38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Kizlar Merhaba,

Siteye bir kac gun yazamadim. Esyalarimiz toplandi, evde konusurken sesimiz yanki yapiyor. Neler biriktirmisim bir bilseniz...Tasinmadan once bir cogunu ayikladigimi zannediyordum, arkasi kesilmedi. Simdi evrak islerine iyice agirlik verdik, ne cok sey istiyorlar gumrukten...kafamçokkarıştı

Herkese iyi haftasonlari dilerim.opuyorumnanaktan

merhaba opuyorumnanaktanay toplanma deme bana toplanma deme mafoldumbenevi görsen yeni taşınmız gibiyiz -tatlicadiarzu-inşallah 1-2 hafta daha gelmez batum eyvahedigeldismile(hehhe böyle de şehir adı oldu!)

Deniz bulut, masallah! Sizde de bayagi Batu'ya hazirlik var, artik sekerler de bu isimde olduguna gore degistirme sansin yok, alisacagina yakinda eminim, biz de alisiriz...Ben de Arda'ya cok alismistim ama her ikisi de guzel isimler. Cok kolay gelsin ve lutfen telefonlara kosma, banyodayken sakin ve yavas ol.:olmaz:

Alabama, guzelim senin de seker cikolata isinde kolayliklar gelsin, Sizde bebegin ismi hala Mert degil mi?

Denizverdi, elisi ve kartonlarla bir cok kez yap yap boz, yapa yapa en guzelini yapacagina inaniyorum.kaydirigubbakcemile5

Cans, sana ozgu hamileliginin kisa surede baslamasini dilerim.opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
merhaba opuyorumnanaktanay toplanma deme bana toplanma deme mafoldumbenevi görsen yeni taşınmız gibiyiz -tatlicadiarzu-inşallah 1-2 hafta daha gelmez batum eyvahedigeldismile(hehhe böyle de şehir adı oldu!)

Ayyy Denizcim ne demek istedigini anladim ama en azindan sizde esyalarin yeri degisiyor, tumden toplanma feci bir sey! Batu daha gelmez canim buyumekle ve kilo almakla mesgul, sen yeterki kendine dikkat et.opuyorumnanaktan

herkese günaydınlar, iyi haftasonları.
sende olmasan deniz beni kimse hatırlamayacak.birkaç kez tek tek isme hitaben yazdım ama kimse oralı olmadı.bende muhabbetin dışında kaldığımı düşünüyorum.sadece okuyup çıkıyorum.arada seslenen olursa cevap veriyorum.:gitme:
deniz, evet zaman çabuk geçiyor.alabama ve sen 27 haftalardayken ayy zaman geçer mi diyordum?ben şimdi o günleri gördüm.şimdi ki hedefim 34.geçmez ya zaman.....bilmiyorumkismile
ben 36. haftayı doldurmayı dört gözle bekliyorum.çünkü kan sulandırıcıyı 36. haftada bırakacağım.artık karnımda yer kalmadı.bugünden itibaren bacaklardan vurulmaya başlayacağım.oğlum sağlıklı olsun da napalım katlanacağız.
ben daha hiçbir şey almadım oğluma.şu an bebek odası için karar verme aşamasındayım.sanırım 2 hafta sonra alışveriş yapacağım.bir de doğum fotoğrafçısını araştırıyorum.içimde kalan çok şey vardı.yıllardır doğum fotoğrafçılarının sitesini inceler dururdum.15 sene sonra bu kadarı da olsun değil mi?

zarpdeniz, sağlıkla gel inşallah.tedavinde de başarılar dilerim.
herkese sevgiler......a.s.

