Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah bulut 43beeeeeeeeeeeeeeeeeeeşşşşşşşşşş.
seni gidiiiiiiiiiiii
nerelerdesin sen bakıyiiimmmklava:
ii akşamlar çıkmışsın göremedim ve yetişemedim sana:)
istdayım işe girdim geç geliyorum evle uğraş zaman geçiyor.Bu ara 2 ayda kötü günler geçirdim ama seni hep merak ediyorum geniş bi zamanımda daha uzun yazarım öpüyorum
denız verdı ... azımlı ve yuregı kocaman arkadaşım ..darısı bıze ve tum arkadaşlarımıza demekten başka dılegımız yok herhalde ...esen kal ve her zaman kk da kalolumunekankayizsmile
sana da iyi akşamlar...yok canım çıkmadım.belki ışık kapalı gibi göstermiştir.belli bir süre yazmayınca yeşil ışık sarıya dönüyor.umarım şimdi iyisindir.uygun bir zamanda görüşürüz.kendine lütfen iyi bak olur mu?:1hug:
özel msj hakkım yok msj sayım az diye yoksa sana her seferinde uzun uzun yazıyorum ii olmaya çalışıyorum kendimi toparlamaya çalışıyorum hayat her gün farklı bir şeyler çıkarıyor karşıma her gün farklı tatlarda acılar bazen hangisinin ağır ve zor olduğunu düşünüyorum bana arada özelden msj atki 50 yükselsin daha 16 da maalesef sende kendine ii bak canım hoşçakal
Günaydın herkese
Günaydın DenizVerdi canım nasılsın? kurabiye ...canımın çekip çekmediğini bilmiyorum bugün kurabiye yapmayı planlıyorum. Dr a giderken çikolata götüreyim yoksa bizim tenbel kıpırdamıyo kalp sesini dinletince birde şker yiyince kıpırdadı sanırım ultrason sesinden etkileniyorlar irkiliyorlar. Bende erkek çocuğuna alışmıştım beni eşim çevrem herkes öyle yönlendirdi etkilerinde kaldım. bakalım nolcak dr pek pipi göremedim dedi :)
Olmayinca olmuyormus arkadaslar!
dun geceyi sanciyla gecirip kendimi hastaneye attim bu sabah, korktugum basima geldi dis gebelik hem de acik olan tupte!!! Semra hanim acil yatisimi yaptirdi, su anda 3 te ameliyata alinmayi bekliyorum 2 tupumu birden almaktan baska care gormedigini soyledi semra hanim.
Aglamaktan gozlerim aciyor, dualarinizi esirgemeyin cok ama cok uzgunum![]()
günaydın canım;
iyiym canım.evin eksikleriyle uğraşıyorum.dün soba servisi geldi.bugün de şofben için arıyacağım.şimdi çayımla burdayım.
kurabiye...hımmm.önceden çok yapardım.şimdi daha dikkat ediyorum diye pek yapmamaya başladım.çok canım çekerse az alıyorum.ama arada ev kurabiyesini özlemiyor da değilim.
erkektir o erkek...kapamıştır görememiştir.ama kız olursa daha çok sevinirim.benim gönlüm hep kız da.bütün doğan bebekler kız olsundelikafadulden
Teknik servislerle uğraşmak zordur gelirler yok bir daha gelirler filan kolay gelsin. bende eskiden ne pastalar ne börekler yapardım çoktan bıraktım.evlendikten sonra her haftasonu alışkanlık olmuştu sabah erkenden kalkıp kahvaltıya fırında reçelli çörekler hazırlardım ne günlerdi :)) sonra eşim yeter artık dedi kendisi hamur işlerini sevmez sadece çok nadir kek yer baktı kilo alıyorum dur dedi ve diyetisyene başlamamla bitti herşey.