38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

nişantaşı topağacında marmara ün. diş fakültesi var. benim bir tanıdığım ve arkadaşı dişçim oradan mezunlar. ama hastane nasıldır bilmem. bir araştır istersen.

Tamam canım teşekkürler araştırıyorum bakalım.

Özellikle SGK anlaşmalı özel bir yer olsa ne iyi olurdu böyle bir yer varmı onada bakıyorum bulabilirmiyim bilmiyorum.

Limon kabuğu :) at canım pabucumu dama eskiyelim ve yeniler gelsin
Maşallah bebişine inşallah sağlıkla gelsin canım.
senin midenede üzülüyorum ben yaşamadım her ihtimale karşı gavisconumuda almıştım henüz açmadım canım herkeste farklı birşeyler oluyor

hastalığın hepsi zor oluyor baharcım,sağlıklı 9 ay geçirelim hepimiz inşallah..
benim pabucumu da zarpdeniz ve denizverdi dama atsınlar inşallahhhhh..(ne güzel dua eden ikon vardı,ondan ne istemişlerde ortadan yok etmişler anlamadım) :63:

Hereda,Alabama,zarpdeniz,Denizverdi ve Deniz Bulut beni merak etmişsiniz.Benim işler o kadar çok yoğundu ki hatırlamıyorum hangi gündü ama sayfayı açmışım okumak için bütün gün bir kelime bile okuyamamıştım.Akşam olunca farkettim.Ben hafta sonu gece geç vakit bakmıştım topiğe sizden haberleri aldım ara ara ama yazmaya fırsatım olmadı.

Bu arada Zarpdeniz tedavin başlamış hadi hayırlı olsun canım.İnşallah bu kez bebeğine kavuşursun.Güzel haberlerini alıcaz inşallah
.Deniz bulutla Alabamanın da sayılı günleri kaldı ne güzel.Kızlar ben de sezaryanla doğum yapmıştım ve 3.günü eve çıkmıştım.Çok ağrım da olmamıştı benim.sadece yatarken oğlum ağladığı zaman zor kalkıyordum ilk akşamlar.

Baharnaz sana da geçmiş olsun canım.Tansiyonuna dikkat et canım.Çocuk için tehlikeli çünkü.

Limon kabuğu hayaırlı olsun canım hamileliğin.Senin yaş kaçtı canım.

denizverdi koşuşturmalar devam senin.Bu arada 6 ayın dolmasına da az kaldı sanırım.

Benim geçen perşembe çatlatma iğnem oldu.Hafta sonu da çalışmalar oldu.Beklemedeyim şimdi.

Cans,Merye,Altınyunus sizlere de merhaba.

Hoşgeldin Hülyacım hadi bakalım yan oda ziyaretleri tamamlandı yani aganigiler yapıldı oh oh inşallah beben süpriz yapar sana allahın izniyle,

deniz valla ben iki gün kalır kaçar evim evim güzel evim derim ne yalan söyliyim. artık bakcaz başımızın çaresine. bu arada ben hasteneyi arayıp bu fiyatın nasıl olup 85 den 250 ye çıktığının hesabını sordum baya bir geri dönüş arama olmuş konuyla ilgili bana döneceklermiş bakalım ne dicekler.

baharnaz sen yinede ayrıntılı için dokturunun yönlendirmesine göre hareket et. zaten sana şu hafta diye söyler. bi hafta önce olur sonra olur bilemeyiz ben seni yanlış yönlendirmiş olmuyum yani.

Hülya teşekkür ederim. Dikkat etmeye çalışıyorum bakalım hayırlısı.
İnşallah sende güzel bir sonuç alırsın.

Alabama 20.hafta gitmeyi düşünüyorum Nur hnmada bayramdan sonra tekrar sorarım canım saol.

