HÜLYA cım;umarım tahlil sonuçların güzel çıkar.istediğin şekilde bir rota çizersiniz.
TEBRİKLER İÇİN TEŞEKKÜRLER GÜLLER.
BAHAR;canım yarın cumartesi.hadi inşallah kurs işin olur.haberini bekliyor olacağım.tabii pazartesi de dr dan..
evet yaa güller.hava ne çok soğudu.bin yılın en soğuk kışı olacak diye söylem var.kış olsun kar olsun da hastalık olmasın.herkes dikkatli olsun.özellikle hamileler.
ZARPANDİT;hocam hastalık deyince;girmemişsiniz.umarım istirahattesinizdir.bir an önce iyileşin lütfen.iki irir tavuk butu derisi alınmış.yanına bir bütün soğan düdüklüye atın.limonlu karabiberli için.iyi gelsin.
diğer giren girmeyen arkadaşlar.herkese selam.
ay canım sanada kocaman sevgilerimiz ve saygılaımız canm
kızlar bu arada beni tebrik edebilirsiniz.sınav sonucumu aldım.bir ay sonra diplomamı alacağım.kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2(azıcık şımarabilirim değil mi?yerimseniben
şimdi evime döneyim.yeni bir çorba deniyorum.güzel olursa tavsiye ederim.tam bir kış çorbası.hoşçakalın.gününüz tatlı geçsin.hava ne kadar soğuk olursa sizin yüreğiniz o kadar sıcak olsun.izin vermeyin üşümesine.hoş kalın,hoşçakalın sevgiyle kalın.![]()
ay canım gözün aydın inş.bir güzel işine yarar
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya Temelemi güleyim Dursunamı :))))
aya allah rzı olsun ne çok güldüm çok güzeldi devamı gelecek inş.