günadınnnnnn

güneşli bir günden herkeze slmlar olsun...
tedavin hayırlı olsun zarpdeniz,bende bu son tedavimde puregon kullanmıştım,bana uğurlu geldi sana da gelir inşallah..orangutan'ı

da ilk tedavimde kullanıştım hormonları baskılamak için vermişti doktorum... ozamanlar onu devlet karşılamyordu şuan karılıyorm bilmiyorum çok pahalı bir iğneydi..bayaa bir anamızı ağlatmıştı ayıptır söylemesi..
kalp atışınıda keseyide gördük canım..darısı,başarlı bir tedavinin ardından sana ve denizverdiye olsun inşallah..
amin alabama çok teşekkür ederim..ilk 3'ayı atlatsam biraz daha rahat nefes alıcam ilk trimester biraz korkutuyor beni..
bu sabah ufak ufak bulantılarım başladı, bana kafayı yemiş filan demeyin ama ben bu olaya çok sevindim.. sanki varlığını hissettiriyormuş gibi hissediyorum..
canım sakız ilk gün iyi geldi bana da ama dünden beri midemi bulandırmaya başladı..dün sabahta mide ağrısıyla uyanmıştım ama bu sabah ağrım olmadı sadece bulantı oldu..sanırım gaviscon mideme iyi geldi..
keseyide gördüm kalbi de atıyordu canım,tıpkı seninde dediğin gibi yanıp sönen bir ışık gibiydi...görünce gözyaşlarıma hakim olmadım,eşim girmemişti ultrason odasına o da konuşmalarımızdan anlamış kalbinin attığını onunda gözleri yaşarmış..rabbim dün bizim yaşadıklarımızı sanada yaşatsın inşallah..bunu can-ı gönülden diliyorum..
hamile kalmadan öncede çok duygusaldım, ağlamaktan haber bile seyredemezdim..şuuan önceki halimin 100 katı daha duygusalım..eğer ağlamamı istemiyorsan sende ağlama, ağlayan birine asla dayanamam...
eklediğin şiirler için çok teşekkürler çocukluğuma,okul yıllarıma geri döndüm..
baharnaz pabucunu dama attığım için kusuruma bakma..

senin tansiyon benim mide ne olucak halimiz bilmiyorum....