• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Alabama Maşallah az kalmış bebişine kavuşmana canım :nazar:
sabırla 12.haftanın bitmesini bekliyorum haftaya kayınvalidemler gelcek bitse iyi olur

DenizVerdi aktif görünüyorsun ama çıkmışta olabilirsin canım hadi hayırlısı inşallah kan sonucun iyi çıkar

Deniz Bulut sürekli börek yiyesinmi var ?

canım.çıkmıştım.az önce dr u aradım konuştum.iyidir dedi değerler için.10 gün sonra tekrar.
ah be gülüm ne diyeyim senin şu bulantılarına.ver benim olsun.ama işte demeyle olmuyor.dün .....ten bahsetmiştim sen ise kötüymüşün onun yüzünden.tuzlu krakerke bastırıyorlar ama.fazla tecrübem yok. bu yüzden pek birşey diyemiyoum bu konuda.

kayınvalidenler gelicek ha.hımmmm.CADIARZU

Denizverdi, evet canim dun seni kacirdim biraz, olsun bugun yakalarim diye actim ama yoksun hatta kimse yok... Cenazesi olanlarin baslari sogolsun, sen de yardim etmissin iyi olmus. Reglim basladi, 2 Kasim'da bir aksilik olmazsa oradayim, hem de sabahin 5:30'unda.kafamçokkarıştı Cok enerjik degilim aslinda, cok yorgunum desem daha dogru olur, hem kafam cok yorgun hem de bedenim. Orada umarim dinlenebilecegim.kaydirigubbakcemile4

güzel dileklerin için teşekkürler ZARPDENİZ;Ataşehir Memorialde olacaktı değil mi ko kültür?

hadi... nihayet artık.....:Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

Zarpdeniz hadi hayırlı olsun adetin zamanında geldi demek ki?İnşallah canım bu kez bebeğin seni bekliyordur da mücdeyi verirsin bize.Yorgunluğunda geçer inşallah yakında.Senin tabi taşınmayla aynı zamana denk gelmesi iyi olmadı.Kendi kendine doğal yoldan ikiz hamile kalmak çok güzel bir şey olmalı.Harika bir olay.İnşallah Allah sana da ikiz verir canım.

Deniz sabah baktım ben bir geçmişe üyeliğin iptal edilmiş çok şaşırdım tabi ne oldu diye ama dönmüşsün ne güzel.Çok az da zamanın kaldı tabi bibiline kavuşmana heyecan artıyordur zaman yaklaştıkça.

Alabama sen de uğramışsın senin de az kaldı iyi bakın kendinize.Son günlerin de kıymetini bilin bu günlerin.Çocuk doğunca bugünlerinizi arayabilirsiniz.

Baharnaz bulantı kötüdür ben hemen hemen 9 ay çektim onu.Her sabah aç karına istifra ettim ben doğuma kadar.Ama ilk 3 aydan sonra bariz bir şekilde azalıyor.

Denizverdi canım tahlillerin iyi çıkmış sevindim.Kurs deneyimlerini takip ediyorum harika bilgiler.İnşallah yakında sen de belki bebeğine kavuşursun da tatbikatı kendi bebeğinde yaparsın canım.

Patikler,cans,altınyunus,merye sizler nasılsınız kızlar.

Şimdi gelelim bana.ben dün İstanbuldaydım.Kalan tahlillerimi tamamladım.Geçen hafta hani bahsetmiştimya pıhtılaşma testlerimden biri kalmıştı onun için dışarıda bir laboratuvara kan vermiştim.Onun sonucu da çarşamba günü belli olmuştu.Dün onu da aldım.şu anda bütün tahlillerim tamamlandı.Pıhtılaşma testlerinden mthfr 1298 geni heterozigot mutasyon çıktı.Düşüklerin hepsinin sebebi de bulunmuş oldu yani.Lupus negatif çıktı.Yanlız kardiyopolin IGm'lerde de bir problem var sanırım.Artık dr değerlendirecek.Ondan birşey anlayamadım yani.

ZarpDeniz vaktinde gelen regline sevindim yorgunluk, koşuşturmaca, stres partiler filan derken vaktinde gelmesi çok iyi hayırlısıyla seninde tedaviye başladığını görsem mutlu olucam canım

DenizVerdi kan sonucun çok şükür iyi çıkmış aynı dozda ilaca devammı ediceksin yoksa 10 gün sonramı beli olcak canım.Bulantıma limon, mandalina iyi geliyor.