Son düzenleme:
Vanilyacim, tekrar cok gecmis olsun canim. Umarim en kisa surede toparlanirsin, sana cok iyi dinlenmeler diliyorum.olumunekankayizsmile

Hulya, arkadaslarin bir cogu yazmis madem bu kadar koyu takipte olacaksin bence de kan testi daha iyi bir sonuc verir, kendine kan testini yaptiracagin yakin bir klinik yada hastane bulsan cok iyi olur canim. Sonuclarin normal ciktigina sevindim ama doktorun nasil immun sisteminde sorun var dedi, testlerdeki degerine goremi sadece hikayene gore mi? Bir de onun alt grubu var demis, neymis merak ettim acikcasi, konuyla yakindan ilgileniyorum. Hepimiz alim olduk yaaa... Bol sanslar canim.opuyorumnanaktan

Baharnaz, kayinannenler geldi mi, nasilsin?bilmiyorumkismile

Kindersmcim, iyilestin mi? Evimiz toparlandigi icin bir kac gun yazamadim, kafam hala karisik.kafamçokkarıştı

Altinyunus, Icinde ukte kalmasin canim, tum hayalini kurdugun, ozendigin herseyi yap. Kesinlikle hepsini hakediyoruz. Her gun igne yapmak, Allah cokkk kolaylik versin, eminim bu haftaya kadar yapacak yer kalmamistir. Devlet igneni karsiliyor mu, cok da ucuz bir igne degil, Fragmin diye dusunuyorum? 30'lu haftalarinda normalden cok daha dikkatli ol cunku kan sulandirici kanamaya neden de olabilirmis, mutlaka bundan bilgin vardir ama yazamadan edemedim. Ben de gebe kalirsam senin gibi kan sulandirici yapilacak. Tekrar cok kolay gelsin ve Umut'a bol bol yarasin. Iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Baharnaz, bebegin cinsiyetinde son durum nedir canim? Evet, sen erkege kendini alistirmistin ama kiz bebek ise ona da alistirirsin merak etme. Saglikla, mutlulukla gelsinler, cinsiyeti su asamada sorun degil canim.olumunekankayizsmile Sen yaninda surekli bir sekerleme bulundur, benim bir arkadasim da senin gibi bebegi kontrol esnasinda kipirdatmak icin cikolata yiyordu. Biraz diyetten de kacamak yapmis olursun, ruhuna iyi gelir.opuyorumnanaktan

MERHABA ZARPDENİZ

çok çok kolay gelsin.kimbilir ne zordur?biz hiç taşınmadık.ööyle kaldığımız yerdeyiz.eşyalarımız bile aynı yerde diyeyim güldüreyim seni.bir badanada anlarım.hepsi yerinden oynar ya...

hocam;şimmmdi. elişi kağıtlarımla girdim eve.bakalım artık.yapcaz bozcaz.tasarı var aklımda ama ne çıkar ortaya bilemiyorum.kafamçokkarıştı

zarpdeniz, evet devlet karşılıyor ama ben fraxparine kullanıyorum.pahalı bir iğne.tanesi 9 lira.ama karşılamasa da el mecbur alacaktım.verdiğim milyar milyar tedavi paralarının yanında devede kulak bu para.göbeğimde artık yumrular oluştu.bazen o yumrular sivrisinek ısırmış gibi 3-4 cm çapında kabarıp kaşınıyorlar.ama napalım el mecbur işte.ben bilmiyordum 30. haftadan sonra kanamaya sebep olduğunu kan sulandırıcıların.ama zaten evdeyim.heyet raporluyum.benim tek derdim kabızlık.geçen pazar neredeyse hastaneye lavmana gidiyorduk.şimdi biraz daha iyiyim.kayısı hoşafı içmekten,kayısı ve incir yemekten içim dışıma çıktı.tatlıyı hiç sevmem çünkü.hamilelikte de neredeyse tiksindim diyebilirim.bu yüzdende az kilo aldım sanırım.

sana da tekrar bol şanslar arkadaşım.hepiniz hep dualarımdasınız.hemen her ezanda dua ediyorum hepinize/hepimize.allah insanları evlat hasretiyle sınamasın.