Hoşgeldin Hülyacım hadi bakalım yan oda ziyaretleri tamamlandı yani aganigiler yapıldı oh oh inşallah beben süpriz yapar sana allahın izniyle,

deniz valla ben iki gün kalır kaçar evim evim güzel evim derim ne yalan söyliyim. artık bakcaz başımızın çaresine. bu arada ben hasteneyi arayıp bu fiyatın nasıl olup 85 den 250 ye çıktığının hesabını sordum baya bir geri dönüş arama olmuş konuyla ilgili bana döneceklermiş bakalım ne dicekler.

valla ben her hafta 285 veremezdim hatta ne yapardım söyleyeyim kasım hamilelerinde bir kız sancı hissedine doktoru medical parkta olduğundan kendi de şişli de yakın diye hospitalium a gitti. herhalde ssk ile 20 lira civarı ücret ödedi hem muayene oldu hem nst ye girdi. ben de her hafta sabah hospitalium a öğleden sonra nst kağıdıyla memorial a giderdim :60::52::101:

hastalığın hepsi zor oluyor baharcım,sağlıklı 9 ay geçirelim hepimiz inşallah..
benim pabucumu da zarpdeniz ve denizverdi dama atsınlar inşallahhhhh..(ne güzel dua eden ikon vardı,ondan ne istemişlerde ortadan yok etmişler anlamadım) :63:

ben de eskiler yokoldular sanmıştım ama cevap yazarken ikonların üzerinde gülümsemeler (gazlası) yazıyor ona tıklarsan hepsi geliyor.

Hereda,Alabama,zarpdeniz,Denizverdi ve Deniz Bulut beni merak etmişsiniz.Benim işler o kadar çok yoğundu ki hatırlamıyorum hangi gündü ama sayfayı açmışım okumak için bütün gün bir kelime bile okuyamamıştım.Akşam olunca farkettim.Ben hafta sonu gece geç vakit bakmıştım topiğe sizden haberleri aldım ara ara ama yazmaya fırsatım olmadı.

Bu arada Zarpdeniz tedavin başlamış hadi hayırlı olsun canım.İnşallah bu kez bebeğine kavuşursun.Güzel haberlerini alıcaz inşallah
.Deniz bulutla Alabamanın da sayılı günleri kaldı ne güzel.Kızlar ben de sezaryanla doğum yapmıştım ve 3.günü eve çıkmıştım.Çok ağrım da olmamıştı benim.sadece yatarken oğlum ağladığı zaman zor kalkıyordum ilk akşamlar.

Baharnaz sana da geçmiş olsun canım.Tansiyonuna dikkat et canım.Çocuk için tehlikeli çünkü.

denizverdi koşuşturmalar devam senin.Bu arada 6 ayın dolmasına da az kaldı sanırım.

Benim geçen perşembe çatlatma iğnem oldu.Hafta sonu da çalışmalar oldu.Beklemedeyim şimdi.

hülya inşallah bu takibibn sonucunu alırsın ve devam eder hayırlısıyla. işte bu kadar yoğun olman ne kötü evde normal de allah kuvvet versin.:15:

valla bende aynı şeyi düşündüm deniz onlara bunun için o kadar para bayılamam kusura bakmasınlar. ayrıca doktoruma da pazartesi carlıcam sancı yok bişi yok niye bana gerek yokken bunu yaptırdı ki. amann neyse demokrasilerde çare tükenmez bakcaz çaresine.

Arkadaşlar Merhaba

2-3 aydır topicleri geziyorum , bazı arkadaşları buradakileri tanıyorum . Yaş itibariyle zaten burada olmam lazımdı .

Hikayem şöyle

2003 de evlendim . Bir sürü tüp ameliyatım vardı baştan tüp bebek olması gerektiğini biliyordum .1 sene denedik sonra doktora gittik eşime de varikosel teşhisi koydular. Tüp bebeğe karar verdik

2 kere denedik tutmadı.3.de Bahçeciye gittik . Tuttu ve Allahıma bin şükür bir oglum oldu 2006 yılında

4 adette aynı tüpte dondurulmuş bebişim vardı. yaşım 40 ve bu sene denemeye karar verdim. Umut tüp bebekte denedim .2 tane transdfer ettiler diüer 2 yaşamadı .

