• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

aman da aman.DENİZ ANNEnin canı börek çay mı istemiş.kimbilir.belki bir gün ayarlanabilir?

sağol Deniz,dostlar sağolsun.Allah kalanlara hayırlı ömür versin.

ne korkuyorsun kız.gelir alırım bibilini haa..biliyorsun zaten niyetine girdim.sen de rahat edersin ben de.ama ben hep kız istemiştiiiiimmm.neyse onunda kolayı var.çeker çeker kurtuluruz.:roflol::roflol:

DenizVerdi Bak beni çağırdığını anlamışımki hemen battaniyenin altından çıkıp geldim
böreğimide ikindi arasında yedim yemez olaydım şimdi onla boğuşuyorum :sinifsinif:

sütlü bahara güldüm sütlü nuriyenin yerini alcam :))

bugünkü kursun içeriği ne canım ne kadar çok şeyle uğraşıyorsun maşallah :nazar:

hımm bu arada bende şemsiye kullanmayı sevmeyenlerdenim taşımaktan hiç hoşlanmam ıslanmayı yeğlerim yani
birde o yazdığın sümüklü böcek olduğun kısmı bir daha yazma :mymeka:

ZarpDeniz niye geçirmemişim o hastalığı bilmiyorum toxoplazmayada bağışıklığım olmaması garip köyde yetişmiş biri oolarak, kızamıkçığı geçirmemde garip çünkü o zaman aşı nerdeydi her çocuk gibi bütün hastalıkları yaşıyorduk. Şimdiki gibi pat buna aşı pat şuna aşı olmuyordu. neyse az kalmış toparlanma işleri bitmek üzere anladığım kadarıyla canım inşallah herşey vaktinde olur ve sende vaktinde burda başlarsın hayırlısıyla
bulantılarım ne zaman geçicek bilmiyorum ?
artık bulanmazsam kafam bulanıcak ? :))

aman da aman.DENİZ ANNEnin canı börek çay mı istemiş.kimbilir.belki bir gün ayarlanabilir?

sağol Deniz,dostlar sağolsun.Allah kalanlara hayırlı ömür versin.

ne korkuyorsun kız.gelir alırım bibilini haa..biliyorsun zaten niyetine girdim.sen de rahat edersin ben de.ama ben hep kız istemiştiiiiimmm.neyse onunda kolayı var.çeker çeker kurtuluruz.:roflol::roflol:

bak hala börek diyor. hamileler toplanıp evi basacaz ona göre :oklava:

çekeceksen de vermem pipilimi. ben de hep kız istemiştim o nedenle kesin erkek olur diyordum. hiç şaşırmadım valla dr erkek diyince. tesellisi de hazırdı. bu yaştan sonra kızda aklım kalırdı erkekler nasıl olsa hep 10 ayakları üstüne düşüyorlar. olsun da canım kız olsun erkek olsun sağlıklısı olsun hayırlısı olsun.

ZarpDeniz niye geçirmemişim o hastalığı bilmiyorum toxoplazmayada bağışıklığım olmaması garip köyde yetişmiş biri oolarak, kızamıkçığı geçirmemde garip çünkü o zaman aşı nerdeydi her çocuk gibi bütün hastalıkları yaşıyorduk. Şimdiki gibi pat buna aşı pat şuna aşı olmuyordu. neyse az kalmış toparlanma işleri bitmek üzere anladığım kadarıyla canım inşallah herşey vaktinde olur ve sende vaktinde burda başlarsın hayırlısıyla
bulantılarım ne zaman geçicek bilmiyorum ?
artık bulanmazsam kafam bulanıcak ? :))

kızamık olmuşsun ya. anti rubele mıydı ne o biri pozitif biri negatif olunca galiba geçmişte geçirmiş oluyordun.

Merhaba kızlar, uzun zaman oldu yazmayalı buraya bir selam vermek istedim.
Deniz bulut 32 haftalık olmussun ha , Allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin..

Zaman ne cabuk geciyor daha dun gibi hamile oldugunu ogrendigimiz gunler :)

Benim Omerim de 19 eimde 3 aylık olacak dogududa buyudu bile :)

Allah tum ama tum isteyenlere hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda..

aldık kabul ettik selamını Esterya opuyorumnanaktan

:nazar: maşallah bebeğin büyümüş.güzel dileklerin için teşekkürler.

