38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

zarpdeniz nasılsın ist dan ayrıldın galiba şimdi nerdesin
nedense kızlar pembeyi çok seviyork istisnasız hepsi seviyor nasıl yatak bakayım bilmiyorm inş.sizlerde hamiş kalırsınız ben biraz fazla kilo aldım galibai ama dr um ben 35 kilo aldım deyince hiçbir şeyi takmıyorum

meryecik tam sana yazıyordum.bilg.kapandı.:((

canım bebiş yatağı konusunda sana yardımcı olamıyacağım.üzgünüm..bana kalsa odanın ortasına ,duvara iki çivi.bir çingene salıncağı.haydiii.:1:

denizverdi merye iyi akşamlar denizverdi sınavın iyi geçmiş ne güzel onparmağında on marifet hatum helal sana

teşekkürler nisa....sen hiç kendinden bahsetmiyorsun.senin bebek hikayen ne?hangi aşamalardan geçtin?bekledim hep kendin yazarsın diye ama?

ii akşamlar arkadaşlar tüp bebek tedavisinde hybrid programı duydunuzmu ? kısa protokol ve lucrin var programın içinde benim bu defa uygulayacağım protokol

Son düzenleme:
slm kizlar size bir sorum olcak,sizin basiniza geldimi?ben tam tüpe basladim iyneler velen sonra yumurtalar toblancakti ama benim yumurtalar hic gelismemis ama vardi gene 12 cm yetmedi iptal ettiler.simdi iki ay hormon haplari kulancam.sonra bakacaklar.iyi olduysa ´gene tüpe baslarmisim.lütven cevap yazin

slm kizlar size bir sorum olcak,sizin basiniza geldimi?ben tam tüpe basladim iyneler velen sonra yumurtalar toblancakti ama benim yumurtalar hic gelismemis ama vardi gene 12 cm yetmedi iptal ettiler.simdi iki ay hormon haplari kulancam.sonra bakacaklar.iyi olduysa ´gene tüpe baslarmisim.lütven cevap yazin

evet dilara oluyor böylr durumlar.hatta daha enteresanı benim başıma gelmişti.yumurta 13mm ye kadar büyümüş sonrasında küçülmüş o ayki tedavim iptal olmuştu

toplanan yumurta büyük olsa bile önemli olan içindeki yumurtacık.boş bile çıkabiliyor.yine transfer iptali oluyor

yumurta dolu çıksa da döllenme gerçekleşmeyedebiliyor.yine transfer iptali

döllenmiş yumurtanın bölünmesi de durabiliyor.yine iptal

biraz iç karartıcı oldu ama.gerçekleri de bile bile hazırlıklı başlamak gerek.bundan sonraki tedavinde umarım herşey yolunda gider.

ii akşamlar arkadaşlar tüp bebek tedavisinde hybrid programı duydunuzmu ? kısa protokol ve lucrin var programın içinde benim bu defa uygulayacağım protokol

google'a'' tüpbebekte hybrid''yazıp araştırabilirsin

tedavini hangi merkezde görüyorsun?

Son düzenleme:
Günaydın

ZarpDeniz bende anlamadım canım haftaya ayrıntılı ultarsona gittiğimde drumla konuşcam telde konuştuk vajinadan al dedi idrar kültürünüde mutlaka yaptır dedi idrar tahlili ile kalmayalım dedi. saol canım seninde testine az kaldı hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlar bildirirsin.

Merye enaz 2 litre su içiyorum geceleri hiç saymıyorum ama sanırım daha da artırıcam. sana söylenen uyarılara bende dikkat edeyim zaten şimdiden ayakta duş alıyorum vücut ısısındaki suyla ve en fazla 10 dk sürüyor maksimum 20 dk duşta kalabilirmişiz bunuda kurstaki hoca söylemişti, yürüyüşüme dikkat ederim , haftasonları derse giderken gelirken öğlenleride eve gelip gidiyorum bunu da ayarlayayım en iyisi öğlen eve gelmeyeyim. yağ konusunuda sen gibi yapayım duş almadan sürüp yatayım saol canım

DenizVerdi saol canım, sizde de ev tatlı telaş başlamış ne güzel

Günaydın

ZarpDeniz bende anlamadım canım haftaya ayrıntılı ultarsona gittiğimde drumla konuşcam telde konuştuk vajinadan al dedi idrar kültürünüde mutlaka yaptır dedi idrar tahlili ile kalmayalım dedi. saol canım seninde testine az kaldı hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlar bildirirsin.

Merye enaz 2 litre su içiyorum geceleri hiç saymıyorum ama sanırım daha da artırıcam. sana söylenen uyarılara bende dikkat edeyim zaten şimdiden ayakta duş alıyorum vücut ısısındaki suyla ve en fazla 10 dk sürüyor maksimum 20 dk duşta kalabilirmişiz bunuda kurstaki hoca söylemişti, yürüyüşüme dikkat ederim , haftasonları derse giderken gelirken öğlenleride eve gelip gidiyorum bunu da ayarlayayım en iyisi öğlen eve gelmeyeyim. yağ konusunuda sen gibi yapayım duş almadan sürüp yatayım saol canım

DenizVerdi saol canım, sizde de ev tatlı telaş başlamış ne güzel

canımprogestan hm ağızdan hem vajinadan alınabiliyor dr unböyle uygulatıyorsa endişelenme..için raha osun.günde kez kullcaksın.ben maksimum 8 adet vrildiğini bbilliyorrumrm.2 2 doz halnndein

Back
X