• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

HÜLYA cım;umarım tahlil sonuçların güzel çıkar.istediğin şekilde bir rota çizersiniz.

TEBRİKLER İÇİN TEŞEKKÜRLER GÜLLER.

BAHAR;canım yarın cumartesi.hadi inşallah kurs işin olur.haberini bekliyor olacağım.tabii pazartesi de dr dan..

evet yaa güller.hava ne çok soğudu.bin yılın en soğuk kışı olacak diye söylem var.kış olsun kar olsun da hastalık olmasın.herkes dikkatli olsun.özellikle hamileler.

ZARPANDİT;hocam hastalık deyince;girmemişsiniz.umarım istirahattesinizdir.bir an önce iyileşin lütfen.iki irir tavuk butu derisi alınmış.yanına bir bütün soğan düdüklüye atın.limonlu karabiberli için.iyi gelsin.

diğer giren girmeyen arkadaşlar.herkese selam.

ay canım sanada kocaman sevgilerimiz ve saygılaımız canm

kızlar bu arada beni tebrik edebilirsiniz.sınav sonucumu aldım.bir ay sonra diplomamı alacağım.kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2(azıcık şımarabilirim değil mi?yerimseniben

şimdi evime döneyim.yeni bir çorba deniyorum.güzel olursa tavsiye ederim.tam bir kış çorbası.hoşçakalın.gününüz tatlı geçsin.hava ne kadar soğuk olursa sizin yüreğiniz o kadar sıcak olsun.izin vermeyin üşümesine.hoş kalın,hoşçakalın sevgiyle kalın.:3:

ay canım gözün aydın inş.bir güzel işine yarar

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya Temelemi güleyim Dursunamı :))))

aya allah rzı olsun ne çok güldüm çok güzeldi devamı gelecek inş.

deniz bulut sen bahsedince öyle bi topik mi varmış neden 38 neden 35 diil diye meraklandım geldim baktım :))
sanırım hamile kalma ve işi riski 35 yaş üstü zorlaşıyor dense de asıl 38 yaş üstü zorlaşmaya başlıyor ve doktorların dediği 40 dan sonra daha da zorlaşıyor. niyet varsa 40 a kadar haletmek lazım. ama şimdi okuyan arkadaşlar korkmasın 40 yaş üstü hamile kalan örnek de çok oldu ama daha zor yani.

sanırım hamile kalma ve işi riski 35 yaş üstü zorlaşıyor dense de asıl 38 yaş üstü zorlaşmaya başlıyor ve doktorların dediği 40 dan sonra daha da zorlaşıyor. niyet varsa 40 a kadar haletmek lazım. ama şimdi okuyan arkadaşlar korkmasın 40 yaş üstü hamile kalan örnek de çok oldu ama daha zor yani.

annem 46 yaşında, doktoru genç kız gibisin yap istiyosan bı tane daha dedı, annemd e cıddı cıddı dusundu bı sure :) erkek olcagını bılse yapcaktı ama yıne kız cıkar dıye cesaret edemedı.. yanı kımse korkmasın, bazıları 30dan snr hamıle kalamıo ama bazıları 40 dan snr kalıo.. işalla ısteyen herkesın bebegı olur..

cans inşallah şubatta herşey istediğin gibi olur canım. Belki şubat öncesi bir mucizede olur bellimi olur

Denizverdi kursa gitmeme gerek kalmadı aradılar canım :)) yarın sabah 9 da ders başlıyor gelin diye. Tabiki bu kezde eşim problem yaptı yedeklerde olduğumu bilioyrdu arayacaklarını tahmin etmiyordu şimdi onlar arayınca bu halinle napcaksın yorulucaksın havalar soğuk hastalanırsın evinde yat dinlen demeye başladı bakalım nolcak.

yaptım yaptım canım :))
alçının çıkmasına sevindim çok geçmiş olsun bileğin güçlenene kadar dikkatli ol kendini fazla yorma.
aman gördüm çok güzel olmuş opuyorumnanaktanuğur getirsin sonuna kadar sorunsuz gitsin hamileliğin inşallah :emir_bebek:

Denizverdi kursa gitmeme gerek kalmadı aradılar canım :)) yarın sabah 9 da ders başlıyor gelin diye. Tabiki bu kezde eşim problem yaptı yedeklerde olduğumu bilioyrdu arayacaklarını tahmin etmiyordu şimdi onlar arayınca bu halinle napcaksın yorulucaksın havalar soğuk hastalanırsın evinde yat dinlen demeye başladı bakalım nolcak.
eşini düşünen erkekler iyi hoş da biz çalışan kadınlar ne yapalım yaa :umursamaz:yazın o manyak sıcaklarda veya kışsa karda soğukta 730 evden çık 730 eve dön işe gidiyoruz. 28. hafta sonu ayağı kırdım da zorunlu e hapsine çıktım yoksa 36. haftaya kadar falan çalışırım diyordum.

Deniz Bulut inşallah sonuna kadar sorunsuz gider hamileliğim opuyorumnanaktan
bulantılara alıştım böğürtüler olmasında :)

Çalışmak zordur anlıyorum seni

CANS;hoşgelmişsiniz hocam..a.s.umarım sağlığınız yerindedir.hayırlı bekleyişler olsun Şubata kadar.Şubata kadar yalnızmısınız şimdi?Allah kolaylık versin öyleyse..