Tuttu ama 11.gün 26 idi değer katlana katlana gitti , keseyi görmeden 3 gün önce feci sancılandım ve dış gebelik teşhisiyle lap.ameliyata alındım hemen . Bu geçen hafta idi yarın doktor kontrolüm var .

Eşim artık burada duralım diyor . Ben oğluma bir kardeş istiyorum . Ama kendimde emin değilim bu yaşta tekrar o tedaviye gireyim mi diye. Kafam çok karışık , nasıl bir iç güdüdür bu annelik karnımda dikişler hala dururken bunu düşünebiliyorum

Feci karışığım feci

1970fun

canım bence sakın moralini bozm a bence bu deneyimin başarısız olmuş olabilr ama sen istedikten sonra neden olmasın daha yaşın bana göre genç ben 42 yaşıma girdim şuan kararsızlıklar aşamasındayım ama sen tekarar dene bakarsın normal şartlardadda olabilr niye olmasınki

buradayım ama çıkıyorum.soğan, sarmısak kokmaz hiçbirisi bana bayılırım.:33:
hadi iyi geceler.ben birazdan iğnemi vurulup uyuyacağım.kabus saatim yaklaştı.ama şükür oğlumun besini bu.:31:

ne iğnesi canım bende soğn ve sarmısığı severim

[COLOR="red"

[COLOR="red"]Merye[/COLOR] canım saol önerilerin için hamilelik öncei tansiyon şikayetim yoktu kilo olarak henüz diyete başladığım kiloya gelmedim hani o kiloya gelip geçsem belki evet diycem de :) kurs aslında bana iyi geliyor belkide evde çalışmadan oturmak, kendimi dinlemek iyi gelmiyor olabilir belki gitmeyi çok istiyordum onuda takmış olabilirim hamilelikten önce en ufak olayda duygusal yapım olduğu için başım ağrır karnıma ağrılar girerdi şimdi karnıma değil ama başıma giriyor, tansiyonum yükseliyor. Hayırlısı bu arada kendi şalgamını nasıl yaptın benim arada canım istiyor ama tuzlu diye dışardakiler artık çok içemem tarifini yazarmısın? Tansiyonum düşsün diye limon, sarımsaklı yoğurt tüketiyorum, ayrıca başağrım geçsin diye ıslak havlu, patates sarıyorum kafama :)

senin başğrın tansiyondan onu düşürmendn başın ağrısını düşüremessin canım şalgam 1 kilo şalgam 5 kilo su tuz ve bir bayat ekmek bir küçük pancar malzemeler bunlar

Kızlar birşey sorucam

Diş yapımıyla ilgli
Bazı semtlerde Bahçelievler, Okmeydanı gibi Ağız ve Diş sağlığı merkezlerine yada Üniversitenin diş bölümlerine gideniniz oldumu? Memnun kaldınızmı?

bak canım asla çapa ve okmeydanına gitme okmeydanına diş leri yapan firmayı teftişe gitmiş bir arkdş sakın oraya gitmeyin diyordu dişler yerlerde geziyormuş çok tikisindirici bir yerde yapılıyormuş dişler benhem çapa ya hemde okmeydanına gittim
çapadaki proftu ama adam iğrenç yapmıştı daha doğrusu yapamamştı dişimin çürğğüünü almadan dolguyu koymuş yanlış koymuş allahtan okul okurken bir hekim vardı tanıdığım sırf onun için onun yanına gittim yaptım dişimi
okmeydanı hikayem ise gittim bir dr diğer yapılmş dişlerime baktı bak kardeş dedi sen bu dişleri nerde yaptıysan git orda yap biz dedi acayip baştan savma yaparız sninkiler bir sanat eseri gibi duruyor git orda yaptır ama sakın bunları sana söylediğimi kimseye söyleme dedi yazık olur diğer dişlerine ben kıyamam dedi
allah var ayen bunu söyledi dr

günadınnnnnn :71: güneşli bir günden herkeze slmlar olsun...:71: :71:

tedavin hayırlı olsun zarpdeniz,bende bu son tedavimde puregon kullanmıştım,bana uğurlu geldi sana da gelir inşallah..orangutan'ı :60: da ilk tedavimde kullanıştım hormonları baskılamak için vermişti doktorum... ozamanlar onu devlet karşılamyordu şuan karılıyorm bilmiyorum çok pahalı bir iğneydi..bayaa bir anamızı ağlatmıştı ayıptır söylemesi..
kalp atışınıda keseyide gördük canım..darısı,başarlı bir tedavinin ardından sana ve denizverdiye olsun inşallah..

