- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.544
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın
İnşallah herkes iyidir.
Merye canım saol önerilerin için ama genelde diyetisyen eşliğinde besleniyorum tuz konusuna gelince yumurtayı, domatesi, salatalığı hep tuzsuz yerim önceside böyleydi yemeklerede az tuz atarım ama şimdi niye durum bu bilmiyorum canım.
sütle meyve konusunu uyarmışsın canım meyvedeki şekerden dolayı akşamları genelde meyvemi sütle tüketiyorum bu durumuda aklımda bulundurayım
dün gece yine yüksekti tansiyonum başağrısı aynen napcam ben ya((
dr tansiyon ilacı verirse bebişe zararı olmaz mı?
bulantım ve kusmalarım bitmişti dün tansiyondanmı nedir yine kusmalarım oldubulantım yok ama
Alabama, Deniz;
Heradaya katılıyorum.sizler buranın müdavimlerisiniz.birinizi üzümlü kek ,koy tötüne tazzik diye sevdim.birinizi niyeyse anne yerine koydum deniz anne dedim ansiklopedi kadın ilan ettim.bunun sebebi ortada ama..herkese farklı anlamlar yükledim.herkesin yeri ayrı.sizin ve burada paylaştığım her arkadaşın bebeğini kendiminmiş gibi benimsedim,gün saydım onlarla.iyi de kötü de.ay Allahım .yine sümüklü böcek oluyorum.
aklınıza gelen her kötü düşüncenin koyun tötüne bir tekme.çünkü çok az kaldı..
daha yazamıycam.
Herada sana yine merhaba demek d
üştü.hoşçakalın.
limon_kabugu pişti olmuşuz:))
zaman çabuk geçiyor merak etme.
Tatile gitmeyecek arkadaslar, eger musait olursaniz hepimiz icin uygun bir gun ve saat ayarlamaya calisip bulusabiliriz. Muhtemelen benim tedavilerim ile ilgili islemler sabahlari olur, ogleden sonralari bulusmaya hazir ve nazirim.:102: :118:
Cans, yolculuk ne zaman? Gule gule git gel.![]()
![]()