süper maşallah ne güzel işte böyle olman bence sonucu da pozitif gösterecek allahın izniyle. test gününe 6 gün kaldı yani. işe başlıyosun demek aman çok yorma kendini. güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla.
evet canım işyerinde tadilat bitti şimdi ufaktan işler açılıyo gibi bende yarım gün buraya geliyorum gelince de iş güç siteye girsemde yoğun vakit harcayamıyorum. eve gidince de evin işi falan derken son zamanlarda devamsız oldum.
saol canım teşekkür ederim. kızının doğumgünü kutlu olsun canım nice senelere inşallah.
hayırlısı olsun cans napalım yine yeniden ayağa kalkıp tekrar umutlanıcaz başka yolu yok. şubata niye kaldı. tedavi mi var şubatta inşallah.
canım çok şükür göbüş büyüyo dün akşam doktora gittik. Mert bey 1950 gr olmuşlar.

herşey yolunda dedi doktorumuz ama kesinlikle yüzünü gömdü ve poz vermedi elim boş döndüm. çok uğraştı ama poz verdiremedi beyefendiye. bu arada 31+5 oldum pozisyonu hala ters. tombik yanaklının dönmeye hiç niyeti yok dedi doktor. dönmiyecek gibi yerleşmiş dedi. bilmiyorum artık hayırlısı. eski resimlerinden koycam bi tane bugün ama malesef son hali değil.
işte böyle hatunlar herkese selamlar kolay gelsin yine gelecek ben.