çekeceksen de vermem pipilimi. ben de hep kız istemiştim o nedenle kesin erkek olur diyordum. hiç şaşırmadım valla dr erkek diyince. tesellisi de hazırdı. bu yaştan sonra kızda aklım kalırdı erkekler nasıl olsa hep 10 ayakları üstüne düşüyorlar. olsun da canım kız olsun erkek olsun sağlıklısı olsun hayırlısı olsun.

bas ın göbişler basın.beni bir tepsi börekle mi korkutacaksınız?hhahahhahaha bak yine dedimdelikafadulden

eee sende ne öyle ne böyle.hem ne yapıcam de. biz de sana yol gösteriyoruz.ver bana diye.sonra da vermem de vermem.o zaman sızlanma bakıyiiim.paşa paşa büyüt bibilini.ben de arada gelir kedi gibi bakarım....benimki gelene kadar. yerimseniben

gidiyorum ben....biraz tembellik yapayım. açılamadım bu sabah..sofra da duruyor ama.hava da tam uyku havası.oda da soğuk.eee ne duruyorum ben.:3:

gidiyorum ben....biraz tembellik yapayım. açılamadım bu sabah..sofra da duruyor ama.hava da tam uyku havası.oda da soğuk.eee ne duruyorum ben.:3:

yap canım yap gidip yatağa gireceğini sanmıyorum o yüzden birde şöyle güzel mis kokulu bir türk kahvesi yap benim yerime iç benim sütümü içerim
sütlü nuriyeyi sollamama az kaldı :))

merhaba güller

insanın istediği birşeyi yapması ne güzelmiş.gittim bir güzel yattım.sonca cici oldum.bir de kuran okudum.ölmüşlere bağışladım..bize de dua ettim.Allah kabul etsin.AMİN.

BAHAR şimdi ben de sütlü oldum.ama sade değil benimki.öyle pek içemiyorum.öyyle ayda yılda bir gerçek süte rastlıycan da öyle.ben sahlep karıştırdım.içim ısınsın.yağmurun dinmesini bekliyorum yine.tahlşl var bugün.

ALABAMAAAA....merhabaaaaa..çıkmak üzereydimcanlı.bir merhaba göndereyim dedim.

MERHABAAAAAAAAAAAAAAAA

sonra da HOŞÇAKAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLL.:3::3:

alabama çok şükür iyiyim canım bulantılarım geçmedi hala topiğede pek kimse uğramıyor hava koşulları diycem ama :)

İnşallah sen ve bebişin iyisinizdir opuyorumnanaktan
biz iyiyiz hayatım çok şükür hadi sabret bi hafta iki haftaya bulantın geçer. üç ay dolunca genelde kesiliyo.

Herkese Merhabaa.s.

Vanilyacim, dualarin kabul olsun canim. Bu bekleyisler hakikaten hic bitmeyecek, biri bitiyor digeri basliyor. Tek hersey yolunda gitsin de bekleyisler olsun. En heyecanli kisimlardan birisi ilk once sanirim bebegin kalp atislarini duymak, ondan sonrada buyudugunu gormek olsa gerek.:emir_bebek:

Denizverdi, dersler cok keyifli geciyor anlasilan, senin adina sevindim.yerimseniben
Hereda'nin ve bebegin durumunun iyi olduguna sevindim, iletttigin icin tesekkurler. Ne guzel pespese olumlu haberleri almak, heleki bu kadar ugraslardan sonra... Darisi biz siradakilere insallah.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Baharnaz, test sonuclarini sagolsun Deniz Bulut yorumlamis. Hakikaten sen kizamikcigi neden gecirmemissin ki, benim bildigim herkes geciyor, neyse cok takilmamak lazim. Toxoplazmaya hakikaten cok dikkat! Bir de bulantilarin gecse cok iyi olacak.yerimseniben Kilo durumun nasil? Diet ise yaradi mi?

Alabama, biz de telas cok canim, o yuzden ben cok fazla yazamadim bu aralar. Hem tasinma, hem yeni ulkenin evrak isleri, hem son veda davetlerimiz, hem is, hem alisveris derken...simdi buralardayim. Haftaya esyalar yukleniyor, ondan sonra sevdigimiz yerlere gidecegiz, sonra da benim oraya gelis gunum iyice yaklasmis oluyor. Sen ve Mert umarim iyisinizdir.

Deniz Bulut, evde hayat nasil gidiyor, Arda'nin odasini hazirladin mi? Ayagin nasil, normale dondu mu?
iyiyiz hayatım seni gördüm daha iyi oldum. kolay gelsin sana için kıpır kıpırdır hadi bakalım kazasız belasız muradınıza doğru yolculuğunuza az kaldı. inşallah herşey yolunda gidecek.

