38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydın güller...:71:

bugün hava çok güzel.:nazar:.son sıcaklar bunlar..fırstanı bulan çıksın güneşten d vitamininin bol bol alsın.

Günaydın

İnşallah herkes iyidir.

Merye canım saol önerilerin için ama genelde diyetisyen eşliğinde besleniyorum tuz konusuna gelince yumurtayı, domatesi, salatalığı hep tuzsuz yerim önceside böyleydi yemeklerede az tuz atarım ama şimdi niye durum bu bilmiyorum canım.
sütle meyve konusunu uyarmışsın canım meyvedeki şekerden dolayı akşamları genelde meyvemi sütle tüketiyorum bu durumuda aklımda bulundurayım

dün gece yine yüksekti tansiyonum başağrısı aynen napcam ben ya :(((
dr tansiyon ilacı verirse bebişe zararı olmaz mı?
bulantım ve kusmalarım bitmişti dün tansiyondanmı nedir yine kusmalarım oldu :( bulantım yok ama

ZarpDeniz bugün geliyormuşsun cnım hadi hayırlı olsun
benim için verdiğin narenci,yeyi cebine dolduran ikon çok güzeldi sabah 6 da kalktım limon yiyorum eşim napıyorsun bu saatt limonla tansiyonumu düşürüyorum dedim oda üzülüyor bu duruma :)

günaydın :80:

Günaydın

İnşallah herkes iyidir.

Merye canım saol önerilerin için ama genelde diyetisyen eşliğinde besleniyorum tuz konusuna gelince yumurtayı, domatesi, salatalığı hep tuzsuz yerim önceside böyleydi yemeklerede az tuz atarım ama şimdi niye durum bu bilmiyorum canım.
sütle meyve konusunu uyarmışsın canım meyvedeki şekerden dolayı akşamları genelde meyvemi sütle tüketiyorum bu durumuda aklımda bulundurayım

dün gece yine yüksekti tansiyonum başağrısı aynen napcam ben ya :(((
dr tansiyon ilacı verirse bebişe zararı olmaz mı?
bulantım ve kusmalarım bitmişti dün tansiyondanmı nedir yine kusmalarım oldu :( bulantım yok ama

baharnaz dr tansiyon konusunda uyarmadı mı? yani kaçı geçerse haber ver gel şeklinde? benim bildiğim 14 olması veya devamlı 14 civarı dolaşması tehlikeli. 12 yi geçmemeli. eğer gerekli görürse doktorun ilaç verir. hamilelikte de tansiyon için kullanılabilecek ilaçlar var. zaten 3 ayı geçtin. allah korusun hamileliğin her döneminde tansiyon ilaç içmekten daha tehlikeli. duruma göre tekrar doktorunla görüş istersen.

Zarpdeniz, keyifli bir yolculuk olsun. Bu tedaviyle yüzün gülsün, müjdeni alalım buradan yakın zamanda inşallah.

Baharnaz, çok geçmiş olsun arkadaşım. Doktorunla temasa geçtin mi?

Alabama, canım ya, oh ne güzel bir konuya değinmişsin, duyarlı arkadaşım benim. Ben de aylarca yoktum haddime düşmez bu yorumu yapmak diyordum.

Ancak yine de kimsenin hamilelerin yazışmalarından rahatsız olacağını düşünemem bile. Topicte olduğum bir yılı aşkın süre boyunca benimle aşağı yukarı aynı dönemlerde tedavide olanlar, hamile kalanlar, bebeğini kucaklayanlar, negatif denemeler yapanlar, bir sürü arkadaşla tanıştım. Gönül rahatlığıyla söyleyeyim, gerçekten de hamilelerin yazışmaları hiç ama hiç rahatsız etmiyor insanı. Aksine, onlar adına mutlu oluyorsun, kendin için de umut tazeliyorsun.

Ha hiç mi rahatsız olunmuyor, vallahi ben birkaç şeyden rahatsızlık duydum elbet, bazen geçmişte topicte oldu, bazen diğer topiclerde ama bunun sizlerle bir alakası yok:-)

Sizler topiğe gebelik öncesinde de hamileyken de sadakatle bağlı kalmış müdavimlerisiniz. Kimsenin gebelik muhabbetinden sıkılarak gittiğini düşünemem bile. Gördüğüm, herkesin günleriniz yaklaştığı için hem senle hem Deniz'le geri sayımda oldukları.

Doktor randevunun keyifli haberlerini bekliyorum canım benim.