zarpdeniz, evet devlet karşılıyor ama ben fraxparine kullanıyorum.pahalı bir iğne.tanesi 9 lira.ama karşılamasa da el mecbur alacaktım.verdiğim milyar milyar tedavi paralarının yanında devede kulak bu para.göbeğimde artık yumrular oluştu.bazen o yumrular sivrisinek ısırmış gibi 3-4 cm çapında kabarıp kaşınıyorlar.ama napalım el mecbur işte.ben bilmiyordum 30. haftadan sonra kanamaya sebep olduğunu kan sulandırıcıların.ama zaten evdeyim.heyet raporluyum.benim tek derdim kabızlık.geçen pazar neredeyse hastaneye lavmana gidiyorduk.şimdi biraz daha iyiyim.kayısı hoşafı içmekten,kayısı ve incir yemekten içim dışıma çıktı.tatlıyı hiç sevmem çünkü.hamilelikte de neredeyse tiksindim diyebilirim.bu yüzdende az kilo aldım sanırım.

sana da tekrar bol şanslar arkadaşım.hepiniz hep dualarımdasınız.hemen her ezanda dua ediyorum hepinize/hepimize.allah insanları evlat hasretiyle sınamasın.

Ayyy igne yerlerine soyleyecek bir sey bulamadim, hakikaten cok kolay gelsin, mecbursun cok dogru. Bebisini dusunerek bu cok gerekli bir sey, sanki onu simdiden besliyormusun gibi bir his sanirim. Kesin kanamaya sebep olur diye birsey yok, olasiligi varmis ama dikkatli olman adina soyledim, cunku her gebelik birbirinden farkli. Kabizligin icin kuru erigi hic denedin mi? Yarin da onu dene bence. Uyanir uyanmaz, bir-iki kuru erik ye arkasindan bir bardak su ic ve hemen kahvaltiya baslama, aradan bir yarim saat gectikten sonra filan kahvaltini yap, cok faydasini gorecegine inaniyorum, cok gecmis olsun.kaydirigubbakcemile5

sende olmasan deniz beni kimse hatırlamayacak.birkaç kez tek tek isme hitaben yazdım ama kimse oralı olmadı.bende muhabbetin dışında kaldığımı düşünüyorum.sadece okuyup çıkıyorum.arada seslenen olursa cevap veriyorum.:gitme:
deniz, evet zaman çabuk geçiyor.alabama ve sen 27 haftalardayken ayy zaman geçer mi diyordum?ben şimdi o günleri gördüm.şimdi ki hedefim 34.geçmez ya zaman.....bilmiyorumkismile
ben 36. haftayı doldurmayı dört gözle bekliyorum.çünkü kan sulandırıcıyı 36. haftada bırakacağım.artık karnımda yer kalmadı.bugünden itibaren bacaklardan vurulmaya başlayacağım.oğlum sağlıklı olsun da napalım katlanacağız.
ben daha hiçbir şey almadım oğluma.şu an bebek odası için karar verme aşamasındayım.sanırım 2 hafta sonra alışveriş yapacağım.bir de doğum fotoğrafçısını araştırıyorum.içimde kalan çok şey vardı.yıllardır doğum fotoğrafçılarının sitesini inceler dururdum.15 sene sonra bu kadarı da olsun değil mi?

herkese sevgiler demişsiniz bir parça aldım.a.s.dayanamam çünkü sevgi kelimesine.
adıma yazılan her iletiye cevap yazmışımdır..kimsenin selamını geri çevirmemişimdir.muhabbetin dışında olduğunuzu siz söylemişsiniz.
umarım hamileliğiniz sağlıkla ilerliyordur.sağlıkla kalın.

