38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Merye, kızın uslu olacak desene...:nazar:

Denizverdi, cok oyun bilemiyorum canim yaa..:8:

:92:Sordugun ikondaki ic camasiri bence, bir tane daha var.:74:

Hemsireye bayildim.:94:

Merye annem gelme diyor .))) beni istemiyor zaten Martta ben geliyorum diyor
bende kararsızım eşimde istemiyor yolculuk yapmamı
? Hala yolculuk belirsiz otobüsle yolculuk canım uçağa binemem kalkış ve iniş sıkıntısını bebişe hissettiririm diye korkuyorum

ZarpDeniz 10 saat filan sürüyor canım yolculuk otobüsle gidersem ankara kadar 7 saat orda bir gece mola versem .)) diye hesaplar yapıyorum ama nolcak bilmiorum

miss kokulu narenciyeleri tüket benim içinde bol bol limon kokla ayrıca o dalından koparılmış taze limonun kokusu beni bitiriyor

Baharnaz, bu yolculugu sanırım cok istiyorsun canim ama istersen bir kez daha dusun. Madem Annecigin Martta gelecekmis biraz daha dayansan olur mu acaba ki? Degisiklik olsun diye Istanbul'a yakin bir yere bir haftasonu kacamagi yapsaniz nasil olur ?
Bugun nar da yedim harikaydi, bir dahakini senin yerine yiyecegim.
:56:

baharnaz erverdı ve zarpdenız ... ıltıfatlarınıza cok tesekkur ederım .. bır seyler yapmaya calısıyorum ıste .. ama asıl sorun esımde .. 15 yıldır gunde 1 paket sıgara ıcıyor ..ve bırakmayı hıc dusunmuyordu ..butun ısrarlarıma ragmen ..ama sımdı ayrı oldugumuz ıcın 10 -10- 2010 tarıhınde bıraktı .. yanı subatta gelecegı ıcın başlamzsa 3 aydır kullanmıyor olacak .. inşallah .. yaptıgım butun kurlerı ısrarla reddettı .. hele kecı boynuzu agzına surmedı .. ilaç konusuna da sıcak bakmıyor ..karacıgerım bozulur falan dıye .. ama benım cok uzuldugumu gorunce selenyuma basladı .. bakalım .. inşallah işe yarar ..
..denızbulutcum ..tesekkurler .. batu hakkında bır seyer yazdım ama gormedın herhalde .. ısmı cok guzel maaşallah .. tınısı çok hoş.. kılosu da cok guzel .. tombış bebekler cok guzel olur .. allah uzun omurler versın ..
meryecım teşekkurler .. tenıs cok guzel bır spor ..dedıgın gıbı hamılelere pek uygun degıl .. sen de cok aktıf spor yapıyormussun ne guzel ...
herkese cok selammm

Cans, bence canim esini bir sekilde ikna etme yollarini bul. Senin yumurtan ne kadar kaliteli olursa olsun spermlerin durumu iyi olmadıkca gebelik saglansa bile uzun sureli olamiyor. En az 3 ay esim Arginmax Men'ı kullandı ve keciboynuzu kuru de yaptım. Bezelye, havuc, domates, hurma, deniz urunlerini bolca tuketmek lazım. Artık esim oyle bir noktaya gelmistiki her seferinde bana " bu askerlere iyi geliyor mu" diye soruyordu.:1:
Artık bizde aliskanlik oldu bu espiri hala evde gecerli, askerlere iyi olmayan seyleri yemiyoruz yani...:1: :1: Benim esim sigara icmiyor ama alkolu de en asgariye indirmisti. Sayı cok olmasa bile hareketlilik inanilmaz derecede arttı, biz de cok sasirmistik. Bize benzer bir cok ornek var o yuzden bir yerlerden baslamakta fayda var canim, O'nu ikna etmekte sana dusuyor. Bol sanslar.:48:

bir de komik bişi anlatayım. waters ile konuşuyorduk kızı hep çok uslu huzurlu bir bebekti maşallah :nazar: darısı tüm hamilelerin başına. akşam yatırınca bile 4-5 saat uyuyordu. fazla gazı yoktu. kasım hamilelerinde de akşam az kalkıp uyuyan 1-2 bebek okudum. bugün annem de vardı halamla. dedim ki gaz sancısı da asıl 2 hafta sonra başlarmış ya ilk başta uslu olur da 4-5 saat uyursa ne yapacağım? bebekleri 2-3 saatte bir emzirmek gerekir diyorlar kan şekeri düşermiş. saat mi kuracağım ya uyursam ben de dedim. ay gülmekten öldüler öyle bebek olur mu diye. bu ne sanıyor diye bir de birbirleriyle eğlendiler. salak yerine koydular beni. keşke 1-2 saat uyusa diye gözüne bakacakmışım. meğer kardeşim de ben de (özellikle ben) mahvetmişiz ne uyku varmış ne bişi. galiba babası da zor bebekmiş. inşallah bize benzemez. geleceğimi hiç parlak görmüyorum. :86:

Deniz Bulut, Batu sana ve babasına pek benzemesin bu yonden canim. Umarim senin istedigin gibi bir bebek olur.:emir_bebek:

Kızlar Merhaba,

Benim reglim henuz baslamadi. Yarın yada Pazartesi gunu bekliyorum, sancilarim var, eli kulaginda yani...

Herkese Mutlu Pazarlar dilerim.:66:

ayyyy.mavi yaaa.çokkk teşekkür ederim.Alllah ta seni sevindirsin emi... çok sağol.. aslında nette de araştırıyorum.çok var.ama ben yaşanmış olsun istiyorum.her yörenin her kültürün farklı oyunları vardır.tekrar teşekkür ederim sağol.. yarın anaokulu öğretmeni torpilli bir oyunla gideceğim kursa.

hikayenin sonunun iyi bitmediğini okumuştum senin...ama böyle durumlarda söylenecek hiçbir söz teselli vermiyor.yoksa sevincin gibi üzüntünü de paylaşmıştım...inşallah bir dahaya..

bişey değil canım...bu oyun ilkokuldaki canım öğretmenimin bize oynattığı bir oyundu..
şimdi ben öğrencilerime oynatıyorum:69:...nerden nereye...

bebek konusuda inşallah bidahaya...
rabbim hepimizi sevindirir inşallah...
cici cici kızlarımız olsun allahımmm:9: kız çocuklarına deli oluyorummm:69:

Mavi canım umudunu yitimediğini bir sonrakiye tedavine hazırlandığını tahmin ediyorum Şimdiden diliyorum Allahımdan inşallah güzel haberler alırsın canım

evet baharnaz umudumu yitirmedim..yitirmeyede pes etmeyede hiç niyetim yok..Allahtan umut kesilmezmiş...ben elimden geleni yapayımda Rabbim ne takdir eder yaşayıp görücez..
sadece biraz zamana ihtiyacım var...en çokda maddi olarak toparlanmaya..

senin kuzucukta güzel güzel büyüyo annesinin karnında..ne büyük bi mucize.. kurban olduğum Allahım nelere kadir...sana ve tüm hamilelere sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah...

Son düzenleme:
gülmekte haklılar denizcim...çünkü artık derin uyumıyacaksın.:53:....tetikte olucaksın.yarı uyur yarı uyanık.....bende her zaman bu kısmından korkarım...çünkü hiç deliksiz uyurum.çok nadir vc ye kalkarım gece..inşallah bebeğin kolay uyum sağlar yeni dünyasına.durmayan ağlayan çocukları,saç kurutma makinesi sesi,elektrik süpürgesi sesi, ve araba ile yapılan kısda gezinti sakinleştiriyor diye duymuştum.. tecrübelilerden..

benim ki daha minicik daha duyamıyordur ona ayıp olmaz ama ,bu durum beni çok rahatsız etti bir daha asla ağzıma hamur işi sürmem bu bana ders oldu...

şuan ağzımda sakız var.çiğnemesini beceremediğim tek şey bu heralde.geçsin diye katlanıyorum artık sanki biraz rahatlattı gibi..teekkür ederim önerin için...

Canım bu msjını okuduğumda iş işten geçmiş oldu..çünkü koca bir bardak ballı limonlu sıcak su içtim..

umarım şimdi iyisindir

herkese merabalar...
Buraya ilk defa yazıyorum ben...
Baharnaz ve erverdiyle başka topiklerde yazışmıştık ama...
Benim hikayem uzun ama mutlu sonla bitmedi daha...inşallah bidahaki sefere...