Son düzenleme:
Alabama, Deniz;
Heradaya katılıyorum.sizler buranın müdavimlerisiniz.birinizi üzümlü kek ,koy tötüne tazzik diye sevdim.birinizi niyeyse anne yerine koydum deniz anne dedim ansiklopedi kadın ilan ettim.bunun sebebi ortada ama..herkese farklı anlamlar yükledim.herkesin yeri ayrı.sizin ve burada paylaştığım her arkadaşın bebeğini kendiminmiş gibi benimsedim,gün saydım onlarla.iyi de kötü de.ay Allahım .yine sümüklü böcek oluyorum.
aklınıza gelen her kötü düşüncenin koyun tötüne bir tekme.çünkü çok az kaldı..
daha yazamıycam.

Herada sana yine merhaba demek d
üştü.hoşçakalın.

Denizverdi'cim, kusura bakma ya, herkese genel bir merhaba dedim ama sana özel bir merhabayı unutmuşum. Nasılsın?

Hülya'dan haberi olan var mı bu arada? Çatlatma iğnesi vurulacaktı, inşallah ikinci bebeğinin müjdesini verir yakın zamanda.

selam kızlar geldik. bi sıkıntı yok oğlumuz 3 kilo 40 gram olmuş hala başı yukarda son durumda 25 kasım için sözleştik. kısmetse o güne kendimi ayarlayacağım. haftaya arife günü yine kontrole gideceğiz. bugün nst ye de bağlandık hareketleri iyi çıktı kalp de iyi kasılma da yok dedi. yanlız kızlar gacırt 250 tl aldılar şok oldum ve uyuz oldum. haftaya yine belki son doğum haftası yine gireceğiz. benim sigortam sadece doğumu ödüyor. oyüzden ödemek zorunda kaldım 295 miş de sigorta indirimi yapınca 250 ye düştü.. acaba sigortası ful olanların da ödüyormu merak ettim bu konuyu.

herada deniz zarpdeniz beni anladığınızı biliyorum ben sadece kala kala bi denizverdiyle zarp kalınca diğerleri gelmez olunca bizim muhabbetlerde sırıtmaya başlayınca içimden geleni yazdım ama elbetteki biliyorum bu sancılı süreci yaşayan tüm dostlarımız bizim haberlerimizle ve gelişmelerimizle mutlu oluyorlar. ama ben yine de kısıtlamak adına bir uyarı yapmış da olayım dimi ama. neyse işte böyle öpüldünüzzz

Alabama'cım, oh gözün aydın, tarih de belli olmuş. Maşallah Mert Paşa'ya, kocamannnnn prense. Çok heyecanlı yaaa, maşallah diyeyim, kalan günlerin de göz açıp kapayıncaya kadar geçsin inşallah.

Gerçekten acımasız bir ücret olmuş, umarım haftaya tekrar almazlar.

merhaba güller.çabuk çabuk yazıyim.aklımda burda kalıyor arada..iki gündür doğru dürüst yazamadım bile..okudum ama..
zarphocam;
bugün buradasınız he.. o halde tekrar hoşgeldiniz.:71:artık bir müddet ıstanbullusunuz..dondurma nefisti

baharcım;tansiyonla başın dertte.gebeliğinin ilk zamanlarında yediğin o turşular olmasın sebep?hani yanlış bir tutumumuz sonradan başka şeylere sebep olur ya..dr un sana bir ilaç verirse bunun için korkma.bunun için dr değiller mi?dr unun direktifinde kullanırsın ilacını.zaten diyetisyen kontrolündesin.yani yemelerine dikkat ediyorsun.yüksek dediğin kaç?hani kimine göre yüksek olan belki hamilelikte biraz normal sayılabilir.bu yüzden boşuna evham yapmasan..

herada;yok be gülüm..ne kusuru.çok az arada girdim.birazda duygulandım.çıktım.seni de açık gördüm.o yüzden sana bir tek merhaba kaldı demiştim.dünkü yaızşmalarla ilgili seninle hem fikirim.evet.hülya benim de aklımdaydı.çalışmalar olmuştur diye düşünüyordum.artık hayırlısı.
şimdi ;sende başladımı kelebek çırpması?

alabamacım,maşallah mert beye.3.40 mı,3.400 mü...demek gacırt kaptırdın 250liği.
amaaan be alabama;herkes dökülecek gidecek bir gün...hayatın kanunu bu... önemli olan hatıralarda tatlı bir anı bırakmak.ne yazdık ne paylaştık ise.. bunlardan kendimize bir pay çıkarmak,bir eksiğimizi kapamak ya artılarımızı çoğaltmak.yine de tabiii insan aramıyor değil arkadaşları.denizin dediği gibi nerdesiniiiz!