PATİKLER;teşekkürler canım.opuyorumnanaktan.e hadi sen de başla yeni bir heyecan gelsin.

DENİZ;alçılar çıkmış gözünaydın diyeceğim ama halaa eve hapismişsin.sanırım fazla kilo almamıştın ama son zamanlarda evde olunca almış olabilirsin.bibiline yarasın.:nazar:... evet... artık bahara oğlunu boynuna takar çıkarsın.öyle gözüküyor.(kangru diyorlar galiba adına)

aman!! Meryecik te uğramış.ne haber Merye?Nasıl gidiyor?kızına iyi bak.:ecrin_bebek:

MERYECİK; gülmüşsün fıkralara.ben okudukça kopyalarım merak etme.yerimseniben

BAHAR;bir ara girdim baktım haber var mı diye...yoktu.sonra çarşı pazar işi.çok sevindim kurstan aramalarına.inan çok yararlı olacak.ben öyle mutlu oldum ki başladığımdan beri.hocamız bir psikolog...keyifle anlatacağından eminim.bizden ders olarak broşür hazırlamamızı istedi.kabaca yaptım .az sonra temize geçeceğim.
kocine de deki.koca kış evde sıkılacağım senin hep rahatsız edeceğim daha mı iyi?bilinçli anne olmak istiyorum de.hem bu kurs sadece annelikle ilgili değil ki.bak başlayınca görüceksin.ikili ilişkilerle ilgili,karşılıklı iletişimle ilgili...biz şimdiden küçük oyunlara başladık bile kursta.

bu arada deneyimlerimizi anlatmamızı isteyen arkadaşlarımız olmuştu.dersler henüz başlıyacak.ilk haftalar biraz tanışma oldu.yoksa aklımda haa aklinialirimsmile
senin bebek leyleğin ağzında ha...ne komik. ne hoş!denizinki fil seninki leylek..leylek getirdi masalı yaniyerimseniben

çorbamda güzel oldu.bir ara yazıcam.denemek için az yaptım.daha olsaydı içecektik.cokacimcoook

herkese hayırlı akşamlar.hoşçaklaııınn:3:

Genc Kizlar Gunaydin,a.s.

Umarim herkesin keyfi yerindedir, soyle bir goz attim, hepsini okuyamadim.

Bizde dun aksam yemegi veda partisi vardi, son iki gundur bu partiye hazirlandim desem dogru olur, bu sabah zor kalktim, ayak bileklerim ve bacaklarim agriyor! Haftaya bir de cay partimiz var onu da atlatirsak ondan sonra uzunca bir sure partiye ara verecegiz. Umarim orada hamilelik haberi partisi veririz.yerimseniben

Deniz bulut, alcin cikmis gozunaydin canim, evde olmanin keyfini cikar lutfen, iyi tarafi maasin da isliyor. Sanirim dogum oncesi ise bu sartlar altinda baslayamayacaksin, yazdiklarindan sanki ise baslamak istiyormusun gibi anladim ama evde bebise hazirlik yapmak daha keyifli bence...yerimseniben

Denizverdi, keyfin yerinde, masallah.:nazar:

Baharnaz, cok sukur!alkisalkisalkis alkisalkisalkis Ticker'in hayirli olsun, saglikla bebisine kavus, kocisi de artik kurs icin ikna etmek sana dusuyor canim, tum cilvelerini goster.zemuszemus

Tum arkadaslara sevgileropuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
selam kızlar

DenizVerdi canım bugün tanışmayla geçti. Birazda sohbet havasında 0-6 yaş değil 3-6 Yaş arası Çocuk Etkinlikleri olarak değiştirmişler ders içeriğini olsun dedik. Hayırlısı canım. Evet zevkli geçti en azından bulantılarım bulanmakla kaldı :) Bizim hocamız Çocuk Gelişimci. Cumartesi-pazar sabah 9 dan 3 e kadar olucakmış hazirana kadar devam ediyormuş.

Leylek getirdi masalı evet canım :) İnşallah seninde bu günlerini görürüz canım

ZarpDeniz saol canım İnşallah sonunu sağlıkla getiririz. Aşkıma bir naz, bir cilve bir gülücük bir öpücück tamam kursa gidiyorum. Bugün gittimde :) Canım kolay gelsin Sende sürekli arkadaş toplantılarıyla geçireceksin zamanını anlaşılan. İnşallah burda o güzel haberin kutlamasınıda yaparız.

CANS;hoşgelmişsiniz hocam..a.s.umarım sağlığınız yerindedir.hayırlı bekleyişler olsun Şubata kadar.Şubata kadar yalnızmısınız şimdi?Allah kolaylık versin öyleyse..

PATİKLER;teşekkürler canım.opuyorumnanaktan.e hadi sen de başla yeni bir heyecan gelsin.