Neyse asıl yazma sebebim erverdinin oyun isteği...ben anasınıfı öğretmeniyimde dayanamadım bu isteğe...

Oyunun adı tavşan kaç tazı tut
çocuklar daire olup yere oturur
dairenin içinde bi tavşan
dışında bi tazı
şarkı szleri şöyle:
şu hendekte bir tavşan uyuyordu uyuyordu
tavşan bana baksana yakışmıyor bu sana tavşan kaç tazı tut..tavşan dairenin dışına kaçar tazı tutmaya çalışır..tezahürat eşliğinde..

hoşgeldin mavi inş.yakında mutlu sonu bulursun herhalde kimse benim kadar du a etmedi ettirmedi tanıdıklardan hep dua istemiştim.

yine çay elimde... Yine hem okuyorum hem dinleniyorum...cans hocam gördüm sizi.
Sobe!

ya sen çok çay içiyor gibi geliyor bana bana en fazla 2 tane iç demişti dr tüm gün boyunca sen maşallah

baharnaz erverdı ve zarpdenız ... ıltıfatlarınıza cok tesekkur ederım .. Bır seyler yapmaya calısıyorum ıste .. Ama asıl sorun esımde .. 15 yıldır gunde 1 paket sıgara ıcıyor ..ve bırakmayı hıc dusunmuyordu ..butun ısrarlarıma ragmen ..ama sımdı ayrı oldugumuz ıcın 10 -10- 2010 tarıhınde bıraktı .. Yanı subatta gelecegı ıcın başlamzsa 3 aydır kullanmıyor olacak .. Inşallah .. Yaptıgım butun kurlerı ısrarla reddettı .. Hele kecı boynuzu agzına surmedı .. Ilaç konusuna da sıcak bakmıyor ..karacıgerım bozulur falan dıye .. Ama benım cok uzuldugumu gorunce selenyuma basladı .. Bakalım .. Inşallah işe yarar ..
..denızbulutcum ..tesekkurler .. Batu hakkında bır seyer yazdım ama gormedın herhalde .. ısmı cok guzel maaşallah .. Tınısı çok hoş.. Kılosu da cok guzel .. Tombış bebekler cok guzel olur .. Allah uzun omurler versın ..
Meryecım teşekkurler .. Tenıs cok guzel bır spor ..dedıgın gıbı hamılelere pek uygun degıl .. Sen de cok aktıf spor yapıyormussun ne guzel ...
Herkese cok selammm

evet gerçekten sporu sevioyrum bende eşimi çok zor ikna edenlerden dim hergün başına dırdır ede ede adam dırdırımdan kaçmak için yapmaya başladı birgün içiyordu ertesi rahat dur diyordu hele tüp tedavisi ona çok saçma geliyordu bize bahçeci deki %1/5 arası şans verince adamın canı hiç uğraşmak istemiyordu ama allaha şükür şu an 23 haftaya girdim allah devamiın getirir inş.bütn hamşlerinki de

baharnaz, bu yolculugu sanırım cok istiyorsun canim ama istersen bir kez daha dusun. Madem annecigin martta gelecekmis biraz daha dayansan olur mu acaba ki? Degisiklik olsun diye ıstanbul'a yakin bir yere bir haftasonu kacamagi yapsaniz nasil olur ?
Bugun nar da yedim harikaydi, bir dahakini senin yerine yiyecegim.
:56:

he canım benim kız kimee benzeyecek merak ediyorum eşim sakin bir i bende heyecanlı birazda çabuk telaşlanan

afiyt olsun narın bende nar yedim bazı sitelerde nar ın hhamişlere zararlı diyorlar ama bazen okkadar canım çekiyor valla yiyorum inş.bişey olmaz

hamilelikte ara ara mide yanmaları mide ağrısı olabiliyor. gaviscon şurup veriliyor hamilelere zararsız. benim daha önce hiç mide problemim olmamıştı ama hamilelikte 10-15 kere yaşadım.

