Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merye annem gelme diyor .))) beni istemiyor zaten Martta ben geliyorum diyor
bende kararsızım eşimde istemiyor yolculuk yapmamı
? Hala yolculuk belirsiz otobüsle yolculuk canım uçağa binemem kalkış ve iniş sıkıntısını bebişe hissettiririm diye korkuyorum
ZarpDeniz 10 saat filan sürüyor canım yolculuk otobüsle gidersem ankara kadar 7 saat orda bir gece mola versem .)) diye hesaplar yapıyorum ama nolcak bilmiorum
miss kokulu narenciyeleri tüket benim içinde bol bol limon kokla ayrıca o dalından koparılmış taze limonun kokusu beni bitiriyor
baharnaz erverdı ve zarpdenız ... ıltıfatlarınıza cok tesekkur ederım .. bır seyler yapmaya calısıyorum ıste .. ama asıl sorun esımde .. 15 yıldır gunde 1 paket sıgara ıcıyor ..ve bırakmayı hıc dusunmuyordu ..butun ısrarlarıma ragmen ..ama sımdı ayrı oldugumuz ıcın 10 -10- 2010 tarıhınde bıraktı .. yanı subatta gelecegı ıcın başlamzsa 3 aydır kullanmıyor olacak .. inşallah .. yaptıgım butun kurlerı ısrarla reddettı .. hele kecı boynuzu agzına surmedı .. ilaç konusuna da sıcak bakmıyor ..karacıgerım bozulur falan dıye .. ama benım cok uzuldugumu gorunce selenyuma basladı .. bakalım .. inşallah işe yarar ..
..denızbulutcum ..tesekkurler .. batu hakkında bır seyer yazdım ama gormedın herhalde .. ısmı cok guzel maaşallah .. tınısı çok hoş.. kılosu da cok guzel .. tombış bebekler cok guzel olur .. allah uzun omurler versın ..
meryecım teşekkurler .. tenıs cok guzel bır spor ..dedıgın gıbı hamılelere pek uygun degıl .. sen de cok aktıf spor yapıyormussun ne guzel ...
herkese cok selammm
bir de komik bişi anlatayım. waters ile konuşuyorduk kızı hep çok uslu huzurlu bir bebekti maşallahdarısı tüm hamilelerin başına. akşam yatırınca bile 4-5 saat uyuyordu. fazla gazı yoktu. kasım hamilelerinde de akşam az kalkıp uyuyan 1-2 bebek okudum. bugün annem de vardı halamla. dedim ki gaz sancısı da asıl 2 hafta sonra başlarmış ya ilk başta uslu olur da 4-5 saat uyursa ne yapacağım? bebekleri 2-3 saatte bir emzirmek gerekir diyorlar kan şekeri düşermiş. saat mi kuracağım ya uyursam ben de dedim. ay gülmekten öldüler öyle bebek olur mu diye. bu ne sanıyor diye bir de birbirleriyle eğlendiler. salak yerine koydular beni. keşke 1-2 saat uyusa diye gözüne bakacakmışım. meğer kardeşim de ben de (özellikle ben) mahvetmişiz ne uyku varmış ne bişi. galiba babası da zor bebekmiş. inşallah bize benzemez. geleceğimi hiç parlak görmüyorum. :86:
ayyyy.mavi yaaa.çokkk teşekkür ederim.Alllah ta seni sevindirsin emi... çok sağol.. aslında nette de araştırıyorum.çok var.ama ben yaşanmış olsun istiyorum.her yörenin her kültürün farklı oyunları vardır.tekrar teşekkür ederim sağol.. yarın anaokulu öğretmeni torpilli bir oyunla gideceğim kursa.
hikayenin sonunun iyi bitmediğini okumuştum senin...ama böyle durumlarda söylenecek hiçbir söz teselli vermiyor.yoksa sevincin gibi üzüntünü de paylaşmıştım...inşallah bir dahaya..
Mavi, Hosgeldin, umarim bu tedavin seni bebisine kavusturur.
benim ki daha minicik daha duyamıyordur ona ayıp olmaz ama ,bu durum beni çok rahatsız etti bir daha asla ağzıma hamur işi sürmem bu bana ders oldu...
şuan ağzımda sakız var.çiğnemesini beceremediğim tek şey bu heralde.geçsin diye katlanıyorum artık sanki biraz rahatlattı gibi..teekkür ederim önerin için...
Canım bu msjını okuduğumda iş işten geçmiş oldu..çünkü koca bir bardak ballı limonlu sıcak su içtim..
herkese merabalar...
Buraya ilk defa yazıyorum ben...
Baharnaz ve erverdiyle başka topiklerde yazışmıştık ama...
Benim hikayem uzun ama mutlu sonla bitmedi daha...inşallah bidahaki sefere...
Neyse asıl yazma sebebim erverdinin oyun isteği...ben anasınıfı öğretmeniyimde dayanamadım bu isteğe...
Oyunun adı tavşan kaç tazı tut
çocuklar daire olup yere oturur
dairenin içinde bi tavşan
dışında bi tazı
şarkı szleri şöyle:
şu hendekte bir tavşan uyuyordu uyuyordu
tavşan bana baksana yakışmıyor bu sana tavşan kaç tazı tut..tavşan dairenin dışına kaçar tazı tutmaya çalışır..tezahürat eşliğinde..
yine çay elimde... Yine hem okuyorum hem dinleniyorum...cans hocam gördüm sizi.
