Desteginize tesekkurler, operasyon iyi gecmis cok sukur. patlayan tup alinmis (7 saate soka girebilirdiniz dedi doktor, kendini dinleyen bir manyak olmamdan dolayi tebrikler aldim, zira hcg degerlerim cok iyi ve kanamam olmamasindan dolayi herkes herseyin iyi gittiginden cok emindi, taa ki ben agrim var degerim yeterince yuksek-6000 lerde- kese gorelim diye israr edince ortaya cikti hersey, keske ayni basariyi baska alanlarda da gosterebilsem) Aylar once cektirdigim bir rahim filminde diger tup tikali cikmisti Semra hn o yuzden ikisini de alacagiz demis bana ama acinca basinc verip acmislar, Semra hanim da acilinca birakmaya karar vermis) birakmislar(cikmayan candan umit kesilmezmis belli mi olur, belki mucize olur onumuzdeki aylarda).
Kac ay once bir tupu kapali diye agladigi seye insan bu kez bir tupum acik diye sevincten aglayabiliyormus, Allah insana birseyler ogretmek isterse cesitli yollari varmis.
Bir de dun dogumgunumdu, sular seller gibi agladim cok kotu bir gundu 20.10.2010
Bugun moralim biraz daha iyi ama sancim cok, agri kesiciler de fayda etmiyor.
sabir sabir sabir, daha da sabir bir yandan da beterin beteri var cok sukur, bir tarafta kucuk umut filizleri sabirsiz cikacak zamanlarini bekliyor. Kafam karisik, biraz mutsuzum(sukredecek cok seyim var cunku) ama umutsuz degilim, allahin izniyle saglikla gelecek birgun bizimki de insallah.
Kac ay once bir tupu kapali diye agladigi seye insan bu kez bir tupum acik diye sevincten aglayabiliyormus, Allah insana birseyler ogretmek isterse cesitli yollari varmis.
Bir de dun dogumgunumdu, sular seller gibi agladim cok kotu bir gundu 20.10.2010
Bugun moralim biraz daha iyi ama sancim cok, agri kesiciler de fayda etmiyor.
sabir sabir sabir, daha da sabir bir yandan da beterin beteri var cok sukur, bir tarafta kucuk umut filizleri sabirsiz cikacak zamanlarini bekliyor. Kafam karisik, biraz mutsuzum(sukredecek cok seyim var cunku) ama umutsuz degilim, allahin izniyle saglikla gelecek birgun bizimki de insallah.