gavisconu bende duydum hamileler kullanabiliyormuş,salı günü kontrolüm var ozamana kadar geçmezse doktoruma danışarak içebilirim..
limon k;nanenin hamilelere dokunduğunu bilmiyordum.iyiki araştırmışsın.ama adaçayının iyi gelmediğini biliyorum.sakın içme. hamileler hiçbiriniz içmeyin.adet söktürücüymüş.rahim kaslarını açarak düşüğe sebep oluyormuş.
evet denizverdi nane,madanoz,dereotu meyvelerden de nar hamilelerde düşük riski yaratıyormuş..adaçayını ve maydanozu biliyordum ama dereotu ve nar'ı yeni öğrendim..
Limonkabugu, her surecte ayrı bir endise var canim artık bu endiselerle arkadas olup hamileligine o sekilde devam etmek belki daha iyi olabilir. Bu asamaya gelmek icin bir kac kez operasyon gecirmissin, neyseki simdi meyvesini aliyorsun canim, saglikla gelsin bebegin. Co-culture bize ilk defa yapiliyor, umarim basariyi sonuna kadar saglariz. Destegin icin cok tesekku ederim, belki İstanbul ugurlu gelir.:72: Gaz icin rezene icmek iyi gelir ama hamileler icin nasildir bilemiyorum en iyisi bir doktorunu aramak canim. Benim bir arkadasim hamileyken Talcid aliyordu ve doktoru 3-4 kez alabilecegini soylemisti. Umarım simdi daha iyisindir.:16:
zarpdeniz bu aşamaya gelene kadar çok zorlu süreçler atlattım..klasik bir cümle vardır ya anlatsam roman olur diye,benimki de aynen o cinsten..9 ay sonra kucağıma almak nasip olursa onun kokusunu duyduğumda tüm yaşadıklarımı unuturum....
rezene günde 1 fincan tüketilebilirmiş, onuda araştırdım bugün...rezenem yoktu olsaydı 1 fincan içicektim..Talcid'i daha önce duymamıştım ama doktorum önerirse şikayetlerimde halen devam ederse mecbur kullanıcam artık...

bişey değil canım...bu oyun ilkokuldaki canım öğretmenimin bize oynattığı bir oyundu..
şimdi ben öğrencilerime oynatıyorum:69:...nerden nereye...

bebek konusuda inşallah bidahaya...
rabbim hepimizi sevindirir inşallah...
cici cici kızlarımız olsun allahımmm:9: kız çocuklarına deli oluyorummm:69:

rabbim inşallah gönlüne göre verir..

Son düzenleme:
gavisconu bende duydum hamileler kullanabiliyormuş,salı günü kontrolüm var ozamana kadar geçmezse doktoruma danışarak içebilirim..

inşallah geçer ama doktora gittiğinde mutlaka miden için 1-2 ilaç sor. hamileliğin çeşitli dönemlerinde mide yanması oldukça sık oluyor.

meryecik;bayılıyorum yazına... sanki yabancıların konuşması gibi.

baharcım,annene gidip gitmeme konusundaki düşüncem;canım bir müddet telefonla idare et,kamere ile de netten yüzünü görebilirisn..aman ne olursun bebeğin senle dusun..bilmiyorum ..ben bu konularda çok hassasım..korumacıyım çok..sonra üzülmiyelim..karar verici sensin...

zarpdeniz hocaammm.gördüm siziii. canlı bir günaydın deyip,kahvaltıya kaçıyorum.haydi.. sizde buyrun.:56:

gülmekte haklılar denizcim...çünkü artık derin uyumıyacaksın.:53:....tetikte olucaksın.yarı uyur yarı uyanık.....bende her zaman bu kısmından korkarım...çünkü hiç deliksiz uyurum.çok nadir vc ye kalkarım gece..inşallah bebeğin kolay uyum sağlar yeni dünyasına.durmayan ağlayan çocukları,saç kurutma makinesi sesi,elektrik süpürgesi sesi, ve araba ile yapılan kısda gezinti sakinleştiriyor diye duymuştum.. tecrübelilerden..

Denizverdi, bu onerileri cok ilginc buldum. Ama daha once bir dogumla ilgili bir programda bebek anne karninda cok fazla ses duydugu icin dogduktan sonra da o sesleri duymak istermis. Halbuki biz de aman bebek uyanmasin diye fisir fisir konusur, eve gelenlere zile basmayin filan deriz. En basinda sanirim evde muzigin calmasi, temizlik yapilırken cikan gurultulerden de hic kacinilmamasi gerekiyor. En yakin bebegi olacaklara Deniz Bulut ve Alabamaya bu konuda bol sanslar.:13:

Back
X