ALABAMA; uğramışsın canım....evet canım.bir biz kalmışız.bir bakmışın biz de yok olmuşuz bir gün..hayatın gerçeği bu arkadaşım.birer ikişer herkes dökülecek gidecek.kimimiz bebeğine kavuşacak kimi hamile kalacak..kimi yoluna başka bir şekilde devam edecek.herkes başka bir telaş içine düşecek.dünya gailesine.

aslında benim de burada olmam biraz abesle iştigal.(öyle diyorlar,çok havalı iki kelime oldu)amannnn hiç içime sinmedi.düzeltiyorum..benim burda olmam aslında biraz tuhaf..şu an tedavi görmüyorum.göreceğim de belli değil.kendi bedenimle bir çocuğa sahip olamasam da istiyorum ki'';kızlar ne olur umutsuzluğa son verin.ben de çok uğraştım.kısmet böyleymiş.böyle de mutlu olnuyor,böyle de minik bir cana can veriliyor..''

inşallah bunu başarırım.şu 3 ay daha geçse..herşey bir netlik kazansa...

burdayım.mutluyum.bildiğim birşey varsa paylaşıyorum.aslında yaşıyorum.okuyan bir kişide bile bir fikir oluşsa kardır benim için.

Mert beye selam.kendine iyi bak emi.dur... gitmeden uzat yanağını seveyim yavrucum.hadi bir de öpücük kondurayım.opuyorumnanaktan

sizin şimdi son zamanlarınız... çok hassas olursunuz zaman zaman..çoğunu bitirdiniz.az kaldı.ha gayret..bitiyor.buluşmaya az kaldı.Deniz'in şafak 34 senin kaç?
başlarım senin abesle iştigaline ister burda olursunnnn ister olmassın kimseye hesap verecek halin yok hallah hallah. ayrıca demekki kendini iyi hissediyorsun ki burdasın. elbette yarın kim nerde olcak bilemeyiz ama bu derde sahip 38 likler oldukça illaki gidenlerin yerini yeniler dolduracak malesef yoksa keşke kimse gelmese de herkes muradına ermiş olsa dimi ama. mevzu sonuca ulaşmak ulaşabilmek allah izin verirse tüm isteyenler anne olsun olabilsin. öpücüğünü aldım canım eyvallah çok iyi geldi. benim bugün 33 haftam doldu şeker geriye kaldı 7 hafta ama beyimiz ne zaman gelecek bilemiyoruz tabii.

merak etme çoğu kişinin toksoplazma negetif çıkar zaten. sadece azcık dikkat edeceksin o kadar.

denizverdi başın sağ olsun. ben de güzel bir bahaneyle börek yiyelim çay içelim derim. mesela birşeyi kutlamak için yanında pasta ile cokacimcoook

zapdeniz inşallah adetin tam zamanında gelir kasımda burada görüşürüz kaydirigubbakcemile3

alabama arada uğramaya devam biz de girmesek kimse girmeyecek zaten doğuma az kaldı hayırlısıyla eyvahedigeldismile

absynth ve kinder de kayboldu :a015:
gerçi bende çok sık giremiyor ve sürekli yazamıyorum ama herkesi okuyorum. bu arada sana da mesaj yolladılar geri döndü galiba ki uzaklaştırılmışsın canım. maillerini kontrol et yada hesabını aktive et.

Deniz bulut 32 haftalık olmussun ha , Allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin..

Allah tum ama tum isteyenlere hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda..
ooo hoşgeldin esterya nasılsın oğlun 3 aylık olmuş maşallah. nasıl gidiyo annelik anlat biraz biz de ısınalım annelik turlarına.

denizverdi haber verdi alabama nın başına gelen başıma gelmiş. mail adresim kullanmaya kullanmaya erişimdışı olmuş beni kapatmışlar. iş adresini bildirdim açtılar. hotmail alayım msn e hazırlık diye onu da alamadım tahmin ettiğim gibi o sayfayı açmıyor bozuk bilgisayar. haftaya bilgisayaraı da yaptırmam gerek.

merhaba esterya. ne güzel 3 aylık olmuş ha ömerin. bu arada eşimin adı ömer beni çok üzen sorumsuz ve bencil biri olduğu için adını duyunca bir tuhaf oluyorum. ama inşallah senin oğlun çok vicdanlı sorumluluk sahibi hayırlı bir evlat olur. darısı başıma inşallah. benim de az kaldı. inşallah zamanında sağlıkla gelir.

bas ın göbişler basın.beni bir tepsi börekle mi korkutacaksınız?hhahahhahaha bak yine dedimdelikafadulden

eee sende ne öyle ne böyle.hem ne yapıcam de. biz de sana yol gösteriyoruz.ver bana diye.sonra da vermem de vermem.o zaman sızlanma bakıyiiim.paşa paşa büyüt bibilini.ben de arada gelir kedi gibi bakarım....benimki gelene kadar. yerimseniben

offf gidip börek mi alsam yine börek demiş :mymeka:
vermem tabii pipilimi. kolay mı bulduk! gel bak tabii ama elletip çekiştirmem ona göre :umursamaz:

Alabama Maşallah az kalmış bebişine kavuşmana canım :nazar:
sabırla 12.haftanın bitmesini bekliyorum haftaya kayınvalidemler gelcek bitse iyi olur

DenizVerdi aktif görünüyorsun ama çıkmışta olabilirsin canım hadi hayırlısı inşallah kan sonucun iyi çıkar

Deniz Bulut sürekli börek yiyesinmi var ?