bana gelince;baharcım,heradacım.iyiyim çok iyi maşallah.bunda güzel havalarında etkisi var sanırım.
dün ilacımı yazdırmaya gittim.kan sulandırıcıya devam...tahliller şimdilik çok iyi.
denizcim bir ara sağlık ocaklarındaki prosüdürü sormuştun.bu haftalarda kullanacağın bir ialç vardı.daha uyguna alırmıyım diye...şimdi aile hekimliği başlamış.her mahalleye bakan bir dr var.senin le ilgili herşeyi o bilecek yalnıxz ona muayene olucaksın ne ialcın varsa soruyor seninle ilgili bilgi ediniyor yazıyor.hem muayene ücretini de kaldırmışlar.haberin ola.yakınknda varsa bir sağlık ocağı,aklında bulunsun.
bugün bir fil yaptım.bir ara kızkardeşime söyliyeceğim buraya mavişimin yerine koyduranilirsem gülersiniz.
sınav da var.kaçtım.
herkese selam.girene girmeyene selam olsun.hoşçakalın.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar; :71:
alabamanın yazdıklarını okudum,haklı olduğunu düşündüğüm için de fazla detaya girmeden bugünkü doktor kotrolümle ilgili kısa bilgi vermek istiyorum..
herşey yolundaydı,15 gün sonra tekrar kontrolümüz var..midem içinde rennie ve gaviscon kullanabileceğimi ama hap tarzı ilaçlardan uzak kalmam gerektiğini söyledi..

limon_kabugu ,gözün aydın.gerisi de gelecek merak etme.
alabama, maşallah oğluna.tarih de belli olmuş ne güzel.benim sigortam herşeyi ödüyor.hatta amniyosentezi, rutin tahlilleri bile ödedi.ama maalesef 5500 tl ile sınırlı doğum dahil:((
baharnaz, yakın bir arkadaşım hamileliği sırasında yüksek tansiyondan dolayı ilaç kullandı.doktoruna bir daha sor istersen.şüphelerin varsa da değiştir doktorunu.önemli olan önce senin sağlığın.

zarpdeniz hayırlı yolculuklar diliyorum..yanlız geldiğin şehirden meleğinle ayrılırsın inşallah..

merye şimdi daha iyiyim gaviscon iyi geldi..yediğime içtiğime imdi dahaçok dikkat etmeye çalışıyorum..çükü 2-3 gündür midem ağrımdan vitamin ilaçlarımı bile kullanamadım...doktor vitaminleri,folic asiti ihmal etmemi söyledi..

alabama maşallah merte :nazar: kilosu çok yerinde..
bizden de bugün 150 tl aldılar..benim bildiğim ilk ultrason ücretsiz olur..şaşırdım biraz :26:

denizverdi nekadar duygusalsın benide ağlattın...

baharnaz doktorun bebeğini riske atıcak ilaçlar vermez..ilaç vediyse mutlaka kullan..yüksek tansiyon çok tehlikeli Allah korusun..

herada,altinyunus,denizbulut ve ismini unuttuğum başka arkadaşlar varsa sizleride öpüyorum..:70:

Alabama, Deniz;
Heradaya katılıyorum.sizler buranın müdavimlerisiniz.birinizi üzümlü kek ,koy tötüne tazzik diye sevdim.birinizi niyeyse anne yerine koydum deniz anne dedim ansiklopedi kadın ilan ettim.bunun sebebi ortada ama..herkese farklı anlamlar yükledim.herkesin yeri ayrı.sizin ve burada paylaştığım her arkadaşın bebeğini kendiminmiş gibi benimsedim,gün saydım onlarla.iyi de kötü de.ay Allahım .yine sümüklü böcek oluyorum.
aklınıza gelen her kötü düşüncenin koyun tötüne bir tekme.çünkü çok az kaldı..
daha yazamıycam.

Herada sana yine merhaba demek d
üştü.hoşçakalın.

denizverdi, vakti zamanı gelince bizlerde (bu topikteki herkes) senin bebeğini ve diğer arkadaşların bebeklerini kendimizin gibi benimseyeceğiz.hiçbirimiz kolay sahip olmadık çünkü.:70::71:

Son düzenleme:
Tatile gitmeyecek arkadaslar, eger musait olursaniz hepimiz icin uygun bir gun ve saat ayarlamaya calisip bulusabiliriz. Muhtemelen benim tedavilerim ile ilgili islemler sabahlari olur, ogleden sonralari bulusmaya hazir ve nazirim.:29::102: :118:

bayram zamanı herhalde herkese buluşmak zor gelir. tabii ben doğurmazsam buralardayım :87:şu an buradasın herhalde görmüşsündür hava güney kadar olmasa da burada da güzel :nazar:

Herada senin ikili testin ne zaman? bayrama rahatlamış girecektin diye hatırlıyorum

DenizVerdi yok canım sen sümüklü böcek olma. inşallah sen ve bu topikteki herkes birgün anne olacak.

alabama maşallah mert beye :nazar: sen hafta sonu hastanede kalmak istemiyorum ama 25 ine karar vermişsiniz. hayırlı olsun. benim dr da bu cumartesi birşey dese ya. illa son ana kadar bekleyecek. :37:memorial da kontrol 295 değildi ki neden o kadar yüksek istediler? bir de son kontrolden bu yana 2 hafta geçmiş miydi? ben doktorumu seviyorum yaaa benden ayda 1 kere 250 lira aldı hep.:69: benim de sigortam her şeyi öder ama limitli 7000 lira. doğuma kullanayım diye dr kontrollerini ve amniosentezi ben verdim. bakalım 3400 dediği doğuma doğum sonrası nasıl bir ücret çıkaracak memorial :47:

hülya nerelerdesin hakikaten ses yok senden?

Deniz Bulut Limon Kabuğu Herada DenizVerdi ilginize teşekkür ederim kızlar bugün drumu aradım durumu söyledim yine günlük 3-4 kez tansiyonumu ölçüp kaydedicem kendimi yormadan dinlenerek geçiricem 13 8 leri çok görmeye başladım zaten başağrımlarımdan anlıyorum. sınırım 14, 9 olursa o zaman hastaneye gidicem. 13 8 lerde ilaç verme yanlısı değilim o yüzden şimdilik ilacı bekletiyoruz dr belki kilo aldığın için olabilir dedi o yüzden hiç kilo alma dedi, sıfır tuz dedi ayrıca. iyide hareketsiz bir yaşamla insan ister istemez kilo alcak :((
bugün evden uzaklaştım az önce geldim ama yolda yine fena oldum eve gelince tansiyonumu ölçtüm 13 , 8
ya ben aklıma getirmesemde kendi geliyor
hayırlısı inşallah sağlıkla geçer bugünler...

Deniz Bulut yaptığın fili görmek isterim.

Alabama Maşallah :nazar:tarihte belli olmuş canım, heyecanla dua ile bekliyoruz
Alabama geçmişte birşey yazmıştım gözden kaçtı sanırım canım. Sen 2 kez ayrıntılıya girdiğini yazmıştın 2.kez neden girdin? Muayene ve kontrol olarakmı düşünmeliyim ne kadar ödedin desem senin sigortan vardı sanırım?

iyi akşamlar herkese

Cans, yolculuk ne zaman? Gule gule git gel.:16: :16:

merhaba canım ... allah kısmet ederse pazar gunu ızmıre gıdecegım .. pazar gunu de donecegım .. maalesef senınle karsılasamıyacagız .. altınyunusla uyarsa gorusuruz ınşallah ... ama sanırım ızmırlısın .. elbet bır gun kesışır yollarımız ...:7:

Kizlar merhaba,

Hosgeldin diyenlere hosbulduk diyorum, beni harika bir havayla karsiladiniz!:10:

Benim bugun tedavim basladi ve reglim de basladi. Doktorum endo kalinliginin baslamak icin uygun oldunugu soylemisti zaten. Ilk Puregon yapildi, Cumartesi ikinci randevum ve ultrason var. Orlagutan gibi bir ilac daha var, sanirim o sonra baslanacak. Ben bu ismi ilk defa duydugum icin bana orangutanı hatirlatiyor.:1: :1:

Hulyacim umarim keyfin yerindedir.:13:

Alabama, Mert'e masallah!:nazar: Demek ki her sigortanin anlasmasi farkli, cok sinirlenme canim, sakin ol lutfen.

Denizverdi, hakikaten bugun cok sicakti, hic montumu giymeme gerek kalmadi. Sen soguk olur dedigin icin en kalinini getirmistim.:1:

Deniz Bulut, musait olanlarla gorusuruz.:29:

Baharnaz, tansiyonunun en kisa surede duzene girmesini dilerim canim. Bildigim kadariyla diyetine de dikkat ediyorsun. Ikonu begendigine sevindim.:94: Simdi sana hemsire gonderiyorum.

Limonkabugu, keseyi gordunuz degil mi? 2 hafta sonra da ınsallah pit pit lari duyarsiniz.:nazar:

Herada, Merye, Altinyunus,Cans:16:

Back
X