DENİZ;alçılar çıkmış gözünaydın diyeceğim ama halaa eve hapismişsin.sanırım fazla kilo almamıştın ama son zamanlarda evde olunca almış olabilirsin.bibiline yarasın.:nazar:... evet... artık bahara oğlunu boynuna takar çıkarsın.öyle gözüküyor.(kangru diyorlar galiba adına)

aman!! Meryecik te uğramış.ne haber Merye?Nasıl gidiyor?kızına iyi bak.:ecrin_bebek:

e valla iyi bakayım dedmi çin takvimine göere de kız

çorbaları çok severim ne çorbası imiş bu valla fıkraların çok güzeldi
benim yeğenim bursayı kazandı bu hafta sonu yanıma geldi artık arada uğrar bana bize yakın sayılır

Genc Kizlar Gunaydin,a.s.

Umarim herkesin keyfi yerindedir, soyle bir goz attim, hepsini okuyamadim.

Bizde dun aksam yemegi veda partisi vardi, son iki gundur bu partiye hazirlandim desem dogru olur, bu sabah zor kalktim, ayak bileklerim ve bacaklarim agriyor! Haftaya bir de cay partimiz var onu da atlatirsak ondan sonra uzunca bir sure partiye ara verecegiz. Umarim orada hamilelik haberi partisi veririz.yerimseniben

Deniz bulut, alcin cikmis gozunaydin canim, evde olmanin keyfini cikar lutfen, iyi tarafi maasin da isliyor. Sanirim dogum oncesi ise bu sartlar altinda baslayamayacaksin, yazdiklarindan sanki ise baslamak istiyormusun gibi anladim ama evde bebise hazirlik yapmak daha keyifli bence...yerimseniben

Denizverdi, keyfin yerinde, masallah.:nazar:

Baharnaz, cok sukur!alkisalkisalkis alkisalkisalkis Ticker'in hayirli olsun, saglikla bebisine kavus, kocisi de artik kurs icin ikna etmek sana dusuyor canim, tum cilvelerini goster.zemuszemus

Tum arkadaslara sevgileropuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım ya ne çok partiniz va r öyle herkes mi davetli partiye tüm tanıdıklar sa epey zor olmuştur.

selam kızlar

DenizVerdi canım bugün tanışmayla geçti. Birazda sohbet havasında 0-6 yaş değil 3-6 Yaş arası Çocuk Etkinlikleri olarak değiştirmişler ders içeriğini olsun dedik. Hayırlısı canım. Evet zevkli geçti en azından bulantılarım bulanmakla kaldı :) Bizim hocamız Çocuk Gelişimci. Cumartesi-pazar sabah 9 dan 3 e kadar olucakmış hazirana kadar devam ediyormuş.

Leylek getirdi masalı evet canım :) İnşallah seninde bu günlerini görürüz canım

ZarpDeniz saol canım İnşallah sonunu sağlıkla getiririz. Aşkıma bir naz, bir cilve bir gülücük bir öpücück tamam kursa gidiyorum. Bugün gittimde :) Canım kolay gelsin Sende sürekli arkadaş toplantılarıyla geçireceksin zamanını anlaşılan. İnşallah burda o güzel haberin kutlamasınıda yaparız.

baharnaz tickerin güzelmiş hayılı olsn

Merye teşekkür ederim canım. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri.
cinsiyeti için takvimle uğraşıcağına dra söyle söylesin canım ya :))

Merye teşekkür ederim canım. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri.
cinsiyeti için takvimle uğraşıcağına dra söyle söylesin canım ya :))

e dr da kız gibi dedi nasılsın bizde elektrler çok gidiyo y a kendimi elektrkten önceki çağda gibi hisstemeye başladım

merye saol canım iyiyim bulantılar arada yokluyor fena oluyorum onun haricinde iyiyim Senin kız naz yapıyor desene
kız çocuğu tabikide nazlı olur :)
bugünlerde çok fazla karbonhidrat tüketmeye başladım buda canımı sıkıyor

Son düzenleme:
merye saol canım iyiyim bulantılar arada yokluyor fena oluyorum onun haricinde iyiyim Senin kız naz yapıyor desene
kız çocuğu tabikide nazlı olur :)
bugünlerde çok fazla karbonhidrat tüketmeye başladım buda canımı sıkıyor

evet senin için ulantı dönmi ben allhtan atlattım ne zordu eşim yemek yapıyordu ben evden kaçıyordum korkunç bir durum ortaya çıkıyordu şimdi yemek ve koku kondssdan hç sıkıntım kalmdı daama bende çok bulgur ve ekmek sıcak pide ekmeği ki yoktu piyasaad pide zor lokkantalardan isto
istiyordum öyle birkaç kere aldım sonra da alalhtan ramazan geldi bolca pide çıktı ramazan bittmeden sıcak ekmek isteğim gecti kısır mercimekli köfte bulgur içli köfte hep canımın istediğ yemkler bunlardı uzun bir süre yemek yiyemedim sadece çerez ve meyve yiyiebiliyrdum zaman zaman bölye durumlarla geçti alah doğurmaazı sağlıkla kucağimıza almayı nasip etsin ama korbonhidratan önemli bende zaten çinko eksikliği var onun için hiç ekmeği kesmem

Back
X