gidince de evin işi falan derken son zamanlarda devamsız oldum.

saol canım teşekkür ederim. kızının doğumgünü kutlu olsun canım nice senelere inşallah.

hayırlısı olsun cans napalım yine yeniden ayağa kalkıp tekrar umutlanıcaz başka yolu yok. şubata niye kaldı. tedavi mi var şubatta inşallah.

canım çok şükür göbüş büyüyo dün akşam doktora gittik. Mert bey 1950 gr olmuşlar. :nazar: herşey yolunda dedi doktorumuz ama kesinlikle yüzünü gömdü ve poz vermedi elim boş döndüm. çok uğraştı ama poz verdiremedi beyefendiye. bu arada 31+5 oldum pozisyonu hala ters. tombik yanaklının dönmeye hiç niyeti yok dedi doktor. dönmiyecek gibi yerleşmiş dedi. bilmiyorum artık hayırlısı. eski resimlerinden koycam bi tane bugün ama malesef son hali değil.

işte böyle hatunlar herkese selamlar kolay gelsin yine gelecek ben.

canım maşallah Mert Bey iki kiloya yaklaşmış.son aylarda daha fazla alınıyor diye biliyorum.bu aylara dikkat.ama resimden gördüğüm kadarıyla sen bibiline alıyorsun kiloyu.
poz vermedi ha...belki fotoğraf çekilmeyi sevmiyecektiryerimseniben
sağlık diliyorum sana ve oğluna

Back
X