amin alabama çok teşekkür ederim..ilk 3'ayı atlatsam biraz daha rahat nefes alıcam ilk trimester biraz korkutuyor beni..
bu sabah ufak ufak bulantılarım başladı, bana kafayı yemiş filan demeyin ama ben bu olaya çok sevindim.. sanki varlığını hissettiriyormuş gibi hissediyorum..

canım sakız ilk gün iyi geldi bana da ama dünden beri midemi bulandırmaya başladı..dün sabahta mide ağrısıyla uyanmıştım ama bu sabah ağrım olmadı sadece bulantı oldu..sanırım gaviscon mideme iyi geldi..

keseyide gördüm kalbi de atıyordu canım,tıpkı seninde dediğin gibi yanıp sönen bir ışık gibiydi...görünce gözyaşlarıma hakim olmadım,eşim girmemişti ultrason odasına o da konuşmalarımızdan anlamış kalbinin attığını onunda gözleri yaşarmış..rabbim dün bizim yaşadıklarımızı sanada yaşatsın inşallah..bunu can-ı gönülden diliyorum..

hamile kalmadan öncede çok duygusaldım, ağlamaktan haber bile seyredemezdim..şuuan önceki halimin 100 katı daha duygusalım..eğer ağlamamı istemiyorsan sende ağlama, ağlayan birine asla dayanamam...

eklediğin şiirler için çok teşekkürler çocukluğuma,okul yıllarıma geri döndüm..:72:

baharnaz pabucunu dama attığım için kusuruma bakma..:48:
senin tansiyon benim mide ne olucak halimiz bilmiyorum....

canım varya bende acayip duygusal olmuştum hrşey den ağllamaya başlamıştım o aralar pakistan olayı vardı görünce veya aklıma gelince yemek yiyemiyordum çok ağlamştım onlara t deki haberler beni çok ağlatmştı birde kendimi çok kötü görmeye başlamştım işe yaramaz zavallı çirkin

inş.sen benim bu duymumu yaşamazsın

hoşgeldin canım ya sen şimdi ne durumdasın

Arkadaşlar Merhaba

2-3 aydır topicleri geziyorum , bazı arkadaşları buradakileri tanıyorum . Yaş itibariyle zaten burada olmam lazımdı .

Hikayem şöyle

2003 de evlendim . Bir sürü tüp ameliyatım vardı baştan tüp bebek olması gerektiğini biliyordum .1 sene denedik sonra doktora gittik eşime de varikosel teşhisi koydular. Tüp bebeğe karar verdik

2 kere denedik tutmadı.3.de Bahçeciye gittik . Tuttu ve Allahıma bin şükür bir oglum oldu 2006 yılında

4 adette aynı tüpte dondurulmuş bebişim vardı. yaşım 40 ve bu sene denemeye karar verdim. Umut tüp bebekte denedim .2 tane transdfer ettiler diüer 2 yaşamadı .

Tuttu ama 11.gün 26 idi değer katlana katlana gitti , keseyi görmeden 3 gün önce feci sancılandım ve dış gebelik teşhisiyle lap.ameliyata alındım hemen . Bu geçen hafta idi yarın doktor kontrolüm var .