Maya Tup Bebek Merkezinin bir reklami gelmis bugun bana...2000 kusur Liraya promosyon tedaviye baslamislar, sanirim daha once sagolsun Patikler'de bize boyle bir haber vermisti. Acaba nicin diger merkezlerinki daha pahali diye dusunmeye basladim, acaba techizat mi farkli?

canım çok sık girip yazmadığın için unutulup atlanıyorsundur. zaten bu ara çok sık giren kalmadı. eskiler sıkıldı. yeniler tedavi zamanı gelip kaçıyor.

Altinyunus, Icinde ukte kalmasin canim, tum hayalini kurdugun, ozendigin herseyi yap. Kesinlikle hepsini hakediyoruz. Her gun igne yapmak, Allah cokkk kolaylik versin, eminim bu haftaya kadar yapacak yer kalmamistir. Devlet igneni karsiliyor mu, cok da ucuz bir igne degil, Fragmin diye dusunuyorum? 30'lu haftalarinda normalden cok daha dikkatli ol cunku kan sulandirici kanamaya neden de olabilirmis, mutlaka bundan bilgin vardir ama yazamadan edemedim. Ben de gebe kalirsam senin gibi kan sulandirici yapilacak. Tekrar cok kolay gelsin ve Umut'a bol bol yarasin. Iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.opuyorumnanaktan

bu kan sulandırıcı olayı kafama takılıyor. bana fragmin 5000 iu (0,2 ml) verildi ayağım kırılınca. hamilelikte trompoz riski 2-3 katına artarmış. üstüne hareketsizlik ve varis olunca 6 haftadır iğne yapıyorum. bu koruyucu doz. tedavi edici değil. doktorum doğuma kadar ve doğumdan sonra da risk olduğu için kullanabileceğimi söyledi. zaten variscim doğumdan sonra vermişti. şu an keseyim mi ne zaman keseyim diyorum. doktorum tam birşey demiyor. bununla epidural sezeryen veya ani birşey oldu normal doğum riskli midir diyorum (internette öyle yazıyor) ona da tam birşey demiyor. anestesizt ile konuşuruz dedi ama herhalde son hafta konuşacak. ben haftaya arkadaşımın halası anestesizt ona sordurayım en iyisi diyorum. variscimi de arayayım. bırakırsam varis çorabı giyeceğim yine ama acaba o ne kadar koruyor. şu an varis ve trombozdan korunmak için kullandığımdan haftalar ilerledikçe risk de artıyor, anlamadım ne yapacağımı. offf bu dotorlar tam birşey deseler ya :oklava:

Son düzenleme:
Patikler, bugun dinleniyorsundur umarim. Yada yine arkadas grubunu cagirip, onlara tedaviye yakinda baslayacagiz bilgisini veriyorsundur, esin de " evet evet " diye onaylamaya baslamistir. Size yeni bir senaryo yazdim, bu versiyonu daha guzel degil mi?kaydirigubbakcemile5

zarpdeniz;haklısın kanama konusunda..ben de kan sulandırıcı kullanıyorum ya.. bana da dr um dedi herhangi bir kanama olursa ya da bir yerinde morarma hemen beni ara demişti.benim ilacı ilk kullandığım ay adet farklı olmuştu.ilgisi yokmuş.sonrasında düzeldi zaten.
bazen oarmı buramı inceler dururum.var mı bişey diye..

iyiyim ben iyi .çok iyi..kurs yarın.seni kucaklıyorum.şimdi çıkmalıyım.bugün pazarımız var.gel seni de götüreyim.servis götürüyor.hoşçakaall.
herkese sevgiler.a.s. a.s.

herkese sevgiler demişsiniz bir parça aldım.a.s.dayanamam çünkü sevgi kelimesine.
adıma yazılan her iletiye cevap yazmışımdır..kimsenin selamını geri çevirmemişimdir.muhabbetin dışında olduğunuzu siz söylemişsiniz.
umarım hamileliğiniz sağlıkla ilerliyordur.sağlıkla kalın.

çok alıngan gördüm seni yerimseniben

Back
X