Hülya kan tahlillerini tamamlamışsın canım inşallah bulunan problem sağlıklı bir şekilde tedavi edilir. drunla ne zaman görüşme yapıcaksın?
Benim bulantılarım 9 ay sürmesin daha çok akşamları fena oluyorum bende tam tersi sabah bulantılarım geçti sayılır akşam çıkarmalarım başladı

sabahları 6 da kalkıp camı açıp ohh miss gibi havayı içime çekiyorum bulantı filan hiç yani bu oksijen bastırıyor bulantımı :)

dillara selam tşkler ben iyiyim ya sen?

baharnaz;açıksın..yerimseniben
ilaca da tahlile de 6 ay boyunca devam canım.yarısı gitti.kaldı yarısı.mandalina limon...iyi iyi.grip te olmazsın.

günaydın güller.herkese iyi hafta sonları a.s. a.s. a.s.

bugün dükkanı ben açmışım.

Son düzenleme:
Herkese Merhabalara.s.

Bugun bu yola boskoymus ve defalarca deneyen bir arkadasimin pozitif sonucunu aldik, cokkk sevindim, bir kisi daha azaldi. O da cok heyecanli, kalp atislarini ve keseyi bir an evvel gormek istiyor.

Baharnaz, bana da az kaldi canim, gorursun benim tedviye basladigimi niye oyle dedinki sanki cokkk uzun zaman varmis gibi soylemissin yada ben mi yanlsi anladim.yerimseniben 2 Kasim sabahi ilk randevu benim sonra da ilk regli bekleyecegiz, o da Kasim'in ikinci haftasina denk geliyor zaten. Siz bana duaya baslayin lutfen, gercekten duaya ihtiyacim olacak.:Saruboceq:opuyorumnanaktan

Denizverdi, evet, senden baska foruma giren olmamis, ben de ikinci kurlarda yer aliyorum.yerimseniben Evet, Atasehir Memorial'da olacak. Bugun kurs var mi, kursa her gun mu gidiyorsun?kaydirigubbakcemile4

Hulya, iyi dileklerin icin tesekkur ederim. Seninle ayni zamanda mi basliyoruz tedaviye? Testlerinin bitmesi iyi olmus, 1298 heterezigot ciktigina gore, gebelik saglandiginda sana da fragmin kan inceltici igneyi oneririrler. Benimki de 677'lisi, bana da gebelik saglanirsa fragmin yapilacak.

Vanilya, nasilsin en taze anne.:CüvCüv:

Patikler, cok mu yogunsun canim, islerin arkasi bitmez.:hulya:

Deniz bulut, Alabama, Meryeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

MERHABA ZARPDENİZ
Arkadaşıj için çok sevindim.ne mutlu ona.şimdilik kurtarmış görünüyor.inşallah keseyi ve kalp atışını tabii ki sonrada kucağında sağlıkla görür.sonra da sen,sonra da tüm isteyen,:ecrin_bebek:

aman hocam kurlarda kalalım hep.
bugünü kendime tembellik günü ilan ettim.daha akşmadan koltuk minderlerim duruyor yerde.kaldırmadfım.güzel örtüm de.yazıkkk.güzelim örtüm yerlerde.:umursamaz:amann benden kıymetli mi?yinede sıradan işleri yaptım.gittim kendime gazete aldım.gazete kayfi yapacağım.ama öncesinde girdim güzel örtümün altına.ooohh.yabancı alt yazılı bir dizi denk geldi.komikti.iyi geldi.
sabah ta eşime bugün yemek yapmayı düşünmediğimi söyledim.güldü gitti.gelirse uydururuz birşeyler

kurs yok bugün.yarın asıl günü.ama Hocamızın drama çalışmalrı varmış.ben de yarın önceki gün gidemediğm kişisel gelişime gideceğim(tekrarı varmış).
eğitici annelik haftada 3 günbaşka bir gün de (1 saat)kişisel gelişim.şimdilik böyle...okumaya da gidemedim bu hafta.başka şeyler girid araya.yağmur,taziye gibi.

benden şimdilik böyle.gazetelerime döneyim.yoksa kalıyor.çok ta alıyorum.bazen bir daha ki haftaya kalıyor:roflol:
hoşçakal hocam.sağlıkla kal.iyi bir hafta sonu geçirin.yeni evinize taşınınca artık Seul de yapamıyacağınız bir şey varsa hoşunuza giden.son günlerin tadını çıkarın.çıktııım:3:

Denizverdi, iyi hadi bakalim, bugun de keyif gunun olsun, sefan olsun. Aksam da disari yemege cikin, bugun mutfakta biri olmasin nasil ama?
Esyalar haftaya tasininca, ondan sonra artik biraz daha rahatlarim diye dusunuyorum en azindan psikolojik olarak...Ondan sonra en cok gittigimiz ve sevdigimiz yerlere gidecegiz, son haftamda "mutfakta biri" biz de pek olmayacak gorunuyor.yerimseniben

Selam

DenizVerdi canım hayırlıısıyla tedavin sonuçlanır 3 ayın kaldı sanırım. Bugün tenbellik gününmüş iyi hadi bakalım. Akşamda da devam etsin bencede. mutfağada girme hava yağmurlu da değil bugün. Kişisel gelişim kursunda neler yapıyorsun?
benim bugünkü kursun içeriği kadın genital organ ve erkek genital organ yapısını anlatı hocamız :)

ZarpDeniz sana şimdiden duaya başladım canım hayırlısıyla gelip tedavine başlamanı istiyorum sabırsız cümlem yanlış anlaşıldı galiba canım sırada sen varsın inşallah arkadaşların için verdiğin güzel haberleri kendin içinde buraya yazarsın canım. Sağlıkla, sevinçle opuyorumnanaktan

Selam kızlarrr ben geldimmmm
olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ama kimseler yok
canlarım ben geldim tatilden 2 hafta oldu işe başladım ama KK yı ofiste yasaklamışlar güm içersinde hiç açamadım bide üstüne tatilden sonra malesef burada hava sıcaklıkları çok düştüğünden ben atlet şort gzerken bide geldimki burda mont pantolon olmuş tabi adapte olana kadar şifayı kaptık 10 gündür boğaz burun öksürük mahvoldum:2: :2: :2: ancak kendime geldim sizi kontrol etmeye geldim şööyle bi bakınayım hamileler artmış mııı kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2 sürprizler var mıııı kaydirigubbakcemile2 sempatiksalakcinni sositososito sositososito

hamillerimin her şeyi yolunda mııı sositososito sositososito denizbulutcumm :lepi:
alabamam sositososito:lepi:

zarpdeniz geliyomusunnn sositososito sositososito
denizverdiii şekerimm her şey yolunda dimii hamarat kadınım sositososito:lepi:
baharnaz yapmışın tickerını süper sositososito:lepi:
merye tatlım sen nasılsın?
yeniler varsa onlarda hoşgelmişşş sositososito

Zarpdeniz hadi hayırlı olsun adetin zamanında geldi demek ki?İnşallah canım bu kez bebeğin seni bekliyordur da mücdeyi verirsin bize.Yorgunluğunda geçer inşallah yakında.Senin tabi taşınmayla aynı zamana denk gelmesi iyi olmadı.Kendi kendine doğal yoldan ikiz hamile kalmak çok güzel bir şey olmalı.Harika bir olay.İnşallah Allah sana da ikiz verir canım.

Deniz sabah baktım ben bir geçmişe üyeliğin iptal edilmiş çok şaşırdım tabi ne oldu diye ama dönmüşsün ne güzel.Çok az da zamanın kaldı tabi bibiline kavuşmana heyecan artıyordur zaman yaklaştıkça.

Alabama sen de uğramışsın senin de az kaldı iyi bakın kendinize.Son günlerin de kıymetini bilin bu günlerin.Çocuk doğunca bugünlerinizi arayabilirsiniz.

Baharnaz bulantı kötüdür ben hemen hemen 9 ay çektim onu.Her sabah aç karına istifra ettim ben doğuma kadar.Ama ilk 3 aydan sonra bariz bir şekilde azalıyor.

Denizverdi canım tahlillerin iyi çıkmış sevindim.Kurs deneyimlerini takip ediyorum harika bilgiler.İnşallah yakında sen de belki bebeğine kavuşursun da tatbikatı kendi bebeğinde yaparsın canım.

Patikler,cans,altınyunus,merye sizler nasılsınız kızlar.