Sobe!
baharnaz erverdı ve zarpdenız ... ıltıfatlarınıza cok tesekkur ederım .. Bır seyler yapmaya calısıyorum ıste .. Ama asıl sorun esımde .. 15 yıldır gunde 1 paket sıgara ıcıyor ..ve bırakmayı hıc dusunmuyordu ..butun ısrarlarıma ragmen ..ama sımdı ayrı oldugumuz ıcın 10 -10- 2010 tarıhınde bıraktı .. Yanı subatta gelecegı ıcın başlamzsa 3 aydır kullanmıyor olacak .. Inşallah .. Yaptıgım butun kurlerı ısrarla reddettı .. Hele kecı boynuzu agzına surmedı .. Ilaç konusuna da sıcak bakmıyor ..karacıgerım bozulur falan dıye .. Ama benım cok uzuldugumu gorunce selenyuma basladı .. Bakalım .. Inşallah işe yarar ..
..denızbulutcum ..tesekkurler .. Batu hakkında bır seyer yazdım ama gormedın herhalde .. ısmı cok guzel maaşallah .. Tınısı çok hoş.. Kılosu da cok guzel .. Tombış bebekler cok guzel olur .. Allah uzun omurler versın ..
Meryecım teşekkurler .. Tenıs cok guzel bır spor ..dedıgın gıbı hamılelere pek uygun degıl .. Sen de cok aktıf spor yapıyormussun ne guzel ...
Herkese cok selammm
baharnaz, bu yolculugu sanırım cok istiyorsun canim ama istersen bir kez daha dusun. Madem annecigin martta gelecekmis biraz daha dayansan olur mu acaba ki? Degisiklik olsun diye ıstanbul'a yakin bir yere bir haftasonu kacamagi yapsaniz nasil olur ?
Bugun nar da yedim harikaydi, bir dahakini senin yerine yiyecegim.
![]()
hamilelikte ara ara mide yanmaları mide ağrısı olabiliyor. gaviscon şurup veriliyor hamilelere zararsız. benim daha önce hiç mide problemim olmamıştı ama hamilelikte 10-15 kere yaşadım.
evet denizverdi nane,madanoz,dereotu meyvelerden de nar hamilelerde düşük riski yaratıyormuş..adaçayını ve maydanozu biliyordum ama dereotu ve nar'ı yeni öğrendim..limon k;nanenin hamilelere dokunduğunu bilmiyordum.iyiki araştırmışsın.ama adaçayının iyi gelmediğini biliyorum.sakın içme. hamileler hiçbiriniz içmeyin.adet söktürücüymüş.rahim kaslarını açarak düşüğe sebep oluyormuş.
zarpdeniz bu aşamaya gelene kadar çok zorlu süreçler atlattım..klasik bir cümle vardır ya anlatsam roman olur diye,benimki de aynen o cinsten..9 ay sonra kucağıma almak nasip olursa onun kokusunu duyduğumda tüm yaşadıklarımı unuturum....Limonkabugu, her surecte ayrı bir endise var canim artık bu endiselerle arkadas olup hamileligine o sekilde devam etmek belki daha iyi olabilir. Bu asamaya gelmek icin bir kac kez operasyon gecirmissin, neyseki simdi meyvesini aliyorsun canim, saglikla gelsin bebegin. Co-culture bize ilk defa yapiliyor, umarim basariyi sonuna kadar saglariz. Destegin icin cok tesekku ederim, belki İstanbul ugurlu gelir.Gaz icin rezene icmek iyi gelir ama hamileler icin nasildir bilemiyorum en iyisi bir doktorunu aramak canim. Benim bir arkadasim hamileyken Talcid aliyordu ve doktoru 3-4 kez alabilecegini soylemisti. Umarım simdi daha iyisindir.
![]()
bişey değil canım...bu oyun ilkokuldaki canım öğretmenimin bize oynattığı bir oyundu..
şimdi ben öğrencilerime oynatıyorum...nerden nereye...
bebek konusuda inşallah bidahaya...
rabbim hepimizi sevindirir inşallah...
cici cici kızlarımız olsun allahımmmkız çocuklarına deli oluyorummm
![]()
merye biraz daha iyiyim ama halen geçmediumarım şimdi iyisindir
gavisconu bende duydum hamileler kullanabiliyormuş,salı günü kontrolüm var ozamana kadar geçmezse doktoruma danışarak içebilirim..
gülmekte haklılar denizcim...çünkü artık derin uyumıyacaksın.....tetikte olucaksın.yarı uyur yarı uyanık.....bende her zaman bu kısmından korkarım...çünkü hiç deliksiz uyurum.çok nadir vc ye kalkarım gece..inşallah bebeğin kolay uyum sağlar yeni dünyasına.durmayan ağlayan çocukları,saç kurutma makinesi sesi,elektrik süpürgesi sesi, ve araba ile yapılan kısda gezinti sakinleştiriyor diye duymuştum.. tecrübelilerden..