Eşim artık burada duralım diyor . Ben oğluma bir kardeş istiyorum . Ama kendimde emin değilim bu yaşta tekrar o tedaviye gireyim mi diye. Kafam çok karışık , nasıl bir iç güdüdür bu annelik karnımda dikişler hala dururken bunu düşünebiliyorum

Feci karışığım feci

selam hşgeldin

1970fun

canım bence sakın moralini bozm a bence bu deneyimin başarısız olmuş olabilr ama sen istedikten sonra neden olmasın daha yaşın bana göre genç ben 42 yaşıma girdim şuan kararsızlıklar aşamasındayım ama sen tekarar dene bakarsın normal şartlardadda olabilr niye olmasınki

hoşgeldi n
uzun zmandır yoktun sanki tedaviden vazgeçmiştin gibi hatırlıyorum tekrar başlayacan gibi mi karasızlıktan bvazgeçmiş gibi geldi bana
bu a

hulya inşallah her şey yolunda gıder ve ogluna bır kardeş gelır .. oglun için de cok guzel bır etkılesım olur .. inşallah ...
1970 fun .. gecmış olsun .. bence yılma ..son denemeye kadar ümidini kaybetme .. dedıgın olayların aynısını ben yasadım . 20 . haftada bebegımın kalbı durup sunı sancıyla dogum yaptıgımda benı yatagıma gotururlerken sureklı allahım bır şans daha ver dıye sayıklıyordum ..
zarpdenız.. tedavın hayırlısıyla sonuçlansın .. bebecıkler olarak gerı donsun ..

arkadaşlar merhaba!!!!
CANS seni çok iyi anlıyorum bende 21. haftada kaybetmiştim kızımı ve çok ağladım çok üzüldüm ama yinede umudumu bende sonuna kadar kaybetmemeye karar verdim. İnşallah bizde mutlu sona ulaşabiliriz.
baharnaz merhaba canım ne var ne yok ? ben daha 2 kilo verebildim :14: ama devam ediyorum canım hamileliğimde benimde tansiyon problemim vardı yemene ve içmene çok dikkat edeceksin canım mümkün mertebe hazır besinlerden uzak dur tuzsuz lor peyniri ye zeytinini suda beklet ve tuzunu giderdikten sonra günde üç taneden fazla yeme. içinde sodyum bulunan hazır bisküvi ki bunlara diyet bisküvide dahil yeme. yemeklerine ve salatana tuz yok ama limon istediğin kadar var. ben bunlara rağmen 9/15 filan gördüm tansiyonumu ve diyetisyenim doktoruma danışarak hamileler için en zararsız olan tansiyon ilacından verdi günde 6 taneye kadar verebiliyoruz demişti o zaman .
alabama ve deniz bulut lütfen mutluluğunuzu sonuna kadar yaşayın kesinlikle böyle şeyler düşünmeyin. sadece bizlere bol bol dua edin sizlerin duasının kabul olmasını bekleyen bizleri manevi olarak çok rahatlatacak bu unutmayın. bizlerde en azından o günleri görebilirsek neler yapmamız gerektiğini ve neler yapabileceğimizi öğreniyoruz en azından.

Son düzenleme:
Bu arada bugün 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA etkinliklerinde bize çok duygulu anlar yaşatan tüm öğrencilerime başta olmak üzere, ulu önderimize saygı duyarak tüm Türkiyede O'nun manevi huzurunda kısacık bir süre de olsa anan herkese çok teşekkür ederim.

hoşgeldi n
uzun zmandır yoktun sanki tedaviden vazgeçmiştin gibi hatırlıyorum tekrar başlayacan gibi mi karasızlıktan bvazgeçmiş gibi geldi bana
bu a

canım tedaviden vazgeçmiş değilimde tahlilerimi yaptırdım eşimin aşırı ısrraıyla tamam demiştim ama nedense ben adım attıkça o adım 10 adım geri gidiyor canım eşimin sorunları yüznden ertelendi zarurii bu arada zaten ben tüpe nedense sıcak bakamayan bir tipim ve bu beni tekrarra sogudum kararsızım bu tüp olayında aslında herşeyi göze alıp yaptırmayada karar vermiştim ama ben galiba çok istedim ve geri geri giidyor bu bebbek eşim ayın 19 da yanımda olacak o zaman belki tekrarar gözden geçiririm benden değil yani hep eşimden kayanaklanıyor bu tedavinin yarım kalaması :((( işte bende soğuyorum ne yapayımm :(((( sonra kendimi teselli ediyorum vardır rabbimin bir bildiği diyorum :19:

Back
X