Şimdi gelelim bana.ben dün İstanbuldaydım.Kalan tahlillerimi tamamladım.Geçen hafta hani bahsetmiştimya pıhtılaşma testlerimden biri kalmıştı onun için dışarıda bir laboratuvara kan vermiştim.Onun sonucu da çarşamba günü belli olmuştu.Dün onu da aldım.şu anda bütün tahlillerim tamamlandı.Pıhtılaşma testlerinden mthfr 1298 geni heterozigot mutasyon çıktı.Düşüklerin hepsinin sebebi de bulunmuş oldu yani.Lupus negatif çıktı.Yanlız kardiyopolin IGm'lerde de bir problem var sanırım.Artık dr değerlendirecek.Ondan birşey anlayamadım yani.

hülya nedeni bulundu inşallah bundan sonrakini kucağına alacaksın. doğal yoldan olursa diye günlük aspirin vs verdiler mi?

hadi DENİZ yağmurun olayım yerimseniben

gelsene gelsene.aklinialirimsmile

bak gelirsem fırtınan da olabilirim alsanaalsanasmile:mymeka:

baharnaz 13-14. haftalar gibi biter bulantıların artık azalır da. sık dişini.

hülya nedeni bulundu inşallah bundan sonrakini kucağına alacaksın. doğal yoldan olursa diye günlük aspirin vs verdiler mi?

bak gelirsem fırtınan da olabilirim alsanaalsanasmile:mymeka:

baharnaz 13-14. haftalar gibi biter bulantıların artık azalır da. sık dişini.

fırtına mı?akannehir güldürme beni.hadi oradan koca göbiş.sen önce kendini bi kaldır.naniknanik naniknanik naniknanik lülülülülülü lülülülülülü

:1hug:
hadi gene kıyamadım.

Selam

DenizVerdi canım hayırlıısıyla tedavin sonuçlanır 3 ayın kaldı sanırım. Bugün tenbellik gününmüş iyi hadi bakalım. Akşamda da devam etsin bencede. mutfağada girme hava yağmurlu da değil bugün. Kişisel gelişim kursunda neler yapıyorsun?
benim bugünkü kursun içeriği kadın genital organ ve erkek genital organ yapısını anlatı hocamız :)

ZarpDeniz sana şimdiden duaya başladım canım hayırlısıyla gelip tedavine başlamanı istiyorum sabırsız cümlem yanlış anlaşıldı galiba canım sırada sen varsın inşallah arkadaşların için verdiğin güzel haberleri kendin içinde buraya yazarsın canım. Sağlıkla, sevinçle opuyorumnanaktan

merhaba bahar

bende unutmuşum senin kursu.dedim hayrola bahar yok?:delphin:.unutmuşum..
evet.. bugünü tembelik yapayım dedim.ama yarım saatten fazla yapamadım.sabah uzandığım kar kaldı.az sonra gazetelerime döneceğim.şöyyle yerde yaya yaya,dağıta dağıta çıkar keyfi gazete okumanın.

bugün kurstaki konunuz ilginçmiş.biz hiç öyle şeyler görmedik.EĞİTİCİ ANNELİKti değil mi senin kurs?Allah Allah?şaşırdım...akannehir

MERYECİK;senden ne haber..girmiyorsun epeydir...bulaşıktamısın yoksa yemekte mi?

giren girmeyen herkese iyi geceler......:3:

Son düzenleme:
Selam kızlarrr ben geldimmmm
olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ama kimseler yok
canlarım ben geldim tatilden 2 hafta oldu işe başladım ama KK yı ofiste yasaklamışlar güm içersinde hiç açamadım bide üstüne tatilden sonra malesef burada hava sıcaklıkları çok düştüğünden ben atlet şort gzerken bide geldimki burda mont pantolon olmuş tabi adapte olana kadar şifayı kaptık 10 gündür boğaz burun öksürük mahvoldum:2: :2: :2: ancak kendime geldim sizi kontrol etmeye geldim şööyle bi bakınayım hamileler artmış mııı kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2 sürprizler var mıııı kaydirigubbakcemile2 sempatiksalakcinni sositososito sositososito

hamillerimin her şeyi yolunda mııı sositososito sositososito denizbulutcumm :lepi:
alabamam sositososito:lepi:

zarpdeniz geliyomusunnn sositososito sositososito
denizverdiii şekerimm her şey yolunda dimii hamarat kadınım sositososito:lepi:
baharnaz yapmışın tickerını süper sositososito:lepi:
merye tatlım sen nasılsın?
yeniler varsa onlarda hoşgelmişşş sositososito

selam atladın sanırım vanilya da hamile :CüvCüv:sen de yeni bir tedavi var mı ufukta?

Back
X