ZARPDENİZ HOCAM;kavga uzun sürdü.kaçırmışım seni.kafamçokkarıştı

bugün yeni birşey öğrenmedim.şöyle;bugün kişisel gelişim günü idi.saat 1 de.ama araya cenaze taziyesi girdi.orada da biraz fazla kaldım.yardım ettim.sonra dönüşü gidecektim ki yağmur yolda iken hızlandı iyice.banada mana oldu (pazar kurulu idi)pazar alışverişi yaptım oyalana oyalana.zemuszemus

evden çıkmadan ne olur ne olmaz diye kursu aramıştıım.pazar günleri tekrarı varmış.ohhh.kaybım yok yani.

HOcam bugün dinamik gördüm sizi.amigo kız filan..maşallah diyeyim.moral depolayın gelmeden önce...
regliniz ne oldu?

Denizverdi, evet canim dun seni kacirdim biraz, olsun bugun yakalarim diye actim ama yoksun hatta kimse yok... Cenazesi olanlarin baslari sogolsun, sen de yardim etmissin iyi olmus. Reglim basladi, 2 Kasim'da bir aksilik olmazsa oradayim, hem de sabahin 5:30'unda.kafamçokkarıştı Cok enerjik degilim aslinda, cok yorgunum desem daha dogru olur, hem kafam cok yorgun hem de bedenim. Orada umarim dinlenebilecegim.kaydirigubbakcemile4

Kizlar Merhaba,a.s.

Cok sukur reglim dun basladi yani benim planlarima uydu, biletimi de degistirmek zorunda kalmayacagim Deniz bulut, tesekkur ederim. Bir sonraki regl icin ic hat biletimi degistirmem gerekebilir ama onu da o zaman umarim halledebilirim. Canin borek ve pasta istemis ahhh canim ya, gel ikisi de var bizde... Umarim geldigimde bahane olur, bir yerde borek ve pasta yeriz.

Alabama, ne zaman izne ayriliyorsun, son ana kadar calisacak misin?

Denizverdi, nicin burada olmamaliyim diyorsun ki, daha dur bakalim....Tahlil sonucun belli oldu mu? Ocak ayina da az kaldi, sayili gun cabuk biter demisler, bakalim doktorun ne tavsiyelerde bulunacak.

Baharnaz, su bir kac hafta sonra 3 ayin sanirim dolmus olacak, umarim bulantilarinin da miladi dolar, normal bir yasama donersin canim. Sut bebise de yariyordur icmeye devam. Siz bebegin cinsiyetini ogrenmek istiyor musunuz? Her ne kadar sen erkek bekliyorsun ama?

Vanilya, cicegi burnunda anne umarim iyisindir.opuyorumnanaktan

Esterya, hosgeldin! Omer bebegi yanaklarindan koklarim. Masallah!:nazar:

Waterss nasil acaba? Bebek?

Bugun oglen akapunktur grubumla yemegimiz vardi. Basarisiz bir tedavi geciren birinin bu ay normal yolla ikiz hamile kaldigini ogrenmisler, cok sevindim, kisiyi tanimiyorum bile ama bir cift daha eksilmis oldu. Biz de o kadar tedavi gecirdik ama hic boyle guzel bir yan etkisi olmadi.:sinifsinif:

tamam Alabama tamam.biraz daha yazsaymışın haşlama geliyormuş bana.eyvahedigeldismilekorktummm.ne demişti zamanın birinde biri sana;aman korktum sen buranın fedaisimisin gibi konuşmuştusenin de kızman fena haaa.benimde fenadır da.bu aralar maşallah diyeyim.şeker ilen balım.
demek 7 haftan var.o zaman Deniz sendne önce getirecek bibiliyi.gelsinler de hayırla sağlıkla gelsinler de3 gün önce 5 gün sonra önemli değil.ama sezeryanla olanları sanki daha erken alıyorlar.yanlış mı biliyorum?

DENİZ; açılmışsın,sorun çözülmüş. sevindim.kaydirigubbakcemile5...
ellemek yokmuşmafoldumben.ama ellemeden duramam ki ben.ellemeden dokunmadan sevgi geçer mi? :1no2:

tamam..bi daha börek demiycem

:roflol::roflol::roflol:

sen doğurmadan bir gün belirlersek olur.yoksa sen daha kolay kolay çıkamazsınhahhahaha.dur! kızdırayım seni biraz.kakalı kakalı bezlerle uğraşır durursun.yok gazıydı yok kusmuğuydu..biz de zarp hocamla yeriz.artık ne olursa..hahahhaha hahahhaha hiç güleceğim yoktu.dur.bir de kıvırayım.kaydirigubbakcemile2lülülülülülünaniknanik

Back
X